Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Сатанинска секта иска официална регистрация

Featured Replies

Седмица преди Великден една от сатанинските секти у нас се разшава. Сатанизмът да бъде регистриран като официална религия в България ще поиска Орденът на сребърната звезда, заяви пред Дарик радио вчера пасторът на сатанинския орден Румен Атанасов. Според пастора сатанистите са навсякъде сред нас, имали представители и в политическите партии. Атанасов уточни, че има последователи в Съюза на демократичните сили (СДС) и в партията на Волен Сидеров "Атака". В много от страните в "разумния свят", към който България се стреми, сатанизмът вече е официална религия. Така било в САЩ, Германия и Англия. Хората, които са отворени към Европа, към новото и към прогреса, тепърва ще мислят като нас, прогнозира Атанасов.

Сатанизмът е вид религиозно движение, което използва името на Сатаната като символ на материалистични и индивидуалистични ценности. В т.нар. Основен закон на Ордена на сребърната звезда е записано, че той се бори за свобода на личността и съвестта, толерантност към чуждите идеи, стремеж към съвършенство, лоялност към гражданското общество и спазване на законите, еволюция на обществените процеси. Всеки нов член на ордена полага клетва, с която обещава да върви по трудния път на познанието и да отдаде душата и силите си на Сатаната. Клетвата завършва с думите "Приемам да отвърна завинаги очи от поробителския кръст, от овчето послушание и християнското лицемерие. Приемам, че аз съм Бог, богове са и моите братя".

Искането за обявяване на сатанизма за официална религия е странно, но първо ще се опитам да погледна през очите на средния българин, коментира шефът на Дирекцията по вероизповеданията проф. Иван Желев. Той прие предложението като предизвикателство. Проф. Желев подчерта, че една религия се обявява за официална с регистрация в Софийски градски съд. Няма изискване за наличие на определен брой последователи, дори и един човек може да си регистрира вероизповедание в България, обясни проф. Желев. В някои страни, членки на ЕС, обаче има такова изискване. В Словакия например изискването е за минимум 20 000 последователи. До момента в България има над 80 регистрирани вероизповедания. Според пастор Атанасов сатанистите у нас са 100 души.

Източник: Новинар

Хе-хе-чак пък и "официална" регистрация.Че за какво ли пък им е? :)

Ето малко инфо за тъй-наречените "сатанисти" от ордена на Атанасов ;)

Това им е "основния закон" (нещо като конституция ;) )

ОСНОВЕН ЗАКОН НА ОРДЕНА НА СРЕБЪРНАТА ЗВЕЗДА

ПРЕАМБЮЛ

Орденът на Сребърната Звезда е общност на свободни мъже и жени, с добро име, събрани без оглед на политическите им убеждения, на расата, гражданството и общественото им положение, които се стремят към човешко съвършенство чрез братски взаимоотношения в съответствие с Древните задължения /обичаи, традиции, символи и ритуали/ на Сатанизма.

Спазвайки достойнството на отделния човек, те се застъпват за пълното развитие на личността и братството, толерантност и готовност за взаимопомощ в името на Вярата в Носещия Светлина.

Глава Първа: Общи разпоредби

Раздел І

Основни начала и принципи

Чл.1.

1. Орденът на Сребърната Звезда в България се изгражда върху следните основни начала:

а/ Вярата в Носещия Светлина и в Неговата воля е абсолютно условие за приемане на членове;

б/ Всички посветени трябва да се закълнат в своите задължения;

в/ Дейността на Ордена на Сребърната Звезда в България не може да бъде подчинена на Върховен Съвет или друга сила в Сатанистката общност;

г/ Споровете от политическо естество са строго забранени;

з/ Обичаите, Традициите, Символите и Ритуалите на Ордена трябва да бъдат стриктно спазвани.

2. Основни принципи, от които се ръководи Ордена на Сребърната Звезда в България са:

а/ Свобода на личността и съвестта;

б/ Толерантност към чуждите идеи;

в/ Стремеж към съвършенство;

г/ Спазване на сатанистката тайна;

д/ Взаимопомощ между братята;

е/ Подбор при избора на членове;

ж/ Лоялност към гражданското общество и спазване на законите;

з/ Еволюция в обществените процеси.

