Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Избори за европарламент 2007-всичко тук

Featured Replies

Не сме от захар, че да се разтопим в дъжда ...

Искам само да се възмутя, че за пореден път в моята секция гласувахме всички бабички и аз, а пред мен бабата от комисията каза на нейна позната, че до към 16.00 часа са гласували 100 човека, което прави около 10 % за нашата избирателна секция.

Изводите може да си ги направи всеки сам :)

• Отговори 158
  • Прегледи 26,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

• Автор

Общо взето на почти нкой не му пука за тия избори,погледнах през прозореца да видя нашата избирателна секция.Там нямаше жив човек.И аз си седя у нас и пия освежаващи течности че снощи малко прекалих с ракията :)

А тъй! Пийвайте си спокойно ракийчица, пък после псувайте що еди какво си и еди какво си!

После обвинявайте, че младото поколение нехае. Аз лично гласувах, нищо че за пореден път ме бавиха половин час, щото всях смут и ужас в избирателната комисия само като показах студентска книжка. :)

Хората са отвратени !

Да гласуват ? За тези,които обезмислиха живота им,откраднаха спестяванията им,изгониха децата и внуците им по чужбина ?

Тези,които сменят цвят след цвят,само и само да са вътре в "голямото лапане"? Тези които от своите дворци и сараи,ни обясняват,че държавата е в дълбока криза ? Даже имат наглостта да ни казват,че ТЕ "знаят как" .

Не,благодаря ! Аз няма да стана съучастник !

• Автор
А тъй! Пийвайте си спокойно ракийчица, пък после псувайте що еди какво си и еди какво си!

После обвинявайте, че младото поколение нехае. Аз лично гласувах, нищо че за пореден път ме бавиха половин час, щото всях смут и ужас в избирателната комисия само като показах студентска книжка. :)

Много ми беше добре от ракийката и никакви избори неможаха да ме накарат да стана.В комбинацията с дъжда съвсем се спрях.Учудва ме вота на ДПС.

Иначе сега си пускам филмче и зарязвам предизборните студия :)

Много ми беше добре от ракийката и никакви избори неможаха да ме накарат да стана.В комбинацията с дъжда съвсем се спрях.Учудва ме вота на ДПС.

Иначе сега си пускам филмче и зарязвам предизборните студия :)

Виждам, че тия, които най-много лаят всъщност не им пука за България. Аз си пия бирата, а не ракийката, но чак след като гласувах :) Учудва те вота на ДПС? Ами аз като ходих да гласувах с майка ми, имаше опашки от "пингвини". В моето родно училище беше пълно с пингвини, мамка им! Стойте и си пийте ракийката, затова 5 % от населението на България ще вземат 20 % от местата! Абе поне да беше отишъл да гласуваш за Герб бе! Евала Fifa, че си гласувал. Се ми е тая кой ще ме управлява, само да не е турчин! А пред секциите беше пълно с некултурни хора. Един даже надничаше в тъмната стаичка и беше докарал 2-3 ханъми със себе си. Майка ми вика - как ли живеят хората заедно с тия в тоя квартал? Ами те не приказват, те просто крещят, сякаш това им е бащиния! Оня черния мангал обикаля напред и назад из секцията, пипа разни по ушите и ... Абе цигания отвсякъде, макар, че се отнася за хора с турско самосъзнание! Айде, подкрепяйте ги с ракийката си! Пфу!!!

ПП: Защо даде бан на Морфей бе? Остави човека да си каже мнението, направо се излагаш!

Редактирано от bildera_ (преглед на промените)

Учудва ме вота на ДПС.

Да кажеш едно "благодаря" на хората, които си вдигнаха задниците, че без нас ДПС щеше да бъде първа политическа сила. :)

sad.gif

И ти пожелавам на следващите избори да гласуваш. :)

Редактирано от stewie (преглед на промените)

И аз снощи прекалих с ракийцата... Лошото е, че после попрекалих и с биричката. Не можах да намеря плачеща емо-иконка...

