Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Краят на света : през 2012 или 2060 година?

Featured Replies

Аз предлагам да осъществим групов секс!!! :P:P:P

Публикувано изображение Ще има по-голямо въздействие.

Когато мине въпросната дата, изведнъж ще изникнат отнякъде още куп "предсказания", които предсказват следващата дата за край на света. Публикувано изображение Вие по-добре се замислете за годината 2012, щото тогава свършва календра на маите. Публикувано изображение

Маите са наги. Техният език е диалект на японския. Те идват от МУ в пасифика.

Не се изненадвам, че календарът на маите свършва с групов секс на дзмиите. КАКА МАЙА-илюзия. Публикувано изображение

Този, който да си остане в илюзия Бог не му пречи. ;)

• Отговори 1,1k
  • Прегледи 160k
  • Създадено
  • Последен отговор

Аз предлагам да осъществим групов секс!!!

Ма Тукси, какви са тези рибешки уклони в твоята телешка душа? :) Направо ме хвърляш зад тъч линията... ;)

За всеки, който желае да се включи в инициативата, да ми се обади да му продиктувам номерата на нашите банкови сметки.

:lol6: Венци, да ти дам и моята банкова сметка - кешки събера и аз някой и друг лефф :lol6:

Щото баламите никога не свършват - нали са тревопасни (не визирам кришнатите). А до когато има тревопасни ще има и хищници да ги папат.

:)

Краят на света ще настъпи през 2060 година. Предсказанието е направил още преди три века един от най-популярните учени Исак Нютон. Това става ясно от негови ръкописи, които са изложени от днес в Еврейския университет в Ерусалим.

Късчето хартия, върху което Нютон е направил изчисленията си, че края на света ще настъпи през 2060 година, беше открито и обработено едва преди няколко години. За това предсказание на популярния учен Би Би Си дори направи филм със заглавие „Исак Нютон: Мрачният еретик”. Сега писмото от 1704 година, в което Нютон е описал предсказанието си, е част от изложба озаглавена „Тайните на Нютон”, открита в Ерусалим.

От въпросното писмо става ясно, че ученият е определил кога ще дойде краят на света на базата на фрагмент от Библията. Нютон твърди, че Армагедон ще настъпи точно 1260 години след възстановяването на Свещената Римска империя от Карл Велики. Годината на това събития е 800-та. плюс пророкуваните от Нютон 1260 прави точно 2060 година.

До колкото знам Нютон е посветил доста голяма част от живота си за да изчисли и не му е стигнало времето тази дата я написва на лист преди да умре :rolleyes: А дори и да са му вярни предположенията не би трябвало да мислим колко време ни остава а как да го изживеем друг е въпроса че може да не доживеем до утре. :P

Да, ама Сведенбори казва нещо съвсем различно от Нютън. А на него може да се вярва повече от колкото на двуличния Близнак Нютън.

ххее, кефи ме, че и двете имена 'ги действаш' с натуралната фонетика! Публикувано изображение

ххее, кефи ме, че и двете имена 'ги действаш' с натуралната фонетика!

Винаги ме е дразнело тъпандурското© опошляване на имената. Финландците също ги преиначават, но имат извинение - не могат да ги произнесат правилно - те доста звукове не могат да произнесат (като гърците) - Ч, Щ - Лонтоо означава Ландън - а бе да си паднеш от смях. Публикувано изображение

Докато при българите - ами няма извинение. Щото тези термини и имена са наложени от комуноидните тъпандури© - Марк Твен - дрън-дрън - - на баба ви хурката тъпандурска©

Винаги ме е дразнело тъпандурското© опошляване на имената. Финландците също ги преиначават, но имат извинение - не могат да ги произнесат правилно - те доста звукове не могат да произнесат (като гърците) - Ч, Щ - Лонтоо означава Ландън - а бе да си паднеш от смях. Публикувано изображение

Докато при българите - ами няма извинение. Щото тези термини и имена са наложени от комуноидните тъпандури© - Марк Твен - дрън-дрън - - на баба ви хурката тъпандурска©

Арабите не могат да казваш щ ж, т.нат, а гърците- ш, ч... Публикувано изображение накарай гръК(гърч) да каже "шишче'?.. казва "сисце" Публикувано изображение

комуноидите са хазароиди. Публикувано изображение

Редактирано от U.Ra (преглед на промените)

Да Пип, винаги съм се питал за взаимовръзката между невъзможността за произнасяне на някои звуци и демоноидните религии. Щото нали знаеш, че фините са на 180 градуса на нас българите. Това, което ние не сме СА ТЕ, а това, което те не са Сме Ние. Но българин може да се научи да произнася правилно финските думи, докато един фин българските - никога. И руснаците са същите. А бе дълга тема...

