Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Краят на света : през 2012 или 2060 година?

Featured Replies

Защото мисля, че е смешно, преди да сме оправили себе си, да тръгнем да оправяме света и да даваме мнения за неговия край...

Ти да не би да си безгрешна? Брей, какви суперчовеци имало тук..., де да можех и аз да оправям себе си , като теб! :lol6:
  • Отговори 1,1k
  • Прегледи 160k
  • Създадено
  • Последен отговор

Ти да не би да си безгрешна? Брей, какви суперчовеци имало тук..., де да можех и аз да оправям себе си , като теб! :P

Ехехе, това част от прословутата сектанска "Любов" на Дънов ли е? Ама той, наистина, целият Портал е тук, не половината. Какво, прекъснах ви приказката за края на света ли? Много ли ви се иска да има край този свят, а?...

Ами, като ти гледам постовете и тук, и в Портала, няма да е лошо да се научиш да си оправяш сама грешките. Ще ти издам секрета какъв е - не се притесняваш да си ги признаеш, когато ги забележиш, точно защото никой не е безгрешен... Но, най-напред, трябва да ги видиш, а не да оставаш сляп за собствените си несъвършенства, които вие - дъновистите наричате любов, че слагате и главно "Л" отпред, за по-голямо заслепение...

Ех, "Любов" ли бе, да я опишеш. ;)

Ехехе, това част от прословутата сектанска "Любов" на Дънов ли е? Ама той, наистина, целият Портал е тук, не половината. Какво, прекъснах ви приказката за края на света ли? Много ли ви се иска да има край този свят, а?...

Ами, като ти гледам постовете и тук, и в Портала, няма да е лошо да се научиш да си оправяш сама грешките. Ще ти издам секрета какъв е - не се притесняваш да си ги признаеш, когато ги забележиш, точно защото никой не е безгрешен... Но, най-напред, трябва да ги видиш, а не да оставаш сляп за собствените си несъвършенства, които вие - дъновистите наричате любов, че слагате и главно "Л" отпред, за по-голямо заслепение...

Ех, "Любов" ли бе, да я опишеш. :)

Не случайно си избрала това име " Maat" смятайки себе си за божество :rolleyes: и "Bos" на всички езотерични портали в нета, но не ... където и да отидеш на всякъде си показваш рокцата Публикувано изображение . Та ... на света ще му видим края , благодарение на такива високо издигнали се в духовно отношение хора, който не са премахнали "треските "от очите си , но не забравят да извадят окото на ближния си.

Не случайно си избрала това име " Maat" смятайки себе си за божество :cheers: и "Bos" на всички езотерични портали в нета, но не ... където и да отидеш на всякъде си показваш рокцата Публикувано изображение . Та ... на света ще му видим края , благодарение на такива високо издигнали се в духовно отношение хора, който не са премахнали "треските "от очите си , но не забравят да извадят окото на ближния си.

Е това с роКцата ,ми хареса.Майн френд,рогатия съм аз.Искаш ли да ми видиш роКцата? Публикувано изображение

Редактирано от neo2311 (преглед на промените)

Не случайно си избрала това име " Maat" смятайки себе си за божество :cheers: и "Bos" на всички езотерични портали в нета, но не ... където и да отидеш на всякъде си показваш рокцата Публикувано изображение . Та ... на света ще му видим края , благодарение на такива високо издигнали се в духовно отношение хора, който не са премахнали "треските "от очите си , но не забравят да извадят окото на ближния си.

Охаха оооооооохххххххххххааааааааааааааа ххххххххххххххххаааааааааааааааааа

Ама и аз имам роКца! Щот съм Телец! Публикувано изображение

Редактирано от tuksum (преглед на промените)

Публикувано изображение Не знаех, че един Портал за сектанти, е "всички езотерични портали в нета", то бива мегаломания, ама толкова чак е патология.

рогца се пише с Г, а не с К, ахахааааааааааааааааааа Публикувано изображение;)

Публикувано изображение Не знаех, че един Портал за сектанти, е "всички езотерични портали в нета", то бива мегаломания, ама толкова чак е патология.

рогца се пише с Г, а не с К, ахахааааааааааааааааааа Публикувано изображение:cheers:

Аааааааааааааа не! ;)

Пише се с Щ Аха Публикувано изображение

Четейки темата,все повече ми се приисква краят на света да настъпи колкото се може по-скоро... Публикувано изображение

Баси ,квой туй черногледство?

