Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

Извинявам се, не съобразих, че в http://rapidshare.com има ограничение на броя сваляния.

Качих отново досега направените в текстови формат книги:

Лили

Индия

Пожелай ме скъпа

Невестата от Шербрук

Последния херцог

Лаура

Преданост

http://4storing.com/7lqlm/9c1d909a3ac6e44f...9540e8334e.html

До довечера ще имате:

Джейк

Уорд

Кармата на любовта

Чист грях

cool.gif

И една молба към всички :zipper: - Прегледайте си книгите момичета и ми сканирайте кориците на:

Годината на девствениците - Кетрин Куксън

Пазителят на сънищата - Пинелъпи Уилямсън

Защото ме обичаш - Ноел Анри

Изгрев за двама - Ан Харъл

Краят на една валкирия - Марион Дели

Мици - Марион Дели

Тайната на Сарацина - Марион дели

;)

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

И една молба към всички :wors: - Прегледайте си книгите момичета и ми сканирайте кориците на:

Годината на девствениците - Кетрин Куксън

Пазителят на сънищата - Пинелъпи Уилямсън

Защото ме обичаш - Ноел Анри

Изгрев за двама - Ан Харъл

Краят на една валкирия - Марион Дели

Мици - Марион Дели

Тайната на Сарацина - Марион дели

;)

Тези книги май вече ги има в текстови формат на dubina.dir.bg

Xesi ще пробваш ли Богатия варварин или Лунна красавица дали ще можеш да ги направиш в текстови формат да знам дали да снимам с цифровия или да се мъча със скенера ;)

Апропо има ли някой от Бургас тука да ме светне от къде мога да си закупя книги, понеже абсолютно всички сергийки, на които би трябвало да има такива книги нямат нищо...освен една с книги на руски ама предпочитам да мина без такива мъчения :zipper:

Редактирано от misi_misi (преглед на промените)

Мисля че ще успея да я намеря,довечера ще я търся.

Между другото момичета колко от вас разбират английски,защото ще ви предложа нещо,довечера повече информация :zipper:

Привет аз поназнайвам английския и чета с удоволствие с оригинал пък и Малъри определено са ми любимите на Джоана само дето досега не знаех, че били толкова много ohmy.gif Така че чакам нещото с интерес

Xesi ще пробваш ли Богатия варварин или Лунна красавица дали ще можеш да ги направиш в текстови формат да знам дали да снимам с цифровия или да се мъча със скенера :P

Има ги, но са с лоша редакция и нямат корици. Тях си ги обработих за десерт. ;) А и все пак се каня да кача после всички книги в онлайн-библиотека, а там не се приемат лошо отредактирани книги cool.gif

Като приключа днес с Уорд ще си поиграя с варварина и красавицата, но ще трябва да почакаш ден-два, до събота ще са готови предполагам :P

Като приключа днес с Уорд ще си поиграя с варварина и красавицата, но ще трябва да почакаш ден-два, до събота ще са готови предполагам ;)

На мен не ми трябват просто да пробваш една две страници дали става, че по-горе из форума каза, че не се получавало.Просто да знам дали да ги снимам или скенирам.

Тези две книжки съм ги снимала докато с др се мъчих със скенера ама мн мудна работа :rolleyes:

Xesi ще пробваш ли Богатия варварин или Лунна красавица дали ще можеш да ги направиш в текстови формат да знам дали да снимам с цифровия или да се мъча със скенера :lol6:

Апропо има ли някой от Бургас тука да ме светне от къде мога да си закупя книги, понеже абсолютно всички сергийки, на които би трябвало да има такива книги нямат нищо...освен една с книги на руски ама предпочитам да мина без такива мъчения :)

Аз съм от бургас и обикновено намирам книги на 3 места.

1.На Богориди близа до входа за морската градина(обаче там нещо не зареждат от доста време

2.Пред стария свободен университет,но и там е същата ситуация

3.Антикварната книжарница на улица Св Св Кирил и Методий-там има всякакви книги.Там може да намериш нещо ;)

Аз съм от бургас и обикновено намирам книги на 3 места.

1.На Богориди близа до входа за морската градина(обаче там нещо не зареждат от доста време

2.Пред стария свободен университет,но и там е същата ситуация

3.Антикварната книжарница на улица Св Св Кирил и Методий-там има всякакви книги.Там може да намериш нещо ;)

На Богориди има само на руски :)

Относно антикварната...имаш предвид онази "сергия" с изкараните кашони отвънка ли?Уж ходя там чат-пат, даже и днеска от там минах ама няма нищичко интересно sad.gif

Ети линк за един красив исторически романс "Преди да те срещна" на Джудит Макнот ;)

http://www.bgshare.com/384959/predi_da_te_sre6tna.pdf

Благодаря много!