Да Пип, винаги съм се питал за взаимовръзката между невъзможността за произнасяне на някои звуци и демоноидните религии. Щото нали знаеш, че фините са на 180 градуса на нас българите. Това, което ние не сме СА ТЕ, а това, което те не са Сме Ние. Но българин може да се научи да произнася правилно финските думи, докато един фин българските - никога. И руснаците са същите.

А бе дълга тема...

...като каза за фините-млчени(млчехи), защо хУн--гарийнкия би напомня на него, а защо пък родът дулу, го дават за хУно0ангарийски?...

И защо последния регистриран канибализъм(антропофагия) в Европа е на територията на У-крайна(покарйнините на У), резиденцията на хазарите, преди Крим(от ционистка Ялта) и Фин-те, земята на Апокалиптика, самоубийствата и стрелбите в училищата?... Публикувано изображение

http://en.wikipedia.org/wiki/File:Maaselk%...cannibalism.jpg

http://en.wikipedia.org/wiki/File:Russian_..._Winter_War.jpg

http://artsci.wustl.edu/~anthro/courses/361/volga.JPG

http://frognews.bg/Frog/index.php?option=c...&Itemid=304

И защо последния регистриран канибализъм(антропофагия) в Европа е на територията на У-крайна(покарйнините на У),

В Германия има доста случки с канибали в последните години. И доста арестувани.

:P Браткиш, финландците се раждат с маниакална депресия и начален стадий на алкохолизъм. Публикувано изображение Ама то си е разбираемо - половината време от годината Слънцето се показва за по няколко минути. ЛамБите на улицата въобще не ги гасят. И маат понтика (домашна ракия - прави се от вода+захар+мая - не се вари. От такъв мууншайн в Норвежко един колега ослепя) до откат. Не е за чудене защо непиещите финландци за "защитен вид"... :) Лятото пък - като грейне това ми ти слънце - няма загасяне Публикувано изображение И тогава няма "добро утро" и "добър вечер" - има само hyvää päivää - добър ден. :)
  • 1 месец по-късно...

Аз пък съм чувала, че 2050 година в Унгария ще кацнат извънземни и с те ще сложат край на живота на тази планета Публикувано изображение

Не вярвам нито на маи, нито на келти, ацтеки или други.. Краят си зависи само и едиснтвено от нас ...

Маите никога не са казали, че през 2012г. ще свърши света.

Имам енциклопедията на маите, просто тогава свършва цикъла. Земята навлиза в нов цикъл от време, кой го е измислил това за 2012г. края на света, някой може ли да ми отговори? - Тези които търсят сензации с цел пари! Хората си оставят алчни, други наивни и трети глупави.

little_amore, Това за 2050 също не е вярно.

Имам книгата на Баба Ванга, тя казва: "Виждам земята обгоряла, черна и шепа хоря бродят като сенки". Съответно сами ще го направим и това казва, че ще стане след хиляди години или поне след тези 1000 години от 2000г. нататък през които земята ще бъде OK.

Знаете ли колко много хора измислят - турците , други и те , кой ли не измисля, можеш да вярваш само на здравия разум, а това беше Баба Ванга, сега можем само на себе си да вярваме и на това което е казала.

Войната в Израел започна, според Ванга това ще бъде началото на Третата световна война, която ще погуби света.

Абе къде ги четете тея бе ей!

Купете си книгата на Баба Ванга, която я е писала дъщеря й, стига сте се излагали ,четете някое дете какво писало и айде радвате се.

Редактирано от ultraracer (преглед на промените)

Маите никога не са казали, че през 2012г. ще свърши света.

Имам енциклопедията на маите, просто тогава свършва цикъла. Земята навлиза в нов цикъл от време, кой го е измислил това за 2012г. края на света, някой може ли да ми отговори?