Ми понякога си мечтая да ни тресне някой огромен астероид и да се свършва... Публикувано изображение

Тая цивилизация не става за нищо...

Ми понякога си мечтая да ни тресне някой огромен астероид и да се свършва... Публикувано изображение

Тая цивилизация не става за нищо...

Не е виновна 'цивилизацията',ние не знаем какво искаме,това е проблема! Публикувано изображение

рогца се пише с Г, а не с К, ахахааааааааааааааааааа Публикувано изображение:huh:

Аз не пиша много добре българси език и имам причина за това , все някога ще се науча , но да си си профан в отношенията с хората , това вече е нещастие , защото това не се научава. Публикувано изображение

Четейки темата,все повече ми се приисква краят на света да настъпи колкото се може по-скоро... Публикувано изображение

И на мен,да идва да се свършва

Публикувано изображение

Искам сега да успокоя всички, които се плашат от тази дата! Публикувано изображение

Ето ви малко информация от един руски сайт, която току-що "случайно" открих.

"В 2012 году во время декабрьского солнцестояния Солнце окажется в зоне Млечного пути. Этот несложный расчет может сделать любой астроном. Феномен заключается в том, что, когда Солнце окажется в этой зоне, должно произойти обновление мира, его новое рождение."

Както ви казах, ще настъпи обновление и нова раждане, а не смърт.

Ето още:

"Одним словом, пророчество майя касается какого-то события, которое должно изменить ход истории. Одни предполагают, что на Земле наступит новая эра — эра духовного прозрения. Другие склонны считать, что майя предсказывали конец света."

Аз не вярвам на това за духовното прозрение. Те сега много хора са толкова прости, че едва ли толкова скоро ще вземат да се развият духовно. Публикувано изображение

Обаче:

"По преданию после 21 декабря 2012 года последуют годы смерти и разрушений, пока не наступит эпоха обновления человечества. Недавно ученые выяснили, что индейцы выбрали этот день не случайно: он астрономически значим. На следующий день зимнего солнцестояния наше светило выстроится в одну линию с таинственным энергетическим центром галактики (такое случается лишь раз каждые 25 тыс. 800 лет). Таким образом, современная цивилизация впервые переживет это редчайшее астрономическое явление, а может, и не переживет..."

Ето, че все пак не значи край на света.

Досега си мислех, че маите не са си продължили календара, защото онази, древната им цивилизация е съществувала много отдавна и очевидно, техният календар не може да обхваща вечни времена, нали така?! Все някога техният каледнар трябва да има край! Не им е стигнал материала от каменни плочи, нито търпението да направят изчисления за още няколко хиляди години. Публикувано изображениеПубликувано изображение

Сега виждам, че тази дата наистина се смята от астролозите за значима и уникална, защото тогава ще се случи едно рядко (за земните мащаби и изчисления) явление.

Ето и цялата статия:

http://gnozis.info/?q=node/742

Искам сега да успокоя всечки, които се плашат от тази дата! Публикувано изображение

Ох, отдъхнах си. От притеснение щях да си разплета едни чисто нови чорапи.

На следующий день зимнего солнцестояния наше светило выстроится в одну линию с таинственным энергетическим центром галактики (такое случается лишь раз каждые 25 тыс. 800 лет).

А в момента те не са ли на една линия ? Защото доколкото си спомням, между две точки винаги може да прекараш една линия.

Всъщност, става въпрос за три точки, а не за две. А между три точки - в случая Земя, Слънце и Галактически център, рядко се случва такава конфигурация в космическото пространство, че да може да се прекара права линия между тях.

Както е известно, центърът на нашата галактика е масивната черна дупка - Sagittarius A (Стрелец А), намиращ се на 27 хил. светлинни години от Земята и 4 милиона пъти по-голям от Слънцето.

Публикувано изображение

През 2012 година, по време на декемврийското слънцестоене, Слънцето ще се окаже в зоната на Млечния път. Това изчисление може да направи всеки астроном. А нашата Земя и Слънцето ще бъдат на една линия с центъра на нашата Галактика.

