Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

Мила извинявай, ама да не става въпрос за "Парфюмът на Рая", ако да - ок аз ще я правя :cool:

Ох,моя е грешката.Разбира се ,че става въпрос за "Парфюма на рая".

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

Не ми се спори с никого,а и явно е,че няма смисъл.

Всеки има право на мнение.

Аз лично Маги я разбрах добре.Не мисля,че е била груба.Може би защото не свързам поста й със себе си.

Явно е имала някои съмнения и въпроси , и аз се радвам ,че ги сподели.

Според мен тя се притесняваше ,че

1.има нещо като "Групата на Шаро",дето винаги има кой да помогне,ако си в нея

и 2.за скана на новите книги

Няма нужда от лекции,а от обяснение.

Както вече казах,случвало ми се е да питам и да не ми отговарят,затова питам пак и пак.Все ще се намери някой светнат.

Също така смятам,че не трябва да сканираме новите книги поне 10-12 месеца.Нека има изключения,но да са обосновани.В крайна сметка това ще е лично решение.Да добавя само,че всичко тук се прави доброволно,никой на никого не е длъжен.

Колкото до Нора Робъртс смятам ,че факта че е популярен и купуван автор няма значение.Несканирането на новите книги е жест към издателсвото от наша страна.Наистина да купиш нова книга струва поне 12 лева,но тук сме събрали толкова много книги,че ако четеш по една на ден едва ли ще ги прочетеш всичките дори за година.

ето един човек да ме разбере,точно това исках да кажа,но явно не съм успяла или пък вие не сте ме разбрали,както и да е вече съжалявам че се включих в спора,мисля че всеки път като го направя и мнението ми е различно от това на останалите ме оплюват и започват да ми доказват колко греша,вече ще знам да си мълча та да няма дразги между хората и да няма обвинени които с нищо не са виновни както стана с misi misi,която ме защити

Още веднъж се извинявам на всички засегнати от коменатара ми,най вече на Тихи,Петето,Съни и Пепи и на всеки друг,кйто се е обидил от мнението ми

Редактирано от lunichkata90 (преглед на промените)

Останалото няма да коментирам, защото разтеглихме темата до безкрай и каквото и да говоря, все същата. Но да поясня, че конфронтацията ми с misi_misi се получи, защото тя отправи обвинения, които аз лично сметнах за неоснователни, при това с доста рязък тон. Това, че те е защитила няма нищо общо. Но може би няма смисъл да го пиша, след като и ти смяташ, че сме се нахвърлили върху теб, вместо да сме изразили сходни мнения.

Ако сме се нахвърляли върху някого, смятам, че това е nika1, тъй като тя наистина провокира доста бурни реакции.

Редактирано от Lindsey (преглед на промените)

Здравейте, понеже започнах да чета Джейк на Грийнууд (и ми е много интересна) забелязах, че се споменава Джордж Рандолф ... За същият Джордж ли става въпрос като в Невестите, защото се споменава че е бил командер в армията и тн

На вас това правило ли ви е впечаление :baby:

Здравейте, понеже започнах да чета Джейк на Грийнууд (и ми е много интересна) забелязах, че се споменава Джордж Рандолф ... За същият Джордж ли става въпрос като в Невестите, защото се споменава че е бил командер в армията и тн

На вас това правило ли ви е впечаление :baby:

Да мила,за този от "Седем невести..." иде реч.В книгата "Бък" пък мимоходом се споменава Зак Рандолф най-малкия брат

Момичета, не си хабете нервите! Пазете ги за мъжете! :blink:

Момичета, имам една молба, ако някоя от вас има Любимият непознат, ще помоля да сканира 280-281 стр., защото липсват и не мога да приключа редакцията без тях.

Благодаря предварително.

Редактирано от sanian (преглед на промените)

Момичета, имам една молба, ако някоя от вас има Любимият непознат, ще помоля да сканира 280-281 стр., защото липсват и не мога да приключа редакцията без тях.

Благодаря предварително.