Да, аз мога да ти отговоря. Няма да има край на света и Земята навлиза в нов цикъл, но ще има доста шоу преди това, абе веселба. Публикувано изображение

Вратата към Петия Свят ще се отвори между 1997 и 1998 , входът към Четвъртото Измерение.Там ти ще влезеш само в случай, че се откажеш от фалшивият календар (грегориянскя, бел. на преводача), тъй като той не отчита космическото време, нито каквото и да е време. Настрой си мисълта за Големият Цикъл от 26000 години , когато Земята преминава през целият зодиакален кръг, докато ти човече, замърсяваше и унищожаваше Земята. Внимавай , тя може и да те елиминира, ако продължаваш да замърсяваш биосферата й, както правиш от много време.

Ще има големи кризи в световните институции. До 2012 год ще изчезнат парите и големите фирми ще се провалят и фалират за винаги. Земята вече е навлязла в Четвъртото измерение и ако ти не я съпровождаш в този кръг, ще изчезнеш. Планетата ще изхвърли този, който не изпълни космическата съдба. Тя няма да ти прости , ако не достигнеш до космическо прозрение. Предзнаменованията вече пристигат: катаклизми, земетресения, нелечими болести, смъртоносни вируси. Затова земни човеко, повдигни твоята честота до Четвъртото измерение, на честота 13:260 на календара Тцолкин, 13 месеца, 260 “кин” или “соис”, галактическият отрязък (фракция). Тази е твоята възможност да си прочистиш къщата и да направиш така, че мисълта ти да вибрира на честотата на Галактиката и на Природата.

Предсказанието е в сила от 1993, но изпълнението му е бавно. Очаква се умиротворяване на света между 1996 и 1997, когато ще се установи новата духовност - Нов Галактическо-Земен Спиритуализъм. Ако има коопериране от твоя страна, ще успееш да получиш отново твоите свръхвъзможности, които за заспали до този момент, поради твоят ламтеж за печалба и твоята глупост.

Земни човеко, това е границата на Истината, достатъчно е да вибрираш на честотата на Тцолкин 13:20, 13 магически числа и 20-те свещенни знака. Времето лети човеко, ти тичаше толкова много за да печелиш пари, сега ще трябва да тичаш още повече, за да спасиш планетата и собственият си живот.

Според Кода К (предсказанието) едно звездно мистериозно тяло се приближава към земята преди да настъпи 2012 година. Това небесно тяло ще заблуди и най знаещите астрономи. Накои от тях ще помислят, че това е една огромна комета, други пък, че това са космически обекти. То ще премине много близко до Земята и ще предизвика големи неприятности на жителите й. Задачата му е да пречисти планетатаот нечистотията - човешка и нечовешка.

Тези които не са калибрирани на честотата 13:20 може да бъдат изхвърлени от нея и да отидат да живеят на това небесно тяло, което е още по-изостанало от Земята. То ще предизвика земетресения, ще се събудят заспали вулкани, злини ще нападнат континентите, Земята ще трепери, ще изчезнат територии и здания ще се разрушат. Това тяло, няма да може да бъде избягнато, защото траекторията му е предначертана и не може да бъде променена. Страшният Съд няма да ни изпрати известие за часа в който ще се случи. Всички трябва да молят Земята за прошка за действията си против природата.

Но въпреки това, тези които не са калибрирани с Тцолкин, няма да се спасят. След преминаването на тялото на земята ще настъпи един период на мир и хармония. Преди това обаче, ще се случат много нещастия.Очакват се радикални промени, преди настъпването на Новото Време.

Новото време ще бъде краят на Ерата на Сляпата Вяра и различните вярвания , и началото на Ерата на Знанието и Познанието. Ерата Итца не ще бъде повече Ера на Илюзията и всички ще станат маи, защото да бъдеш мая нямя да означава една раса или цвят на кожата, а ще означава да имаш любов в сърцето си и в духът си. Слънчевата култура мая ще разцъфне отново за облагоденстване на човечеството. Цикълът на тъмнината вече приключи и ще дойде Ерата на Итца и всички трябва да тръгнат по пътя на Космическата Светлина, ако искат да продължат като мислещ вид. Човешката раса ще трябва да търси пътя на посвещението на Земята и на Небето; само по този начин ще може да достигне до просветлението на Големият Дух.

Не вярвам нито на маи, нито на келти, ацтеки или други.. Краят си зависи само и едиснтвено от нас ...

Я помисли малко само от нас ли зависи?

