Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Краят на света : през 2012 или 2060 година?

Featured Replies

Едно въпросче: Вие въпросните сфери виждали ли сте ги? :singer:

Ти какво очакваш да ги видиш тези сфери с материалните си очи ли? Човечеството през лемурииската раса е имало развито "трето око " и точно чрез този "орган" е имало връзка с духовните свери, но с течение на времето този орган е закърнял.

Редактирано от Roemy (преглед на промените)

• Отговори 1,1k
  • Прегледи 160k
  • Създадено
  • Последен отговор

Ти какво очакваш да ги видиш тези свери с материалните си очи ли? Човечеството през лимурииската раса е имало развито "трето око " и точно чрез този "орган" е имало връзка с духовните свери, но с течение на времето този орган е закърнял.

Говориш така,все едно си бил там и лично си станал свидетел на въпросните събития...В този раздел всеки говори за неша,които не познава...

Ти какво очакваш да ги видиш тези свери с материалните си очи ли? Човечеството през лимурииската раса е имало развито "трето око " и точно чрез този "орган" е имало връзка с духовните свери, но с течение на времето този орган е закърнял.

Лимурииска раса, а?

Лимурииска раса, а?

Иска да каже или "Лимузинска" или "лемънАрийска"?.. ти пък?... :singer:

Говориш така,все едно си бил там и лично си станал свидетел на въпросните събития...В този раздел всеки говори за неша,които не познава...

Въпрос на вяра и степен на развитие! Публикувано изображение

Въпрос на вяра и степен на развитие! Публикувано изображение

Ех,тази вяра...Заменяме действителността с измислени теории и се чувстваме щастливи от това,че сме "духовно развити"... :singer:

Ех,тази вяра...Заменяме действителността с измислени теории и се чувстваме щастливи от това,че сме "духовно развити"...

Действителността за тебе е това да се "развиваш материално" и си щастлив, че не си на мястото на тези, които "се развиват духовно".

Чичо ми като сядахме на масата подвикваше така дяволито; "жено я дай тука порцията пържола за да вкараме малко токсини в организма!" и ме поглежда дяволито, очаквайки да му кажа: "Чиче, недей така бе, спри да се развиваш материално!" :laughing5::singer:

Но аз винаги му казвах: Чиче, я включи и любимият си канал "Енимал :) планет" удоволствието ти да е пълно! :line dance::lol6::idea:

Редактирано от U.Ra (преглед на промените)

Иска да каже или "Лимузинска" или "лемънАрийска"?.. ти пък?... :singer:

ЛEМУРИЙСКАТА раса е 3-та по ред

АТЛАНTСКАТА раса е 4 - тата

АРИЙСКАТА, това сме ние 5 -тата , ще има още две раси, докато завърши развитието на човечеството.

Редактирано от Roemy (преглед на промените)

ма, мюслитата няма реинкранация и карма. Имат консумация и гравитация. :singer:

иначе в този живот се яде месо 5 пъти дневно-сутрин, обед вечер. и 2 закуски със салами- в 10 ч сутринта и 16 часа следобяд. Публикувано изображение

В мюсюлманския рай яде ли се месо по пет пъти на ден? А молят ли се по пет пъти на ден?

Това със саламите да не е свързано с юношите, които ги обслужват в рая? Публикувано изображение

Действителността за тебе е това да се "развиваш материално" и си щастлив, че не си на мястото на тези, които "се развиват духовно".

Чичо ми като сядахме на масата подвикваше така дяволито; "жено я дай тука порцията пържола за да вкараме малко токсини в организма!" и ме поглежда дяволито, очаквайки да му кажа: "Чиче, недей така бе, спри да се развиваш материално!" :lol6::singer:

Но аз винаги му казвах: Чиче, я включи и любимият си канал "Енимал :line dance: планет" удоволствието ти да е пълно! :laughing5::idea::wow:

Разделяш нещата на "материални" и "духовни"...Кардинална грешка. :)

ЛИМУРИЙСКАТА раса е 3-та по ред

АТЛАНСКАТА раса е 4 - тата

АРИЙСКАТА, това сме ние 5 -тата , ще има още две раси, докато завърши развитието на човечеството.

...да не иде от "Лимузина"?... или от "Лимасол"?? :rolleyes:

Арийската раса има ли нещо общо с 'Моята борба" на Фюрера...

...а Атлантите да не са налели Атлантическия океан?... :rolleyes:

Редактирано от U.Ra (преглед на промените)

Ех,тази вяра...Заменяме действителността с измислени теории и се чувстваме щастливи от това,че сме "духовно развити"... :rolleyes:

Мойто куче също е щастливо , като му хвърля един кокал и въобще не се задълбочава в измислени теории, то просто си живее в действителността. :rolleyes:

Мойто куче също е щастливо , като му хвърля един кокал и въобще не се задълбочава в измислени теории, то просто си живее в действителността. :rolleyes:

Твоето куче е Буда. Ти все още не си... :rolleyes:

Разделяш нещата на "материални" и "духовни"...Кардинална грешка. :rolleyes:

Тогава вече ще ги смесвам по твоя рецепта: 'матеровни" и "духални"! Публикувано изображение

бе, важното е да върви духовния живот за една свирка на ден, да го духат бедните, аз няма да живея за тоз дет духа, я! :rolleyes:

Твоето куче е Буда. Ти все още не си... :rolleyes:

Нямам намерение да се връщам назад, аз съм се родил след Буда. Публикувано изображение

Тогава вече ще ги смесвам по твоя рецепта: 'матеровни" и "духални"! Публикувано изображение

Нещо обърка рецептите...

Нямам намерение да се връщам назад, аз съм се родил след Буда. Публикувано изображение

Това не те прави автоматично пробуден... :rolleyes:

бе, важното е да върви духовния живот за една свирка на ден, да го духат бедните, аз няма да живея за тоз дет духа, я! :clap:

Правилно!

