Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Краят на света : през 2012 или 2060 година?

Featured Replies

аз , не съм мистик просто съм един човек който прави една от хилядите такива теми по форум , каквото става да става , но аз мисля че подно НОВО НАЧАЛО имат предвид че ще започнем отначало в отвъдното Публикувано изображение , незнам !

Грешиш.

Например, ако сънуваш, че умираш и този сън действително значи нещо и има за цел да ти покаже нещо, това значи, че животът ти ще се промени (не се знае дали към по-добро или по-лошо), но обикновено не значи, че ще умреш. Това са символи, които трябва да бъдат разгадани правилно, за да не си прави човек грешни изводи и да не се плаши.

Редактирано от tuksum (преглед на промените)

• Отговори 1,1k
  • Прегледи 160k
  • Създадено
  • Последен отговор

ми да , можеби е така , но не знам какво значи " Едно ново начало " дали когато Нибиру разроши земята ще трябва да я стабилизираме отново , дали всички хора ще умрат и ще започне всичко отначало , с нови хора племена , всичко ще стане както е било когато се е саздал света, това предсказание може да се разтълкува по много начини , но не знам кой е най правилния , а това за сънищата наистина е така всеки сън си има своето значение , ! но както съм писал и в темата И в крайна сметка никой неможе да каже освен него а именно " БОГ " !

Абе аз се чувствам някак раздвоен: хем знам, че може да умра, хем ми е някак кеф, че ще видя как свършва всичко Публикувано изображениеПубликувано изображение

ми да , можеби е така , но не знам какво значи " Едно ново начало " дали когато Нибиру разроши земята ще трябва да я стабилизираме отново , дали всички хора ще умрат и ще започне всичко отначало , с нови хора племена , всичко ще стане както е било когато се е саздал света, това предсказание може да се разтълкува по много начини , но не знам кой е най правилния , а това за сънищата наистина е така всеки сън си има своето значение , ! но както съм писал и в темата И в крайна сметка никой неможе да каже освен него а именно " БОГ " !

Едва ли ще измрат всички хора. Иначе каква ще е била целта на досегашното ни съществуване. В Природата обикновено нищо не се губи. Ако се налага, Бог ще се отърве от по-простите и недоразвити хора (щот са твърде много, аха), но все ще останат хора на планетата. Аха. Но това ще стане по-късно - не през 2012.

Абе аз се чувствам някак раздвоен: хем знам, че може да умра, хем ми е някак кеф, че ще видя как свършва всичко Публикувано изображениеПубликувано изображение

+1

тва за предсказанието на маите , може и да е вярно , според учени , Нибиру която ще удари земята ще се вижда с просто уко още през май 2009 , но ще се види , а относто 10 световна война , известно чувство на притеснение , си спи далбоко в мен , защото Ванга е предсказала за кризата, за Обама, и че ще има трета световна но колко ще я има ще видим , Публикувано изображение

Едва ли ще измрат всички хора. Иначе каква ще е била целта на досегашното ни съществуване. В Природата обикновено нищо не се губи. Ако се налага, Бог ще се отърве от по-простите и недоразвити хора (щот са твърде много, аха), но все ще останат хора на планетата. Аха. Но това ще стане по-късно - не през 2012.

Ми незнам , дали Бог ще иска да се оттърве от по простите че са много много са , обаче за бог всички сме еднакви заштото сме негови създания , за него няма прости,умни слаби,силни ! :P

Имам изключително неприятното чувство, че на повечето от вас ако някой им каже "ябе знаеш ли, казаха, че олиото и хляба ще поскъпнат много" и ще се втурнете към магазините да се запасявате.

03 дни, 03 часа, 32 минути до края на света...

Всъщност т'ва е времето до края на старата Дата.БГ :) Лично според мен аз и ти и всички в този форум (освен ако не се намерят някой хилядолетници) няма да доживеем края на света, така че аз не се страхувам от това ;)

Подкрепям!

Може би зад въпроса за края на света всъщност се крие страхът от собствения ни край.

Не се страхувайте. Всичко ще бъде наред.

Междувременно винаги можем да направим някое и друго полезно нещо за другите. Може и да не направим.

Може поне да осъзнаваме какво всъщност правим.

Въпрос на избор.