След 5 мин.може да е твоя край,който може да зависи от тебе,НО може и да не зависи

утре може да стане КРАЙ за твоя град,от кой зависи?

следващата седмица може ,,нещо,, да ,,ритне,, планетата и да има всеобщ край.от нас ли зависи?

.....

Да, аз мога да ти отговоря. Няма да има край на света и Земята навлиза в нов цикъл, но ще има доста шоу преди това, абе веселба. Публикувано изображение

Вратата към Петия Свят ще се отвори между 1997 и 1998 , входът към Четвъртото Измерение.Там ти ще влезеш само в случай, че се откажеш от фалшивият календар (грегориянскя, бел. на преводача), тъй като той не отчита космическото време, нито каквото и да е време. Настрой си мисълта за Големият Цикъл от 26000 години , когато Земята преминава през целият зодиакален кръг, докато ти човече, замърсяваше и унищожаваше Земята. Внимавай , тя може и да те елиминира, ако продължаваш да замърсяваш биосферата й, както правиш от много време.

Ще има големи кризи в световните институции. До 2012 год ще изчезнат парите и големите фирми ще се провалят и фалират за винаги. Земята вече е навлязла в Четвъртото измерение и ако ти не я съпровождаш в този кръг, ще изчезнеш. Планетата ще изхвърли този, който не изпълни космическата съдба. Тя няма да ти прости , ако не достигнеш до космическо прозрение. Предзнаменованията вече пристигат: катаклизми, земетресения, нелечими болести, смъртоносни вируси. Затова земни човеко, повдигни твоята честота до Четвъртото измерение, на честота 13:260 на календара Тцолкин, 13 месеца, 260 ”кин” или ”соис”, галактическият отрязък (фракция). Тази е твоята възможност да си прочистиш къщата и да направиш така, че мисълта ти да вибрира на честотата на Галактиката и на Природата.

Предсказанието е в сила от 1993, но изпълнението му е бавно. Очаква се умиротворяване на света между 1996 и 1997, когато ще се установи новата духовност - Нов Галактическо-Земен Спиритуализъм. Ако има коопериране от твоя страна, ще успееш да получиш отново твоите свръхвъзможности, които за заспали до този момент, поради твоят ламтеж за печалба и твоята глупост.

Земни човеко, това е границата на Истината, достатъчно е да вибрираш на честотата на Тцолкин 13:20, 13 магически числа и 20-те свещенни знака. Времето лети човеко, ти тичаше толкова много за да печелиш пари, сега ще трябва да тичаш още повече, за да спасиш планетата и собственият си живот.

Според Кода К (предсказанието) едно звездно мистериозно тяло се приближава към земята преди да настъпи 2012 година. Това небесно тяло ще заблуди и най знаещите астрономи. Накои от тях ще помислят, че това е една огромна комета, други пък, че това са космически обекти. То ще премине много близко до Земята и ще предизвика големи неприятности на жителите й. Задачата му е да пречисти планетатаот нечистотията - човешка и нечовешка.

Тези които не са калибрирани на честотата 13:20 може да бъдат изхвърлени от нея и да отидат да живеят на това небесно тяло, което е още по-изостанало от Земята. То ще предизвика земетресения, ще се събудят заспали вулкани, злини ще нападнат континентите, Земята ще трепери, ще изчезнат територии и здания ще се разрушат. Това тяло, няма да може да бъде избягнато, защото траекторията му е предначертана и не може да бъде променена. Страшният Съд няма да ни изпрати известие за часа в който ще се случи. Всички трябва да молят Земята за прошка за действията си против природата.

Но въпреки това, тези които не са калибрирани с Тцолкин, няма да се спасят. След преминаването на тялото на земята ще настъпи един период на мир и хармония. Преди това обаче, ще се случат много нещастия.Очакват се радикални промени, преди настъпването на Новото Време.

Новото време ще бъде краят на Ерата на Сляпата Вяра и различните вярвания , и началото на Ерата на Знанието и Познанието. Ерата Итца не ще бъде повече Ера на Илюзията и всички ще станат маи, защото да бъдеш мая нямя да означава една раса или цвят на кожата, а ще означава да имаш любов в сърцето си и в духът си. Слънчевата култура мая ще разцъфне отново за облагоденстване на човечеството. Цикълът на тъмнината вече приключи и ще дойде Ерата на Итца и всички трябва да тръгнат по пътя на Космическата Светлина, ако искат да продължат като мислещ вид. Човешката раса ще трябва да търси пътя на посвещението на Земята и на Небето; само по този начин ще може да достигне до просветлението на Големият Дух.

