Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

Хей,момичета,благодаря за книжките!

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

Явно в блога ще се прави нова категория "Да паднеш от смях" :P

ПП: Речено-сторено: ето новата категория, барабар с новото попълнение Да паднеш от смях

Уоу, супер категория е, и напълно си оправдава заглавието - направо си паднах от смях biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

Здравейте момичета,

Вижте какво открих

много ми хареса

http://www.romancebookcovers.com/gallery4.html

И на мен ми хареса, хубаво е да си въобразяваш героите по описанията в книгите, но е приятно и очите да се възползват от това cool.gif

Етооще една книжка, дами.. cool.gif

Нора Робъртс – Свещени грехове

:P:P Благодаря ;)

Здравейте,

Аз имам много книги, които мога да сканирам. До момента съм сканирала:

Александра Рипли

"скарлет(1 и 2) Продълженията на "Отнесени от вихъра:

Сандра Браун

"дете, родено в четвъртък"

Артър Голдън

"Мемоарите на една гейша"

Ако някой се интересува. Пишете ми тук, на e-maila или на skype.

Ще направя списък на книгите, които имам и ще го кача тук

една препоръка от момче, за всички момичета.

"ХАВАЙ" , автор ДЖЕЙМС МИЧЪНЪР.

СПОРЕД МЕН , ТОВА Е НАЙ-ВЕЛИКАТА ЛЮБОВНА ИСТОРИЯ РАЗКАЗВАНА НЯКОГА...

но не знам дали я има някъде като е-боок

Редактирано от prepinatelen (преглед на промените)

една препоръка от момче, за всички момичета.

"ХАВАЙ" , автор ДЖЕЙМС МИЧЪНЪР.

СПОРЕД МЕН , ТОВА Е НАЙ-ВЕЛИКАТА ЛЮБОВНА ИСТОРИЯ РАЗКАЗВАНА НЯКОГА...

но не знам дали я има някъде като е-боок

Разкажи нещо повече за нея....разпали ми любопитството......аз не съм я чела и нищо не ми говори!

Здравейте,

Александра Рипли

Сандра Браун

Артър Голдън

Здравей, :bye1:

"Дете, родено в четвъртък" е вече сканирана. За да не се получават такива дублажи, виж темата с линковете на вече сканираните книги, или ако не ти се чака зареждането на странцата, можеш да хвърлиш едно око тук: Сканираните книги във форума . Също е хубаво да провериш и в темата със списъците за сканиране дали не е поета от някого, защото може да се окаже, че двама сканират в момента една и съща книга, което според мен е напълно излишно.

Относно списъка, ще се радвам да го разгледам. :P:shy11:

А за интересуването, нещо не мога да разбера какво имаш предвид!? :P Защото така написано ми звучи, че ти книгите си ги сканираш, ама ще ги пуснеш само ако някой ти пише, че ги иска. Или греша? :question:

Разкажи нещо повече за нея....разпали ми любопитството......аз не съм я чела и нищо не ми говори!

амии...

трудно е да се разкаже .

накратко- разказва се за колонизирането на островите Хавай от полинезииците

преди около 1000 години.романа има приключенски елемент, мистика и любов разбира се.

действието стига до втората световна война...

а любовната история е невероятна според мен.

просто трябва да се прочете .

абсолютно нетипична история, извън всякакви клишета и стандарти.

просто не е за вярване че американец може да напише това.

Българското идание е от началото на деведесетте год на мин век.2 тома

Здравейте,

Александра Рипли

Сандра Браун

Артър Голдън

Тъкмо се канех да питам има ли някои Мемоарите на една гейша. Това е книга, която се чете на един дъх. Е стига да не е гледал филма човек преди това, просто е ужасен. Ще се радвам ако я сканираш.

Редактирано от Sianaa (преглед на промените)

амии...

трудно е да се разкаже .

накратко- разказва се за колонизирането на островите Хавай от полинезииците

преди около 1000 години.романа има приключенски елемент, мистика и любов разбира се.

действието стига до втората световна война...

а любовната история е невероятна според мен.

просто трябва да се прочете .

абсолютно нетипична история, извън всякакви клишета и стандарти.

просто не е за вярване че американец може да напише това.

Българското идание е от началото на деведесетте год на мин век.2 тома

Мерси за инфото, ще я потърся и ще я прочета.....

