Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Краят на света : през 2012 или 2060 година?

Featured Replies

Винаги готов! ;)Публикувано изображение

На границата на красивия свят съм... точно на ръба. Публикувано изображение

Т.е. хем 'душата в райа', хем 'Лингама в Йони'?.. Публикувано изображениеПубликувано изображение

Публикувано изображение

• Отговори 1,1k
  • Прегледи 161,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Т.е. хем 'душата в райа', хем 'Лингама в Йони'?.. Публикувано изображениеПубликувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение Тъй де - "в света, но не от света"...

:lol6:

Сър Исак Нютон е казал,че светът ще свърши през 2062. Публикувано изображение

Да ви кажа аз не вярвам много много в пророчествата на маите.Главно защото всеки път когато им се закриели звездите си мислели,че е знак за нещо лошо,а всички знаем колко е честа облачността Публикувано изображение Инак цялата история е че календарът на маите е с крайна дата 2012 година,но понеже тях ги няма вече не могат да си го допълнят.

Публикувано изображение И сега какво - права ли съм или седнала... :ph34r:

Как така едновременно се съгласяш, а едновременно не - това го мога само аз, хехехееееееее, абе ти да не си от моята зодия, ахаха - хем смяташ, че всичко е вярно, хем не е . Публикувано изображениеПубликувано изображение В баба Ванга, казваш, вярваш. А аз не, щото тя се е занимавала с астрални същества от света на мъртъвците. Мъртвите не могат да знаят всичко, те виждат само докъдето стига техния свят - в което ниво на астрала се намират душите им. Тук говорим за духовна свобода, а тя е отвъд всякакви астрални проявления.

Свободни сме всички, но не всички го знаят. В незнанието е несвободата на несвободните все още.

Смъртни са само телата ни - всички - и физически и финоматериални. Душата е безсмъртна и няма край за нея.

Винаги готов! :eek:Публикувано изображение

На границата на красивия свят съм... точно на ръба. Публикувано изображение

Ахахах не бе аз се съгласявам с това, че се чустваш свободна, защото всички сме свободни и в същото време се съгласявам с това, че чустваш, че контролираш съдбата си, защото е редно да го чустваш. Но дали наистина е така, това е друг въпрос. Отговора тук е НЕ. Именно за това го казах по този начин, защото е хубаво човек да има чуство че контролира нещата, така е замислен света и аз го чуствам, който не го чуства определено има проблеми. Но не всичко зависи от нас. Едно от тези неща е нашата съдбата. Вярвам само в Бог - Исус.

Вярвам на това което е казала Баба Ванга, че е истина. Защото е така. На нея не са и казвали мъртви хора какво ще стане с света. Ще ти дам един съвет, закупи си книгата за Баба Ванга и я прочети. Тя разказва, как сънува постоянно всички горещи точки на земята на които става нещо, все едно, че чуства самата земя, цялата. Аз съм от петрич. Не мога да не вярвам на Баба Ванга при положение, че е направила църква и говори постоянно как хората трябва да са добри да вярват в Бог и как постоянно е казвала, че той съществува и че, никой не го е виждал защото е бил топка светлина, каквито сме всички, но не на физическо ниво. Е разбира се, той е огнено кълбо, каквото хората няма да са. Lucia_free, предлагам ти, да научиш за какво говори като цяло Баба Ванга, общо взето за доброто и Бог и сама да видиш, че всичко е истина и че самата тя беше изпратена от Бог за да помага на хората. Говорила е и за България и че ни трябва цял единин народ и прочие. Не мога да кажа, че е казала нещо което не е истина и което не е така както го е казала. Говорила е с извънземни. Това всичко може да се докаже и ще бъде доказано, надявам се да не бъде тогава твърде късно за хората.

Редактирано от ultraracer (преглед на промените)

Ахахах не бе аз се съгласявам с това, че се чустваш свободна, защото всички сме свободни и в същото време се съгласявам с това, че чустваш, че контролираш съдбата си, защото е редно да го чустваш. Но дали наистина е така, това е друг въпрос. Отговора тук е НЕ. Именно за това го казах по този начин, защото е хубаво човек да има чуство че контролира нещата, така е замислен света и аз го чуствам, който не го чуства определено има проблеми. Но не всичко зависи от нас. Едно от тези неща е нашата съдбата. Вярвам само в Бог - Исус.