Това го бях чел преди доста години или поне първана половина от него.

Това за честотата, няма никаква логика, вибрацията на нея става автоматично или който не го е прочел това няма да се спаси, ако е второто значи е пълна измислица или пак някой иска да издокара хората. Това за тялото което ще премине също не ми се нрави, факта, че Баба Ванга е казала, че предстои нещо интересно да се случи, не мисля, че е имала в предвид това. Ако е имало нещо такова е щяла да каже.

Друг е въпроса за Нострадамус, че според това което съм чел за него трябва да има 3-та световна война преди хилядата години мир които Баба Ванга е казала, че започват след 2000-ната година. Тук идва едно объркване, сега ли трябва да има война? - По-скоро не, въпреки, че не вярвам, че съдбата може да се променя, мисля, че сме я променили за добро.

Ще вмъкна, нещо което забравих да напаша - Както казах имам енциклопедията на маите, още от 5 годишен. Тази култура не само са имали развити знания в много области, но и са правили зверски жертвоприношения на "Богове" различни от тези които си ги представяте. Тук може да се говори дори за извънземни или за Анти-Християнски Богове. Не знам, как успявате да вярвате на канибали.

Виж за какви цели използват "2012" илюминатските луцифериани. Публикувано изображение Спекулативните зидари. :rolleyes: ..ако разбириаш ингилизки...

http://www.youtube.com/watch?v=jeqjykY5wPk

Комунизмът на илюминати се завръща в СЕЩ(Съединени Еврейски Щати), след като финансира революциите и войните в Европа. Бумерангът на злото! ;)

Това го бях чел преди доста години или поне първана половина от него.

Това за честотата, няма никаква логика, вибрацията на нея става автоматично или който не го е прочел това няма да се спаси, ако е второто значи е пълна измислица или пак някой иска да издокара хората. Това за тялото което ще премине също не ми се нрави, факта, че Баба Ванга е казала, че предстои нещо интересно да се случи, не мисля, че е имала в предвид това. Ако е имало нещо такова е щяла да каже.

Друг е въпроса за Нострадамус, че според това което съм чел за него трябва да има 3-та световна война преди хилядата години мир които Баба Ванга е казала, че започват след 2000-ната година. Тук идва едно объркване, сега ли трябва да има война? - По-скоро не, въпреки, че не вярвам, че съдбата може да се променя, мисля, че сме я променили за добро.

Редактирано от aeu (преглед на промените)

Задачата му е да пречисти планетатаот нечистотията - човешка и нечовешка.

Всички трябва да молят Земята за прошка за действията си против природата.

Слънчевата култура мая ще разцъфне отново за облагоденстване на човечеството. Цикълът на тъмнината вече приключи и ще дойде Ерата на Итца и всички трябва да тръгнат по пътя на Космическата Светлина, ако искат да продължат като мислещ вид. Човешката раса ще трябва да търси пътя на посвещението на Земята и на Небето; само по този начин ще може да достигне до просветлението на Големият Дух.

Люцка, това върховни спекулации тип 'масонАрийка'.. Публикувано изображение нали виждаш, че масоните ПРАВЯТ ТОЧНО ТОВА, КОЕТО ПИШЕШ?.. Публикувано изображение само, дето Богът липсва и е заменен с 'Природата', 'Архитектът на Вселената' и прочие... Публикувано изображение

Може ли човек, който е в майа и да почита майа, да говори за 'изчистване от Майа'? Публикувано изображение .. Това е все едно куче да тръгне на манифестация с лозунг - "НЕ на месоядството!" :rolleyes:

Задачата на Съзнането е НЕ да 'пречиства Земята' и остава на нея, особено днес-Кали-йуга. Публикувано изображение Но масоните ще подтикнат към разрушаване и после пак ще дойдат, като 'победители'-'строители на новия живот'...?

Ето какво мисля по въпроса за боговете на маите:

Даже му знам отговора - онова човешко съзнание, което не иска да се развива и обяснява нещата, които не разбира с лесни и всеизвестни обобщения. Аз задавам конкретни въпроси, а не отвлечени и търся конкретни отговори. Не ме интересува бог, интересува ме човека.

