Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Краят на света : през 2012 или 2060 година?

Featured Replies

Ето още малко инфо:

2012.html

• Отговори 1,1k
  • Прегледи 161,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Ето още малко инфо:

В първото видео се казва, че маите предвидили унищожаването на някои цивилизации, което щало да стане когато дойде Влечугото и с нещо като комета - сега не помня точните думи.

Тук отново виждаме, че маите са знаели, че извънземните-влечуги ще дойдат, за да ги унищожат с техните оръжия, които само изглеждат като комети! Четете последните няколко поста в темата за символа на змията и за извънземните-влечуги.

Редактирано от tuksum (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Хах, по-скоро теорията на баба Ванга за Трета Световна е по-вярна отколкото това с метеоритите ;) Бас хващам, че ако наближи дори и един по-голям метеорит в орбита, американците ще изръсят няколко тона ядрени глави... За Бога вече е твърде късно да ни унищожи външна сила, единствената заплаха за нас сме си ние самите!

Хах, по-скоро теорията на баба Ванга за Трета Световна е по-вярна отколкото това с метеоритите :snowballfight: Бас хващам, че ако наближи дори и един по-голям метеорит в орбита, американците ще изръсят няколко тона ядрени глави... За Бога вече е твърде късно да ни унищожи външна сила, единствената заплаха за нас сме си ние самите!

теоретично казано,ако метеорит удари планета от Слънчевата система,ние сме пътници

и американците не могат да помогнат.

всяка от известните нам комети може да бъде отклонена от нещо случващо се някъде там

спокойна нощ ви желая Публикувано изображение

Виждам, че темата замира, та затова да попитам отново, тъй като неми беше отговорено преди това. Значи през 2060 чакаме Апокалипсис, което според някои тълкования е пришъствие и нашият БОГ ще възнаждава и наказва. Това значи, че той ще наказва и дава награди само на свойте поданници - християните. Тогава какво се случва с юдистите, будистите, мюсюлманите, езичниците и сектантите. Библията казва - край на света, ново начало или нещо такова, но това не значи ли ново начало само за християнската религия?!

Виждам, че темата замира, та затова да попитам отново, тъй като неми беше отговорено преди това. Значи през 2060 чакаме Апокалипсис, което според някои тълкования е пришъствие и нашият БОГ ще възнаждава и наказва. Това значи, че той ще наказва и дава награди само на свойте поданници - християните. Тогава какво се случва с юдистите, будистите, мюсюлманите, езичниците и сектантите. Библията казва - край на света, ново начало или нещо такова, но това не значи ли ново начало само за християнската религия?!

:lol6: Охохохо хохохо

Ами, моли се тогава на Исус Христос да те пази като дойде заветния миг. :P

Ти не чакаше ли Апокалипсиса през 2012 г. или като видя, че всички единодушно решихме, че той няма да е през тази година, (защото маите са имали нещо друго предвид в своите писания) и реши, че Апокалипсиса ще дойде през 2060? Публикувано изображение

:lol6: Охохохо хохохо

Ами, моли се тогава на Исус Христос да те пази като дойде заветния миг. :P

Ти не чакаше ли Апокалипсиса през 2012 г. или като видя, че всички единодушно решихме, че той няма да е през тази година, (защото маите са имали нещо друго предвид в своите писания) и реши, че Апокалипсиса ще дойде през 2060? Публикувано изображение

Изобщо не съм казвал, че вярвам в Апокалипсиса. Говоря хипотетично. За майте и аз съм на мнение, че ново начало не значи - край. И също така, не съм се съгласявал, че 2060 по му приляга ;). Иначе наистина ми е интересен отговорана въпроса...

Бъркаш реалностите...

Публикувано изображение

Ехехе, това част от прословутата сектанска "Любов" на Дънов ли е? Ама той, наистина, целият Портал е тук, не половината. Какво, прекъснах ви приказката за края на света ли? Много ли ви се иска да има край този свят, а?...

Ами, като ти гледам постовете и тук, и в Портала, няма да е лошо да се научиш да си оправяш сама грешките. Ще ти издам секрета какъв е - не се притесняваш да си ги признаеш, когато ги забележиш, точно защото никой не е безгрешен... Но, най-напред, трябва да ги видиш, а не да оставаш сляп за собствените си несъвършенства, които вие - дъновистите наричате любов, че слагате и главно "Л" отпред, за по-голямо заслепение...