Да-изборът е наш

Но аз не мога да спася някой,който не иска

И се е заврял в блатото

И иска там долу да си живее,и нищо да не прави за Душата си

Бетер жаби

Публикувано изображение

Аз се качвам на Луната че ми писна тук

Публикувано изображение

Може да са по-простите, а може и да са тези дето нямат уважение към по-"слаборазвитите" от тях.

п.п. Нищо не намеквам.

Нострадамус предсказва:

Трета световна през 2010 г.

Украински инженер разкри

всички пророчества на знаменития астролог

Публикувано изображение

През 1568 г. умира френският придворен астролог и лекар Мишел дьо Нотрдам, известен като Нострадамус. Две години след кончината му светът научава за неговите "Пророчества" - произведение, съдържащо 1000 катрена (четиристишия), в които се описват бъдещи събития и се прогнозира гибелта на Земята. Знаменитият астролог е автор и на две пространни писма - "Предисловие към пророчествата" и "Послание до Анри II". В тях се посочва, че предсказанията са кодирани и мъгляви че хронологията на събитията не е спазена и конкретни дати се назовават много рядко. Това усложнява в максимална степен работата на хората, които вече пет столетия се мъчат да дешифрират важните прогнози.

Повечето дешифровчици удрят на камък - катрените са невероятна главоблъсканица, в тях често се срещат съкращения, известни само на Нострадамус. Въпреки огромните трудности някои ентусиасти (броят се на пръстите на едната ръка) успяха да разконспирират част от прелюбопитните четиристишия.

Оказа се, че астрологът е "улучил десетката" по отношение на много събития. Той например прогнозира, че в края на XX в. "...прелюбодеец и кървав миротворец ще тормози хората от Междуречието". Тиранът е Саддам Хюсеин, а Междуречието - Ирак. Един от катрените е посветен, разбира се, индиректно на неустойчивата власт в Русия в навечерието на третото хилядолетие.

В него се казва, че могъщ управленец "... ще слезе от трона, на който ще се възкачи по-млад мъж". Това вече е факт: Борис Елцин напусна политическата сцена, на нея се появи Владимир Путин.

Наскоро украинският инженер Александър Лазарев съобщи, че е дешифрирал всички катрени на Нострадамус. Ето част от най-интересните прогнози на гениалния астролог.

През 2008 г. ще има покушения над четирима министър-председатели Пак тогава ще пламне въоръжен конфликт на полуостров Индустан. Той ще е една от причините за третата световна война, която ще започне през ноември 2010-а и ще завърши през октомври 2014-а. Отначало в нея ще се използват конвенционални оръжия, после - химически, накрая - ядрени. Радиоактивните частици ще превърнат Северното полукълбо в гробище. Малкото останали живи хора ще страдат от кожни заболявания, включително и от рак. До 2016 г. Европа ще е почти напълно безлюдна. Този ужас ще продължи до 2025 г.

Нострадамус предрича, че в средата на 2028 г. трябва да бъде създаден нов източник на енергия.

Специалисти предполагат, че става дума за управляемия термоядрен синтез. По същото време ще стартира първият пилотиран космически кораб към Венера.

Пет години по-късно вследствие на глобалното затопляне полярните ледове ще се топят с рекордни темпове. Нивото на Световния океан ще се повиши.

За щастие човечеството ще съумее да се справи с този проблем.

Едно от пророчествата на Нострадамус гласи: към 2043-а световната икономика ще е в небивал подем, един от най-ефективните методи за лечение на различни заболявания ще е трансплантацията на изкуствени органи По това време ще бъде изградено първото селище на Марс.

Около 2088-а нова болест - остаряване в продължение на броени минути - ще покоси населението на Земята. Тя ще бъде победена след 9 години. През 2100-а изкуствено слънце ще осветява тъмната страна на планетата ни, а 11 години по-късно ще се появят първите киборги (живи роботи).

Към края на 2125 г. ще бъде осъществен първият контакт с извънземни същества - инициативата ще е тяхна. Няколко месеца след него предстои официалното откриване на първата в света обитаема подводна колония.

Тя ще е разположена в дълбините на Тихия океан.

Нострадамус предвижда, че към 2221 г., търсейки извънземен разум, човечеството ще попадне на нещо ужасно - навярно ще осъществи контакт с изключително агресивни същества. Това обаче не е най-страшното. Според знаменития астролог в началото на 2296-а мощни изригвания на изстиващото Слънце ще въздействат негативно на трите най-близки до него планети - Меркурий, Венера и Земята. Процеси, протичащи в недрата на нашата звезда, биха предизвикали изменение на земната гравитация.