Вярвам на това което е казала Баба Ванга, че е истина. Защото е така. На нея не са и казвали мъртви хора какво ще стане с света. Ще ти дам един съвет, закупи си книгата за Баба Ванга и я прочети. Тя разказва, как сънува постоянно всички горещи точки на земята на които става нещо, все едно, че чуства самата земя, цялата. Аз съм от петрич. Не мога да не вярвам на Баба Ванга при положение, че е направила църква и говори постоянно как хората трябва да са добри да вярват в Бог и как постоянно е казвала, че той съществува и че, никой не го е виждал защото е бил топка светлина, каквито сме всички, но не на физическо ниво. Е разбира се, той е огнено кълбо, каквото хората няма да са. Lucia_free, предлагам ти, да научиш за какво говори като цяло Баба Ванга, общо взето за доброто и Бог и сама да видиш, че всичко е истина и че самата тя беше изпратена от Бог за да помага на хората. Говорила е и за България и че ни трябва цял единин народ и прочие. Не мога да кажа, че е казала нещо което не е истина и което не е така както го е казала. Говорила е с извънземни. Това всичко може да се докаже и ще бъде доказано, надявам се да не бъде тогава твърде късно за хората.

Е, щом си от Петрич, значи си пристрастен и няма да те разубеждавам в нищо. Вярвай си в каквото искаш, имаш си пълно право на това. Но вярата в илюзии е точно тази несвобода, за която и ти самият говориш. От къде си сигурен, че някой дух на мъртвец не се е презентирал пред баба ти Ванга с лика на извънземно. Знаеш ли, че в астрала стават тези фокуси, хехехее. И други също стават. А като иде реч и за извънземни, то всички ние сме такива - ти да не би да си мислиш, че душата се е родила тук, на Земята, не, душите на хората са само временни гости на тази планета, но повечето го забравят с мисълта, че вечно ще бъдат тук, а други не и в това е единствената разлика между хората. Тя се определя от това до каква степен светлеят или тъмнеят душите им.

Е, щом си от Петрич, значи си пристрастен и няма да те разубеждавам в нищо. Вярвай си в каквото искаш, имаш си пълно право на това. Но вярата в илюзии е точно тази несвобода, за която и ти самият говориш. От къде си сигурен, че някой дух на мъртвец не се е презентирал пред баба ти Ванга с лика на извънземно. Знаеш ли, че в астрала стават тези фокуси, хехехее. И други също стават. А като иде реч и за извънземни, то всички ние сме такива - ти да не би да си мислиш, че душата се е родила тук, на Земята, не, душите на хората са само временни гости на тази планета, но повечето го забравят с мисълта, че вечно ще бъдат тук, а други не и в това е единствената разлика между хората. Тя се определя от това до каква степен светлеят или тъмнеят душите им.

Не съм пристрастен към нищо!

И не вярвам на нищо което не е вярно, за глупав ли ме имаш?

Твойта несвобода идва оттам, че не си свободна да вярваш в доброто. Оттам и в Бог. Баба Ванга е казала: "Без вяра, хората са само кръв, а после и дявол!"

Не съм пристрастен към нищо!

И не вярвам на нищо което не е вярно, за глупав ли ме имаш?

Твойта несвобода идва оттам, че не си свободна да вярваш в доброто. Оттам и в Бог. Баба Ванга е казала: "Без вяра, хората са само кръв, а после и дявол!"

Напротив, не те мисля за глупав и това се доказва от факта, че изобщо ти отговарям, щото глупаците ги подминавам мълчешком... Но вече зная, че си мнителен. :grimace:Публикувано изображение

А моята вяра аз няма да я развея като знаме, зад което да се крия, защото така ще я превърна бързо в невяра или във фанатизъм е другата дума, така че не прибързвай с изводите. Публикувано изображение

Напротив, не те мисля за глупав и това се доказва от факта, че изобщо ти отговарям, щото глупаците ги подминавам мълчешком... Но вече зная, че си мнителен. :grimace:Публикувано изображение

А моята вяра аз няма да я развея като знаме, зад което да се крия, защото така ще я превърна бързо в невяра или във фанатизъм е другата дума, така че не прибързвай с изводите. Публикувано изображение

Това го казах за да ти докажа, че не съм човек който вярва на щяло и нещяло.

