Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Идват избори. Кой бихте искали да спечели?

Коя партия / коалиция ще спечели изборите? 178 гласували потребители

1. 1. Коя партия / коалиция ще спечели изборите?

• 1. НДСВ
      18%
      25
    • 2. ОДС
      11%
      16
    • 3. ДСБ
      30%
      42
    • 4. БСП
      39%
      55

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

и аз да задам един въпрос след като обесим всичките комунисти какво ще правим

май ми звучи познато както "ще изградим светлото комунистическо бъдеще"

• Отговори 326
  • Прегледи 35k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Ми май нещо такова се получава като се избесят комунистите.

Сега гледам новините и дават за една сладка томбола с GSM апрати с цел да да се повдигне избирателната активност на народа. За нея правителството щяло да похарчи над 1 милион лева, а томболата щяла да се провежда от НДСВ.

БСП, ОДС и ДСБ са изразили готовност да свикат извънаредно заседание на парламента, тъй като това се явява грубо нарушение на законите. Използват се пари от държавния бюджет за предизборна кампания на управляващата партия.

За мен тази акция на НДСВ е възмутителна. Не бих гласувал никога за тях. Излъгаха народа, а сега се тресат в очакване да ги катурнат и използват държавата като дойна крава.

То щото сега се оправят като са други на власт. Така сме се оправили, че чак сме цъфнали и вързали.

И как се кандидастваше? Аз не съм виждал да има неграмотни в България преди 1989 година, за разлика от сега. Ами всеки можеше да кандидаства Паралингов. Всеки, който искаше. Кандидаствал съм през 1984 година и съм завършил 1989 година.

Мисля, че на теб нетие станало много ясно че досега ни оправляват едни и същи хора самоче са разделени- кой други имаш предви можеш ли да ми кажеш Костов какъв е бил преди 15 години или неговата жена и кое сега е различното пак са същите хора самоче пеят вече различна песен това е проблема . А на въпроса ти какво съм видял ще ти отговоря аз съм завършел само 8 клас като са ме карали да ходя всеки петък да се подписвам в Детцка петалогическа стая и когато го завърших този 8 клас нито едно училише не ме прие защо господата от Комунисти ми бяха написали такава биография ето това правиха комунистите .Спомням си как класният ръководител като дойде как питаше всеки един(как се казваш майкати бащати къде работят) и ако отговоара бе ами директор е на еди койси завод -одговора бе седни тук на първият чин а ако отговара бе ми общ рабитник или там чистачка ,монтьор отговъра бе седни на последният чин от тук започваше разделението но явно ти си бил много малък за до прозреш тези неща така всеки учител разбираше на кой трябва да се пише 6 на кой 4 и на кой 3 съжлявам но при мене поне бе така .Няма да ти разказвам какви гимнастики съм правил за да мога да си намеря работа нейскам да отекчавам хората с това но понеже пита за нещо конструктивно явно ти неможеш да измислеш нещо токаво аз ще те подсетя защо твоята минимална заплата стоивсе на едно място . Първо трябва да има закон за почасовото заплащане на час и там да пише никой няма право да плаща по малко от ........ на час така поне е в нормалните страни но уви в България не.

Вотро за да се вдигне тази минемална работна заплата трябва ВБП също да е висок а за да е висок трябва да има пройзводителност.И тук започва играта