Наблюдения на Слънцето показват, че към момента на него почти няма петна. Това говори за достигане на минимална активност от нашето светило. Сега учените очакват поява на нови петна на неговата повърхност, които ще свидетелстват за начало на следващия слънчев цикъл. Според прогнози на Центъра за изучаване на космическото пространство (САЩ), следващият слънчев цикъл би трябвало да е започнал през март 2008 г., а неговият пик ще достигне през 2011-2012 г.

Според маите Първото Слънце е продължило 4008 години и било разрушено от земетресение и изядено от ягуари. Второто Слънце продължило 4010 години и било унищожено от ветрове и яростни циклони. Третото Слънце продължило 4081 години и било унищожено от огнен дъжд, пролял се от кратерите на вулканите. Четвъртото Слънце продължило 5026 години и било погълнато от вода, заляла всичко наоколо в гигантско наводнение. След това се родило Петото Слънце, което ни свети сега. То е известно като Слънце на Движението, защото според представите на индианците, в тази епоха ще има движение на Земята, от което всички ще загинат. Разумното е да признаем, че на 23.12.2012 или около тази дата, в космоса ще стане нещо, което жреците на маите наричат начало на ново Слънце и това събитие по категоричен начин ще се отрази на живота на цялото човечество.

Но край няма да има.

Редактирано от Maat (преглед на промените)

Някои свързват годините около и след 2012 с Третата световна война:

http://www.youtube.com/watch?v=1jRG8TcVbQA...feature=related

Първата половина на филма е скучна и безсмислена, можете да я пропуснете.

Как какво:алкохол, наркотици, финансови кризи, автомобилни катастрофи, птичи грип, спин, локални военни конфликти-човечеството е изобретателно ще намери начин как да си види сметката

Да, така е!!! Каквото човек сам си направи, никой не е в състояние да му го причини!!!

Някои свързват годините около и след 2012 с Третата световна война:

http://www.youtube.com/watch?v=1jRG8TcVbQA...feature=related

Първата половина на филма е скучна и безсмислена, можете да я пропуснете.

Войната в Израел започна, според Ванга това ще бъде началото на Третата световна война, която ще погуби света.

Войната в Израел започна, според Ванга това ще бъде началото на Третата световна война, която ще погуби света.

Споко, първите две световни войни не са погубили света. Едва ли тази ще го направи. Просто ще умрат няколко милиона човека и икономиките на някои страни временно ще са много зле - включително и на някои от развитите стрни в цивилизования свят.

Споко, първите две световни войни не са погубили света. Едва ли тази ще го направи. Просто ще умрат няколко милиона човека и икономиките на някои страни временно ще са много зле - включително и на някои от развитите стрни в цивилизования свят.

Ванга ще слушаме, като комунистите-евреи, така ли?... Публикувано изображение

Ванга ще слушаме, като комунистите-евреи, така ли?... Публикувано изображение

Древните писания на ведите какво казват по въпроса за Третата световна война и въобще за края на света?

А прочете ли последният ми пост в темата за символа на змията?

Древните писания на ведите какво казват по въпроса за Третата световна война и въобще за края на света?

А прочете ли последният ми пост в темата за символа на змията?

Олеей, ВЕДите ще се занимават с 'пророчествата' на извънкастовите си дравидо-семити?... Публикувано изображение

Олеей, ВЕДите ще се занимават с 'пророчествата' на извънкастовите си дравидо-семити?... Публикувано изображение

Е, нали Прабхупада е предрекъл падането на Световният търговски център?

http://www.youtube.com/watch?v=31dszQoDM9I

Няма ли някакви предсказания и за Третата световна война? Той май и това е предрекъл.

Е, нали Прабхупада е предрекъл падането на Световният търговски център?

http://www.youtube.com/watch?v=31dszQoDM9I

Няма ли някакви предсказания и за Третата световна война? Той май и това е предрекъл.

Прабхупада не идва да играе 'пророк', а -ДУХОВЕН УЧИТЕЛ. Духовният учител може да има качествата на пророк, но неговата функция е НЕ да се прави на фокусник.

Затова юдаизмът и ислямът са вещесрки религии, тъй като си играят на пророци и живеят по животински закони. Разбира се, те никога не са познавали Бога.

Редактирано от U.Ra (преглед на промените)

А какво казват древните текстове на ведите по въпроса за края на света - кога ще бъде? Или според тях няма да има край на света?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.