Ех, "Любов" ли бе, да я опишеш. ;)

Редактирано от Assett (преглед на промените)

Аз пък четох,че ще е през 2012г. всеки с неговото си. :)

Аз пък четох,че ще е през 2012г. всеки с неговото си. ;)

По-важното е лично за теб да не дойде края на света, преди да е дошъл за света.

Здравейте всички!Много се зарадвах,като видях темата.предсказанията на маите са ного интересни наистина и това е тема ,която си заслужава да бъде обсъждана. Не мога да кажа,че съм съгласна с някои неща обаче. По професия съм Физик момента специялизирам Астронмомия и изкам да кажа някои работи като учен. Относно съществуването на тази имагинерна ако мога така да я нарека 10-та планета: Такова небесно тяло не може да съществува във вътрешните части на слънчевата система просто е физически невъзможно също така невъзможно е ротационният и период да е 3000г. просто такава цифра е немислима за тяло намиращо се във вътрешната част на слънчевата система.Запомнете,че колкото по близко е едно тяло до слънцето за толкова по кратко време то прави една обиколка около него.Също така невъзможно е да има и какъвто и да било ексцентрицитет в орбитата и тъй като всички планети(уточнявам,че става въпрос за планети не за елипсоиди към които беше причислен Путон)се образуват в така наречения протопланетарен диск или облак (както изкате го наречете) около звездата т.е. те са в една равнина спрямо екватора на звездата.Следователно планета с ексцентрична орбита не би могла да съществува във вътрешните части на слънчевата система изключвам Астероидите и другите малки тела от клас Инерчни елипсоиди. За да бъде едно тяло с ротационен период от 3000г. то би се намирало на разстояние поне 15 пъти радиуса на орбитата на плутон ако не и повече. Относно това какво би станало 2012г значи: Маите сами са си казали,че приключването на епохата няма да бъде съпроводено със физически катаклизми напротив няма нищо да се случи.Те определят периода след 2012г както и периода от 1987 до 2012 като така нареченото БЕЗВРЕМИЕ. Някои дори казват,че от 1987г до 2012 г.човечеството се намира в така наречения Армагеднон. Но идването на 2012г пак казвам според маите няма да донесе гибел на света просто тогава човек ще получи шанса за пълно осъзнаване т.е. човек ще получи възможността да използва и развие пълните 100 % от капацитета на мозъка си както и на ДНК -то си а не досегашните 3 и съответно 7%. Аз като физик не го възприемам,но ви казвам какво се дискутира в научните среди. ТАКА,че какаклизъм през 2012 НЯМА да има единственият и наийстрашен катаклизъм ще бъде в нас самите.А след 5-ят и последен цикъл маите не казват нищо може би защото не знаят отговора на въпроса"на къде ще поеме човечеството след тази дата" Друго странно нещо което прочетох е,че ЕГИПЕДСКИЯТ калемдар наред с Майският завършва през 2012г. също така в библията се споментава,че последният великден е през 2012 г. много са съвпаденичта ако питате мен такаче човек сам трябва да избере в какво да вярва.Аз лично вярвам на маите и като учен и като човек. успех на всички. ;)

Редактирано от thehol (преглед на промените)

Боже боже...Ту 2012,ту 2060.Охх тес учени с техните предсказания.Аи аз казвам след 288 часа мислене че след 23 часа ще свърши света.Ма не свърши!Библии,Май с техните календари....Писна ми!То Може не след 5 милиарда а след 50000000000 да изгори слънцето.Това е религия.Бог не съществува(поне за мен) както и великденския заек,Дядо коледа...Тва са измислициМайте им свършил календара щот са решили че ща свърши света.ФАНТАЗИЙ!

Боже боже...Ту 2012,ту 2060.Охх тес учени с техните предсказания.Аи аз казвам след 288 часа мислене че след 23 часа ще свърши света.Ма не свърши!Библии,Май с техните календари....Писна ми!То Може не след 5 милиарда а след 50000000000 да изгори слънцето.Това е религия.Бог не съществува(поне за мен) както и великденския заек,Дядо коледа...Тва са измислициМайте им свършил календара щот са решили че ща свърши света.ФАНТАЗИЙ!

Самия факт , че казваш " Боже , Боже" ;) опровергава по долу казаното от теб; "Бог не съществува ( поне за мен)". Много интересно ти от къде си произлязъл, ако не съществуваше Бога? Публикувано изображение Колкото до края на света, дали ще е 2012 или 2060, няма никакво значение, всичко материално има начало и край, така , че защо не и Земята.