Раздел ІІ

Цели

Чл.2.

1. Основна цел на Ордена на Сребърната Звезда е постигането на нравствено израстване и духовно усъвършенстване на Човешката личност и Човешката Общност.

2. Движението ще организира и подпомага хуманитарни, благотворителни и други общественополезни мероприятия.

3. Движението приема за свои и всички други цели, произтичащи от Обичаите и Традициите на световния Сатанизъм.

4. Движението не може да преследва цели, забранени от законите на Република България, обичаите и морала на гражданското общество.

Раздел ІІІ

Средства

Чл.3. Орденът на Сребърната Звезда в България постига своите цели чрез:

1. Непрестанна индивидуална работа по самоусъвършенстването на всеки от своите служители.

2. Провеждане на регулярна Ритуална дейност в Ордена.

4. Точно и еднакво прилагане на Основния Закон, Уставите, Сатанистките Обичаи и Традиции;

Това пък-Символът на вярата:

1. Приемам Ангела на Светлината като мой духовен водач.Ще вървя до Него по трудния път на Познанието и ще отдам душата и силите си на Неговата власт и сила!

2. Приемам да се боря до последен дъх за Свободата,Познанието и Индивидуалността!

3. Приемам Мисията да разпространявам с думи и дела Познаието на всички достойни да го получат.Сатанизмът е пътя на силните.Слабите не познават Луцифер!

4. Приемам членовете на Ордена на Сребърната Звезда като свои братя.Приемам решенията на Ордена като свои собствени.Приемам Водачите на Ордена като пътеводни светлини в мрака на дългия път към изгубения Рай!

5. Приемам да отвърна завинаги очи от поробителския кръст.От овчето послушание и християнското лицемерие.

6. Приемам,че аз съм Бог,Богове са и моите

А иначе,Орденът на сребърната звезда е основан от Алистър Кроули (Alistair Crowley) 1845-­1947.

Английски писател и окултист. Известен като “Големия Звяр”, той отправя яростни атаки срещу християнството и проповядва наркотиците и сексмагията като средство да се достигнат по-дълбоки нива на съзнанието.

Кроули се ражда в пуританско семейство, баща му е бил пивовар по професия, който в последствие му завещава огромна парична сума. Кроули е бил преждевременно развит, с Мазохистични наклонности и труден характер- черти, които запазва до края на дните си. Учил три години в Кембриж. Там се запознава с негов колега, който имал подчертан интерес към окултизмът. Именно този негов приятел го въвежда в средите на "Златна Зора" - най-влиятелната западна организация на магьосници от новото време. "Звярът" - както обичал себе си да се нарича, притежавал невероятен талант в изкуството на Магията и бързо преодолявал по-нишите степени в ордена. Там се сприятелил със С.Л.Макгрегър Матърс - тогава ръководител на Ордена. Своевременно започнали спорове за власт в ордена, които били предизвикани именно от А. Кроули.

След време (да не влизам в повече подродности) той напуска ордена и основава свой орден - "Орденът на Сребърната Звезда", като противно на очакванията, след напускането на "Златна Зора", това не оказало голямо влияние върху развитието на качествата му на Магьосник. Много от обредите които правил в своя орден били взаимствани от " Златна Зора", заради което, Матърс завежда съдебно дело срещу Кроули за авторски права.

Освен Матърс и други били обезпокоени от това Кроули да не разккрие езотеричните им тайни, това са ОТО (Ордена на Тампелиерите от Изтока). Кроули бил посетен от двама германски представители на ОТО, и те го обвинили в това, че той огласил техните магически тайни в едно много интересно "издание".....LIBER 4 (Книга 4). Алистър ги убедил в това, че не знаел нищо за ОТО и че тайните които бил казал в LIBER 4, били открити от самият него. ОТО в кайна сметка решили да го направят техен председател в британската секция, от колкото до го оставели сам да експериминтира с магическите Ритуали. Не след дълго обаче, Кроули подчинява цялата организация и подобно на своята " Сребърна Звезда" я използува за налагане на своите: " Телема", " Слово на Еон", "Книга на Закона",Дневникът на един наркоман/Diary of a Drug Fiend, вариант на Таро и Магията на теория и практика/Magick in Theory and Practice 1929.