Сателитите и космическите станции ще паднат - някои на територията на Русия, други - в Азия и Австралия. Неподозирана тайна, свързана с Луната, ще бъде разкрита към края на 2304 г. Пак тогава ще бъде "запалено" второто изкуствено Слънце. То обаче ще грее до 2480 г., когато ще се сблъска с първото.

Нострадамус предрича ядрена война на Марс през 3005-а. Орбитата на Червената планета ще бъде променена. Пет години по-късно предстои нов космически катаклизъм: комета ще се удари в Луната. Вследствие на тази колизия около Земята ще се образува пояс от камъни и прах. Това обаче е нищо в сравнение с ада, който очаква планетата ни. Нострадамус не уточнява какъв ще е той и какво ще го предизвика (по всяка вероятност причината ще е тоталното изстиване на Слънцето), но предсказва, че към 3797 г. нашият роден дом ще е мъртво космическо тяло. За щастие човечеството ще е успяло да се пресели в друга звездна система, т.е. хомо сапиенс няма да се затрие. Успял ли е Алексей Лазарев да дешифрира правилно предсказанията на великия Нострадамус, или хвалбата му е кьорфишек? Ще се сбъднат ли всички предсказания на Нострадамус? Истината ще излиза наяве постепенно, с течение на времето. Коментарът оставяме на нашите праправнуци.

източник:standarnews.com

Childhood

Born on 14 or 21 December 1503 in Saint-Rémy-de-Provence in the south of France, where his claimed birthplace still exists, Michel de Nostredame was one of at least nine children of Reynière de St-Rémy and grain dealer and notary Jaume de Nostredame. The latter's family had originally been Jewish, but Jaume's father, Guy Gassonet, had converted to Catholicism in around 1455, taking the Christian name "Pierre" and the surname "Nostredame" (the latter apparently from the saint's day on which his conversion was solemnized). Michel's known siblings included Delphine, Jehan (c. 1507–77), Pierre, Hector, Louis (born in 1522), Bertrand, Jean (born 1522) and Antoine (born in 1523).

Нострадамус предсказва:

Трета световна през 2010 г.

Украински инженер разкри

всички пророчества на знаменития астролог

Публикувано изображение

През 1568 г. умира френският придворен астролог и лекар Мишел дьо Нотрдам, известен като Нострадамус. Две години след кончината му светът научава за неговите "Пророчества" - произведение, съдържащо 1000 катрена (четиристишия), в които се описват бъдещи събития и се прогнозира гибелта на Земята. Знаменитият астролог е автор и на две пространни писма - "Предисловие към пророчествата" и "Послание до Анри II". В тях се посочва, че предсказанията са кодирани и мъгляви че хронологията на събитията не е спазена и конкретни дати се назовават много рядко. Това усложнява в максимална степен работата на хората, които вече пет столетия се мъчат да дешифрират важните прогнози.

Повечето дешифровчици удрят на камък - катрените са невероятна главоблъсканица, в тях често се срещат съкращения, известни само на Нострадамус. Въпреки огромните трудности някои ентусиасти (броят се на пръстите на едната ръка) успяха да разконспирират част от прелюбопитните четиристишия.

Оказа се, че астрологът е "улучил десетката" по отношение на много събития. Той например прогнозира, че в края на XX в. "...прелюбодеец и кървав миротворец ще тормози хората от Междуречието". Тиранът е Саддам Хюсеин, а Междуречието - Ирак. Един от катрените е посветен, разбира се, индиректно на неустойчивата власт в Русия в навечерието на третото хилядолетие.

В него се казва, че могъщ управленец "... ще слезе от трона, на който ще се възкачи по-млад мъж". Това вече е факт: Борис Елцин напусна политическата сцена, на нея се появи Владимир Путин.

Наскоро украинският инженер Александър Лазарев съобщи, че е дешифрирал всички катрени на Нострадамус. Ето част от най-интересните прогнози на гениалния астролог.