Самия факт , че казваш " Боже , Боже" :lol6: опровергава по долу казаното от теб; "Бог не съществува ( поне за мен)". Много интересно ти от къде си произлязъл, ако не съществуваше Бога? Публикувано изображение Колкото до края на света, дали ще е 2012 или 2060, няма никакво значение, всичко материално има начало и край, така , че защо не и Земята.

Ха, само не се ядосвай. Тоя сутринта го турих в бисерите, ама по друг въпрос. Видях, че и тук е изцвъкал един бисер и се чудех дали и него да не го сложа в темата за форумни бисери, ама си казах: "Айде, много ще му стане".

Колкото до края на света, подозирам, че краят на пишещите тук ще е преди края на света, тъй че няма кво толкова да му мислите.

Здравейте всички!Много се зарадвах,като видях темата.предсказанията на маите са ного интересни наистина и това е тема ,която си заслужава да бъде обсъждана.

Не мога да кажа,че съм съгласна с някои неща обаче.

По професия съм Физик момента специялизирам Астронмомия и изкам да кажа някои работи като учен.

Относно съществуването на тази имагинерна ако мога така да я нарека 10-та планета: Такова небесно тяло не може да съществува във вътрешните части на слънчевата система просто е физически невъзможно също така невъзможно е ротационният и период да е 3000г. просто такава цифра е немислима за тяло намиращо се във вътрешната част на слънчевата система.Запомнете,че колкото по близко е едно тяло до слънцето за толкова по кратко време то прави една обиколка около него.Също така невъзможно е да има и какъвто и да било ексцентрицитет в орбитата и тъй като всички планети(уточнявам,че става въпрос за планети не за елипсоиди към които беше причислен Путон)се образуват в така наречения протопланетарен диск или облак (както изкате го наречете) около звездата т.е. те са в една равнина спрямо екватора на звездата.Следователно планета с ексцентрична орбита не би могла да съществува във вътрешните части на слънчевата система изключвам Астероидите и другите малки тела от клас Инерчни елипсоиди.

За да бъде едно тяло с ротационен период от 3000г. то би се намирало на разстояние поне 15 пъти радиуса на орбитата на плутон ако не и повече.

Относно това какво би станало 2012г значи: Маите сами са си казали,че приключването на епохата няма да бъде съпроводено със физически катаклизми напротив няма нищо да се случи.Те определят периода след 2012г както и периода от 1987 до 2012 като така нареченото БЕЗВРЕМИЕ. Някои дори казват,че от 1987г до 2012 г.човечеството се намира в така наречения Армагеднон.

Но идването на 2012г пак казвам според маите няма да донесе гибел на света просто тогава човек ще получи шанса за пълно осъзнаване т.е. човек ще получи възможността да използва и развие пълните 100 % от капацитета на мозъка си както и на ДНК -то си а не досегашните 3 и съответно 7%. Аз като физик не го възприемам,но ви казвам какво се дискутира в научните среди.

ТАКА,че какаклизъм през 2012 НЯМА да има единственият и наийстрашен катаклизъм ще бъде в нас самите.А след 5-ят и последен цикъл маите не казват нищо може би защото не знаят отговора на въпроса"на къде ще поеме човечеството след тази дата"

Друго странно нещо което прочетох е,че ЕГИПЕДСКИЯТ калемдар наред с Майският завършва през 2012г. също така в библията се споментава,че последният великден е през 2012 г. много са съвпаденичта ако питате мен такаче човек сам трябва да избере в какво да вярва.Аз лично вярвам на маите и като учен и като човек.

успех на всички. :rolleyes:

Тук има и друго тълкуване на въпроса http://nolimit.cult.bg/presscenter/eaeaiaa...ae-a-aaiethoey/

Тук има и друго тълкуване на въпроса http://nolimit.cult.bg/presscenter/eaeaiaa...ae-a-aaiethoey/

Да това е една много интересна статия чела съм я и съм съгласна с много от фактите изложени в нея една от малкото обективни статии по тази тема междодругото.Но въпреки всичко само времето ще покаже дали ще стане това което е описано както са казали руснаците "ще поживеем пък ще видим" :whist:

Виждате ли: краят на света ще настъпи някой ден така или иначе-кокото и да не ни се иска. Чисто физично на земята и е предопределено още около 3млн години живот.Тъй,като съм физик по професия(не обичам думата физичка защото т6акъв термин няма)Защо три млн.г. това е така защото слънцето-нашата родна звезда става с 10% по горещо на всеки 1 мнлн.г. това означава,че след около 3 млн.г. то ще стане толкова горещо,че океаните,ще започнат да се изпаряват и нашата планета ще заприлича на Венера и вече след около 5 млрд.г. слънцето ще стане "червен гигант "ище погълне земята както и останалите вътрешни планети.Толкова за чисто физичният край на нашата планета. относно Маите ще кажа,че те са били дйствително странно запознати и напреднали в областа на математиката и Астрономията и аз дори като учен съм съгласна с повечето тяхни "предсказания".Но не съм съгласна,че идването на 2012г ще донесе разрушение на планетата и така наречения "апокалипсис"както също не съм съгласна и с някои твърдения от сорта ,че"се очаква тъогава да се появи митичната десета планета",която по настоящем вече би била девета: но както и да е -Всеки има право да вярва в каквото си пожелае единствено времето ще покаже кои твърдения са верни и кои не

За приближаващата 2 012-та година в последно време се говори като за съдбоносна година, говори се, че тогава ще се случат невероятно важни за живота на Земята неща. Откъде идва важността? От голямата необходимост да се промени ролята на тази планета за бъдещото съществуване на Вселената. Сега нейната основна задача е да се създаде живо работещо съзнание за Homo sapiens. Изпълнението на тази задача върви неправилно. Това е видно от досегашния начин на живот. В голяма степен напредва развитието на науката, но това не е онази наука, която беше предвидена в Божия промисъл да се развие. Стана така, че човешкият ум реализира изкористената форма на знания. Това се случи, не защото Бог така е искал, а защото, поради мъдростта на Замисъла Си, Той позволи на хората сами да подреждат живота си. И те го подредиха! Стана така, че желанието на определени хора за пълно господство над света взе връх. Тези, които искат да диктуват на света как да се развива, имат своя програма, свое виждане за живота на планетата. То се различава от това на Бога, от Неговата Програма, защото предвижда живот за малцина и обезличава останалите, превръща ги в маса роботизирани същества. Впрочем така се изпълни онази част от Замисъла за живот на Земята, която трябваше да “тества” човешкото съзнание, да го постави на изпитание, за да се разбере кога, как и защо съзнанието отхвърля Божия промисъл. В условията, в които живее човечеството през последните години, се видя как е възможно човешкото съзнание да се развива: с наука – за тези, които имаха условия да ползват нови знания; без наука – за тези, които останаха изолирани от напредналата цивилизация; с Бог – за тези, които търсиха духовен живот; без Бог – за тези, които пренебрегнаха изконното Божествено начало и така търсят “ускорения път” на развитие. В така сложилите се обстоятелства животът на Земята доби изключително чудновати възможности за своето проявление. Стигна се до невероятни прояви на хуманизъм и демокрация. Изкористените условия за развитие на псевдонаука дадоха тласък само на онези страни от знанието, които можеха и могат да създават печалби. Всяка инициатива пряко се свързва с парите и властта. Сега вече, след като това е много ясно очертана тенденция, следва да се промени пътят и начинът на това “развитие”. Истинският Божий промисъл все още не се е проявил. От първоначалната идея за живот на Земята е осъществена само чисто “техническата страна”, т.е. на биологично ниво, след милиарди години е постигнато условие за създаване на живо, действено съзнание, което познава чувствата и разума. Но това са две направления, две посоки, които все още не са успели да се съберат в една активно действаща, пълноценна изява за богат духовен живот. Това означава, че първоначалната Божествена идея за живот на високо еволюирало съзнание в условията на физическия свят все още не е осъществена. Налага се сегашната форма на действащо съзнание да бъде коригирана. Много са използваните досега средства, чрез които беше обяснявано и се обяснява и сега на човечеството какво е необходимо за новия живот на Земята. За промяна в съзнанието, за нова култура се говори вече 2000 години. Дори въплъщението и възкресението на Христос не донесоха желания категоричен резултат. Вече се знае, че за да се промени човешкото съзнание така, че да гради живот чрез любов, е необходима още веднъж явна Божия намеса. Това ще стане чрез активното участие на Висшите Същества от йерархията на Светлината. Впрочем те вече усилено работят през последните години чрез различни сътрудници на Земята, като изпращат необходимите знания. Най-важното, което сега е необходимо да се знае, е, че с много труд трябва да се създаде здрава нравствена основа за новия живот. Ще оцелее в борбата с хаотичните, цинични изяви на сега съществуващия морал само онова, което има здрава нравствена основа. Така създаденият живот е в пълно противоречие със съществуващите Космически закони. Точно затова е толкова силно изявена вече борбата между Доброто и Злото, различията, които ги определят, и всичко, което се случва. В борбата между Доброто и Злото животът трябва да се преустрои. Нужни са светли души, които да подкрепят Благородното, за да може да се постигне живот чрез Любов, дори не с Любов, а чрез Любов. Това, което пречи, ще бъде отстранено. Как? Само Бог знае как, но вече е писано, че тъмните сили ще бъдат затворени. Те ще бъдат обезсилени, за да се задейства първичната идея за живот на Земята. И това ще започне оттам, където животът е запазил в човешката душа Божествена искра. По горепосочената и други интересни теми, от подобно естество, може да прочетете в сайта www.######