След време Кроули основова комуна на остров Сицилия, която според думите на негова бивша приятелка и любовница, трябвало да бъде център за Черна Магия. Като след което, Мусолини го изгонва от Италия.

След избухването на Втората световна война, не останали много хора, които да се вслушват в неговите проповеди зе идването на Еона на Хор. Пристрастен вече бил и към хероина.

Кроули е бил вещ и образован кабалист. Философията му се въплащава в две заповеди според които: "Любовта, подчинена на Желанието, е Закон" и "Единственият Закон следва да бъде: върши онова, което искаш".

Умира през 1947 в Брайтън, като при неговото кремиране се прочело неговият "Химн на Пан".....

Може да чуете пасторът им пред Дарик РадиоТУК,ако ви се слушат простотии ;)

като източник съм ползвал материали от тук,тук

Редактирано от Trichocephalus (преглед на промените)

Много симпатичен ку-ку. Ако наблягат на свободната любов, току-виж ме мотивирали да стана техен член. То зависи и какви са членките, де :)

Редактирано от drahshta (преглед на промените)

Ето и снимка на самия Румен Атанасов Публикувано изображение

Публикувано изображение

взета от тук

И мисля да му прочета (е,писменно де Публикувано изображение ) Киприяновата молитва:

Владико Господи, Иисусе Христе, Боже наш, Който всичко държиш, Святи и благословени, и Вечно съществуващ Цар на царете и Господи на господарите!

Слава на Тебе седящия в светлината пред хиляди и милиони свети ангели и архангели.

Ти знаеш тайните на смирения Твой раб Киприян,

защото преди не познавах Тебе, Господи Вседържителю,

но, Ти Сам Господи Иисусе Христе, повика мене недостойния и ме благослови и удостои да живея с любов и послушание пред Твоето милосърдие и да разпръсна силата на магията, защото и аз, Господи, задържах облаците и те не пускаха дъжд, връзвах земята и тя не даваше плод, лозите не се разлистваха, стадата не даваха мляко, правех мъжете да не се събират с жените си и те да не стават майки, братя да се не виждат и семейства да се разделят, правех зимата лято и лятото - зима.

Всичко лошо, което можех, правех, затова, Господи, Боже наш, приеми моята смирена молитва и направи така, че който страда от лош дух или бъде омагьосан от магията, която пречи на Твоите люде и дома им веднага, където се прочете тази молитва с вяра пред Бога, да се освободи в името на Отца и Сина и Светия Дух.

Амин.

И откъдето и да е изпратена тази магия, нека се разпръсне от Твоите раби и със силата на Честния и Животворящ кръст, който прогонва

всяка вражеска сила.

Амин.

Ако магията е сложена под праг или в кожа, или в желязо, или под камък, или под земя, или под дърво, да се разпръсне като дим, или ако е написана с мастило или кръв човешка, или кръв на добитък, или на риба, или с каквото и да е направена, нека се разпръсне от Твоите раби.

И ако магията е вързана с много възли или в кости прекарана, или в гроб през иглени уши, или в бунар хвърлена, или с каквото и друго да е направена, нека се освободят Божиите раби /.........имената.........../ от всякакво зло действие на нечестивия дух, така щото с дръзновение да казват: «Господ е мой защитник, няма да се уплаша от никакво зло.»

Защото Ти, Господи, си с мене, Твоята десница ме успокоява и тъй моля Ти се, Господи Боже Вседържителю, по молитвите на Твоя смирен раб Киприян, простри Своята мощна Десница и милостиво погледни на Твоите раби /..........имената................./

и им изпрати мирен и верен ангел пазител от всякакво зло, за да славят Тебе, Нашия Изкупител и Избавител сега и винаги и во век и веков.

Амин!

Защото набезите на такива "пастори" почнаха да ме изнервят!

Редактирано от Trichocephalus (преглед на промените)

Никога не съм твърдял,че съм атеист (а то "атеист" не означава нищо друго освен "вярващ в несъществуването на Бог" :) ).