През 2008 г. ще има покушения над четирима министър-председатели Пак тогава ще пламне въоръжен конфликт на полуостров Индустан. Той ще е една от причините за третата световна война, която ще започне през ноември 2010-а и ще завърши през октомври 2014-а. Отначало в нея ще се използват конвенционални оръжия, после - химически, накрая - ядрени. Радиоактивните частици ще превърнат Северното полукълбо в гробище. Малкото останали живи хора ще страдат от кожни заболявания, включително и от рак. До 2016 г. Европа ще е почти напълно безлюдна. Този ужас ще продължи до 2025 г.

Нострадамус предрича, че в средата на 2028 г. трябва да бъде създаден нов източник на енергия.

Специалисти предполагат, че става дума за управляемия термоядрен синтез. По същото време ще стартира първият пилотиран космически кораб към Венера.

Пет години по-късно вследствие на глобалното затопляне полярните ледове ще се топят с рекордни темпове. Нивото на Световния океан ще се повиши.

За щастие човечеството ще съумее да се справи с този проблем.

Едно от пророчествата на Нострадамус гласи: към 2043-а световната икономика ще е в небивал подем, един от най-ефективните методи за лечение на различни заболявания ще е трансплантацията на изкуствени органи По това време ще бъде изградено първото селище на Марс.

Около 2088-а нова болест - остаряване в продължение на броени минути - ще покоси населението на Земята. Тя ще бъде победена след 9 години. През 2100-а изкуствено слънце ще осветява тъмната страна на планетата ни, а 11 години по-късно ще се появят първите киборги (живи роботи).

Към края на 2125 г. ще бъде осъществен първият контакт с извънземни същества - инициативата ще е тяхна. Няколко месеца след него предстои официалното откриване на първата в света обитаема подводна колония.

Тя ще е разположена в дълбините на Тихия океан.

Нострадамус предвижда, че към 2221 г., търсейки извънземен разум, човечеството ще попадне на нещо ужасно - навярно ще осъществи контакт с изключително агресивни същества. Това обаче не е най-страшното. Според знаменития астролог в началото на 2296-а мощни изригвания на изстиващото Слънце ще въздействат негативно на трите най-близки до него планети - Меркурий, Венера и Земята. Процеси, протичащи в недрата на нашата звезда, биха предизвикали изменение на земната гравитация.

Сателитите и космическите станции ще паднат - някои на територията на Русия, други - в Азия и Австралия. Неподозирана тайна, свързана с Луната, ще бъде разкрита към края на 2304 г. Пак тогава ще бъде "запалено" второто изкуствено Слънце. То обаче ще грее до 2480 г., когато ще се сблъска с първото.

Нострадамус предрича ядрена война на Марс през 3005-а. Орбитата на Червената планета ще бъде променена. Пет години по-късно предстои нов космически катаклизъм: комета ще се удари в Луната. Вследствие на тази колизия около Земята ще се образува пояс от камъни и прах. Това обаче е нищо в сравнение с ада, който очаква планетата ни. Нострадамус не уточнява какъв ще е той и какво ще го предизвика (по всяка вероятност причината ще е тоталното изстиване на Слънцето), но предсказва, че към 3797 г. нашият роден дом ще е мъртво космическо тяло. За щастие човечеството ще е успяло да се пресели в друга звездна система, т.е. хомо сапиенс няма да се затрие. Успял ли е Алексей Лазарев да дешифрира правилно предсказанията на великия Нострадамус, или хвалбата му е кьорфишек? Ще се сбъднат ли всички предсказания на Нострадамус? Истината ще излиза наяве постепенно, с течение на времето. Коментарът оставяме на нашите праправнуци.

източник:standarnews.com

Ужас, незнам дали е просто съвпадение , но и Ванга както знаете предвижда световна воийна на 2010 , мн гадно , и все пак само Бог знае !

За какво ви е да знаете всичко това... Нужно ли е някому да научи кога ще е края на света или човечеството... Така или иначе нищо не можем да променим, докато в сърцето на проблема стои човешката глупост.

За какво ви е да знаете всичко това...

Нужно ли е някому да научи кога ще е края на света или човечеството...

Така или иначе нищо не можем да променим, докато в сърцето на проблема стои човешката глупост.