post-213534-1233324923_thumb.jpg

Цялата дандания се организира от масоните с техният талант да спекулират и извличат матер. печалба от хаоса от спекулацията, който създават.

Масоните могат да направя от мухата слон, който да изкендза едно слонско, около което да се съберат милиони МухаМед-ени себеподобни... Публикувано изображение

:)

Доста хора са се вързали на 'научно-езотеричните' им изопачения и още ше има- чак тогава масоните могат да вкарат в действие някое от технологичните си оръжия за създаване на хаос не само на астрално, но и на грубо-материлано ниво.

Масонския лозунг е "Order out of chaos". За масоните да има ред първо трябва да се създаде изкуствен хаос. Това е духът на лунните сатурнаинци от абрахамскире религии и ведическите лунни култове. За това шамани, мезо-американци, афро-шайви, майавади, ню=ейджъри 'работят' за масонАрийката... ;)

ПС: Протестанските ционисти са вид масони, тъй като за тях за дойде Христос, то пред него трябва да дойде Анти-Христът и Апо-КАЛИ-псото, така, че ще го търсят под дърво и камък. Както католиците пазят ревниво своят дявол, защото ако го изгубят -Христос нанай! Публикувано изображение

За приближаващата 2 012-та година в последно време се говори като за съдбоносна година, говори се, че тогава ще се случат невероятно важни за живота на Земята неща.

Откъде идва важността? От голямата необходимост да се промени ролята на тази планета за бъдещото съществуване на Вселената. Сега нейната основна задача е да се създаде живо работещо съзнание за Homo sapiens. Изпълнението на тази задача върви неправилно. Това е видно от досегашния начин на живот. В голяма степен напредва развитието на науката, но това не е онази наука, която беше предвидена в Божия промисъл да се развие. Стана така, че човешкият ум реализира изкористената форма на знания. Това се случи, не защото Бог така е искал, а защото, поради мъдростта на Замисъла Си, Той позволи на хората сами да подреждат живота си. И те го подредиха! Стана така, че желанието на определени хора за пълно господство над света взе връх. Тези, които искат да диктуват на света как да се развива, имат своя програма, свое виждане за живота на планетата. То се различава от това на Бога, от Неговата Програма, защото предвижда живот за малцина и обезличава останалите, превръща ги в маса роботизирани същества. Впрочем така се изпълни онази част от Замисъла за живот на Земята, която трябваше да “тества” човешкото съзнание, да го постави на изпитание, за да се разбере кога, как и защо съзнанието отхвърля Божия промисъл.

В условията, в които живее човечеството през последните години, се видя как е възможно човешкото съзнание да се развива: с наука – за тези, които имаха условия да ползват нови знания; без наука – за тези, които останаха изолирани от напредналата цивилизация; с Бог – за тези, които търсиха духовен живот; без Бог – за тези, които пренебрегнаха изконното Божествено начало и така търсят “ускорения път” на развитие.

