Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

Дай поне едно резюме за гладните за инфо хорааа.. Пък ако ще и да е от сорта: "Интриги, заплахи, смъртна опасност.. всичко това се преплита в задъхващата от напрежение книга.." ;)

Така става ли че много си държа на човещинката хихи. Гане, слънце, моля те когато имаш време премести ги в блога дето им е мястото.

Second Sight

(Първа книга от поредицата „Обществото Аркейн)

(2006)

Amanda Quick

Финасово затруднена и на път да остане стара мома, Виниша Милтън гледа на престоя си в отдалечената, зле поддържана постройка на имението Аркейн като уникална възможност да загуби най-сетне девствеността си. Тя е наета да фотографира артефакти, събирани от свръхсекретна организация, основана преди два века от един алхимик. А наследникът на този алхимик, нейният работодател Гейбриъл Джоунс, притежава очите на магьосник.

Но въпреки намеренията на Виниша да съблазни господин Джоунс и да продължи с живота си напред, когато се прибира у дома тя е поразена от зловещата новина в пресата за неговата жестока смърт. С помощта на значителния хонорар, който е получила от господин Джоунс, Виниша си устройва нов живот като отваря собствена галерия в Лондон. Разбира се положението й на порядъчна вдовица би подпомогнало бизнеса й, затова - в памет на единствения си любим, който бе изгубила - тя приема самоличността на госпожа Джоунс.

Романтичното и хрумване обаче е на път да създаде неочаквани неприятности, защото господин Джоунс се завръща жив и здрав от царството на мъртвите в живота на Виниша. А те двамата споделят много повече от един страстен спомен. Обвързва ги и една особена дарба – дарба, която е отвъд способностите на Виниша като фотограф. Обвързва ги и ужасна заплаха, защото някой е откраднал от имението Аркейн древен бележник, който съдържа тайна формула, за която се вярва, че може да засили паранормални способности като тези на Гейбриъл и Виниша. А крадецът иска да узнае повече, дори и да се наложи да убие пазителя на тайните на обществото Аркейн или фотографката, която ги е заснела.

The Third Circle

(Четвъртата книга от поредицата „Обществото Аркейн”)

(2008)

Amanda Quick

От авторката на бестселъра на Ню Йорк Таймс - „Невинни лъжи”, новият роман на Аманда Куик от поредицата „Обществото Аркейн” разкрива страстните, но и паранормални тайни на Лондон от Викторианската епоха.

Леона Хюит, която има дарбата да работи с кристали, не е единствената промъкнала се в частния музей на Лорд Делбридж, за да си върне изгубена реликва. Тадеус Уеър, хипнотизатор с паранормални способности, също има подобни намерения. Никой от двамата няма представа, че тази реликва – рядък древен кристал- ще ги въвлече в смъртоносна напревара, където ги очакват опастности и неустоимо желание.

The Perfect Poison

(Шеста книга от поредицата „Обществото Аркейн”)

(2009)

Amanda Quick

В най-новия роман за мистериозното общество Аркейн – съществувала в късния етап на Викторианската епоха тайна организация посветена на изследването на паранормални способности – Лусинда Брумли е ботаничка, печално известна заради ширещите се слухове, че е отровила нежелан любовник. Когато е въвлечена в страстна връзка с опасен джентълмен, който използва паранормалните си способности да разкрива убийства, тя осъзнава, че внезапно животът и ще се усложни много повече от преди...

Редактирано от cheetah (преглед на промените)

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

Олееее, списъка ми с книги за бъдещ прочит пак нарасна.

Много интересна изглежда поредицата за Аркейн,мистика, романтика и колоритни образи предполагам като имам предвид кой ги е писал.

Така става ли че много си държа на човещинката хихи. Гане, слънце, моля те когато имаш време премести ги в блога дето им е мястото.

Готово, мила :hush:

Готово, мила :hush:

Обичам Теййййййййййййййййййй! Тооооооооооооооооооооооооооолкова много!!!

Мисля,че става дума за книгата Южняшки огньове на Мерилин Бакстър.

В една дъждовна вечер Дейна Байвънс загубва детето си при автомобилна катастрофа.Седемнадесет години по-късно тя се завръща в родния си град,за да напише статия за доктор Янси Грейнджър - преуспяващ хирург и кандидат за Нобелова награда.Любовта между тях е неизбежна.Но пътят към общото им щастие е осеян с много препятствия - подмолната борба на конкуренцията,ревността на майка й и ужасната тайна на доктор Грейнджър.Тайна,свързана с миналото на Дейна...