Как да има прозводителност като се внасят салами от Унгария и най вече чужди страни на дъпенгови цени .Тези продукти са пороизведени в държави в който минемалната заплата е в пъти по голяма от нашета 150 заплатат.Но въпреки това те идват на цени по евтини от нашите продукти. Защо нали за тях е платено големи заплати минали са митници акцизи и данаци защо те са по евтини от нашите продукти . :angry: и това се отнася за почти всички отрасли на нашета икономика пребива се родното пройзводство на текстил ,обувки като се внасят на килограми турски продукти за което не е платено даже и мито но както се сещаш някой има облага от тези неща това да продължава е аз питам кой от кого зависи тези неща .Всеки случай не от мен.По този начи се бребива всякъва порив на нашият Народ . След разпада на Кинтекс кой държи каналите за безмитен внос всякъ партия от там от точно тези канали се финансира всякъ парламентарно представена партия си има квоти в тези канали съжалявам , че не сте го разбрали това .Как стана аферата Сапио как се внасят Меса и местни продукти нима неможем да си произведем ние не можем но някой е заинтирисован това да не става.Ако обаче се приеме един нормален закон за данаците както в другите нормални страни това ще спре моментално.Примерно приемасе закон всеки Бълграски граджданин да си доказва доходите в края на годината .Вижте колко е просто не съм го измисли аз има го в много страни .Значи пазиш си бележките за доходите си също обаче трябва да си пазиш и касовите бележки за всяко едно нещо което си купил . Вижда се доход за годината 2000 лева и предоставени касови бележки за примерно 2000 лева спестени пари няма .Връщасе ДДС от 8% на човека защото той и само той е крайният потребител.По този начин всеки един от нас сатава нещо като Бате Ице - данъчен . Приема се някъква сума която да можеш да спестиш но над тази сума ти ако спестиш пари ти се налага строг данък по този начин се стимулира производството за да карраш хората не да пестят а да купуват защото купувайки ти създаваш БВП и съответно работни места . И тогав дънъчните могат лесно да хванат всеки един нелоялен търговеца защо примерно един хлебопройзводител декларира, че за този ден е продал 1000 хляба но ние имаме тука касови бележки за 5000 хляба.Какво би станало с този който не си иска или пази касовите бележки ми той няма да има разходи и ще трябда да му се удърхи данък на сумата която е получил през цялата година защото некупувайки този човек не спомага за БВП и несъздава работни места .И тогава всеки един от нас ще изисква касова бележка за всяко едно нещо което е купил защото на края на годината ДДС-то от 8% ще му се връща и ще му се признава за разход никък не е малко 8% на 2000 лева.А какво ще стане тагова с търговците защото не е тайна за никого,че цената на една стока с фактура е една а без фактура е друга но като всички клиенти изискват касувата бележка търговица неможе да си позволи да си вземе стока без фактура защото няма как да докаже когато му покажат неговите касови бележки , че е продал много повече от това което е декларирал. Тогава схемата на тези игри на гоненица на котка и мишка ще спре и ако нашите управници има смелоста да спрат това подбиване на родното пройзводство чрез внос през тези канали за който говаря и фандацйки разни тогава ще има растеж на БВП и заплатата ще разте. А колкото по голяма пукопателна способност има една Държава толкова е по голяам БВП. Но мислите ли, че тази гоненица на котка и мишка нашите управнице не я знаят едвали .Нека Бате Ице ви разкаже как се източва ДДС и че това неможе да стане без хора от вътре и то много висшестоящи хора .Поздрави на всички!!! :bye: Ако сте излизали навън примерно в една Турция чудители се защо Турските митничари събират така грежливо касовите бележки от вас - За да могат да ги прествята като разход и да си спестят тези пари ;) Ние сега пак купуваме но неподпомагаме нашета икономика а чуждите икономики затова техните заплати ще растат а нашите няма . ;)

Редактирано от Paralingov (преглед на промените)

И как се кандидастваше? Аз не съм виждал да има неграмотни в България преди 1989 година, за разлика от сега. Ами всеки можеше да кандидаства Паралингов. Всеки, който искаше. Кандидаствал съм през 1984 година и съм завършил 1989 година.

<{POST_SNAPBACK}>

А как ти изглежда следната ситуация: 13900 кандидати се борят за 72 места (ВИИ "Карл Маркс", 1983 г.), класираш се трети по бал и оставаш първа резерва? 70 места ги заеха внуците на активните борци и останаха две за общ прием. Някои от тях (внуците) дори завършиха и даже научиха как се пише думата "кандидатствам"...

Аз бих искал да ни управляват достойни и стойностни хора без значение от партийната им принадлежност.

<{POST_SNAPBACK}>

Абе, това добре, ама тия двете понятия - КОМУНИСТ и ДОСТОЕН ЧОВЕК нещо не ми се връзват...

и аз да задам един въпрос след като обесим всичките комунисти какво ще правим

май ми звучи познато както "ще изградим светлото комунистическо бъдеще"

<{POST_SNAPBACK}>

Бате Ице никой не казал да ги бесим ние не сме като тях само ще ги вкараме за 300 години в затвора. Но техните дъшери деца и внуци да няма право да заемат Одговорни Държавни постове нищо повече. :bye: А и вие несте чак толкова много :angry:

• Автор

Паралингов,

предложенията, които си дал са супер. На 100% съм съгласен с тях и ги подкрепям. Надявам се, че все пак те ще станат реалност. И се надявам този ден да е скоро.