:yanim:

Разделянето на нещата на материални и духовни било кардинална грешка, а?! Публикувано изображение

Тоя не случайно не пише в този раздел. Не притежава необходимия потенциЯл, за да пише тук. ;)

Ама вие не се безпокойте. ;) Скоро ще се махне, защото не му е тук мястото. :lol6::rolleyes::rolleyes: Той дойде временно, защото реши да ми докаже, че може да мисли, след като в темата "За какво си мислите в момента?" изразих съмнението си в способността на хората да мислят и следователно в логичността на съществуването на тази тема!

Нещо обърка рецептите...

Нищо не е объркал той! Нищо! Дал ти е правилната рецепта. Направи си манджа и я изяж.

Редактирано от tuksum (преглед на промените)

Правилно!

:clap:

Разделянето на нещата на материални и духовни било кардинална грешка, а?! Публикувано изображение

Тоя не случайно не пише в този раздел. Не притежава необходимия потенциял, за да пише тук. ;)

Ама вие не се безпокойте. ;) Скоро ще се махне, защото не му е тук мястото. :lol6::yanim::rolleyes: Той дойде временно, защото реши да ми докаже, че може да мисли, след като в темата "За какво си мислите в момента?" изразих съмнението си в способността на хората да мислят и следователно в логичността на съществуването на тази тема!

Хохохохо...

Не съм дорасъл духовно,а...

Вие всички имате "необходимия потенциЯл",а аз съм един невежа...

Точно пък ти си уникално смешен с напъните си да се покажеш много "духовен" и знаещ...Много хора в този раздел са така...

Преди време качеството на раздела беше различно. Сега е цирк... :rolleyes:

Редактирано от УайтДжаджа (преглед на промените)

...да не иде от "Лимузина"?... или от "Лимасол"?? :rolleyes:

Арийската раса има ли нещо общо с 'Моята борба" на Фюрера...

...а Атлантите да не са налели Атлантическия океан?... :rolleyes:

Ето ги лемурийците:

http://netania.israelinfo.ru/report/photos/132.jpg

и лемурите

http://top.bg:8080/img/gallery/1/4/7/1478281053s3.jpg

Арийската раса Публикувано изображение

http://militera.lib.ru/research/meltyukhov/08.jpg

Редактирано от tuksum (преглед на промените)

Туксум,май наистина имаш вижън... Публикувано изображение Съвсем обаче се отплесна от темата.Края на света няма да настъпи през 20060.....

Хохохохо...

Не съм дорасъл духовно,а...

Вие всички имате "необходимия потенциЯл",а аз съм един невежа...

Точно пък ти си уникално смешен с напъните си да се покажеш много "духовен" и знаещ...Много хора в този раздел са така...

Преди време качеството на раздела беше различно. Сега е цирк... :rolleyes:

А ти що се впрягаш? :PПубликувано изображение Какво по-точно е било различно в "качеството" на раздела - неговата "сериозност" ли? Помисли и ще видиш кое е смешното в твоето мнение - ако успееш, броя те за духовит и теб.

И какво против цирка имаш? Някои обичаме клоунадата. Забавно е, особено когато виждаме клоунчета на аватари на хора, изказващи се против цирка... :P:angry: Ако питаш мен, клоуните са най-духовно израстнали от всички - толкова е лесно да разплачеш човека и все по-трудно да го разсмееш, опитай и ще се увериш сам в това. :grimace:

Я кажи - Дядо Коледа като вика "Хо-хо-хо", Снежанка "Ох-ох-ох" ли? Публикувано изображениеПубликувано изображение

По темата - "Светът е оцелял, защото се е смял." А краят на света ще настъпи, когато човекът забрави да се смее.

Редактирано от Maat (преглед на промените)

А ти що се впрягаш? :grimace:Публикувано изображение Какво по-точно е било различно в "качеството" на раздела - неговата "сериозност" ли? Помисли и ще видиш кое е смешното в твоето мнение - ако успееш, броя те за духовит и теб.

И какво против цирка имаш? Някои обичаме клоунадата. Забавно е, особено когато виждаме клоунчета на аватари на хора, изказващи се против цирка... :P:angry: Ако питаш мен, клоуните са най-духовно израстнали от всички - толкова е лесно да разплачеш човека и все по-трудно да го разсмееш, опитай и ще се увериш сам в това. :rolleyes:

Я кажи - Дядо Коледа като вика "Хо-хо-хо", Снежанка "Ох-ох-ох" ли? Публикувано изображениеПубликувано изображение

По темата - "Светът е оцелял, защото се е смял." А краят на света ще настъпи, когато човекът забрави да се смее.

Хора опитваме се да говорим занеща които не са ни ясни и няма да ни се изяснят.

Нормално търсиме истината, но чия.

Хумурът, шегата са присъщи на "вишите" бозайници-венецът на еволюцията-човекът-бахти тръненият венец.

Хора опитваме се да говорим занеща които не са ни ясни и няма да ни се изяснят.

Нормално търсиме истината, но чия.

Хумурът, шегата са присъщи на "вишите" бозайници-венецът на еволюцията-човекът-бахти тръненият венец.

като българската граматика, например... :rolleyes::angry:

като българската граматика, например... :shake_puter:;)

Ехх, защо когато темата стане интересна, някой на който явно му липсват доводи, започва да прави забележки за правопис, граматика и т.н.

Ехх, защо когато темата стане интересна, някой на който явно му липсват доводи, започва да прави забележки за правопис, граматика и т.н.

Защото мисля, че е смешно, преди да сме оправили себе си, да тръгнем да оправяме света и да даваме мнения за неговия край...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.