Плюс това дори и да съм атеист,не значи,че не мога да прогонвам разни "сатанисти" с помоща на св.Киприян,нали? Публикувано изображение

Trichocephalus, молитвата ти надали ще му помогне. Като гледам снимката, явно всичко опира до пари. Не ми стана ясно какви са им задълженията, освен да слушат и се подчиняват, въпреки че твърдят, че всеки е свободен. Мисля, че ще бъде излишна регистрацията им.

марги,знам,че няма да помогне,ама като му слушах глупостите,в интервюто по "Дарик",избеснях.каква регистрация?За какво им е?Да могат спокойно да раздават брошурки на децата ли? :wors:

марги,знам,че няма да помогне,ама като му слушах глупостите,в интервюто по "Дарик",избеснях.каква регистрация?За какво им е?Да могат спокойно да раздават брошурки на децата ли? :)

Мислиш ли , че едно разумно дете ще обърне внимание на тези брошури ? Тези , които се впечатлят от подобен род неща , просто нямат акъл в главата и никой не им е виновен .

Мислиш ли , че едно разумно дете ще обърне внимание на тези брошури ? Тези , които се впечатлят от подобен род неща , просто нямат акъл в главата и никой не им е виновен .

Не зная какво разбираш под разумно дете. Понякога точно умните деца са жертва, защото в много случаи се чувстват неразбрани, пренебрегнати и т.н. Ако им се отдаде случай да се почувстват приети, как да не се помамят? То възрастен би го направил, камо ли дете. :)

Не зная какво разбираш под разумно дете. Понякога точно умните деца са жертва, защото в много случаи се чувстват неразбрани, пренебрегнати и т.н. Ако им се отдаде случай да се почувстват приети, как да не се помамят? То възрастен би го направил, камо ли дете. :)

Забравяш нещо: Децата често са по-умни от родителите си. И слава Богу! А разумните деца не се чувстват неразбрани или пренебрегнати, а си намират приятели, защото са достатъчно (раз)умни да осъзнаят необходимостта от такива.

Според мен точно уните деца ще почнат да ги четат. Защото един умен човек си задава въпроси постоянно и иска да знае всички гледани точки. Единствения проблем се получава когато детето прочете САМО тези боршури.

Като го гледам този Румен Атанасов, ми изглежда съвсем нормален човек, та дори работи в сферата на здравеопазването... Публикувано изображение Боже опази, най-вече по-младите и лесно зарибяващи се по такива сектантски простотии... :wors:

Забравяш нещо: Децата често са по-умни от родителите си. И слава Богу! А разумните деца не се чувстват неразбрани или пренебрегнати, а си намират приятели, защото са достатъчно (раз)умни да осъзнаят необходимостта от такива.

Сигурен ли си в това, което казваш? Бих ти дала много примери от живота за умни деца, които са затворени и търсещи (точно защото са умни). Може би имаш предвид "практични"?

Сигурен ли си в това, което казваш? Бих ти дала много примери от живота за умни деца, които са затворени и търсещи (точно защото са умни). Може би имаш предвид "практични"?

Съгласен съм с марги. Вярно, че често децата са по-умни от родителите, но не всички имат много приятели. Причината за това е, че не всички деца са на едно интелигентно равнище. Едни са по-умни от други и на такива деца им е доста скучно в компании, които не ги разбират. Затова доста умни деца са затворени в себе си и нямат много контакти.

Седмица преди Великден една от сатанинските секти у нас се разшава. Сатанизмът да бъде регистриран като официална религия в България ще поиска Орденът на сребърната звезда, заяви пред Дарик радио вчера пасторът на сатанинския орден Румен Атанасов.

Източник: Новинар

Браво!!!

А за часове по религия се чудим дали да има в училищата...а това го позволяват, нямам думи!!!

Браво!!!

А за часове по религия се чудим дали да има в училищата...а това го позволяват, нямам думи!!!

За мен задължителните часове са по-страшни от която и да било религия. Чел съм библията им преди години и нищо страшно няма там, никой няма да се побърка и да се самоубие или да убие друг.

А това, че някои индивиди "изперкват" не е виновен никой.