Аз също съм за въвеждане на почасова ставка на заплащане въпреки, че я виждам като един от начините да се престане да се прахосват средства предназначени за социални помощи за безработица. Защото сега се получава така, че циганите масово са регистрирани в бюрата, получават помощи. Освен това работят на черно почасово. Така си спестяват данъци,осигуровки, плащане на ток, вода и други консумативи. ако пък им намериш работа по някоя програма за заеост, то още на следващия ден са при лекаря за болнични. И пак почасова работа на черно. В интерес на истината, това го правят и българи.

Оптимизирането на разходите, заедно с ефективна данъчна система ще даде възможност да се повиши БВП, да се намалят данъчната и осигурителна тежест и да се повишат доходите на хората.

Редактирано от I am Noname (преглед на промените)

• Автор

Абе, това добре, ама тия двете понятия - КОМУНИСТ и ДОСТОЕН ЧОВЕК нещо не ми се връзват...

<{POST_SNAPBACK}>

Е нещо по-умно не можа ли да измислиш. По-тъпа сентенция не съм чувал. Излиза по твоите думи че след като майка ми и баща ми са били редови членове на БКП и са били комунисти, че след като цял живот са се бъхтели като работици, то те са недостойни хора де. Най-малко имаш право да определяш по този признак дали един човек е достоен член на обществото или е престъпник. Да разбирам ли от думите ти, че след като по този признак родителите ми са недостойни граждани на тази държава, то според думите на Паралингов трябва да ги натикаме тях, а и мен в затвора за 300 години.

Хайде не така. Това е глупаво.

Е нещо по-умно не можа ли да измислиш. По-тъпа сентенция не съм чувал.

<{POST_SNAPBACK}>

Не съм го измислил. Просто - жизнен опит!

А за затвора нищо не съм казвал. Най-малкото - вече е много късно!

Паралингов,

предложенията, които си дал са супер. На 100% съм съгласен с тях и ги подкрепям. Надявам се, че все пак те ще станат реалност. И се надявам ози ден да е скоро.

Аз също съм за въвеждане на почасова ставка на заплащане въпреки, че я виждам като един от начините да се прахосват средства предназначени за социални помощи за безработица. Защото сега се получава така, че циганите масово са регистрирани в бюрата, получават помощи. Освен това работят на черно почасово. Така си спестяват данъци,осигуровки, плащане на ток, вода и други консумативи. ако пък им намериш работа по някоя програма за заеост, то още на следващия ден са при лекаря за болнични. И пак почасова работа на черно. В интерес на истината, това го правят и българи.

Оптимизирането на разходите, заедно с ефективна данъчна система ще даде възможност да се повиши БВП, да се намалят данъчната и осигурителна тежест и да се повишат доходите на хората.

<{POST_SNAPBACK}>

I am Noname Здравей аз се надявам вече 15 години когато дойде демокрацията аз бях само на 21 години толкова много се надявах ,ходех лепих плакати на СДС за срещи и разговори с хората и си навличах само неприятности аз лепя плаката на гарата защото там работих Шефа след мене го разлепва и познай кой бе първият който съкратиха когато започна съкращението :angry: в БДЖ

но това са дълги теми до болка ми е познато СДС -то. Тогава един много достоен човек за когото вие може би не сте чували самият Илия Минев се видяхме на една конфирениция и той ми каза момче СДС е Сюъз на Държавна Сигурност. Естествоно аз не му повярвах защо не ми се искаше да е така но с течение на времето като видях какви хора се лансират и се вмъкват през задната врата просто прозрях истината за което ако трябва да бъда честен съжалявам, много по добре щеше да ми бъде ако незнаех тези неща. Но сега виждам една светлина в тунела това е ЕС защото там се казва така . Парите който ще се отпускат на страните членки на ЕС ще бъдат 4% от БВП на страната -по този начин те ще стимулират всяка една държава да работи в правилната посока ДАЙ БОЖЕ И С БЪЛГАРИЯ ДА СТАНЕ ТОВА !!! Поздрави на всички !!!

goblin

А как ти изглежда следната ситуация: 13900 кандидати се борят за 72 места (ВИИ "Карл Маркс", 1983 г.), класираш се трети по бал и оставаш първа резерва? 70 места ги заеха внуците на активните борци и останаха две за общ прием. Някои от тях (внуците) дори завършиха и даже научиха как се пише думата "кандидатствам"...