а имаш ли я и можеш ли да я сканираш,ще ти бъда благодарна :D

Имам си едно чудене и се надявам някой да ме светне по въпроса.

Последно Хермес издадоха "Спасение в смъртта" на Нора,но по списък има една друга преди нея -"Strangers in death".И двете са излезнали 2008 година,а у нас се издават с закъснение една година.Така че са могли да издадат първо "Strangers..".Въпросът ми е защо се е получило така?Означава ли това,че няма да я издадат и защо не спазват простия ред?!?Да не говорим за "Origin in death",че ми се плаче.

Последно Хермес издадоха "Спасение в смъртта" на Нора,но по списък има една друга преди нея -"Strangers in death".И двете са излезнали 2008 година,а у нас се издават с закъснение една година.Така че са могли да издадат първо "Strangers..".Въпросът ми е защо се е получило така?Означава ли това,че няма да я издадат и защо не спазват простия ред?!?Да не говорим за "Origin in death",че ми се плаче.

Аз това чудене го имам още като разбрах коя ще е следващата издадена от поредицата :question: :question: :question:

Редактирано от ganinka (преглед на промените)

Момичета знам, че "Бък" пътува към нас,ама докъде е стигнал?

Момичета, бях страшно изненадана от новогодишния дизайна на акаунта! Толкова е готин с тези падащи снежинки, че ме завладя вече коледното настроение... xmastree6.gif

Аз това чудене го имам още като разбрах коя ще е следващата издадена от поредицата :P;):question:

Тея наши издателства вратлето им е за рязане.Никаква по-подробна информация.

Сайтове като слънце,а там абсолютния инфо минимум.

Е т`ва са ни авторите;е т`ва са ни книгите,а е т`ва са книгите дето ще издаваме.Аре,народе купувай!

Добре,питам аз,а книгите,които вървят в поредица как ще се издават ???Днес една,утре втора пък другите след година.

Не мой така ,бре,хора!Срамно е!

• Автор

По моите изчисления са прескочени:

14.Interlude in Death, 2001 (Out of This World)

24.Origin in Death

29.Eternity in Death, 2007 (Dead of Night)

31.Strangers In Death

32.Ritual in Death, 2008 (Suite 606)

Ако случайно някоя е издадена, а не съм разбрала моля поправете ме. Но това са доста книги. Ужасно е, че ги няма. И ще е тъпо да се издадат, след като вече сме изчели всички, и да ни върнат сумати време назад в историята.

Ако случайно някоя е издадена, а не съм разбрала моля поправете ме. Но това са доста книги. Ужасно е, че ги няма. И ще е тъпо да се издадат, след като вече сме изчели всички, и да ни върнат сумати време назад в историята.

Ритуал в смъртта беше издадена доста отдавна.

Редактирано от dindi (преглед на промените)

Ритуал в смъртта беше издадена доста отдавна.

Става дума за повестта Ritual in Death, 2008 от сборника Suite 606,която е нова.

А на Ритуал в смъртта,която беше издадена у нас,оригиналното заглавие е Ceremony In Death (1997).

14.Interlude in Death, 2001 (Out of This World)

24.Origin in Death

29.Eternity in Death, 2007 (Dead of Night)

31.Strangers In Death

От тези книжки(без 24,31 и 32) у нас е издадена само "Полунощ в смъртта" като антология(убий ме но си мислех,че антологията е нещо по-обемно) и представляват доста кратки творби.

Така,че за нещо по-малко от 300 страници не очаквам нашите издатели да се напъват много-много.Може би като станат 5-6 ще ги издадат на едно.

Затова ми е по-странно,че Strangers In Death не я издадоха.Все пак хронологично е преди Salvation-Спасение.

Ето ги и всички новели:

1.Midnight in Death (1998)-Полунощ в смъртта.

2.Haunted in Death (2006)

3.Interlude in Death (2006)

4.Eternity in Death (2007)

5.Missing in death(2009)

Преди време за "Origin in death" си говорехме,че вероятно "Златорогъ" са купили правата и сега Хермес трябва да ги откупят или нещо подобно.Доколкото знам те са фалирали.