По темата - като толкова много искате да знаете за пророчестото на маите, знаете ли, че техният главен бог е перната змия Кукулкан - кукул на езика на маите означава птица, а кан - змия. И знаете ли още, че те са принасяли човешки жертви на този си бог? Е, ако за маите идва някакъв край, техен си е проблемът, не е мой.

А ето какво астрономическо явление ще наблюдаваме:

Всъщност, става въпрос за три точки, а не за две. А между три точки - в случая Земя, Слънце и Галактически център, рядко се случва такава конфигурация в космическото пространство, че да може да се прекара права линия между тях.

Както е известно, центърът на нашата галактика е масивната черна дупка - Sagittarius A (Стрелец А), намиращ се на 27 хил. светлинни години от Земята и 4 милиона пъти по-голям от Слънцето.

Публикувано изображение

А ето какво явление ще наблюдаваме:

През 2012 година, по време на декемврийското слънцестоене, Слънцето ще се окаже в зоната на Млечния път. Това изчисление може да направи всеки астроном. А нашата Земя и Слънцето ще бъдат на една линия с центъра на нашата Галактика.

Наблюдения на Слънцето показват, че към момента на него почти няма петна. Това говори за достигане на минимална активност от нашето светило. Сега учените очакват поява на нови петна на неговата повърхност, които ще свидетелстват за начало на следващия слънчев цикъл. Според прогнози на Центъра за изучаване на космическото пространство (САЩ), следващият слънчев цикъл би трябвало да е започнал през март 2008 г., а неговият пик ще достигне през 2011-2012 г.

Според маите Първото Слънце е продължило 4008 години и било разрушено от земетресение и изядено от ягуари. Второто Слънце продължило 4010 години и било унищожено от ветрове и яростни циклони. Третото Слънце продължило 4081 години и било унищожено от огнен дъжд, пролял се от кратерите на вулканите. Четвъртото Слънце продължило 5026 години и било погълнато от вода, заляла всичко наоколо в гигантско наводнение. След това се родило Петото Слънце, което ни свети сега. То е известно като Слънце на Движението, защото според представите на индианците, в тази епоха ще има движение на Земята, от което всички ще загинат. Разумното е да признаем, че на 23.12.2012 или около тази дата, в космоса ще стане нещо, което жреците на маите наричат начало на ново Слънце и това събитие по категоричен начин ще се отрази на живота на цялото човечество.

Но край няма да има.

Люцка, това върховни спекулации тип 'масонАрийка'.. Публикувано изображение нали виждаш, че масоните ПРАВЯТ ТОЧНО ТОВА, КОЕТО ПИШЕШ?.. Публикувано изображение само, дето Богът липсва и е заменен с 'Природата', 'Архитектът на Вселената' и прочие... Публикувано изображение

Може ли човек, който е в майа и да почита майа, да говори за 'изчистване от Майа'? Публикувано изображение .. Това е все едно куче да тръгне на манифестация с лозунг - "НЕ на месоядството!" ;)

Задачата на Съзнането е НЕ да 'пречиства Земята' и остава на нея, особено днес-Кали-йуга. Публикувано изображение Но масоните ще подтикнат към разрушаване и после пак ще дойдат, като 'победители'-'строители на новия живот'...?

Да, прав си. :rolleyes:Публикувано изображение

Редактирано от Lucia_free (преглед на промените)

Ще вмъкна, нещо което забравих да напаша - Както казах имам енциклопедията на маите, още от 5 годишен. Тази култура не само са имали развити знания в много области, но и са правили зверски жертвоприношения на "Богове" различни от тези които си ги представяте. Тук може да се говори дори за извънземни или за Анти-Християнски Богове. Не знам, как успявате да вярвате на канибали.

Маите са атлантическа цивилизация на отмиращ род генетичен материал. Аз лично не им вярвам, тъмнеят ми.

въпреки, че не вярвам, че съдбата може да се променя, мисля, че сме я променили за добро.

Човек може да променя съдбата си. Тя е константна както е предначертана изначално само за хората с робска психика, които съдбата води за носа. Свободният човек сам чертае своята съдба, независимо от всички шаблони, в които е поставен. И това е едно от малкото неща, в които съм сигурна.

