Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Краят на света : през 2012 или 2060 година?

Featured Replies

Я помисли малко само от нас ли зависи?

След 5 мин.може да е твоя край,който може да зависи от тебе,НО може и да не зависи

утре може да стане КРАЙ за твоя град,от кой зависи?

следващата седмица може ,,нещо,, да ,,ритне,, планетата и да има всеобщ край.от нас ли зависи?

.....

Да, и ще останат хора, от които той ще зависи ... човек се ражда и умира... кво мислиш, че на всеки се случва ли?И да се случи ще се родят още хора, които ще живеят на тая Земя ... ще я изплозват, ще черпят от благата й без да се замислят ... я ми кажи тогава от кой зависи тоя край?

А това за "ритането" - да, случвало се е преди, ще се случи пак .. и все пак това, което ние си го нарпавим, никой друг не може да го ни направи!

• Отговори 1,1k
  • Прегледи 160k
  • Създадено
  • Последен отговор

Убедена съм, че ще последват земетръси и подобни. Бях сънувала Януари месец за три затъмнения и 2 планети. Бяха през 1-2 вечери тези сънища и всички бяха свързани със затъмнения и последвали аномалии, и като наводнения и земетресения. В последния сън бях сънувала, че е лято и че минавам покрай морето и виждам много хора да се давят и възкликнах "много хора ще загинат" и продължих пътя си като страничен наблюдател и се събудих после. Другия сън беше пак със затъмнение, после сякаш земята се завъртя по странен начин, също както самолет прави маневра и ми се обърна стомаха направо, след което в съня си видях като петна вода, косатки и хаос. Колкото и налудничево да звучи, аз си знам какво значат тези сънища и не са случайни. Затъмненията са факт вече. Едното даже се случи наскоро, както сънувах, че ще е лятото едното. А, те първа ще се случват и земетресения и подобни, съм убедена. Аз туко-така не сънувам такива неща.

Наясно ли си, колко земетресения се случват всеки ден ?

и без маите да ми казват ми е ясно, че един ден ще загине познатата ни сега форма на живот, само дето не мога да ви кажа кога:offtopic_s: има-няма още няколко милярда години;)

Да, всяко нещо си има начало и край ... Ние само помагаме края да дойде по-бързо ...

Наясно ли си, колко земетресения се случват всеки ден ?

Наясно съм. Наясно съм и с написаното по-горе от мен и за какво точно говоря. Наясно съм и че буквален край на света няма да има и ако има, то няма да е точно 2012 година, както го предвиждат. Просто ще е един цикъл, по-различен и отсяващ за добро или за лошо, който вече е лека-полека в ход. Тук не става дума само за катаклизми, земетресения, наводнения, но те са част от това. Ще поживеем, ще погледаме. Някои ще мрат - е, всеки някога умира, някои по-рано и някои просто не биват пазени.

Мхм, добре :rolleyes: хахахах Ми, да - изречение, с което всеки е наясно (това, което цитира). Нормално. :P Нищо не си разбрал от това, което имах предвид, но и не държа да си. Живи и здрави.

Мхм, добре :rolleyes: хахахах Ми, да - изречение, с което всеки е наясно (това, което цитира). Нормално. :P

Нищо не си разбрал от това, което имах предвид, но и не държа да си.

Живи и здрави.

Но аз те разбрах.....

Мхм, добре :P хахахах Ми, да - изречение, с което всеки е наясно (това, което цитира). Нормално. :P

Нищо не си разбрал от това, което имах предвид, но и не държа да си.

Живи и здрави.

И аз също те разбирам...имала съм такива приятели, които сънуват нещо, което ще се случи ... :rolleyes:
  • 1 месец по-късно...

Убедена съм, че ще последват земетръси и подобни. Бях сънувала Януари месец за три затъмнения и 2 планети. Бяха през 1-2 вечери тези сънища и всички бяха свързани със затъмнения и последвали аномалии, и като наводнения и земетресения. В последния сън бях сънувала, че е лято и че минавам покрай морето и виждам много хора да се давят и възкликнах "много хора ще загинат" и продължих пътя си като страничен наблюдател и се събудих после. Другия сън беше пак със затъмнение, после сякаш земята се завъртя по странен начин, също както самолет прави маневра и ми се обърна стомаха направо, след което в съня си видях като петна вода, косатки и хаос. Колкото и налудничево да звучи, аз си знам какво значат тези сънища и не са случайни. Затъмненията са факт вече. Едното даже се случи наскоро, както сънувах, че ще е лятото едното. А, те първа ще се случват и земетресения и подобни, съм убедена. Аз туко-така не сънувам такива неща.