Аз бих искал да ни управляват достойни и стойностни хора без значение от партийната им принадлежност.

само да добавя че имаше и още една категория хора / която си пропуснал да споменеш / за които партията беше осигурила бройки,

а сега същите тези хора пак се изкарват репресирана от онази власт която ги е вкарала в университета без изпит и ред

Редактирано от бате Ици (преглед на промените)

Надявам се, че след приемането на България в ЕС ще е малко по трудно на която и да е партия да си разиграва коне не според правилата на играта.

Паралингов,

предложенията, които си дал са супер. На 100% съм съгласен с тях и ги подкрепям. Надявам се, че все пак те ще станат реалност. И се надявам този ден да е скоро.

Аз също съм за въвеждане на почасова ставка на заплащане въпреки, че я виждам като един от начините да се престане да се прахосват средства предназначени за социални помощи за безработица. Защото сега се получава така, че циганите масово са регистрирани в бюрата, получават помощи. Освен това работят на черно почасово. Така си спестяват данъци,осигуровки, плащане на ток, вода и други консумативи. ако пък им намериш работа по някоя програма за заеост, то още на следващия ден са при лекаря за болнични. И пак почасова работа на черно. В интерес на истината, това го правят и българи.

<{POST_SNAPBACK}>

За съжаление Циганите и Турците имат много повече права от нас Българите

това са гласовете който се купуват от всяка една партия в България затова така се ухажват те на тях политиците им обещават, че няма да плащат ток но после този ток го плащаме ние но те не само ток не плащат но и вода. За тях помощи има но за Българи. Циганите постояно реват няма бате дай имам 6 деца няма какво да ядат - ами койте кара да правш 6 деца бе и аз да имам 6 деца и мойте няма какво да ядад не ли време вече да се приеме закон за циганите да имат по две деца ако си направи трето да плати на дъжавата 10,000 лева как да спреме тази популация като те няма съвест . Длъжен ли е Българският Народ да издържа техните грешки съжалявам но е така един нормално мислещ човек неможе да си позволи това в тези времена . И по този начин се пренебрегват и Българските деца жалко много жалко но е така :bye:

hornet

Надявам се, че след приемането на България в ЕС ще е малко по трудно на която и да е партия да си разиграва коне не според правилата на играта.

подкрепям те напълно и аз на това се надявам

• Автор

hornet,

силно се надявам, че ще бъде така. иска ми се да дойде времето, когато няма да ни интересува кой е на власт, поради простата причина, че това ще означава, че нещата в България са се променили към по-добро. Така както е в нормалните държави.

Ще са необходими още дълги години след приемането ни в ЕС за да достигнем техните стандарти на живот. Ако погледнем практиката на страните членки като Ирландия и Испания, то срока е между 10-15 години. Надявам се и на това, че които и да е на власт през следващите чеири години ще ползва опита на Ирландия като най-сполучлив подход.

Това, което каза Paralingov по отношение на касовите бележки и фактурите е така, но на теория. Приятелю, по цял ден "гоня" такива, дето не си регистрират обортите и декларират нищожни печалби. Донякъде проблема с недекларираната стока в България произлиза от "работещата" митница. Как според вас една стока ще мине нелегално границата и ще се издава надолу по веригата докумант за нея? Ами никак! За нея не е платено мито и ДДС, после е отишла при търговеца на едро, от там при търговеца на дребно и накрая при клиента, който или не получава фискален бон за покупката си, или ако получи, тогава този оборот на дребния търговец компенсира, друга нерегистрирана продажба. Опитвам се максимално просто да покажа механизма. Та, считайки се за специалист по въпроса, за да има реален растеж, трябва всички доходи и печалби да излязат на светло. Това, обаче не е изгодно на много хора, понеже ако те покажат всички инвестиции, които са направили, то идва естествения и прост въпрос: "От къде имаш тези средства?" От друга страна, не ви ли правят впечатление грамадните инвестиции в последните години в икономиката, и то вътрешни. Строят се хотели (погледнете черноморието, Банско, Боровец, Пампорово) , инвестират се милиарди левове... На пръв поглед изглежда много добре, да, те инвестират в родната икономика, създават работни места....но, има едно голямо "но"... "От къде имаш тези средства?" Ами те ще покажат веднага договори с 5 банки за заем и готово. Казваме си: "Супер"! А дали е така?! Твърдя, че това либерализиране на банковия сектор и това лесно отпускане на кредити чисто и просто изпира парите на "другарите"!!! Не случайно от МВФ реагираха, защото им направи впечатление. Взимаш на хартия 1 000 000 лева, които си ги имаш, строиш хотел, плащаш само лихвите и накрая, имаш и хотел и пари и то изпрани, законни! И ти доволен и банката доволна! Това е цялята схема, не се заблуждавайте! Твърдя, че през последните години много пари се изпраха и то от тези, които ги откраднаха по време на фалитите на банките! За сега, мисля да спра до тук по темата cool.gif