Става дума за повестта Ritual in Death, 2008 от сборника Suite 606,която е нова.

А на Ритуал в смъртта,която беше издадена у нас,оригиналното заглавие е Ceremony In Death (1997).

Грешката е моя, извинявам се.

Какво да си говорим като нашите издателства други няма..... Аз вече се радвам е на това че все пак пускат по някоя и друга книжка...

Последните две книги от списъка :)

Барбара Картланд – Цената е любов

Барбара Картланд – Опасна любов

Xesi, няма повече ;)

Благодаря за книжките:)Това е една от любимите авторки:)

Да се разпиша с две книжлета. Извинете ме много за закъснението:

Джейн Ан Кренц - Клада от страсти

Джейн Ан Кренц - Горещи следи

Приятно четене! :)

Редактирано от Lindsey (преглед на промените)

Да се разпиша с две книжлета. Извинете ме много за закъснението:

Джейн Ан Кренц - Клада от страсти

Джейн Ан Кренц - Горещи следи

Приятно четене! :)

Тихи, огромни благодарности,мила, че изтипоса всички книжки от поредицата "Аркейн", издадени до момента на БГ. dcc7e68bd2f2edbd8ce3904a30561223.gif

Сънчо, ще тръпнем в очакване,мила, да схрускаш и историческите от поредицата kiss.gif Знаеш,мила,че съм страшно люта фенка на Аманда Куик и всичко нейно изяждам с кориците 70ad623253655eb06387baf998036309.gif

Огромни,огромни благодарности и на an8, която светкавично сканира "Венецианският лъв" за всички нас, дето се чудехме дали книжката си заслужава. Благодаря,мила kiss.gif Ето и линка за теглене: "Венецианският лъв"

Редактирано от bobych (преглед на промените)

Тихи, огромни благодарности,мила, че изтипоса всички книжки от поредицата "Аркейн", издадени до момента на БГ. dcc7e68bd2f2edbd8ce3904a30561223.gif

Сънчо, ще тръпнем в очакване,мила, да схрускаш и историческите от поредицата kiss.gif Знаеш,мила,че съм страшно люта фенка на Аманда Куик и всичко нейно изяждам с кориците 70ad623253655eb06387baf998036309.gif

Огромни,огромни благодарности и на an8, която светкавично сканира "Венецианският лъв" за всички нас, дето се чудехме дали книжката си заслужава. Благодаря,мила kiss.gif Ето и линка за теглене: "Венецианският лъв"

За мен беше удоволствие. А и Съни и Инка са основните инициатори. :down:

Хм, аз взех, че си я купих "Венецианският лъв"... но не знам кога ще я прочета, какъвто съм охлюв. Дано не съжалявам за избора си.

Даааа, ден за книги и то какви :down::eek::angry: .

Благодаря на всички момичета, които са отделили от сигурно все не стигащото време, за да ни зарадват с нови книжки.

:cool: И аз благодаря за страхотните книги,браво момичета,като знам колко сте заети :cool::clap::clap:

Момичета,трябва ми малко помощ за една корица,която е 450 пиксека,а не знам как да я смаля.Благодадаря ви предварително :wors:

:cool: И аз благодаря за страхотните книги,браво момичета,като знам колко сте заети :clap: :clap: :wors:

Момичета,трябва ми малко помощ за една корица,която е 450 пиксека,а не знам как да я смаля.Благодадаря ви предварително :wors:

На мен чудесна работа ми върши следната програмка - http://www.zamunda.n...?id=90955&hit=1

Малка, удобна, няма нужда от инсталация... С нея режа, смалявам (увеличавам) размера на картинки, намалявам големината на картинката, като просто я прекарвам през програмката и всичко става за секунди. Ако решиш да работиш с нея и имаш нужда от помощ, пиши ми на лични. :cool:

Редактирано от ganinka (преглед на промените)

На мен чудесна работа ми върши следната програмка - http://www.zamunda.n...?id=90955&hit=1

Малка, удобна, няма нужда от инсталация... С нея режа, смалявам (увеличавам) размера на картинки, намалявам големината на картинката, като просто я прекарвам през програмката и всичко става за секунди. Ако решиш да работиш с нея и имаш нужда от помощ, пиши ми на лични. :)

и аз ще се възползвам от програмката,много е полезна,благодаря :(

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.