За мен задължителните часове са по-страшни от която и да било религия. Чел съм библията им преди години и нищо страшно няма там, никой няма да се побърка и да се самоубие или да убие друг.

А това, че някои индивиди "изперкват" не е виновен никой.

Извини ме, но не разбрах коя Библия си чел на сатанистите ли?!?!

Ми да се регистрират хората.Какво лошо има?След като всякакви други има, нека да има и сатанисти.Тъкмо ще има по-голям избор за всеки.Само да знаете, Сатана е бита карта.

а то "атеист" не означава нищо друго освен "вярващ в несъществуването на Бог"

Грешиш. Атеизмът не е религия. Да си атеист означава да си безбожник. Не означава обаче, че си задлължен сляпо да вярващ в нещо, пък било то и че бог не съществува.

Нещо повече. Мога да те уверя, че дори да намеря безспорни доказателства за съществуването на бог (или на богове) пак ще си остана безбожник. Това е въпрос на убеждения, характер и възпитание, а не на вяра в нещо. И това не ме прави уникален - познавам достатъчно хора, които мислят аналогично.

Редактирано от asa (преглед на промените)

Грешиш. Атеизмът не е религия. Да си атеист означава да си безбожник. Не означава обаче, че си задлължен сляпо да вярващ в нещо, пък било то и че бог не съществува.

Нещо повече. Мога да те уверя, че дори да намеря безспорни доказателства за съществуването на бог (или на богове) пак ще си остана безбожник. Това е въпрос на убеждения, характер и възпитание, а не на вяра в нещо. И това не ме прави уникален - познавам достатъчно хора, които мислят аналогично.

Публикувано изображение Aми-ето на-ти съвсем разпалено вярваш,че няма бог (или богове).Доказателства за това-нямаш.както няма доказателство и са съществуването му (им).Щом като няма доказателства,а ти твърдиш,че няма богове-това си е чиста ВЯРА.IИ то-"сляпа",както се израяваш ти,и подобние на теб.

Следователно-ти си "вярващ" в безбожието човек. Публикувано изображение Q.I.D.

Да,нали Антихриста трябва да се регистрира навсякъде

А пък хората кога ще си отворят "третото" око Публикувано изображение

-то какво ли питам,те и с другите толкова малко виждат - за съжаление

:angry:

• 2 години по-късно...

Да,нали Антихриста трябва да се регистрира навсякъде

А пък хората кога ще си отворят "третото" око Публикувано изображение

Малко полезна информация за третото око тук

:)

Иначе по темата, не виждам кой знае какво като се регистрира една група от 20 човека, то и без това в България е препълнено с регистрирани секти....

Клетвата завършва с думите "Приемам да отвърна завинаги очи от поробителския кръст, от овчето послушание и християнското лицемерие. Приемам, че аз съм Бог, богове са и моите братя".

Хе, че ако това е веруюто на сатанистите, то аз съм първи сатанист. От кога пея, че кръстът е една стагнираща свастика, която закотвя хората към пръстта, към тленността. Небето го няма никъде в този знак. Кръстът е символ на Земята... - това добре личи в едно от т.нар. блаженства - блажени кротките, защото те ще наследят Земята. Знакът на Исус не е кръст, а риби, като символ на епохата. Кръстът е символ на смъртта, на мъчението и в този смисъл е един заробващ знак сам по себе си. Не случаен е израза - сложих кръст на това в смисъл на приключване с нещо, на отмирането му, който всеки от нас е употребявал, без дори да се е замислял за неговото значение и защо е така... Кръстът като символ отразява крайността, ограничеността на материята. В този знак липсва безкрая - небето и това го прави достатъчно закотвящ, заземяващ знак. Още повече, че този символ не иде от християнството, а е взаимстван още от епохата на палеолита, когато хората схематично изобразявали с кръст летяща в небето птица. Едва в 4-ти век след Христа, християнската религия въвежда като един от символите на вярата си светия кръст. Но този знак е познат на човечеството от дълбооока древност и е само една християнска взаимка от предходните религиозни традиции - в древноегипетските, финикийските, вавилонските и гръцките храмове езическите божества били изобразявани с кръстове на гърдите, врата и ръцете. Зевс седял на трон в богати одежди, обшити с кръстове. Кожата на свещения бик Апис в египетски храм се състояла от цяла мрежа кръстчета. Разновидност на кръста при египтяните ще открием в знака на живота - анкх. Някои мистерии включвали в церемонията по инициация разпъването на кандидата на кръст или поставянето на тялото му на кръстовиден олтар. В Египет, например, кандидатът за посвещение преминавал тежки изпитания, той трябвало да виси на кръст до загуба на съзнание, след което го поставяли в гробница за три дни. Смятало се, че докато тялото му е било в безсъзнание, душата му се е опитвала да намери път в обителта на безсмъртните. След победата й над смъртта - осъзнаването, че животът е вечен, душата се връщала в тялото и неофитът ставал от гроба. Той бил посрещан радостно от жреците, които смятали, че се е върнал от страната на мъртвите.