Взимаш на хартия 1 000 000 лева, които си ги имаш, строиш хотел, плащаш само лихвите и накрая, имаш и хотел и пари и то изпрани, законни! И ти доволен и банката доволна! Това е цялята схема, не се заблуждавайте! Твърдя, че през последните години много пари се изпраха и то от тези, които ги откраднаха по време на фалитите на банките! За сега, мисля да спра до тук по темата cool.gif

<{POST_SNAPBACK}>

Интересно ми е да науча как ще докаже разходите си по фактурите,защото хотел несе прави от хартия след като парите както се изразяваш ти стоят в Банката и плаща само лихвите . :angry:Толкова ли за тъпи ги имаш даначните, и да незабележат,че няма движение по тази сметка . С какво купува тухли цимент и др...В нормалните страни в момента когато си купиш нещо в банката веднага знаят плащане в кеш както се казва почти е наизчезване кога ще стане тук. Не е чак толкова сложно но има едно голямо но

такаче тези неща за който говоря аз ги има в много страни .Въпрос на политическа воля е да се приемат и да искарат сивата икономика на светло системата много добре работи но на много хора нейм отърва защото ще лъснат много неща.Дори и само заради тази сива икономика си заслужава да се приеме този закон но както се знае днешните работодатели са тези който ограбиха заводи ,фабрики летища и така на татъка- И когато плюя аз кумонистите имам предвид вишият ешалон на БКП тези несменяймите който си предават щафетата от баща на син , дъшеря, внук и др....

А не обикновения редови член на БКП или БСП който са насилствено даже станали членове на тази партия и са само пълнеж , пределно ясно ми е това на аз съм против този виш ешелон който писаха закони доста тъпи закони като.Закона за ергенсият данък много хора незнаят даже, че е имало такъв закон ;) И има още една страна на монетата приятелю този хотел за който говориш ти ще се строй от хора надявам се знаеш това интересно мие( те като си предоставят доходите) как ще обясни този инвиститор от къде е взел тези пари .

Интересна и бурна тема. Виждам, че този който е пуснал темата е приканвал всеки да каже защо е гласувал за съответната политическа сила.

Ще изпълня молбата му с риска да си навлека упреци и негативно отношение виждайки постовете преди мен.

Гласувах за БСП защото споделям идеите им за развитие и управление на България, а също така и защото смятам, че на този етап разполагат с екип, който може да изпълни декларираните намерения за управление.

Такива са ми вижданията и мисля, че не е срамно човек да има политическа позиция. А моята е тази, която посочих по-горе и не се срамувам от нея. Така разбирам нещата и така ги ги виждам.

Редактирано от lambino (преглед на промените)

Не че репутацията под всяко име има някакво значение, но прави ли ви впечатление, че lambino се е регистрирал преди 20 минути и вече има един глас! Ето затова комунистите и циганите пак ще ни стъпят на шиите - поддържат се хората!

• Автор

Паралингов,

Помня го ергенския данък. Наистина беше тъпо решение. Абсолютно не го одобрявам. Както не одобрявах и системата на жителството.

Влязъл съм и в БКП доброволно. След това бях принуден да напусна по служебни причини. Впоследствие отново доброволно станах член на БСП.

И аз не одобрявам някои неща от миналото, но не бива тотално да се отрича и руши всичко от това време. Видяхме какво се получи при ликвидацията на ТКЗС и ДЗС. Селата заприличаха на бойна линия с полуразрушените стопански постройки.

А между другото и сега в БСП има стойностни управленски кадри, които са кметове и се справят отлично с работата си и са успели да изградят добри и работещи в полза на хората екипи.

А показателен е факта, че там където работя в момента, тези, които бяха противници на изборите си подадоха ръка в името на работата и зафърбиха политическата партизанщина. И това дава положителен резултат, който жителите на общината оценяват. Радваме се и на засилен инвестиционен интерес от страна на чужди инвеститори от Германия, Австрия, Италия.