+1 Публикувано изображение

Ха-ха-ха Абе защо не гледате какво правят хората, а вярвате на Нострадамус (по-скоро на негови тълкуватели един от друг по-смотани и глупави). Винаги когато идва нов сащски президент се случва война някъде. Независимо къде и между кого. Но се случва. Има едно старо "пророчество", което всъщност е план за действие, до което са се докопвали различни хора, а именно това за Антихриста. Повечето глупаци мислят, че това е Сатаната, Падналият ангел и други щуротии. Е, не е. И си го пише много ясно. Антихриста си е човек като вас. И е родом от Израел. Също както Исус е бил родом от там. И Антихриста ще се появи защото хората ще поискат така. Особено сред младежите по света, които ще се разбунтуват. Тогава ще настъпи едно очакване, след което ще изчезнат много държави. Не като имена, а като идентичност. Това са елементарни ходове от хората които управляват парите в света. И след това ще дойде така нареченото Второ Пришествие, макар хората да мислят, че Антихриста ще е носителя на мира. Но никой по Змеята няма да разбере кога и как ще стане Второто Пришествие. Знам, че звучи фантастично, но така ще бъде.

Ха-ха-ха

Абе защо не гледате какво правят хората, а вярвате на Нострадамус (по-скоро на негови тълкуватели един от друг по-смотани и глупави).

Винаги когато идва нов сащски президент се случва война някъде. Независимо къде и между кого. Но се случва.

Има едно старо "пророчество", което всъщност е план за действие, до което са се докопвали различни хора, а именно това за Антихриста. Повечето глупаци мислят, че това е Сатаната, Падналият ангел и други щуротии. Е, не е. И си го пише много ясно.

Антихриста си е човек като вас. И е родом от Израел. Също както Исус е бил родом от там.

И Антихриста ще се появи защото хората ще поискат така. Особено сред младежите по света, които ще се разбунтуват. Тогава

ще настъпи едно очакване, след което ще изчезнат много държави. Не като имена, а като идентичност.

Това са елементарни ходове от хората които управляват парите в света.

И след това ще дойде така нареченото Второ Пришествие, макар хората да мислят, че Антихриста ще е носителя на мира.

Но никой по Змеята няма да разбере кога и как ще стане Второто Пришествие.

Знам, че звучи фантастично, но така ще бъде.

И аз вярвам в това. Знам, че Антихриста ще е човек - това са го казали много хора в различни документални филми и статии. И наистина, първоначално всички хора ще му вярват и изобщо няма да подозират какво са им намислили богатите управници в сянка. Обаче така и не разбрах, пък и не търся кога точно ще бъде Второто пришествие. Знаете ли кога ще е ?

За какво ви е да знаете всичко това...

Нужно ли е някому да научи кога ще е края на света или човечеството...

Така или иначе нищо не можем да променим, докато в сърцето на проблема стои човешката глупост.

Така е- човешката глупост. Но, не забравяй, че това е планирано и манипулирано от Бог. Той манипулира без проблем хората. Това дали той е добър или лош е отделен въпрос - има си цели, които на нас не са ни известни - може би. Тези събития са били планирани много отдавна и човечеството е било предупредено за тях чрез тези пророчества, с цел не дау му се помогне, а за да се види, че всичко е предварително планирано, че нищо не може да се направи, за да се види кой е Бог и каква власт има над хората.

Аха. Туй то.

Горкият антихрист. За да изпълни предсказанието, ще трябва да излезе на светло, пред погледа на всички, и няма да има къде да се скрие.

Горкият антихрист. За да изпълни предсказанието, ще трябва да излезе на светло, пред погледа на всички, и няма да има къде да се скрие.

Той ще бъде пред погледа на всички и (почти) всички ще му се възхищават, но никой няма да подозира кой е той всъщност, кои са хората, които стоят зад него и какво ще се случи.

Тва за антихриста ми се стува малкоооо... ъъъ... зае*и ! Публикувано изображение , Тааа , то кат гледам много мнения , според някой краят на света ще настъпи след милиарди години по един начин , според друг краят ще дойде 2060 по друг начин и така , мммммм....тааа.. на мен ми се струва най логична версията , за третата световна , защото я предричат и Ностердамос и Ванга , ама ше видим :) Пък и за Нибиру има няква логика ! :)

Нибиру която ще удари земята...

Нибиру не беше ли планета ? :)

btw ако ще си говорим за астероиди, заплашващи Земята, неможем да не споменем Apophis... Най-логичните варианти за края на света са или да се самоунищожим ( антропогенният фактор ), или заплахата да дойде от Космоса... Т'ва е... Мистичните теории са по-малко вероятни спред мен, но не ги отричам.