Аз сънувам рядко или поне си спомням рядко, че стъм сънувал(според учените сънуваме винаги, но не винаги помним).

Обикновенно почти всички сънища, за които си спомням са така наречените "дежа-вю"-та.

Наскоро както вечеряхме с приятелката ми и си говорехме и и казах да спре. След това я попитах дали сме водили този разговор и преди, при което тя ми отговори отрицателно. След това знаех всяка дума, която тя ще каже, все едно го четях по сценарий. Това беше около минута.

Доста пъти ми се е случвало да преживявам неща, които вече съм ги сънувал. Думи, диалози... всичко е едно към едно. И винаги най-странното е, че миг преди да започне ситуацията аз знам, че тя започва. Това вече не мога да го обясня.

Притеснява ме сън който сънувах скоро, може би преди един-два месеца.

Пътувахме с кола и знам, че отивах при приятелката ми. Пътувахме с някакъв млад мъж по безлюден и изоставен път, когато срещнахме някакви хора и спряхме. Говорехме нещо. Тогава на хоризонта видях ядрени експлозии, бяха поне на 40км от мен. Имаше някакво подземие наблизо и побягнахме натам. Малко след това мина ударната вълна, беше като лек полъх на вятъра, явно силата и беше отслабнала. Искренно се моля, това да не е било "дежа-вю".

А за маите незнам какво да кажа. Поддръжник съм на паранормалното и свръхестественото, но някак си не им вярвам.

По съм склонен да повярвам, че в далечното минало е имало силно развита цивилизация, отколкото че "света ще свърши" на 21 декември 2012.

П.П.: Как пък един път не сънувах резултатите от мачовете?!

Дано! Съня ми харесва - интересен и вълнуващ. Дано не е било дежа ву наистина. И ти като мен сънуваш, значи. Само, където моите не са като дежа ву-та. А, за 2012 - пфу, съмнявам се. Едва ли ще е краят, но по-скоро ще има промени.

Редактирано от Someone_Else (преглед на промените)

По тази тема има да се спори много, защото поне за сега нямаме много точна информация, а и да имаме, не се знае дали ще се случи пък. Аз лично повече вярвам, че ще стане, но все пак имам надежда, че може и да стане. Може би след някоя друга година ще сме по-богати на информация относно темата. :)

Може би след някоя друга година ще сме по-богати на информация относно темата. :)

Само 2 години имаме :angry:

докат наберем информация и хоп:света ще свърши!

тя майка ми така ми е разправяла как повярвала в някакво пророчество, че светът ще свърши, и той взел, че не свършил, ама тя завършила годината с двойки, защото се радвала на последните си дни... та гледайте да не последвате нейния пример. А то светът все някога ще свърши за всеки от нас - когато умрем. За някои ще е дори в посочената година

Край на света означава, край на този свят, който познаваме заради нас самите. Когато Земята, Слънцето центъра на галактиката и още няколко галактики застанат в една линия, вибрационният лъч, който ще мине през Земята, ще промени нашата ДНК........и в следващия момент, нищо, което ни е вълнувало няма да ни вълнува така, а неща които не са ни вълнували, ще ни бъдат безкрайно интересни. Това ще е краят.Краят на едно съзнание и началото на друго по-извисено и приближено към Източника.И ще започне новата епоха. Разбира се има хора, които няма да бъдат допуснати до новата епоха. Това ще бъдат неправилно инкарнираните от Йехова животински души, а те са много. Например всички мутри и политици. Те ще отидат в отредените им от Бога слоеве на космоса, за да продължат своето развитие от правилното ниво.

Край на света означава, край на този свят, който познаваме заради нас самите. Когато Земята, Слънцето центъра на галактиката и още няколко галактики застанат в една линия, вибрационният лъч, който ще мине през Земята, ще промени нашата ДНК........и в следващия момент, нищо, което ни е вълнувало няма да ни вълнува така, а неща които не са ни вълнували, ще ни бъдат безкрайно интересни. Това ще е краят.Краят на едно съзнание и началото на друго по-извисено и приближено към Източника.И ще започне новата епоха. Разбира се има хора, които няма да бъдат допуснати до новата епоха. Това ще бъдат неправилно инкарнираните от Йехова животински души, а те са много. Например всички мутри и политици. Те ще отидат в отредените им от Бога слоеве на космоса, за да продължат своето развитие от правилното ниво.

