Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за продуктите на Norton/Symantec - Antivirus, Security, 360 и др. чст-1

Featured Replies

Хайде някой да каже дали ще има някаква поддръжка все-пак? Супер много съм свикнал с този софт и не искам да го сменям. На страницата си symantec любезно ни представят продуктите на Norton. Трябва да съм много болен да си сложа отново нещо от тях. Ако това е наистина краят, кажете някоя сходна и лека защитна стена? Защото тази вече от доста време не е обновявана и ме навяват съмнения...

Редактирано от Cloxy (преглед на промените)

• 4 седмици по-късно...
  • Отговори 1,3k
  • Прегледи 137,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Тц.....ПРОДУКТИТЕ НА "КАСПЕРСКИ ЛАБ" СА ТЕЖКИ, и това се знае от всеки! Тежестта се усеща особено силно при сканиране и при обновяване на базите! При сканиране компютъра губи пълна производителност за

• НЕ му се връзвай да му пращаш и показваш каквото и да било и да му се обясняваш!

• Версиите ви няма да се обновят,щом до сега не са се обновили,единственото което можете да направите е като излезе EXE файла с новата версия да си го изтеглите и да унинсталирате старата и слагате нова

Публикувани изображения

Пичове какво да ви кажа излиза ми това на теста как да го оправя ?? ПОМАГАЙТЕ!!! Благодаря предварително!!! Hacker Exposure Check Show Details Hide Details Description: Tests your TCP ports for unauthorized Internet connections. Analysis: WARNING! Unauthorized persons can make connections to your computer. This means your computer and data are not safe from hackers. To learn more about why you are at risk, view a detailed analysis of your test results. Recommendation: Install a personal firewall. If you already have a personal firewall, make sure it is correctly configured for optimum protection. Как да я настроя тая стена та да престане да пише тая глупост при теста???

Иди на http://security.symantec.com/sscv6/default...id=ie&venid=sym и си направи тест на файъруола, за да видиш кой порт е отворен.Използвай Internet Explorer.

Edit:Всъщност, видях че си правил тест.Кой е отвореният порт?Използвай тази програма, за да видиш кое приложение го използва и направи съответните настройки във файъруола.

Редактирано от stanley56 (преглед на промените)

По принцип такива тестове се правят, когато нямаш стартирани други приложения (ICQ, Skype, Outlook и т.н.). Така ли си го направил?

• 4 седмици по-късно...

Можете ли да ми кажете как да си активирам "licence key" или "сериен номер" както искате го наречете.Дадох му един месец напред и пробния период изтече ,въпреки че после го върнах на нормалната дата пробния период не се възвърна. Другият ми въпрос е как да си запиша на DVD диск "BACK UP"-a който направих на диск C:\ ? И как после да използвам този "BACK UP" ако нямам операционна система или как се записват от CD-то на харда този фаил като се збози Windows-a. Благодаря предварително!

• 4 месеца по-късно...

Моля за мнението Ви, коя от стените на Symantec ( Norton ) е за препоръчване?

Dруг въпрос,държиш ли непременно да е на Symantec?

За РС има само една стена - Norton Personal Firewall 2006. Другите са корпоративни. Не, че не можеш да си ги сложиш на РС-то, но аз не виждам смисъл. Ако не е проблем да преинсталираш стената през 90 дена (толкова е трайъл периода) виж тук

Нито една !

• 3 месеца по-късно...

Когато на Norton (NAV, NIS) му свърши trial периода, само ъпдеитването ли му се прекратява или функционирането на целият продукт ? Благодаря...

Мисля,че само ъпдейта спира !

Ще спре ъпдейта, ще започне да ти досажда със съобщения за този проблем, а и постепенно ще стане неефктивен като защита и по принуда сам ще я махнеш.

• 1 месец по-късно...

Потребителите, притежаващи валиден лиценз за Norton Internet Security 2006 или Norton AntiVirus 2006, получават безплатно нововъведенията на версия 2007, сред които са и подобреното разпознаване и отстраняване на Rootkits и Spyware, както и проактивното разпознаване на все още непознати вируси и червеи.

Norton Internet Security предлага към това и нова Anti-Phishing функция, която разпознава измамни интернет-страници (Phishingsites) и предупреждава потребителя. Firewall-а се конфигурира според производителя съсвсем сам, с което досадните съощения, тормозещи постоянно, се намаляват до минимум. Не на последно място, новите 2007-версии се нуждаят от по-малко ресурси. До сега това беше голям минус на програмата и се славеше като прекалено тежка. Ъпдейтът може да бъде вече свален от страницата на Symantec.

Публикувано изображение

Като се изключи, че се поиздразних докато разкарам нещото наречено Norton Toolbar, защото просто не знаех, че е toolbar, съм доста доволен. Наистина няма дразнещи съобщения и като че ли си работи системата. Доколко е по-лек ми е трудно да кажа, обаче.

• 2 седмици по-късно...

Публикувано изображение

Кога ви се ъпдейта за последно?на мен ми е на 8-нормално ли е толкова време д няма нови дефиниции?

Питам защото отскоро съм с него и незнам през какво време има нови дефиниции?>

И какво ще кажете за тази антивирусна?