Нибиру не беше ли планета ? :)

btw ако ще си говорим за астероиди, заплашващи Земята, неможем да не споменем Apophis... Най-логичните варианти за края на света са или да се самоунищожим ( антропогенният фактор ), или заплахата да дойде от Космоса... Т'ва е... Мистичните теории са по-малко вероятни спред мен, но не ги отричам.

Не, антропогенният фактор няма да се осъществи, защото в никое пророчество от тези, за които аз знам не се казва, че хората ще се самоунищожат. Тези работи ги контролира дедо/кака Бог, тъй че няма да стане така.

Да, заплахата действително ще дойде от космоса след милиони години, когато ще дойде реда и на слънцето (като всяка една звезда) да се самоунищожи. Тогава земята може би ще бъде изгорена. Много ми е мъчно за живота на Земята - животните и растенията, ама това ще стане след много години. Те тогава хората вече ще са се преселили на други планети, ако все още има полза от тях и не са унищожени от други цивилизации, за назидание на останалите. Аха. :)

Не знам дали знаеш, но "МАЙА" на санскрит значи

ИЛЮЗИЯ. Това е спътника на Шива(Маха-Девата). Майа е женската част от андрогина, а Шива е мъжката.

Едно може да бъдеш сигурна: Маите са практикували ведичевско знание. Но ЛУНЕН КУЛТ, може би ВИШ лунен култ?...Но ЧАСТ от него. За да имаш пълната картинка се обърни КЪМ ЦЯЛОТО ВЕДИЧЕСКО ЗНАНИЕ- ВЕДА, заедно с Пураните. "Падма-Пурана" описва ЦЯЛАТА КОСМОГОНИЯ, както и се запознай със Сидералната Астрология "Джйотиш". "Джоти" значи Лъчи, а 'Иш', значи 'Бог' на санскрит. Бог, не ИМЕТО НА БОГА!

Майите се водят по Лунния и Венерения календар(ако Венера се съобразява с Луната става- МАЙА, ИЛЮЗИЯ), който е САМО за Слънчевата ни система.

Думата 'календар' иде от санскр. дума КАЛА(Време), което е прозвище за Шива.

ЩЕ ЗАГИНЕ ЛИ СВЕТЪТ ПРЕЗ 2012 Г.?

Пророчество на маите

През 2012 г. върху земята ще се стовари супер-катастрофа: магнитното поле на планетата внезапно ще се обърне. Гигантски земетресения и приливни вълни ще унищожат напълно нашата цивилизация. Европа и Северна Америка ще се изместят с хиляди километри на Север и ще спрат в полярния кръг. Тези апокалиптични събития ще причинят гибелта на почти цялото население на света.

Такива са предсказанията, които идват от маите . Те са били наследници на легендарната Атлантида, която понастоящем е погребана под ледовете на Южния полюс. Атлантите са притежавали изключителни астрономични познания и са били в състояние да предскажат точно предишния световен потоп от 9792 г. пр. Хр. Тогава те са построили десетки хиляди лодки и са успели да избягат към Африка и Южна Америка.

Учените искат да отправят това страшно предупреждение към целия свят, след като са успели да разбият няколко древни кода (с възраст от над 10 000 години). Те са от изключително важно значение за нашата цивилизация, тъй като 2012 г. приближава. През тази година, Венера, Орион и още няколко небесни тела ще застанат в същите “кодови позиции”, в които са били и през 9792 г. пр. Хр. - годината на предходния катаклизъм!

bard.bg

П.П:Дали отново да не прочетем предсказанията на маите - ако не за друго, поне да приготвим един Ноев ковчег, за всеки случай? Вярвам, защото е абсурдно, казвали древните римляни.

Редактирано от U.Ra (преглед на промените)

Не, антропогенният фактор няма да се осъществи, защото в никое пророчество от тези, за които аз знам не се казва, че хората ще се самоунищожат.

Е нали Ванга и Нострадамус предричат 3-та световна война ? Да не мислиш, че бихме оцелели при една евентуална ядрена война ?

П.П. Честно казано се съмнявам, че световните лидери ще са толкова тъпи, че да допуснат ядрена война...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.