Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

Здравейте,момичета тъкмо се зарадвах , че излезе новата книжка на Джудит Макнот,а издателите в САЩ я отлагат за следващата година. sad.gifsad.gifsad.gif

Никъде не мога да намеря "Спомни си кога" на Джудит Макнот, моля ви помогнете... :):inlove1::yanim:

Имам всичко на Дж.Макнот, но нямам скенер и не мога да помогна.

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

И така докато чакам бавния 4сторинг ето и още 2 книжки от мен:

Времената се менят от Норчето Робъртс

Една приятна история продължение на" Сега и във времето".

Дългото очакване от Сандра Браун

Една от най-хубавите книги на Сандра Б.

Съжалявам,че" Дългото... " е по-сивкава,но книгата е под всякаква критика-жълти страници със странно мастилени букви.Все пак това са ми силите cool.gif .Хайде по-късно и в 4сторинг.

Приятно четене ;) !

Редактирано от peppinka (преглед на промените)

Съжалявам,че" Дългото... " е по-сивкава,но книгата е под всякаква критика-жълти страници със странно мастилени букви.Все пак това са ми силите cool.gif .Хайде по-късно и в 4сторинг.

Приятно четене ;) !

УРАААААААААААААААААААААААААА!!! biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

post-219809-1239375651_thumb.jpg

post-219809-1239375661_thumb.jpg

lunichkata90-много бих искала да я сканирам,само че нямам нито фотоапарат,нито скенер. Ако се видим на кафе с ganinka може да я дам на нея да ти я сканира,разбира се ако няма да затрудня никого.

Исторически романи:

Мургавият ездач-Айрис Йохансен

Вълнуващи нощи-Кристина Дод

Дуел на страстта-Валери Лорд

Lady_el, може ли малко повече инфо?Особено за първата! ;)

Приятно четене :wors: !

:wors: peppinka вече ми става неудобно, но може ли да те помоля да качиш и други линкове на книгите, че от този сайт нещо не ми се свалят. Предварително благодаря. :wors:kiss.gifkiss.gif

Редактирано от besos (преглед на промените)

Lady_el, може ли малко повече инфо?Особено за първата! :angry:

"Мургавият ездач"- Айрис Йохансен и "Вълнуващи нощи"- Кристина Дод са сканирани, като втората е дори обработена в текстови формат. Потърси ги на първа страница и в тракера на Акоунт.

"Мургавият ездач"- Айрис Йохансен и "Вълнуващи нощи"- Кристина Дод са сканирани, като втората е дори обработена в текстови формат. Потърси ги на първа страница и в тракера на Акоунт.

Мерси,сиг съм ги свалила,но не помня-толкова са много качените.

:angry: peppinka вече ми става неудобно, но може ли да те помоля да качиш и други линкове на книгите, че от този сайт нещо не ми се свалят. Предварително благодаря. ;)kiss.gifkiss.gif

Скорооо,ама този 4 сторинг едва крета- остават им по 15 и 60 процента!

Редактирано от peppinka (преглед на промените)

Горещи нощи - Карла Негрес

http://4storing.com/68y79/801bad9dd336697c...5f4601a184.html

Инче ето ти и линк на корицата, ако я нямаш

http://4storing.com/ko8nu/200faaabe1050e20...463b115be2.html

Редактирано от hol_back_girl (преглед на промените)

Скорооо,ама този 4 сторинг едва крета- остават им по 15 и 60 процента!

линка вече е оправен

Приятно четене :angry: !

Благодаря ти Дългото има обещаващо резюме и не ми е попадала

И аз съм за платените торенти, иначе никъде няма да прочетем точно тези книги и ще трябва да се задоволяваме само с Джейн Фийдър, а това не мога да го преживея. Добре де, на Ирис може да им е изгодно да издават едни и същи автори, но не правят ли сметка, че хората с удоволствие ще купуват поредицата за Малори, или Катрин Каултър, Джуд Деверо, Аманда Куик и т.н. Ще имат много по-голяма печалба и търсене на книгите им отколкото досега. А представа си нямате колко ми се чете Хедър Кулман, душа давам направо! На български има издадени само две нейни книги, а те са толкова недостатъчни... Затова толкова ме е яд, че Ирис си знаят все едно и също.

И аз съм "за платените торенти,защото докато българските издателства се натуткат не можем прочетем нищо интересно.Страхотна идея :P

Благодаря ти Дългото има обещаващо резюме и не ми е попадала

Аз не съм голям фен на СБ,но тази наистина е добра.

• Автор

Приятно четене :P !