дай ми 5 минути и ги имаш :eek:

знам че сега се превежда Choice But Seduction , но ако някой я има на английски ако може да ми я прати щото ми трябва на англ а пък не можах да я изтегля..благодаря предварително

Мила, пиши ми едно ЛС с мейла си и ще ти я пратя. А вече преведена ще я качим съвсем скоро. Още мъъъничко търпение. Чакането си заслужава :eek:

Мила, пиши ми едно ЛС с мейла си и ще ти я пратя. А вече преведена ще я качим съвсем скоро. Още мъъъничко търпение. Чакането си заслужава :eek:

благодаря ама вече я намерих благодаря все пак

Ето страничките на "Любимия непознат". Петето ги предостави, но поради леки технически проблеми няма възможност сама да качи файла. :eek:

http://dox.bg/files/dw?a=5991e09224

Редактирано от Lindsey (преглед на промените)

Съжалявам, че не можах да помогна по- рано! Просто чак сега видях молбата ти :eek:

Съжалявам, че не можах да помогна по- рано! Просто чак сега видях молбата ти :question:

няма никакъв проблем

и

да кажа,че току що прочетох последните 2 поста на вашия роман,момичета, и доста ми харесаха...продължавайте в същия дух

и сори че написах тука,сега чак видях, че има и тема за дискусии на романа

Редактирано от Jamey (преглед на промените)

Една книга на ИК "Калпазанов " .Романтични времена. Тори,благодаря!

Блез Уиндъм -Бертрис Смол

Редактирано от Слава (преглед на промените)

Защо,в темата с линковете,кориците изченаха,грешка ли е,знам,че понакога се получава така,или Хеси е решила да е по този начин :speak:

:speak: Момичтата, надявам се , че може да ми помогнете. Вече втора година издирвам две книги на Бевърли Бартън-"Любов и омраза" и "Белези по сърцето" на издателство "Компас".Моля за някаква информация, надявам се да ги има сканирани някъде. :):D:help:

Мисля,че така се зарежда по-лесно страницата.

Една книга на ИК "Калпазанов " .Романтични времена. Тори,благодаря!

Блез Уиндъм -Бертрис Смол

Благодаря за книжката :speak:

Момичета може ли малко информация за "Лъвът" на Кони Мейсън, днес си я взех, резюмето направо изглежда страхотно - добрият стар брак по неволя, нооо все пак е възможно и да съм се прекарала.

Благодаря предварително :)

Защо,в темата с линковете,кориците изченаха,грешка ли е,знам,че понакога се получава така,или Хеси е решила да е по този начин :speak:

Отговор:

Да, вече има ограничение на времето на редакция на пост до 7 дни след публикуването му. Както и ограничения на броя картинки в един пост и големината му като цяло. С цел да се намалят постовете, които са по 5-6 MB заедно с картинките и стават много ресурсоемки за зареждане дори и от много мощни машини.

Това е според новата политика на форума, а и действително така се зарежда по-бързо :)

@ Hol_back_girl: Пете, на мен лично много ми харесва, още повече, че обожавам да чета за нормани и саксонци. За съжаление не мога да разкажа по-подробно, но предполагам това ще направи някой с по-пресни спомени. :D

Редактирано от ganinka (преглед на промените)

Книгата си я бива на мен ми беше забавна, макар че и аэ съм пристрастена към времето на Завоевателя!  :nono:  

Пете, много отдавна съм я чела, но факта, че не я подарих и си я запазих мисля ти говори достатъчно.

Благодаря за книжката :write a letter:

Момичета може ли малко информация за "Лъвът" на Кони Мейсън, днес си я взех, резюмето направо изглежда страхотно - добрият стар брак по неволя, нооо все пак е възможно и да съм се прекарала.

Благодаря предварително :whist:

Да се включа и аз, за да похваля книгата - аз много я хресах, четох я лятото. Главните ги женят, когато тя е много малка - на 14 години и е още дете, така че веднага след сватбата младоженеца я праща в манастир и той започва да си живее живота - това всичкото е в 5-те странички "пролог". И после вече започва същинската част, 5 години по-късно. Той отива да си я прибере от манастира, за да заживеят като съпрузи. И общо взето е доста приятна книжката и много лесно се чете. Главната малко в началото мен лично ме дразнеше леко, защото много се дърпаше и вярваше на разни зложелатели, но после се оправи. Като я прочетеш, пиши моля, какво мислиш! :ass:

Редактирано от tanushi (преглед на промените)

Момичета благодаря за отговорите, радвам се че книжката си заслужава и се надявам скоро да й дойде реда за четене ;)

По повод книжката "Лъвът" видях че я има в линковете,та пробвах да я дръпна

ама даде: 'Съжаляваме. Не беше открит торент с такова ID. Най-вероятно торентът е бил изтрит.'

Не знам дала трябва да сигнализирам,ама за всеки случай.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.