Маите са атлантическа цивилизация на отмиращ род генетичен материал. Аз лично не им вярвам, тъмнеят ми.

Човек може да променя съдбата си. Тя е константна както е предначертана изначално само за хората с робска психика, които съдбата води за носа. Свободният човек сам чертае своята съдба, независимо от всички шаблони, в които е поставен. И това е едно от малкото неща, в които съм сигурна.

Тук мога както да се съглася така и да не се съглася, защото едновременно си права и не си.

Всички сме свободни, но съдбата ни е строго определена. Остава единствено начина по който можем да я приемем, с добро или с лошо. Някой казват, че някой неща само са предначертани, други казват, че има път по който трябва да се върви. Аз лично смятам, че всичко е вярно, но и не е. Хората са свободни, но нищо не могат да променят от това каквото ще им се случи, то просто ще стане, така както е определено за тях самите и за света на хората. Поне още 2000 години всичко което ще става на земята се знае, записано е в съндък заровен преди хиляди години от хора на камили, вярвам в това не само защото го е казала Баба Ванга, но и защото го чуствам. Купи си книгата, не може да не вярваш, че всичко е строго определено за всеки човек, щом тя го казва. Но пак казвам за трети път, хората са свободни, но съдбата не е тяхно дело.

Пак те навеждам на мисълта- да не става дума за 'Астрална свобода' в случая?.. Публикувано изображение Защото Духовната Свобода означава- НАПУСКАНЕ на матер. битие В СЪЗНАНИЕТО СИ, де, не става дума за 'самоубийство' или 'революции' с "агни в майа"(огън в илюзия)...

Публикувано изображение

...ти готова ли си за Духовна свобода или искаш още Астрална?... Публикувано изображение

Всяко раждане е началото на края, който дали днес, утре, 2012 г. или 3245 г. така или иначе идва, а ние сме само хора, сиреч смъртни.

Тук мога както да се съглася така и да не се съглася, защото едновременно си права и не си.

Всички сме свободни, но съдбата ни е строго определена. Остава единствено начина по който можем да я приемем, с добро или с лошо. Някой казват, че някой неща само са предначертани, други казват, че има път по който трябва да се върви. Аз лично смятам, че всичко е вярно, но и не е. Хората са свободни, но нищо не могат да променят от това каквото ще им се случи, то просто ще стане, така както е определено за тях самите и за света на хората. Поне още 2000 години всичко което ще става на земята се знае, записано е в съндък заровен преди хиляди години от хора на камили, вярвам в това не само защото го е казала Баба Ванга, но и защото го чуствам. Купи си книгата, не може да не вярваш, че всичко е строго определено за всеки човек, щом тя го казва. Но пак казвам за трети път, хората са свободни, но съдбата не е тяхно дело.

Публикувано изображение И сега какво - права ли съм или седнала... :huh:

Как така едновременно се съгласяш, а едновременно не - това го мога само аз, хехехееееееее, абе ти да не си от моята зодия, ахаха - хем смяташ, че всичко е вярно, хем не е . Публикувано изображениеПубликувано изображение В баба Ванга, казваш, вярваш. А аз не, щото тя се е занимавала с астрални същества от света на мъртъвците. Мъртвите не могат да знаят всичко, те виждат само докъдето стига техния свят - в което ниво на астрала се намират душите им. Тук говорим за духовна свобода, а тя е отвъд всякакви астрални проявления.

Свободни сме всички, но не всички го знаят. В незнанието е несвободата на несвободните все още.

Всяко раждане е началото на края, който дали днес, утре, 2012 г. или 3245 г. така или иначе идва, а ние сме само хора, сиреч смъртни.

Смъртни са само телата ни - всички - и физически и финоматериални. Душата е безсмъртна и няма край за нея.

Пак те навеждам на мисълта- да не става дума за 'Астрална свобода' в случая?.. Публикувано изображение Защото Духовната Свобода означава- НАПУСКАНЕ на матер. битие В СЪЗНАНИЕТО СИ, де, не става дума за 'самоубийство' или 'революции' с "агни в майа"(огън в илюзия)...

Публикувано изображение

...ти готова ли си за Духовна свобода или искаш още Астрална?... Публикувано изображение

Винаги готов! :)Публикувано изображение

На границата на красивия свят съм... точно на ръба. Публикувано изображение

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.