Хм, предстоящото разделяне на световете. Интересно, за това се съобщава от много източници и тезите са разнообразни като контекст, но подозрително единни като резултат от очакваното събитие. Дали не си струва да отворим специална тема по този въпрос?

http://www.kaldata.com/forums/index.php?app=blog&module=display&section=blog&blogid=445&showentry=6481

• 2 седмици по-късно...

Нищо подобно.

Бъдете реалисти,това си е чисто фантазьоство.

Не вярвам нещо да се промени...

Защо-За краят на света са били определяни многобройни години.

Отгоре на всичкото не се знае,точността на изчисленията на учените,има редица предположения и приравненията към календара на маите са глупости.

Може краят на света според техният календар и определени изчисления да е бил през 1800 година,според други 2012 според трети 2212година.Трето че остава въпросът,как аджеба са предвидили краят на света,а не са предвидили много по-скорошният техен край...

Светът няма да се промени особено някога....

Нека не се надяваме на такива глупости,и се опитваме всеки ден да променим частичка от света и да станем по-добри.Поне да опитаме-Ще има ефект и ще ни се отблагодари :)

Хора, Има две основни мнения: Първото е, че през 2012-та година ще дойде краят на света - едни смятат, че ще настъпят купища природни аномалии, а други, че Планетата "X" ще се сблъска с Земята или само ще се приближи(но дори и да стане само това, пораженията ще бъдат немислими). Второто е, че настъпва шестата раса(аз вярвам повече във второто, въпреки че мисля, че нищо няма да стане) и че някои от тях вече са родени - това са "индиго", които са на по 40 - 40 и няколко години и "кристалните деца" - родени около 1999-та година.Казано е още, че някои от нас ще прогресират към въпросната шеста раса, а на тези, които не успеят, ще им се пише много лошо!!!

Относно пророчествата на маите, ако наистина се интересувате гледайте този филм: Los Duenos del Tiempo - Las Siete Profecias Mayas / Господарите на времето - Седемте предсказания на маите (1999 намира се в http://kolibka.com/2.html, раздел, цивилизации. Подробно точно и ясно, всичко за маите, за календара им, пророчествата, 2012 г. И началото на една нова ера светлината. Това са 8 серии, гледайте ги. Друг филм, който мога да ви препоръчам е "Нострадамус 2012" Въпреки, че го намирам за малко по слабо изпълнение от този за седемте пророчества на маите, има и ценни факти в него. Ето изтеглете го от тук: http://nanoset.net/torrent/16/28/108037/Nostradamus,%202012%20(1%20y%202)%202009%20(Documental%20C%20Historia)%20(%20Satrip)%20xvid Има и още един филм, който е не само за 2012 г. а за големите космическо цикли като цяло. Цикли, които се повтарят и разрушават старото за да дадат началото на новите цивилизации, глобално погледнато всяка цивилизация има начало и край, в този филм се разказва за потъването на Атлантида, тяхната цивилизация и нейните наследници, шумерите, египтяните, маите, тибетците, и други. За древното знание, запазено през вековете, за седемте универсали закона, които ръководят вселената. Това е филм от същият автор на Седемте пророчества на маите и с него иска да допълни липсващите частици от пъзела на човешката история. За сега е преведена само първа серия, от петте налични. Връзката с Атлантида / La conexion atlante 01x05 (2001) Можете да го изтеглите от тук: http://nanoset.net/torrent/28/6/112916/La%20conexion%20atlante%2001x05 post-249906-1256746644,01_thumb.jpg

post-249906-1256746692,05_thumb.jpg

В сектор Г сме родени, за ЦСКА ще умрем!

Ами умирайте ако щете и за каквато и да е друга глупост.

Но защо го споделяте на място, където никой не се интересува от това.

Нямате ли си форум за футбол и други щуротии и защо давате мнение за неща, които не разбирате и не ви интересува. Ако считате пророчеството на маите за глупост, защо го коментирате все едно аз да коментирам неща които също смятам за дрънкавици, например ЦСКА и футбола :wors:

Въпроса не опира до това дали вярвате или не. А до начина по който го изразяваш. Всеки е свободен да вярва в каквото си иска. Искам да кажа, че след като някой е създал тази тема преди няколко години и все още има хора да пишат тук, значи тези хора се интересуват и заслужават уважение, независимо в какво вярват. Ако мога да им дам подходяща информация ще го направя, ако не мога не бих ги обиждала и пречила. Хората са различни, вярата им също. Но именно за това са ценни всичките, защото са неповторими.

Маите са били доста добри математици, а и немисля че учените са объркали датата те са го проверявали доста пъти, аз лично вярвам погледнете света на къде отива!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.