Нищо не съм чела от тази авторка, но звучи обещаващо!

Извинявам се, не съобразих, че в http://rapidshare.com има ограничение на броя сваляния.

Качих отново досега направените в текстови формат книги:

Лили

Индия

Пожелай ме скъпа

Невестата от Шербрук

Последния херцог

Лаура

Преданост

http://4storing.com/7lqlm/9c1d909a3ac6e44f...9540e8334e.html

До довечера ще имате:

Джейк

Уорд

Кармата на любовта

Чист грях

cool.gif

Благодаря, страхотна си. Веднага си ги свалям.

Направо се побърквам да чета :offtopic_s:

Благодаря на всички за усилията :)

Момичета понеже май хич ме няма тези дни си купих книгата на Сандра Браун - защото те обичам ама то било преиздадена само от 1985 година, ама кой да гледа :ph34r: Ако някой проявява желание за тази книга или имам нейни по памет - Тайната и Горещи страсти в рая да каже.

Момичета търся ентусиасти за превод на седмата книга за семейство Малори,аз и още две момичета се хванахме с тази работа,но ако се навие още някой ще е супер,до 5 глава сме включително и книгата ми изглежда обещаваща,ако има желаещи-пишете ми на лични :)

Момичета търся ентусиасти за превод на седмата книга за семейство Малори,аз и още две момичета се хванахме с тази работа,но ако се навие още някой ще е супер,до 5 глава сме включително и книгата ми изглежда обещаваща,ако има желаещи-пишете ми на лични :P

О, и ти ли си в групата на превеждащите на книгата за Джереми? Кой да знае, аз този уикенд ще почвам 6-та глава:speak:

Момичета,пускам ви още една книжка-Изкусителката на Джуд Деверо.Страхотна е.

http://4storing.com/bf65l/7a32664f7d2223a6...777931a04f.html

Надявам се да ви хареса

Чао и целувки

Надявам се да ви хареса

Чао и целувки

Благодаря :clap:

Lindsey ти ли си момичето което превежда с Елена Георгиева ohmy.gif

Редактирано от hol_back_girl (преглед на промените)

Благодаря :)

Lindsey ти ли си момичето което превежда с Елена Георгиева ohmy.gif

Мда, аз съм, миналата неделя довърших превода на 5-та глава. За съжаление през седмицата нямам време да превеждам, затова още не съм почнала 6-та. Явно сме колежки по превод:ph34r:

Ето и следващите книжки в текстови формат дами.. :ph34r:

Кармата на любовта

Джейк

Уорд

Чист грях

http://4storing.com/0iuw0/c3c118460ed64fec...c099e49d1d.html

Минавам на следващите :)

Надявам се да ви хареса

Чао и целувки

Гооолеми благодарности :angry:

Имаш ли и други книги от това издателство? Че по-рядко се намират.

Ето и следващите книжки в текстови формат дами.. ;)

Кармата на любовта

Джейк

Уорд

Чист грях

http://4storing.com/0iuw0/c3c118460ed64fec...c099e49d1d.html

Минавам на следващите :)

Просто си страхотна ;) С тепмпото, с което ги обработваш, скоро няма да може да наваксваме със сканирането ;)

Момичета понеже май хич ме няма тези дни си купих книгата на Сандра Браун - защото те обичам ама то било преиздадена само от 1985 година, ама кой да гледа :wors: Ако някой проявява желание за тази книга или имам нейни по памет - Тайната и Горещи страсти в рая да каже.

Аз тая "Горещи страсти в рая" от месец се опитвам да я намеря. Даже си я поръчах по интернет щото докато се усетя, че са я преиздали и той тиража свършил. Вече съм си я платила дори, ама чакането продължава sad.gif Това сигурно ми е най-изстраданата книга, а при това съм я и чела laugh.gif

Та да мина на въпроса. Има ли някаква специална причина да пренебрегвате любимата ми авторка ;) /и някои по-известни други като Нора Робъртс/ или просто е въпрос на избор. Питам щото се чудех, защо няма сканирани техни книги /не само при вас ами въобще/.

Аз тая "Горещи страсти в рая" от месец се опитвам да я намеря. Даже си я поръчах по интернет щото докато се усетя, че са я преиздали и той тиража свършил. Вече съм си я платила дори, ама чакането продължава sad.gif Това сигурно ми е най-изстраданата книга, а при това съм я и чела laugh.gif

Та да мина на въпроса. Има ли някаква специална причина да пренебрегвате любимата ми авторка :bedtime2: /и някои по-известни други като Нора Робъртс/ или просто е въпрос на избор. Питам щото се чудех, защо няма сканирани техни книги /не само при вас ами въобще/.