Но днес си гласувах, не съм пропускал избори до момента. Мен ме учудват всички резултати, прогнозата към момента е (20:34 часа):

БКП - 5 бр.

Герб - 5 бр.

ДПС - 4 бр.

Атака - 3 бр.

ндсв - 1 бр.

Може оня турчин, дето ни нарече изроди да се окаже прав. Тези избори и резултатите от тях са поредното доказателство...

Редактирано от kmvasilev (преглед на промените)

Ами ако погледнеш и анкетата за предните избори ще забележиш, че Атака водеше много. Освен това гласувалите бяха много повече. Това какво говори? В предната тема се опитах да направя анализ, затова сега ще пропусна. Накратко, това са гласовете на интелигентните хора - тоест на тия, които имат малко по-широк поглед върху света.Допускам, че в анкетата са гласували и такива, които нямат право на глас в момента. Да кажем, че това са силите в Калдата ;)

• Автор

Сега гледах репортаж от Лом за гласовете на циганите.Половината незнаеха за какво се гласува.При това излизаха от избирателната секция,сетете се дали са им платили.Като ги гледам си мисля че трябваше да гласувам ама ракията надделя.За пореден път се купуват гласове и се правят манипулации.

общо взето няма какво да се сърдим че турци ни управляват като повечето не ходим да гласуваме (вкл. и аз) ..а те като 'овце' си гласуват за тяхните пъдари ..без дори да знаят какво избират. Сами сме си виновни....тази година за първи път щях да гласувам, но всичко отиде по дяволите и сега като гледам резултата направо ме побират тръпки....едните фашисти ..другите чуждоземци ....... ;( съжалявам и смятам това да не се неповтори повече

п.п Ken мерси за забележката ...сбъркал съм :) дано от контекста са се сетили, съм се омотал

Редактирано от uzun0v (преглед на промените)

общо взето няма какво да се сърдим че турци ни управляват като повечето не ходим да гласуваме (вкл. и аз) ..а те като 'овце' си гласуват за тяхните пъдари ..без дори да знаят какво избират. Сами сме си виновни....тази година за първи път щях да гласувам, но всичко отиде по дяволите и сега като гледам резултата направо ме побират тръпки....едните фашисти ..другите чуждоземци ....... ;( съжалявам и смятам това да се повтори повече

Кажи, че си сбъркал !

Смяташ да се повтори ?

Умряла нация, пак гласувахме за простотията и лъжата...Първо място мутрите, второ ченгетата, трето турците, четвърто ненормалните, това са нашите евродепутати...

Сега гледах репортаж от Лом за гласовете на циганите.Половината незнаеха за какво се гласува.При това излизаха от избирателната секция,сетете се дали са им платили.Като ги гледам си мисля че трябваше да гласувам ама ракията надделя.За пореден път се купуват гласове и се правят манипулации.Сега гледах репортаж от Лом за гласовете на циганите.Половината незнаеха за какво се гласува.При това излизаха от избирателната секция,сетете се дали са им платили.Като ги гледам си мисля че трябваше да гласувам ама ракията надделя.За пореден път се купуват гласове и се правят манипулации.

Абе не знам циганите как са гласували, щом като мнозинството от тях не може да чете . Знам само, че едно турче беше в тъмната стаичка поне 3 минути и аз се зачудих. Посля като влязох, разбрах защо е така. Няма цветни бюлетини, няма знак, който да ти подскаже какво търсиш. Почнах да чета от номер едно, стигнах до номер 10, защото някой по-горе беше казал, че ще гласува за номер 10, хвърлих едно око, че това е герб и продължих нататък ;) . Това е, даже сега споменаха, че ДПС печели! Машалла :) А, дано, че да ви дойде акъла в главата българчета ;) Или май само чакате някой чартърен полет за Испания?

Ето и предварителни резултати от моя Русенски район:

Герб - 36 %

Атака - 17 %

ДПС - 16%

"БКП' ( така и не им запомних абривиатурата)- 15 %

Коментара ми - ако не бяха тия пресилени 16 % на ДПС, всичко щеше да е супер :)

Умряла нация, пак гласувахме за простотията и лъжата...Първо място мутрите, второ ченгетата, трето турците, четвърто ненормалните, това са нашите евродепутати...