Ако се срамуваш от вярата си, то си се срамуваш от Бог.

Това го казах за да ти докажа, че не съм човек който вярва на щяло и нещяло.

Ако се срамуваш от вярата си, то си се срамуваш от Бог.

Да се срамувам....??????? Защото не говоря за вярата си ли???????

Ех, дете, то е същото като любовта - онзи, който вярва силно, не изпитва необходимост да си го самодоказва, като говори за това. Същото е и с този, който истински обича.

Ех, дете, то е същото като любовта - онзи, който вярва силно, не изпитва необходимост да си го самодоказва, като говори за това. Същото е и с този, който истински обича.

Нищо не си самодоказвам, Аза ми е много по-различен от този за който си го педставяш.

Хем във Ванга, хем в Джийзъс? :P .. Джийзъс от извънземните ли е?.. :angry: Или извънмаатриалните.

Ванга не е правела разлика между 'извънземно' и 'извънмаат'риално'. ;) И съответно, са я спохождали разни маат'риално, но извънземни. ;)

Твоята вяра 'Маат-РЕАЛна' ли е?... Публикувано изображение:)Публикувано изображение

Редактирано от aeu (преглед на промените)

Хем във Ванга, хем в Джийзъс? :rolleyes: .. Джийзъс от извънземните ли е?.. :P Или извънмаатриалните.

Ванга не е правела разлика между 'извънземно' и 'извънмаат'риално'. ;) И съответно, са я спохождали разни маат'риално, но извънземни. ;)

Твоята вяра 'Маат-РЕАЛна' ли е?... Публикувано изображение:PПубликувано изображение

И на тебе и на Lucia_free, съм сложил на профила ви по 5 звездички защото ми се виждате печени, ама като ти прочетох последния пост разбрах, че "може би" съм бъркал.

Цитирам: "Ванга не е правела разлика между 'извънземно' и 'извънмаат'риално'. ;) И съответно, са я спохождали разни маат'риално, но извънземни. ;)"

Това което каза горе е пълна глупост. При Баба Ванга са идвали и материални и нематериални извънземни, духове и дори светци. Говорила е и със св.Богородица. Както си казвате спокойно "може би" не са извънземни или още по-лошо сигурни сте в някой неща "насляпо" направо свят ми се завива от глупостите в които вярвате. Истината е точно пред вас, да не сте сляпи? Между другото, ивънземните са казали, че сме сляпи за това не ги виждаме, аз ще перифразирам: Мозъка ни работи на много слабо ниво и съответно очите.

И на тебе и на Lucia_free, съм сложил на профила ви по 5 звездички защото ми се виждате печени, ама като ти прочетох последния пост разбрах, че "може би" съм бъркал.

Цитирам: "Ванга не е правела разлика между 'извънземно' и 'извънмаат'риално'. :rolleyes: И съответно, са я спохождали разни маат'риално, но извънземни. :P"

Това което каза горе е пълна глупост. При Баба Ванга са идвали и материални и нематериални извънземни, духове и дори светци. Говорила е и със св.Богородица. Както си казвате спокойно "може би" не са извънземни или още по-лошо сигурни сте в някой неща "насляпо" направо свят ми се завива от глупостите в които вярвате. Истината е точно пред вас, да не сте сляпи? Между другото, ивънземните са казали, че сме сляпи за това не ги виждаме, аз ще перифразирам: Мозъка ни работи на много слабо ниво и съответно очите.

Душата чувства Бога отвъд мозъчните си функции. Мозъка е вместилще на ума, който е маат'РЕАЛен! Публикувано изображение

Макар- и фино.

Това с червеното не го разбрах много...може ли да конкретизираш?... Публикувано изображение

Иначе-месри за рейтинга! -Ще ти се даде награда! : Публикувано изображениеПубликувано изображение

Душата чувства Бога отвъд мозъчните си функции. Мозъка е вместилще на ума, който е маат'РЕАЛен! Публикувано изображение

Макар- и фино.