Редактирано от boy_07 (преглед на промените)

Здравей,

И аз съм със същата, само дето е версия 10.0.0.359 и Scan Engine 103.0.2.7 и като проверявам за ъпдейти винаги има по някой. Пробвай да си изтеглиш по нов Symantec Live Update от сайта им и пробвай пак.

Поздрави Публикувано изображение

Здравей,

И аз съм със същата, само дето е версия 10.0.0.359 и Scan Engine 103.0.2.7 и като проверявам за ъпдейти винаги има по някой. Пробвай да си изтеглиш по нов Symantec Live Update от сайта им и пробвай пак.

Поздрави Публикувано изображение

Искам да попитам кажете ми сайта им или някакъв линк на лс за най-последната устойчива версия на тази антивирусна и заслужава ли си?

Много ли по тежка е от тази,която аз имам и има ли някакви спец настройки при интслацията й?

Нормално е.Преди я ползвах и не се ъпдейтваше всеки ден.

здравейте! Надявам се да не задавам глупав въпрос, но из темите не намерих отговор. Публикувано изображение

имам инсталирана антивирусна програма на Нортън, но беше пробна версия и срокът изтече. освен това още с инсталирането започна да "бави" компютъра и мисля, че причината е в нея. Опитах да я деинсталирам, но не мога. Ще ви бъда благодарна, ако ми кажете как да процедирам в случая.

Благодаря предварително!

Редактирано от stanley56 (преглед на промените)

Можеш да опиташ с инструмента на Symantec Norton Removal Tool

http://service1.symantec.com/SUPPORT/tsgen...005033108162039

Ето и още една програмка:

AV Uninstaller Tool 1.0

Публикувано изображение

ftp://ftp.f-secure.com/anti-virus/tools/removal/uninstav.exe

Или разбира се с Your Uninstaller! Pro 2006 5.0.0.258

http://www.kaldata.com/comments.php?showne...645&catid=1 Публикувано изображение

Ето и стъпки за почистване на остатъци:

Go to Start --> Control Panel --> Add/Remove Programs.

Scroll down to your Norton program

Click Change --> Remove All.

You will be asked to restart your PC. Do so.

Now go to Start --> My Computer --> Program Files. Right click on each Symantec folder and select Delete.

While you are in Program Files go to the Common Files folder at or near the top of the Program Files window. Delete every Symantec folder there. And, again, restart your PC.

Go to Start --> Search --> All Files and Folders --> More Advanced Options. Check each option except for "Case sensitive"

Now type in Norton and delete each Norton folder from the search results (Again, right click, choose "Delete"). One more time, restart your PC.

Repeat step 5 except type Symantec in the "Search" box.

Премахване от регистрите:

First thing to do is Back up the Registry. I'll be saying more about the Registry later. But suffice it to say that the presence of uninstalled security software in the Registry can conflict with newly installed security software and cause system freezes. So can folders of "uninstalled" programs for that matter.

Once again, go to Start, then click on "Run". Type in "regedit"

Go to the top of the Regedit window. Click (+) next to HKEY_CURRENT_USER. Go down the thread until you see Software. Click on Software and scroll down the thread until you see Symantec. Right click on Symantec and choose "Delete".

From there go down to HKEY_LOCAL_MACHINE and repeat step 3. Restart your PC.

Click (+) next to HKEY_LOCAL_MACHINE, now: Click (+) next to Software, Click (+) next to Microsoft, Click (+) next to Windows and Click (+) next to CurrentVersion.

Select the Run folder. Right-click and delete each Symantec entry you see (if present). Restart your PC.

Откакто преди 5-6 години имах подобни проблеми с този антивирус, никога повече не съм си замърсявал компютъра с него. На компютъра на племенника ми преди около година го махнах без проблем, но не помня какво точно съм направил. Предполагам, съм спрял процесите от Таск мениджъра, деинсталирал съм я и съм почистил регистрите. А м/би съм я спрял да се стартира при зареждане на Уин-а, рестартирал съм и после съм я премахнал. Който те е посъветвал да сложиш този боклук, мой съвет е да не му се доверяваш за нищо, което се отнася за твоя компютър.

Лелеее, стана! :offtopic_s:

Мерси много за предложенията и подробното обяснение! Направо се родих! положението беше станало непоносимо! 10x again!

Откакто преди 5-6 години имах подобни проблеми с този антивирус, никога повече не съм си замърсявал компютъра с него. На компютъра на племенника ми преди около година го махнах без проблем, но не помня какво точно съм направил. Предполагам, съм спрял процесите от Таск мениджъра, деинсталирал съм я и съм почистил регистрите. А м/би съм я спрял да се стартира при зареждане на Уин-а, рестартирал съм и после съм я премахнал. Който те е посъветвал да сложиш този боклук, мой съвет е да не му се доверяваш за нищо, което се отнася за твоя компютър.

и аз така мисля вече, но по-лошото е, че никой не ме е съветвал, а сама се прецаках. :) А за деинсталиране използвах Norton Removal tool, препоръчано ми от B-Boy. Стана супер лесно.
  • 2 седмици по-късно...

Безплатна ли е “Symantec…Corporate Edition” и защо? Или аз се бъркам нещо?

• Администратор

Яко се бъркаш. Антивируса им за домашни потребители не е безплатен, ти искаш коорпоративната версия да ти я дадат без пари

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.