Даммм, нормалните си пият ракийката, а ненормалните биричката ;)

Напуши ме такъв смях, че ДПС печели. Да не съм чул повече мнения, че ние сме ненормалните. Вижда се кои са ненормалните - вие, които си пийте ракийката ;)

503 373 гласоподаватели ще ви управляват вас, 5 500 000 БЪЛГАРИ! :)

Ако не беше тъжно, щеше да е доста смешно... Сега се прибирам от избори, бях застъпник. За пореден път до болка познатата картинка - изключително висока неизбирателна активност; мощна пенсио-мобилизация (идваха хора едвам пристъпящи, в инвалидни колички и прочие). От над 1300 човека в нашата секция се явиха едвам три стотачки. За пореден птъ се учудвам на апатичността, демонстрирана от българския народ. Заслужаваме си всичко...

503 373 гласоподаватели ще ви управляват вас, 5 500 000 БЪЛГАРИ! :)

Кадрите са си едни и същи, така че..

ДПС, БСП и Атака благодарят на хората, които не гласуваха и на тези избори !

И обещават ако резултатите за местни избори са същите да почерпят с поне по един по-чепат ..... angry.gif

Редактирано от bigalex (преглед на промените)

Трябва да се отбележи,че избирателите от чужбина бяха с отрязани права за вот /частично/,така че ДПС,би имала доста по-голям резултат в действителност !

Госпожи и господа ( май само господа), не мислите ли, че на местните избори мобилизацията сред българите ще е по-голяма, поне в смесените райони? Аз мисля, че много хора ще се стреснат от сегашните резултати.

Cherpalto, аз видях друго в трите избирателни секции. Пенсионер не видях( може би защото ходих следобяд да гласувам), но чух само турска реч, видях само черен цвят на кожата и пингвиноподобни ханъми! Това е истината, благодарете се, че поне пенсионерите и инвалидите са защитили ракийката ви!

Трябва да се отбележи,че избирателите от чужбина бяха с отрязани права за вот /частично/,така че ДПС,би имала доста по-голям резултат в действителност !

И? Реално българите в чужбина са много повече от избирателите на ДПС! Проблема? Овце сме! Испания, та Испания! На ви сега Испания.

Не съм съгласен - българите в чужбина с орязани права не симпатизиращи на ДПС са много повече от техните симпатизанти. Убеден съм, че ако можеха да гласуват %-те щяха да са малко по-различни.

• Автор
Госпожи и господа ( май само господа), не мислите ли, че на местните избори мобилизацията сред българите ще е по-голяма, поне в смесените райони? Аз мисля, че много хора ще се стреснат от сегашните резултати.

Cherpalto, аз видях друго в трите избирателни секции. Пенсионер не видях( може би защото ходих следобяд да гласувам), но чух само турска реч, видях само черен цвят на кожата и пингвиноподобни ханъми! Това е истината, благодарете се, че поне пенсионерите и инвалидите са защитили ракийката ви!

И? Реално българите в чужбина са много повече от избирателите на ДПС! Проблема? Овце сме! Испания, та Испания! На ви сега Испания.

Истината е и че много хора незнаят какво е европарламент и какво се прави там,това в комбинация с апатията си каза думата.

Незнам дали хората ще се стреснат от сегашните резултати,но със сигурност от днешният ден ГЕРБ и АТАКА ще спечелят !

Мобилизация за гласуване сигурно ще има при следващи избори,но не мисля,че тя ще е от различни от тези две партии.

bigalex,нали не искаш да кажеш,че занапред хората живеещи извън страната,ще са главни действащи лица !

Бахти апатията и безотговорността !

Чалми и потури сигурно ще носим някой ден заради тези ни "качества" !

Смешни оправдания си търсим за бездействието а после се оплакваме, че видите ли нищо не зависело от нас.

Докога ? Какво още трябва да изстрадаме ?

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.