Може ли да ги качиш и в http://4storing.com/ :P;)

Здравейте, от доста време следя вашия форум и чак сега се престраших да ви пиша! Форума е страхотен! Аз обожавам любовните романи и от доста време ги чета! Много ми се иска да помогна на всички ви за сканирането на книгите, но за съжаление нямам нито скенер, нито фотоапарат. Имам доста книги. Майка ми наскоро ме заплаши, че ще ми ги сложи в един кашон и ще ми ги изхвърли, защото постоянно чета книги. Ако искате още днес ще ви изпратя списък на книгите, които имам, но да знаете, че те са много. :P

Добре дошла и от мен ;) Достат ти книги могат само да ни радват biggrin.gif а за майка си не се тревожи,всички майки така мърморят :P

Здравейте момичета,

Подкрепям с две ръце страхотната идея за платените торенти :P. Като почитателка на Джудит Макнот много ми се иска и нея да я включите. Все още не съм чела Рай, Съвършенство и Измами. Последната я имаше в списъка, който пуснахте в по-предните страници, но за съжаление я изпуснах sad.gif. Моля, ако някой може да я сканира като има свободно време, благодаря предварително.

Аз имам Съвършенство,Измами и продължението му"Лабиринт от лъжи" и ще се постарая скоро да бъдат сканирани ;)

Редактирано от margc (преглед на промените)

Хехе, на мен пък наще много ми се радват, че чета толкова. Макар че на моменти усещам притеснението им от количествата книги, които купувам, пристрастена съм просто. :angry:

Пете, хубава идея за кафето, подкрепям с две ръце. Може да уредим нещо през 6-те почивни дни в началото на май, че за Великден ще си ходя до нас (направо не знам как ще изкарам 5 дена без скенера). ;)

И да се изкажа и аз за платените торенти. Съгласна съм, че е много добра идея, готова съм да помагам с каквото мога в тази насока.

А дано от "Плеяда" наистина най-накрая да пуснат книжлето на Джоана, че то голямо чакане беше. Жалко, че са толкова заблудени издателствата ни.

И накрая да не забравя, добре дошли на новите попълнения, общността ни се разраства и това ме радва. До преди 5-6 месеца почти нямаше с кого да споредлям читателския си интерес към тези книжки, а сега сме си цяла тайфа. :ass:

Момичета за 4 storing става дума ,но върви бавно.Все пак ето едната:

Сандра Браун-Дългото очакване

Другата книжка ми спря на 98% и не върви?!Незнам защо-дано тръгне.

Приятно четене :angry: !

Благодаря ти за "Дългото очкване",тя е наистина невероятна,препоръчвам я на всички :ass:

Редактирано от margc (преглед на промените)

Добре дошла и от мен ;) Достат ти книги могат само да ни радват biggrin.gif а за майка си не се тревожи,всички маъки така мърморят :P

Аз имам Съвършенство,Измами и продължението му"Лабиринт от лъжи" и ще се постарая скоро да бъдат сканирани :ass:;)

Много ти благодаряяяяя :angry:;)

Здравейте момичета, аз съм нова още ( по - точно се регистрирах заради тази тема от форума) и много искам да открия една книга. Виждам, че разбирате и четете много и се надявам да ми помогнете. Лошото е, че не знам нито името на писателката, нито името на книгата, защото съм я чела много отдавна... ;) Но си спомням, че се разказваше за една викингска принцеса, която като била малка чичо й я нападнал и и порязал лицето и тя после носеше воал, за да скрива белега. Кораба и е пленен и тя после се влюбва в човека, който я пленява. Знам, че е малко, но ако някой се сети случайно ще ви бъда мноооого благодарна :cheers:

Здравейте момичета, аз съм нова още ( по - точно се регистрирах заради тази тема от форума) и много искам да открия една книга. Виждам, че разбирате и четете много и се надявам да ми помогнете. Лошото е, че не знам нито името на писателката, нито името на книгата, защото съм я чела много отдавна... ;) Но си спомням, че се разказваше за една викингска принцеса, която като била малка чичо й я нападнал и и порязал лицето и тя после носеше воал, за да скрива белега. Кораба и е пленен и тя после се влюбва в човека, който я пленява. Знам, че е малко, но ако някой се сети случайно ще ви бъда мноооого благодарна :cheers:

Добре дошла и на теб!Значи според мен става въпрос за "Лунна красавица" от Хелън Минтермайър, книгата е от поредицата на Хермес-"Пламъкът и розата" номер 6, не съм чела книгата, но когато си я купих резюмето й ми направи страхотно впечатление, главната се казва Аздис Йона, младата принцеса на викингите, тя носи воал, който прикрива белегът на лицето й, който получава когато е на 10 години от някой си Скийн, та тя отплува за островите Оркни, където среща главния - могъщия ирландец Магнъс, ако това е книгата която търсиш, линка на скана е на първа страница!

чела сам я но не се сешам за заглавието

:P:):clap::clap::clap:

lunichkata90-много бих искала да я сканирам,само че нямам нито фотоапарат,нито скенер. Ако се видим на кафе с ganinka може да я дам на нея да ти я сканира,разбира се ако няма да затрудня никого.

Мила, аз живея на 120км от София... sad.gif

Редактирано от ganinka (преглед на промените)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.