Това с червеното не го разбрах много...може ли да конкретизираш?... Публикувано изображение

Иначе-месри за рейтинга! -Ще ти се даде награда! : Публикувано изображениеПубликувано изображение

Ахаха не искам награди, това с червеното съм го написъл "уж" на ясен език или поне се старах да бъде на такъв написано.

Закупи си книгата на Баба Ванга и ще разбереш за какво ти говоря, иначе сега да ти го обяснявам, няма да можеш толкова добре да ме разбереш. Общо взето става въпрос за това как е говорила с извънземни, казала е, че кам 60-те години е имало доста летателни машини около земята в космоса. Доста често е говорила с извънземни, някой са били нематериални, други са били с тела, но са не могли да се видят от хората, защото според тях сме били слепи и т.н. Имаше едно място където и са били казвани доста важни неща за земята, но е нямало право да ги казва. Доста инетересни неща, общо взето на които не им е дошло времето. Не бързай да разбираш каквото и да е, най-доброто за момента и изобщо е да се вярва в Бог - Исус и в доброто. Хората трябва да сме добри, за да оцелеем.

Ахаха не искам награди, това с червеното съм го написъл "уж" на ясен език или поне се старах да бъде на такъв написано.

Закупи си книгата на Баба Ванга и ще разбереш за какво ти говоря, иначе сега да ти го обяснявам, няма да можеш толкова добре да ме разбереш. Общо взето става въпрос за това как е говорила с извънземни, казала е, че кам 60-те години е имало доста летателни машини около земята в космоса. Доста често е говорила с извънземни, някой са били нематериални, други са били с тела, но са не могли да се видят от хората, защото според тях сме били слепи и т.н. Имаше едно място където и са били казвани доста важни неща за земята, но е нямало право да ги казва. Доста инетересни неща, общо взето на които не им е дошло времето. Не бързай да разбираш каквото и да е, най-доброто за момента и изобщо е да се вярва в Бог - Исус и в доброто. Хората трябва да сме добри, за да оцелеем.

Вярно е, че хората са слепи, това е много вярно, като новородени мишоци са слепички, затова и се лутат така, ненамирайки пътя си.

Благодаря ти, много мило от твоя страна, но за мен тези неща като рейтинги са маловажни, всъщност дори никак не са важни, други звездички ме вълнуват мен, звездички-очички. Обаче жеста ме трогна много, ето кое е важното - малко доброта и мъничко нежност. Благодаря ти за твоята още веднъж! Усмихни се! Аз съм приятел. Публикувано изображение

лелее какви бисери има тука Публикувано изображениеПубликувано изображение Не ви ли прави впечатление,че като стане някакво значимо събитие ВИНАГИ СЛЕД ТОВА!!! се се оказва че уж някой го бил предсказал-било то Ванга,Настрадамус или пък маите Публикувано изображение Един наскоро се пробва предскаже земетресение в Хасково на Великден ПРЕДИ!!! Великден,уви сбърка,но си направи реклама.Нагласата на хората е да стремят да управляват събитията,едва ли не всичко да зависи от нас,ние сме господари и управляваме планетата на която живеем и края на света наближава-бля-бля,глупости на квадрат.Ние не сме по-значими от мравките или пчелите,както те не могат да се преборят с земетресение,изригване на вукан или друг природен каталкизъм така и ние не можем да направим нищо-винаги ще има жертви.За разлика от мравките и пчелите,които са в хармония с природата,то ние сме като смъртоносен вирус който унищожава всичко до което се докосне и може би е време да се променим или да изчезнем като динозаврите...