В така сложилите се обстоятелства животът на Земята доби изключително чудновати възможности за своето проявление. Стигна се до невероятни прояви на хуманизъм и демокрация. Изкористените условия за развитие на псевдонаука дадоха тласък само на онези страни от знанието, които можеха и могат да създават печалби. Всяка инициатива пряко се свързва с парите и властта. Сега вече, след като това е много ясно очертана тенденция, следва да се промени пътят и начинът на това “развитие”. Истинският Божий промисъл все още не се е проявил. От първоначалната идея за живот на Земята е осъществена само чисто “техническата страна”, т.е. на биологично ниво, след милиарди години е постигнато условие за създаване на живо, действено съзнание, което познава чувствата и разума. Но това са две направления, две посоки, които все още не са успели да се съберат в една активно действаща, пълноценна изява за богат духовен живот. Това означава, че първоначалната Божествена идея за живот на високо еволюирало съзнание в условията на физическия свят все още не е осъществена. Налага се сегашната форма на действащо съзнание да бъде коригирана. Много са използваните досега средства, чрез които беше обяснявано и се обяснява и сега на човечеството какво е необходимо за новия живот на Земята. За промяна в съзнанието, за нова култура се говори вече 2000 години. Дори въплъщението и възкресението на Христос не донесоха желания категоричен резултат. Вече се знае, че за да се промени човешкото съзнание така, че да гради живот чрез любов, е необходима още веднъж явна Божия намеса. Това ще стане чрез активното участие на Висшите Същества от йерархията на Светлината. Впрочем те вече усилено работят през последните години чрез различни сътрудници на Земята, като изпращат необходимите знания. Най-важното, което сега е необходимо да се знае, е, че с много труд трябва да се създаде здрава нравствена основа за новия живот. Ще оцелее в борбата с хаотичните, цинични изяви на сега съществуващия морал само онова, което има здрава нравствена основа. Така създаденият живот е в пълно противоречие със съществуващите Космически закони. Точно затова е толкова силно изявена вече борбата между Доброто и Злото, различията, които ги определят, и всичко, което се случва. В борбата между Доброто и Злото животът трябва да се преустрои. Нужни са светли души, които да подкрепят Благородното, за да може да се постигне живот чрез Любов, дори не с Любов, а чрез Любов. Това, което пречи, ще бъде отстранено. Как? Само Бог знае как, но вече е писано, че тъмните сили ще бъдат затворени. Те ще бъдат обезсилени, за да се задейства първичната идея за живот на Земята. И това ще започне оттам, където животът е запазил в човешката душа Божествена искра.

По горепосочената и други интересни теми, от подобно естество, може да прочетете в сайта www.######

Редактирано от U.Ra (преглед на промените)

Много поучително филмче за края на света и нашия вечен генератор Слънцето Публикувано изображение

Който не го е гледал - да побърза Публикувано изображение

Резюме : Град Ембър се намира в земните недра и от столетия е окъпан в светлина. Но когато генераторът, осигуряващ топлината и светлината, се разваля безвъзвратно, настава истинска паника. Единственият шанс на жителите на Ембър е да намерят инструкциите за евакуация, оставени преди 241 години от инженерите, създали града.

Две хлапета случайно намират инструкциите, но никой не вярва, че наистина има изход. Така, съдбата на града се оказва в ръцете на Лина и Дон, които са готови на всичко, за да спасят жителите на Ембър и да докажат, че инструкциите наистина водят към повърхността.

Не ми изглежда интересен. :ph34r:

Ми гледай го и тогава коментирай.

Правен е за религиозни :ph34r: но понеже е детски филм, възрастните не схващат идеята за "края на света" в него. Публикувано изображение

Дано е направил грешка ,че 2060 ще съм на едва 79 години :ph34r:

Ужас... 2060... Предлагам, братя и братки, да осъществим една групова молитва. Тези хора луди ли са?! 2060? То, дотогаз всички останали светове ще свършат, само ние, както винаги - назад с материала, ще се влачим. Тъй че, нека, движени от любовта към себе си, да се хванем за ръце (или кой каквото има) и да отправим една просба към всеки, който може да ни помогне - да поприбли малко този край, че и ние да подишаме чист астрал. Благодаря за вниманието! За всеки, който желае да се включи в инициативата, да ми се обади да му продиктувам номерата на нашите банкови сметки.

Ужас... 2060...

Предлагам, братя и братки, да осъществим една групова молитва.

Благодаря за вниманието! За всеки, който желае да се включи в инициативата, да ми се обади да му продиктувам номерата на нашите банкови сметки.

Аз предлагам да осъществим групов секс!!! :lol6::);)

Публикувано изображение Ще има по-голямо въздействие.

Когато мине въпросната дата, изведнъж ще изникнат отнякъде още куп "предсказания", които предсказват следващата дата за край на света. Публикувано изображение Вие по-добре се замислете за годината 2012, щото тогава свършва календра на маите. Публикувано изображение

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.