Нора Робъртс имам главно почти всичките и по-нови книги...сканирането и качването на тези книги, както писах някъде по-горе из форума, не се знае дали няма да е в разрез с авторските права...все пак има 3 книги, които са в рамките на 2 години грубо - става дума за трилогията "Кръгът" и романа Точно по пладне...

Абе момичета, за какви авторски права ми говорите. Закона за авторското право е валиден само в случаи, когато дадено произведение се използва с комерсиална цел, т.е. някоя от нас иска и/или получава пари за това, че е сканирала книга.

Тази безплодна полемика за електронно качените книги се води от години по блогове, телевизии и къде ли не още, ще се води още дълго и в крайна сметка винаги ще се качват книги в Интернет.

Да не говорим, че ние всички бихме си купили книжните издания на сканираните книги, ако можехме да ги намерим някъде. Да не говорим, че качеството на една сканирана книга е в пъти по-лошо от едно книжно издание, че всеки би предпочел да чете книгата на хартия, а не да си вади очите на екрана. Да не говорим, че всяка от нас полага доброволен труд тези книги да са достъпни за повече любители на тази литература, всяка от нас си играе часове наред да сканира, да намалява снимки, да сглобява в читаем вид всяка една книга и всички го правим съвсем доброволно и безплатно.

Така че хайде да не започваме и тук подобна полемика, това е безмислено. Никой няма да каже и копче за това, че сме си споделили някоя и друга книга, това си е наше желание и право.

P.S.

Ако все пак някоя от вас я притеснява чак толкова качването на някоя книга, то тогава й предлагам да ми я изпрати било по имейл, било по скайп, а аз ще имам грижата да я превърна в текстови формат и да я кача лично cool.gif

И второ P.S. :down:

Специално за Нора Робъртс - имам 12 нейни книги от поредицата "В смъртта", ако проявявате интерес, ще ви ги сканирам cool.gif

Между другото, тя пише страхотно.. :lol6:

Редактирано от Xesi (преглед на промените)

на нора робъртс имате ли Плейбоят и книгите от тази поредица Разказва се за едно кралско семейство в съвремието

• Автор
Абе момичета, за какви авторски права ми говорите. Закона за авторското право е валиден само в случаи, когато дадено произведение се използва с комерсиална цел, т.е. някоя от нас иска и/или получава пари за това, че е сканирала книга.

Тази безплодна полемика за електронно качените книги се води от години по блогове, телевизии и къде ли не още, ще се води още дълго и в крайна сметка винаги ще се качват книги в Интернет.

Да не говорим, че ние всички бихме си купили книжните издания на сканираните книги, ако можехме да ги намерим някъде. Да не говорим, че качеството на една сканирана книга е в пъти по-лошо от едно книжно издание, че всеки би предпочел да чете книгата на хартия, а не да си вади очите на екрана. Да не говорим, че всяка от нас полага доброволен труд тези книги да са достъпни за повече любители на тази литература, всяка от нас си играе часове наред да сканира, да намалява снимки, да сглобява в читаем вид всяка една книга и всички го правим съвсем доброволно и безплатно.

Така че хайде да не започваме и тук подобна полемика, това е безмислено. Никой няма да каже и копче за това, че сме си споделили някоя и друга книга, това си е наше желание и право.

P.S.

Ако все пак някоя от вас я притеснява чак толкова качването на някоя книга, то тогава й предлагам да ми я изпрати било по имейл, било по скайп, а аз ще имам грижата да я превърна в текстови формат и да я кача лично cool.gif

И второ P.S. ;)

Специално за Нора Робъртс - имам 12 нейни книги от поредицата "В смъртта", ако проявявате интерес, ще ви ги сканирам cool.gif

Между другото, тя пише страхотно.. :P

Дам за авторските права си напълно права, никоя от нас не гледа да вади пари от това, затова не сме направили нищо лошо.

Колкото до книгите на Нора Робъртс, мила имаш ли "Сага за Ирландия", умирам за нея, също много искам поредицата за братята, забравих им името дето едната книга е "Падението на Шейн" другата "Сърцето на Девън", аз си търся и още поредицата за семейство Станисласки, и тая за сестрите в които едната имаше ранчо, другата беше актриса и книгата за нея се казваше "Всичко което блести", много яки книги, ама само половината съм чела, другата половина са в процес на издирване, ако имаш някоя много ще те обичам, ако я сканираш.

на нора робъртс имате ли Плейбоят и книгите от тази поредица Разказва се за едно кралско семейство в съвремието

Оу и тая е много яка, за кралското семейство на Кордона. "Мечтата на една принцеса", "Престолонаследникът" и "Принцът плейбой", май имаше още една не съм сигурна. И нея не бих я отказала.

Аз на Нора Робъртс имам само Трилогията Кръгът, "Кръгът на Мориган", "Танцът на Боговете" и "Долината на Мълчанието", много много много хубава трилогия.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.