Тъкмо се канех да питам има ли някои Мемоарите на една гейша. Това е книга, която се чете на един дъх. Е стига да не е гледал филма човек преди това, просто е ужасен. Ще се радвам ако я сканираш.

Аз такмо исках да питам дали "Мемоарите на една гейша" е интересна книгата защото аз не я намерих на български в нета и си я купих на английски (защото живея в Англия). Такмо се чудех дали да я почвам. Наистина ли е по добра от филма, защото филма е добър.

Помоооощ :P ! :sobbing:sad.gif Изтриха ми книгите че имах вирус :comp_virus: и сега като свалям накои книги напр.Сара на Аманда Ашли ми излиза в текстови формат :P:doh:

къде са пдф файловете тях повече си ги харесвам,моля помогнете ми :help::help:

Помоооощ ;) ! :sobbing:sad.gif Изтриха ми книгите че имах вирус :blink: и сега като свалям накои книги напр.Сара на Аманда Ашли ми излиза в текстови формат ;):doh:

Вероятно са минали редакция и ги има в текстови формат.Свали си програма за четене на книжки и ще ти излизат пак 2 страници.

Аз такмо исках да питам дали "Мемоарите на една гейша" е интересна книгата защото аз не я намерих на български в нета и си я купих на английски (защото живея в Англия). Такмо се чудех дали да я почвам. Наистина ли е по добра от филма, защото филма е добър.

Хубава е книжката, няма да я разказвам щом си гледала филма знаеш за какво става въпрос, и щом си го харесала, няма начин да не ет изкефи и книгата, има разминавания разбира се, гейшата е в Ню Йорк и разказва пред журналист историята си,мисля че се обръщаше повече внимание на Втората Световна война в сравнение с филма, обаче убий ме не мога да се сетя как свършваше, в смисъл, тя дали се събираше с председателя като във филма, това ще ми кажеш като я прочетеш, между другото още една от книгите ми която отиде в забвението, демек потурчена от усложливи приятелки,бях я забравила, сега ще пускам кучето търсач...

Помоооощ :) ! :sobbing:sad.gif Изтриха ми книгите че имах вирус :comp_virus: и сега като свалям накои книги напр.Сара на Аманда Ашли ми излиза в текстови формат :P:doh:

няма за кво да се безпокоиш.

има специални програмки за конвертиране на текст файлове в PDF.

Например Foxit Reader която аз ползвам си го има като опция.

Така че ползвай програмата с която четеш PDF за да конвертираш текстовите файлове.

Здравейте,момичета!Нова съм въвъ форума и все още разглеждам laugh.gif

Да ви питам-в "Линкове към любовни романи" (нали там са вече сканираните книги?) не мога да намеря авторите и техните книги от Б до М,а много ми се четеше нещо на Джоана Линдзи.Някой може ли да ме ориентира накъде да потърся?Моляяяяяяяя

Да ви питам-в "Линкове към любовни романи" (нали там са вече сканираните книги?) не мога да намеря авторите и техните книги от Б до М,а много ми се четеше нещо на Джоана Линдзи.Някой може ли да ме ориентира накъде да потърся?Моляяяяяяяя

малка корекция от Б има Бренда Джойс и от нея до К Кат Мартин наистина ги няма,чак сега забелязах тъй като си ги тегля наново,къде е проблемът или още не са качени :)

ПП.благодаря на всички за съветите,вече си изтеглих foxit reader и въпреки,че не е като pdf е много удобно cool.giflaugh.gif

Момичета я кажете нещо за Прелъстен на Вирджиния Хенли, хубава ли е?Да я почвам ли? :-))))

Момичета я кажете нещо за Прелъстен на Вирджиния Хенли, хубава ли е?Да я почвам ли? :-))))

да не би да е била качена а аз пак нещо да съм пропуснала :sobbing: иначе щом е на Хенли е хубава ,те всичките и са интересни

Изчакай 2-3 дни и ще бъдат качени всички автори с букви от "А" до "Й". Просто стана гаф в първия пост и се изтриха линковете. В момента се качват наново, но не става бързо.

От буква "К" нататък ги има всички линкове.

Ей,разкажете ми за "Черната роза" на Кристина Скай, защото от резюмето нищо не разбрах изобщо не е свързано със историята. Интересна ли е историята ?