Това ми беше мисълта, когато казвах по-горе, че е време да си подадем ръка за да върви работата.

Там където са проблемите, при местната власт, на много места са го разбрали и го правят.

В една местна власт ако кмет и общински съвет играят на контра, когато са от различни политически сили, то потърпевши са жителите на населеното място и на общината.

Репутацията на Ламбино беше повишена за това. че единствен дотук е бил искрен и е казал за кого е гласувал в анкетата. Ако си беше направил труда да прочетеш мотивите ми нямаше да дрънкаш неща, които са далеч от истината и да реагираш първосигнално като кучето на Павлов.

Ееееее I am Noname, не така! Сега повишаваме в репутация по партиини симпатии. Кога пък толкова бързо успя да прецениш lambino само с едно мнение??? Не е нормално! Paralingov, това че написах за заема само на хартия, просто за да се разбере от повечето хора, символично, естествено че мога да ти кажа и как точно всичко да се прикрие, просто не ми се изпада в такива подробности ;)

Съгласен съм но нека вземем всичко което са придобили по нечестен начин тези хора и тогава да започнем на чисто и да си подадем ръка защото малко найвно ми се струва този където до вчере ме е мачкал и третирал като животно днес да е голям бизнесмен и да ми се надсмива отгоре уверявамте много боли,то прилича на едно съзтезание те вече са направили 20 обиколки и са много напред а аз тепърва да започвам от старта това някъкси немога да го преглътна.И което е още по важно нишите на всеки един бизнес вече са заети от такива хора и ако аз се опитам само опит да направя да тръгна в някоя посока бедна тие фантазията какво става.

Ееееее I am Noname, не така! Сега повишаваме в репутация по партиини симпатии. Кога пък толкова бързо успя да прецениш lambino само с едно мнение??? Не е нормално! Paralingov, това че написах за заема само на хартия, просто за да се разбере от повечето хора, символично, естествено че мога да ти кажа и как точно всичко да се прикрие, просто не ми се изпада в такива подробности ;)

<{POST_SNAPBACK}>

Е ти ако нейспаднеш такива подробности аз няма как да защитя моята позиция. Поздрави на всички!!! ;)

Съгласен съм но нека вземем всичко което са придобили по нечестен начин тези хора и тогава да започнем на чисто и да си подадем ръка защото малко найвно ми се струва този където до вчере ме е мачкал и третирал като животно днес да е голям бизнесмен и да ми се надсмива отгоре уверявамте много боли,то прилича на едно съзтезание те вече са направили 20 обиколки и са много напред а аз тепърва да започвам от старта това някъкси немога да го преглътна.И което е още по важно нишите на всеки един бизнес вече са заети от такива хора и ако аз се опитам само опит да направя да тръгна в някоя посока бедна тие фантазията какво става.

<{POST_SNAPBACK}>

Точно това имам предвид, просто го казваш по- директно! cool.gif

и как си представяте че този цирк ще стане

не си мислете че аз съм против, просто на този акъл бях до 1992 година

и още един въпрос на който аз поне неси отговарям, като се изземе това имущество на кого щесе даде, кой ще го стопанисва управлява

защото незнам дализ наете има един виц че зада се оправела Русия трябвало да се назначи управителен съвет от 5 човека - 3-ма чужденци и 2-ма руснака, но въпроса които си задавали всички руснаци не бил кои ще са тия тримата чужденци, а кои ще са тия двама честни руснака

тук историята май е същата

• Автор

Добре, взвмаме всичко, т.е. конфискация и ново преразпределение. Пак национализация, приватизация на правилните според вас люде, разграбване, пак разрушаване. И така при всяка смяна. Е, накрая вече няма да има нищо за конфискуване, преразпределяне и крадне. Няма да има и българи. Е какво по хубаво от това.

Тогава останалите тук ще си стиснете ръцете, защото ще сте си направли вашия комунизъм.

Значи вие сте съгласни държавата да буксува, да се съсипе, но не бихте работили с противниците си ако от това зависи живота на хората.

Е, то бива бива, ама не чак толкова.

Добре, че поне не всички мислят така и все пак работят заедно, загърбвайки парийните си различия в името на решаването на проблемите на обикновенния човек.

И какво би ми коствало да работя заедно с политическите си противници, ако знам, че това ще помогне за решаването на даден проблем. Изобщо не бих се поколеб*л да го направя за да се реши проблема.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.