'Извън-Земните' нали са пак в маатриалния космос, или- не?... :) Оставам в пичитлението е, че според тебе 'да говориш с извън-Земни' е все едно 'да гепаш Господ за шлифера'?... Публикувано изображение

Това 'няма право да казвам' ми звучи доста Лунно. Аз съм ваишнава и на мене Кришна ме съвета не само нищо да не крия за Него, но и да го прокламирам, без да се натрапвам, разбира се... Ти земно-водна зодия ли си?... Публикувано изображение

'Извън-земен' според моите разбирания, значи -'ВОДЕН' Публикувано изображение

Вярно е, че трябва да бъдем добри, но е само необходимо, но-недостатъчно условие за 'да оцелеем'. Достатъчното условие е да бъдем ТРАНСЦЕДЕНТАЛНИ. :cheers: Спомни си по този повод случката на Исус с оня, дето не искал да Го следва, а той казал прословутата притча за 'богаташа в рая и камилата през иглени уши'...прочети внимателно пасажа и виж защо трябва да сме ТРАНСЦЕДЕНТАЛНИ, а не само-добри. Публикувано изображение

• 4 седмици по-късно...

Здравейте ! Прочетох всичките 20 страници, натъкнах се на много интересни мнения и тълкувания относно Маите . Имаше постнато едно нещо на две места- за вибрирането на някаква честота , за да не ни изхвърли Земята... Някой може ли да ме "светне" как да се калибрираме на тази честота Публикувано изображение

В темата също имаше написани част от предсказанията на Нострадамус - не зная дали източника на информация е достоверен, но бях попаднала на няколко статии в нета преди време, в които на Ванга се преписваха същите предсказания (За 3СВ , подводните колонии , болестта "Секундно стареене" , контактите с извънземните).

Някак си всичко се преплита - научно доказаното с мистичното, пък и все някой си доукрасява нещата ...

Представата за Бог се изкривява, променя, хората се отричаме от истинската си същност, защото няма кой да ни покаже правилния път. Всъщност никой не е длъжен.Всичко се е изкривило, всичко е пари. Искам да дойде 2012 (живи и здрави да сме) , интересно ми е, какво точно ще се случи, при положение, че има толкова много мнения, предсказания и научни факти изказани, показани.Всеки си има собствена теория,и интересното е, чия ще се окаже правилната...

Аз , лично, смятам, че пак се изговориха много приказки, пак народа се шашира излишно, и че нищо, видимо, няма да се случи и да ни навреди. Но пък се надявам предказанието на Маите да се окаже правилно.Относно смяната на полюсите- не съм много запозната, но искам да видя какво ще се случи. Дано всички сме живи и здрави.

Здравейте ! Прочетох всичките 20 страници, натъкнах се на много интересни мнения и тълкувания относно Маите . Имаше постнато едно нещо на две места- за вибрирането на някаква честота , за да не ни изхвърли Земята... Някой може ли да ме "светне" как да се калибрираме на тази честота Публикувано изображение

В темата също имаше написани част от предсказанията на Нострадамус - не зная дали източника на информация е достоверен, но бях попаднала на няколко статии в нета преди време, в които на Ванга се преписваха същите предсказания (За 3СВ , подводните колонии , болестта "Секундно стареене" , контактите с извънземните).

Някак си всичко се преплита - научно доказаното с мистичното, пък и все някой си доукрасява нещата ...

Представата за Бог се изкривява, променя, хората се отричаме от истинската си същност, защото няма кой да ни покаже правилния път. Всъщност никой не е длъжен.Всичко се е изкривило, всичко е пари. Искам да дойде 2012 (живи и здрави да сме) , интересно ми е, какво точно ще се случи, при положение, че има толкова много мнения, предсказания и научни факти изказани, показани.Всеки си има собствена теория,и интересното е, чия ще се окаже правилната...

Аз , лично, смятам, че пак се изговориха много приказки, пак народа се шашира излишно, и че нищо, видимо, няма да се случи и да ни навреди. Но пък се надявам предказанието на Маите да се окаже правилно.Относно смяната на полюсите- не съм много запозната, но искам да видя какво ще се случи. Дано всички сме живи и здрави.

Относно смяната на полюсите- не съм много запозната, но искам да видя какво ще се случи. Дано всички сме живи и здрави.

.) Страх и трепет ме обзема, като помисля какво предстои на земния мир – падението човешко. Саваот ще опита и двете средства: най-напред чрез мир и любов да се установи хармонията между Кришна и Евил, но ако не се възприеме, ако не се чуе гласът му, знайте, о, жители земни, че Северният полюс ще стане Южен, а Южният – Северен. Сушата море ще стане, морето - суша. И всичко, което наричате цивилизация, ще потъне като черупка на дъното на морето на смъртта!... Дано бъде чут неговият първи глас, дано бъде чут!

