Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за продуктите на Norton/Symantec - Antivirus, Security, 360 и др. чст-1

Featured Replies

Има, има, къде я видя тази карта?

Публикувано изображение Като се натисне върху коя да е точка от картата, показва в кой град, колко заплахи са открити.

Редактирано от ivan_baroveca (преглед на промените)

• Отговори 1,3k
  • Прегледи 140,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Тц.....ПРОДУКТИТЕ НА "КАСПЕРСКИ ЛАБ" СА ТЕЖКИ, и това се знае от всеки! Тежестта се усеща особено силно при сканиране и при обновяване на базите! При сканиране компютъра губи пълна производителност за

• НЕ му се връзвай да му пращаш и показваш каквото и да било и да му се обясняваш!

• Версиите ви няма да се обновят,щом до сега не са се обновили,единственото което можете да направите е като излезе EXE файла с новата версия да си го изтеглите и да унинсталирате старата и слагате нова

Публикувани изображения

Само мога да кажа: Евала! Това става благодарение на много ресурси, основно пари, но това е невероятно. Symantec са доказали, че това, което говорят, те го и реализират, което означава, че 2011 ще бъде нещо страхотно. Много се радвам за това!

• 3 седмици по-късно...

Имам един въпрос относно новата версия 2011. Ако инсталирам бетата 2011,програмата сама ли ще се ъпгрейдне до финал или ще трябва да деинсталирам бетата и да инсталирам финала?А ако инсталирам сега верия 2010,самата програма ще ми предложи ли ъпгрейд да финала на 2011, слад като бъде обявен?

Няма да се ъпгрейдне сама Ванка бетата :yanim:Ако си 2010 ще свалиш едно тулче когато е готова новата версия и с него става прехода но нека дойде това време и ще ти обесня как става ...

Редактирано от Гост (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Какво става с финала на Нортън 2011?УРИЕЛ,светни ни малко. :baby:

Септември Ванка не по рано хората не бързат макар че отдавна няма бъгове но гледат да са на 100 процента сигурни ... :wors:

Септември Ванка не по рано хората не бързат макар че отдавна няма бъгове но гледат да са на 100 процента сигурни ... :dancing18:

Жалко..много искам да пуснат финала по-бързо.

Жалко..много искам да пуснат финала по-бързо.

Да че да стане като с Касперски и хората да я плюят после...Ванка това е Symantec все пак :dancing18:

Мх. След рестарт на компа ето какво стана с NIS Публикувано изображение

И като влизам в интернета картинките са размазани.

Някой да е имал подобен проблем ?

Пробва ли auto-fix-а? С него Нортон си прави самодиагностика :D

Да. Почват да се свалят ъпдейтите и до 20 мб и грешка.Даже различно.

И интернета се побърка дава картинките замазани. :D

Ето снимки:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Редактирано от asdfag (преглед на промените)

А да преинсталираш Нортон пробва ли?

Сега ще го преинсталирам :D То тва лесно мисълта ми беше от какво може да се получи така. Предполагам някакъв бъг. После ще вида и от какво са замазаните картинки.

Редактирано от asdfag (преглед на промените)

Да. Почват да се свалят ъпдейтите и до 20 мб и грешка.Даже различно.

И интернета се побърка дава картинките замазани. :D

Можеш да си свалиш актуалните ъпдейти от официалния сайт,под формата на изпълним файл.След инсталирането им всичко се фиксва.Имах ПОДОБЕН проблем преди месец,който разреших по описания начин.Можеш да пробваш.

Сега ще пробвам :D

Изчисти си регистри временни папки и всичко и чак тогава инсталирай наново!

Да попитам само защо ви е Нортън, след като има COMODO INTERNET SECURITY, при това на български и безплатна?!

Изчисти си регистри временни папки и всичко и чак тогава инсталирай наново!

Не съм му препоръчвал да чисти регистри или каквото и да е,още по-малко пък да преинсталира програмата.

Най-лесният начин е от менюто на програмата Support->Get Support.Хората са го измислили достатъчно грамотно и за неуки.Не е необходимо да побългаряваме.

Да попитам само защо ви е Нортън, след като има COMODO INTERNET SECURITY, при това на български и безплатна?!

Защото обичам качествените програми,да си харча парите на воля и да чета на английски....Без да ми дават тон в живота.....

Всеки си има право на личен избор!!Не агтирай потребителите какъв софтуер да ползват.Щом ти харесва комодо-ползвай си го)!!

Преинсталирах го и се оправи. Сега остана проблема с графиката в интернета :lol6:

Е и аз поназнайвам някой неща все пак :eek: Чак си се чудя от къде баси !

Защото обичам качествените програми,да си харча парите на воля и да чета на английски....Без да ми дават тон в живота.....

Точно така! :lol6:

Не съм му препоръчвал да чисти регистри или каквото и да е,още по-малко пък да преинсталира програмата.

Най-лесният начин е от менюто на програмата Support->Get Support.Хората са го измислили достатъчно грамотно и за неуки.Не е необходимо да побългаряваме.

Много плоско обяснение! И като говорим за качество защо мислиш, че Комодо не е качествена програма?!

Защитната стена на Комодо е на светлинни години пред тази на Нортън!!!

Единствено само дето анти-вирусът на нортън е мааалко по-добър от този на Комодо, но сега с най-новата си версия Комодо пак ще мажат.

Та защо си давате парите на вятъра, ако може да ми обясните, след като има по-добра алтернатива за защита от Нортън, която е преведена на български и е безплатна - COMODO

Значи моля да бъда правилно разбран - не правя реклама и не агитирам за Комодо!

Много плоско обяснение! И като говорим за качество защо мислиш, че Комодо не е качествена програма?!

Защитната стена на Комодо е на светлинни години пред тази на Нортън!!!

Единствено само дето анти-вирусът на нортън е мааалко по-добър от този на Комодо, но сега с най-новата си версия Комодо пак ще мажат.

Та защо си давате парите на вятъра, ако може да ми обясните, след като има по-добра алтернатива за защита от Нортън, която е преведена на български и е безплатна - COMODO

Значи моля да бъда правилно разбран - не правя реклама и не агитирам за Комодо!

Право на избор приятелю, право на избор-това е ! :lol6:

И дискусиите коя програма е по добра водят само до конфликти!

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.