Ей,разкажете ми за "Черната роза" на Кристина Скай, защото от резюмето нищо не разбрах изобщо не е свързано със историята. Интересна ли е историята ?

Историята е много интересна и много лесно и бързо се чете, но като цяло книгата е тежка - не е нещо леко и забавно, а мен ми беше даже малко тъжна. Така, че ти сама ще си прецениш. Всъщност директно ще си копирам единия пост, че я бях разказвала скоро:

малко ми е мъчно за главната героиня - нещо много лошо й се е случило преди, но и тя май не знае какво ... главния пък за това я мрази. Та така де, интересно ми е, има интрига.

Накратко: главните са били влюбени преди 5 години и много са се обичали, но така и не са се задълбочили (доколкото мога да разбера), защото главния - Дейн, английски офицер, впоследствие виконт - е видял възлюбената си - Тес, тя пък е обедняла аристократка и се занимава тайно с контрабанда, за да не загуби имението си - с някакъв друг. Тя пък не си спомня да е спала с другия, защото са я упоили или дрогирали (ами точно това хич не ми харесва, ама айде). И двамата се отнасят доста жестоко един с друг, въпреки че силно се привличат, а той пък е твърдо решен да си отмъсти за това, че тя така го е предала. И така всичко започва, когато на Дейн му възлагат задачата да разконспирира контрабандистите, а той си има догатки и е почти сигурен за нейното участие. Това е в общи линии сюжета.

Пускам линк за поредния исторически романс от поредицата "Каприз" cool.gif Любимият ми от тази поредица (заради него реших, че трябва да се сдобия с цялата поредица), който причислявам към категорията "прочетох на един дъх" :help:

"Лудостта на богатството" - Маргарет Съмървил

Редактирано от bobych (преглед на промените)

Момичета,момичета,момичета(помоему звуча като трите принцеси от "Комиците")!

От една седмица нито ям,нито спя-прочетох 3-те книги от "Кръгът" на Нора Робъртс и съм много доволна,но се чудя къде съм бляла досега?!!Но безсънието определено бе за поредицата на Стефани Майер-еех!

Момичета,момичета,момичета!То любов ли бе да го опишеш?!!!!!

Който харесва вампири и други такива,да не се мотае,а да почва-няма да съжалява!

Само един съвет от мен-ако има хора,които зависят от вас-деца,мъже(и други зверове)-нахранете ги,изперете ги (и каквото друго правите :eek:) иначе са загинали.Почнете ли да четете само за Бела и Едуард ще си мислите.

А филма си го гледкам ежедневно-ей тъй за удоволствие.

Момичета,момичета,момичета(помоему звуча като трите принцеси от "Комиците")!

От една седмица нито ям,нито спя-прочетох 3-те книги от "Кръгът" на Нора Робъртс и съм много доволна,но се чудя къде съм бляла досега?!!Но безсънието определено бе за поредицата на Стефани Майер-еех!

Момичета,момичета,момичета!То любов ли бе да го опишеш?!!!!!

Който харесва вампири и други такива,да не се мотае,а да почва-няма да съжалява!

Само един съвет от мен-ако има хора,които зависят от вас-деца,мъже(и други зверове)-нахранете ги,изперете ги (и каквото друго правите :headphones:) иначе са загинали.Почнете ли да четете само за Бела и Едуард ще си мислите.

А филма си го гледкам ежедневно-ей тъй за удоволствие.

Ми като ти казвахме.....Доста дълго ме държа тази поредица!Нищо,че Стивън Кинг казала,че С.Майер епсредствена писателка....Да не ми обижда Кинг,ама предпочитам нейните пред неговите книги....Въпрос на вкус!!

Посети account-co.net . Там може да намериш на практика почти всичко сканирано и обработено от нас, включително книгите на Джоана Линдзи. А "Линкове към любовни романи", както каза Xesi, търпи ремонт в момента.

да не би да е била качена а аз пак нещо да съм пропуснала :) иначе щом е на Хенли е хубава ,те всичките и са интересни

Не е качена, едва днес я взех от нас и предстои да я сканирам, но тази седмица ще ми е натоварена и то доста, така че не обещавам нищо, когато мога ще я пусна. ;)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.