Ацтекската богиня на дъжда държи в ръката си също кръст, а толтеките твърдят, че тяхното божество Кетцалкоатъл ги е научило на знака и ритуалите на кръста и затова неговият жезъл прилича на епископския, а мантията му е обшита с червени кръстове. Според вярванията на индианците Кетцалкоатъл - богът на слънцето и вятъра, чието име се превежда като пернат змей, но и още като скъпоценен близнак, излязъл от морето, като носел със себе си... кръст. Той станал свещен символ при маите. Според техните поверия благите небесни духове имат на челата си нарисувани кръстове. Също такива кръстове си правели на клепачите жреците им по време на мистериите. Аналогичен Т-образен кръст бил изписван на челото и на всеки участник в мистериите на Митра. Според персийската митология бог Митра бил осъден на смърт чрез разпятие и възкръснал от мъртвите на 25 март. Този ден се отбелязвал с провеждането на мистерия, по време на която привидно мъртвият млад бог, по-точно млад човек, изпълняващ тази роля, сякаш се възраждал за живот, след което жреците крещели: Възрадвайте се! Нашият бог възкръсна. Неговата смърт и страдания ни дават спасение! Представите на персите, пък, кореспондират с индийската митология. Индусите, както и християните, строят своите храмове върху кръстовидна основа. Те вярват в първочовека Пуруша, който с разперени ръце се е принесъл в жертва още преди съществуването на световете от нашата реалност. От енергетичното тяло на Пуруша са се родили Небето, Земята и човечеството. Той е и жертва, и жрец едновременно. Освен това при много народи още през палеолита кръстът е обозначавал четирите страни на света. Впрочем, има и алтернативна теория, според която поклонението на кръста е свързано с изгряването на небето на съзвездието Южен кръст. Неговата поява на небосвода била предшествана от ежегодни дъждове. Тъй като реколтата, а следователно и животът в древността зависел от дъждовете, древните са разглеждали кръста като предвестник на важно за тях събитие. Според представите им Слънчевата система се намирала в сърцето на Божествения човек на небето. От тук катастрофата на нашата система, чиято еклиптика разделя небесния екватор, пронизвайки сърцето на Божествения човек. Еклиптиката и екваторът не съвпадали, а образували кръст, на който бил разпънат в пространството Божественият човек. Тази идея била позната на индусите и на Платон.

По този начин кръстът се явява не само символ на мъченичеството на Богочовека при християните, разпънат във физическото тяло. Съвременните езотерици разглеждат хоризонтала като направление на материята, вертикала - като направление на духа, а кръстът, образуващ се при тяхното пресичане - техен синтез.

Та така за този знак на мъчението, на материята - символизиращ страданието на душата, прикована върху нея, на който се кланят мнозина, без дори да подозират на какво се кланят... а то, нека да прозвучи еретично, но е точно сатана.

За овчедушието на наивно вярващите християни и за лицемерието на християнските отци, превърнали в предишни векове учението в средство за завладяване на света, дори с цената на човешка кръв, а в сегашни времена свели красотата и тайнствата на мистериите в една дребна комерча, просто не си заслужава да говоря.

• 1 година по-късно...

Рано или късно тия ще се сдухат или самоубият.. помнете ми думите.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.