Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво карате или какво бихте искали да карате?

Featured Replies

Като казва Форд - искренно се претисних.. - после като го видях ми мина.. :eek:

Европейското производство но форд е най-голямото щастие за сервизите и продавачите на авточасти.......

А иначе бих карал фолксваген Тоарег....

• Отговори 269
  • Прегледи 62,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Лек ъпдейт на темата:  E го Маздето  Има някои забележки, които ме дразнят, но няма пълно щастие.  Иначе си мисля, че бих искал да се кача в една S класа, но жив

• Сега карам едно старо Peugeot 205 CJ (1990) Ама бих скочил в един Ford GT. Иначе една Skoda Superb не бих отказал

• Този дзвер... Тук са заедно със сестра и... Всички снимки... Нямам забележки и към двата автомобила,ама то е ясно май...

Публикувани изображения

• Автор

За съжаление гореспоменатият от теб модел на ФОРД имаше фабричен дефект (незнам дали си чел за това) и всички произведени автомобили от типа бяха върнати във сервизите на ФОРД за отстраняване на дефекта! Това съсипа репутацията на автомобила, който беше пуснат, за да конкурира Ферари и други от типа.

Ако намеря статията в списанието, което четох, ще я препиша!

На мен също ми изглежда добре... :eek:

Забавна тема. Въртя геврека на Голф 2 1.6д автомат(ик) .. вече ми е десети голф на сметката и между тях имаше едно ауди 80 (или някъде там - след петия не си водя сметка). Иска ми се едно Ауди S3 или Голф 5 ГТИ ама май лятото ще се задоволя с четворка. Да живее народната кола :eek:

Вчера разглеждах до офиса новата М6-ца...Направо ми омекнаха капачките.

Вчера разглеждах до офиса новата М6-ца...Направо ми омекнаха капачките.

<{POST_SNAPBACK}>

Ето тук можете да я видите, че и на вас да ви омекнат капачките cool.gif

Европейското производство но форд

<{POST_SNAPBACK}>

:ph34r:

Европейски Форд?

То производстово няма значение.

И двете са си дърва.

Редактирано от Ayrton_Senna (преглед на промените)

Ето тук можете да я видите, че и на вас да ви омекнат капачките  cool.gif

<{POST_SNAPBACK}>

Днес я видях на живо в София - вярно ми омекнаха, не можах да си затворя устата...

Здравейте и от мен;) Не съм чел темата защото ми се спи жестоко, но е интересна. Значи моята любима марка коли е АУДИ!!! Имали сме и съм карал АУДИ 100 СС, имам ГОЛФ 2 и съм мноо доволен!!!! Карах напоследък доста новички коли, но все пак искам да имам АУДИ ЕС8 или 100-тица ама с 2,6 мотор ;)

Това е за сега

Айде сега и едно женско мнение :P

Ами засега що годе осъществена ми е

мечтата за Ямаха XJ 900 , защото бащата

кажа, че ми го прехвърли на мое име

като направя 18 biggrin.gif .А другата ми мечта (за

четириколесно возило) е доста семпла и

разбираема Фолксваген Пасат ГТ или Голф3. ;)

Много стабилни и доста задоволителни спрямо

възможностите си за своя клас.

В момента карам Рено 19, но онзи ден видях най- новия модел на Фолксвафен - новата Джета. Отличен автомобил. Бих желал да го карам.

До преди две години карах Фиат Темпра 1.8 инжекцион. Супер си е. Оса

• 1 месец по-късно...
До преди две години карах Фиат Темпра 1.8 инжекцион. Супер си е. Оса

<{POST_SNAPBACK}>

Прав си колата е много добра! Имаме такава и напоследък доста я карам. Много върви, а гласа и е такъв, какъвто само италианците могат на постигнат biggrin.gif

Извинявам се за отклонението, в момента покарвам Опел Астра, Форд Ескорт, едно старо BMW 3 серия и гореспоменатия Фиат. А иначе искам да имам BMW E39.

• 3 седмици по-късно...

А пък моята любима кола е Форд СИЕРРА! Достатъчно мощна, достатъчно надеждна и изключително комфортна :-)

Ford SIERRA

Карам Audi B4 2L i харесва ми как варви и как ускорява за такава голяма кола Бих искъл да имам Viper SRT/10 ili GTS

И малко отклонение от темата Viper One сичко супер в ника ама как ще си сложиш аватар на БМВ sad.gif(((

Винаги са ме привличали моделите на Autogroupe-та.Но да имам едно скромно А6 да речем, ще трябва да не си лягам.Работа и пак работа.Иначе subaru 1.8 impreza 2003 се налага да джиткам.Бива.

:bye:

Аз съм влюбена във FORD KA :wors::wors::speak:

Редактирано от haidukpikaso (преглед на промените)

Еххх... Как ми се кара един пистак YAMAHA ....... ;) Може би и някое Мерцедешче S-ка ... Но за възможностите ми бих зе задоволила след година като завърша школото на Ford KA (само да си взема книжката!)

А за сега съм си с кракомобила, няма как! Все пак не мога да карам кола обаче мога мноооого добре да се возя в нея ;) направо друга като мене няма в това отношение ;)

Да си призная в момента карам един бегач Sprint. Но каквото и да си говорим ако някои иска да кара една наистина бърза кола ( ако може да се нарече кола ) горещо му препоръчвам McLaren Mercedes MP4-20! Двигателят е малко по-малко от 1000 конски сили. Скоростната кутия е 7 степенна. Ускорението от 0 до 100 км/ч става за 2.5 - 2.7 секунди. Спирачният път на тази кола при скорост 160 км/ч е значително по малък от този на кола направена за пътища при скорост 100 км/ч. Само за сведение: средният разход на гориво за 100 км е 75 литра. Благодарение на изключително добре развитата аеродинамика се постига такава сила на притискане, че болидът е способен да върви с "главата на долу" без да падне. Разбира се това е само теория, защото едва ли има толкова луд човек да се пробва!!!

Така че ето тази кола искам да карам. Обаче ще си остана само с искането! :bye:

Какво караме и какво искаме да караме? Абе, това, което карам, е някаква Museum WRC, поради което няма да я показвам. Пък и си е по-добре да ме карат.

Всички са луднали по това:

http://www.mitsubishicars.com/lancerevolution/

Е, чак пък толкова. Аз лично много се чудех какво да си взема между това:

http://www.pontiac.com/gto/index.jsp

и това:

http://www.pontiac.com/grandprix/index.jsp...d=vehicles#trim

понеже много се бърза и нямам време да чакам това:

http://www.pontiac.com/solstice/index.jsp?brand=home

на края си взех това:

http://byo.bmwusa.com/configurator/config/...e=XAB50BMC241B0

Купете си и Вие! Обещаха ми, че ако слушам ще ми налеят и бензин!

В момента не карам нищо - седнала съм на стола си:hush:

Иначе сега карм шофьорски курс и се уча на Голф 4. А ако взема книжка-дано да стане ще карам Голф 3, такава кола имаме:)

Карам Audi B4 2L i  харесва ми как варви и как ускорява за такава голяма кола Бих искъл да имам Viper SRT/10 ili GTS 

И малко отклонение от темата Viper One сичко супер в ника ама как ще си сложиш аватар на БМВ sad.gif(((

<{POST_SNAPBACK}>

Duvi, така става ли?

Евалата Viper One а за тебе имам нещо което ще ти хареса това съм аз на снимката и моя татос :))

Таtосче

Редактирано от duvi (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.