Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за марихуаната

Featured Replies

Ама си е пишел домашните..., и най-вероятно точно заради тях се е обадил в полицията.. Какво ли си емислил ? - Те ще приберат мама, а пък кинтите и дрогата ще останат.. :whist:

• 1 месец по-късно...
  • Отговори 340
  • Прегледи 87,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ама продължаваш да пишеш в тая "маловажна" за теб тема, а? Хайде тихичко, като нямаш какво да добавиш, освен да спамиш.

• Източник: РИА Новости На снимката: Кристен Стюърт от сериала "Здрач" Честита да ни е новата 2010-та!

• Ами тогава не пишете тук, бе другарко. Намерете си тема за лелички със закостенели мозъци, не се бутайте при свободномислещата младеж.

Какво ще кажете за това:

Публикувано изображение

Студен чай от...канабис ще бъде последната напитка, която ще се появи скоро в диетичните магазини във Великобритания. Това съобщи швейцарската компания Турела, която го продава.

Чаят ще се продава с името "C-Ice Swiss Cannabis Ice Tea". Той съдържа класическите съставки на студения чай, сироп от цветчета на коноп (5%) и ТНС (0.0015%), която е активната съставка на канабиса. За разочарование на някои обаче, всички елементи, които са включени в категорията на упойващите вещества, са премахнати от напитката, което означава, че тя няма да създава зависимости.

Според организации за борба с дрогата все пак появата на чая на пазара е опасност, защото така се банализира допълнително имиджа на канабиса пред младите. Чаят беше пуснат в продажба в Швейцария през 2003 г. и вече може да се намери в Австрия, Германия, Холандия, Испания и Португалия.

actualno.com

Редактирано от infinity1305 (преглед на промените)

"Студен чай от канабис от който е премахната активната съставка" Ами звучи ми като безкофеиново кафе, цигари без никотин. Някакъв ерзац. Хората са казали "Безалкохолната бира е първата крачка към надуваемата жена!" Лека вечер на всички и ... умната !

Какво да кажа освен, че ще ми интересно да го опитам... И аз ли се бъркам или в Кока колата има есенция от кока? Ако има, щом от нея нищо не става, какво мислите, че ще стане от това? ПС: Infinity то вече си има измислена. С мляко...

Едва ли ще стане хит. А ако дойде и в Бг - едва ли пък ще е точно това което пише на етикета. Така че спокойно Публикувано изображение

Аз с тоя акаунт който съм си сложила просто нямаше начин да не посетя темата... ;) Абе каква е тая глупост преди 2 години и аз исках да опитам да направя чай от коз за да видя какво ще стане, ама не ми се откъсна от сърцето да опозорявам хубавата петичка... Само че тогава бях на 14 а това са големи хора, които мислят като 14-годишно моми4е ??? Това 6те е страшен буламач, но ми е много интересно като е диетичен, ама без упойващо действие, кое вещество от канабиса са взели - това което те кара да огладняваш като прасе ли?Успех с диетата !!! ;):)

Дрогата си има запазена марка на "добавка за нещастници". Представена сега дори като питие пак, ми изглежда недотам атрактивна, но си зависи как се съчетава в разни коктейли. Може да се опита.

• 2 месеца по-късно...

ТЪкмо щях да кажа "Cool!" и прочетох това за активната сЪставка.Гадост!Искам си я пЪк!!! LEGALIZE IT!!!

Скоро време някой ще вземе да патентова и прочутия кекс с канабис.. Вече на нищо не се учудвам, а чайчето може и полезно да се окаже:nono:

Скоро време някой ще вземе да патентова и прочутия кекс с канабис.. Вече на нищо не се учудвам, а чайчето може и полезно да се окаже:)

В някои арабски страни и в Турция съм срещала хляб с канабис.Наподобява българския козунак..

За не-свикналите в началото е малко тежка храна и докарва главоболие...

• 1 месец по-късно...
  • Автор

Публикувано изображение

Двама полицаи от Ню Мексико подадоха жалба срещу веригата за бързо хранене “Burger King”, след като установили, че в любимите им сандвичи има марихуана, съобщи АФП.

По време на нощно патрулиране из улиците на града двамата полицаи решили да си купят хамбургери. Още при първата хапка униформените усетили странен вкус. Разгледали внимателно вечерята си и установили, че пържолите са поръсени обилно с дрога. На часа арестували тримата служители нощна смяна в заведението и сега се води следствие по случая.

Полицаите решили да попадат и жалба в съда срещу веригата поради вредите, които консумирането на марихуана можело да им причини, като изгубване на управление върху служебната колата и причиняване на катастрофа, неточност при използване на служебното оръжие и дори уволнение.

Източник: dnes.bg

Тия пък толкова ли не са се усетили Публикувано изображение

-на ченгета дрога да продаваш :P

Съвестни полицаи. ;) От онези, дето продават знаят, че няма да измъкнат нищо, но от цялата компания.. това е друга работа вече. :rolleyes:

Хората си плащат за марихуана, те са получили 2 в 1 - и хамбургер и марихуана, пък и се оплакват на всичко отгоре Публикувано изображение

• 2 седмици по-късно...
  • Автор

Холандска организация иска да изработи най-голямата цигара с марихуана. Тя ще бъде дълга 1 метър и ще има 500 грама марихуана, съобщава Франс прес.

Най-големият джоинт свиван досега е със 100 грама трева. Холандците са амбицирани са счупят този рекорд. Задължително условие е цигарата да е само от марихуана, без примеси на обикновен тютюн, уточнява холандската агенция ANP.

"След това ще я запалим, за да можем да запишем рекорда си в книгата на рекордите на Гинес", съобщи организаторът Тиж Верхейж. Холандската полиция предупреди, че ще забрани всяка цигара, която съдържа повече от 5 грама марихуана. Това е дозата, която е определена като "лична" от законодателството в страната.

Източник: Монитор

Много по-добре отколкото да са си ги изпили. Или изпушили с тютюн. :baby:

Е те наистива се уливат вече.Сигурно ще им стигне,за да се напуши цял град.Явно вече се чудят какво да направят.Сами подтикват децата към наркотиците.

А тук не ги ли подтикват към наркотиците? Искам да ти кажа, че проблемът на България с тютюна и концентрираните алкохоли е много голям! Публикувано изображение:wub:

А тук не ги ли подтикват към наркотиците? Искам да ти кажа, че проблемът на България с тютюна и концентрираните алкохоли е много голям! Публикувано изображение:ph34r:

Подтикват ги,много добре знам,т.е. всички много добре знаем за този проблем,но явно никой не се заема да поправи нещата.Какво да ти кажа,живея в малък град и да не е всеки първи,но всеки втори от подрастващите пуши трева.Правят им детски дискотеки,по принцип е забранено да се сервира алкохол,но те са винаги пияни,с цигарите в ръка,пребиват се....

Държавата трябва да направи нещо по бъпроса,защото проблема се задолбочава.

Няма кой да го направи, само родителите ако им се занимава. Пример - знам вкуса и действието на алкохоло откакто бях на 6. Резултата е, че сега не ми е сладко да седна в заведение и да се наливам, въобще навсякъде извън вкъщи не ми е сладко да пия повече от две глътки( за наздраве). Да пуша, всички знаят, че пуша, но не от гъзария, харесва ми да пуша. От никого не се крия и не ги "сецам" една след друга като отида на дискотека (не че ходя) защото искам да си наваксам. Всичко това се дължи на възпитанието ми, затова ==> родителите са отговорни и никой друг не може да направи нищо!

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.