Това е написано през 1919 г. от Стоян Диловски - ТОД в драмата му "Соланита и Кришна", която скоро ще излезе в Спиралата.

Кво разправяте че 2012 ще се мре??? Ми то лошо няма незнам аз някой да се е спасил от оная с косата...Честно казано- не ми пука....

Публикувано изображениеПубликувано изображение;)

Руските астролози предвиждат завръщане на комунистическата диктатура в Русия там някъде , по това време. 2015

Редактирано от prepinatelen (преглед на промените)

Публикувано изображениеПубликувано изображение;)

Руските астролози предвиждат завръщане на комунистическата диктатура в Русия там някъде , по това време. 2015

Тези "руски" астролози от еврейски произход ли са? Щото се говореше, че "СССР е руски", ма той се оказа еврейски? После за "Новые Русские"(олигарсите) от рода на Роман Абрахамович се оказаха, пак с еврейски произход. "Руската" мафия се оказа не съвсем "руска". Та и с астролозите- тези "руски" астролози да не са евреи или да им се плаща от "всесилните" евреи, че да искат пак еврейска комунистическа диктатура пак?...

Редактирано от Maat (преглед на промените)

Тези "руски" астролози от еврейски произход ли са? Щото се говореше, че "СССР е руски", ма той се оказа еврейски? После за "Новые Русские"(олигарсите) от рода на Роман Абрахамович се оказаха, пак с еврейски произход. "Руската" мафия се оказа не съвсем "руска". Та и с астролозите- тези "руски" астролози да не са евреи или да им се плаща от "всесилните" евреи, че да искат пак еврейска комунистическа диктатура пак?...

ще телефонирам да питам и ше ти съобщя.

• 2 месеца по-късно...

ЩЕ ЗАГИНЕ ЛИ СВЕТЪТ ПРЕЗ 2012 Г.?

Пророчество на маите

През 2012 г. върху земята ще се стовари супер-катастрофа: магнитното поле на планетата внезапно ще се обърне. Гигантски земетресения и приливни вълни ще унищожат напълно нашата цивилизация. Европа и Северна Америка ще се изместят с хиляди километри на Север и ще спрат в полярния кръг. Тези апокалиптични събития ще причинят гибелта на почти цялото население на света.

Такива са предсказанията, които идват от маите . Те са били наследници на легендарната Атлантида, която понастоящем е погребана под ледовете на Южния полюс. Атлантите са притежавали изключителни астрономични познания и са били в състояние да предскажат точно предишния световен потоп от 9792 г. пр. Хр. Тогава те са построили десетки хиляди лодки и са успели да избягат към Африка и Южна Америка.

Учените искат да отправят това страшно предупреждение към целия свят, след като са успели да разбият няколко древни кода (с възраст от над 10 000 години). Те са от изключително важно значение за нашата цивилизация, тъй като 2012 г. приближава. През тази година, Венера, Орион и още няколко небесни тела ще застанат в същите “кодови позиции”, в които са били и през 9792 г. пр. Хр. - годината на предходния катаклизъм!

bard.bg

Убедена съм, че ще последват земетръси и подобни. Бях сънувала Януари месец за три затъмнения и 2 планети. Бяха през 1-2 вечери тези сънища и всички бяха свързани със затъмнения и последвали аномалии, и като наводнения и земетресения. В последния сън бях сънувала, че е лято и че минавам покрай морето и виждам много хора да се давят и възкликнах "много хора ще загинат" и продължих пътя си като страничен наблюдател и се събудих после. Другия сън беше пак със затъмнение, после сякаш земята се завъртя по странен начин, също както самолет прави маневра и ми се обърна стомаха направо, след което в съня си видях като петна вода, косатки и хаос. Колкото и налудничево да звучи, аз си знам какво значат тези сънища и не са случайни. Затъмненията са факт вече. Едното даже се случи наскоро, както сънувах, че ще е лятото едното. А, те първа ще се случват и земетресения и подобни, съм убедена. Аз туко-така не сънувам такива неща.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.