Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Краят на света : през 2012 или 2060 година?

Featured Replies

Да. Нима нямам право? Мога да си изказвам мнението, това е форум:P

• Отговори 1,1k
  • Прегледи 161,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Не е смешно, баба Ванга казала, че Третата световна ще започне през 2010г Публикувано изображение

И къде прочете тази глупост

Публикувано изображение

Ванга никога не е говорила с цифри

Излагаш се

Ми то до голяма степен двете понятия са взаимно свързани Публикувано изображение

Някой беше казал, че най-голямата опасност за Планетата е човечеството. Подкрепям го. Публикувано изображение

Може би зад въпроса за края на света всъщност се крие страхът от собствения ни край. Не се страхувайте. Всичко ще бъде наред. Междувременно винаги можем да направим някое и друго полезно нещо за другите. Може и да не направим. Може поне да осъзнаваме какво всъщност правим. Въпрос на избор.

Всяко нещо си има край ;) Нашият също ще дойде, да видим само кога :P

Един баща имал двама сина . Единият казал утре няма да вали,а другият ,ще вали. Брей казал си бащата единия винаги познавал. Те така е и с предсказанията. Все,ще се намери някой,чиито думи да съвпадат с дадено явление.

Бе и да дойде края на света скоро, едва ли трябва да се тревожим много, тъй като няма да можем да го спрем:P

Така е всяко нещо си има край въпросът е че лично моя няма да е при катаклизми (живот и здраве да доживея старческа възраст),а иначе ако продължава светът да се заплшва с войни за едиси какво да предполага се че все на някой ще му писне и ще стане нщо(нямам си идея какво) дето ще ни затрие ...... ;) ;) .... "Не се страхувайте. Всичко ще бъде наред" всеки така може да каже никога не можеш да знаеш какво ще ти се случи ..Но точно не очаквам да загина при катаклизъм даже е по-вероятно учените да възкресят мъртвите като зомбита (голям фен съм на филми с мъртъвци,макар че реално не вярвам да се случи подобно нещо,още не е толкова напреднала науката)....То всъщност и това се води нещо като катаклизъм , безкрайни армии от зомбита вървят и сеят хаос.. Опа влезнах в филм майче..... Публикувано изображение:P

Според мен края на света ще е по съвсем друг начин. От петата раса ще преминем в шестата, т.е. нас всичките ще ни изнесат в съвсем друга деменция или на друга планета и там да се доразвиваме. Защото Земята я направихме на развалина и явно се нуждае от " ремонт", но първо нас трябва да ни телепортират на някъде . Не случайно в Библията се казва, че всичко ще стане в един миг , всички няма да умрем , но всички ще се изменим. Публикувано изображение

Не случайно в Библията се казва, че всичко ще стане в един миг , всички няма да умрем , но всички ще се изменим. Публикувано изображение

Един миг от гледна точка на Вселената е едно, а един миг от човешка гледна точка е нещо друго. Двете са различни понятия.

Според мен края на света ще е по съвсем друг начин. От петата раса ще преминем в шестата, т.е. нас всичките ще ни изнесат в съвсем друга деменция или на друга планета и там да се доразвиваме. Защото Земята я направихме на развалина и явно се нуждае от " ремонт", но първо нас трябва да ни телепортират на някъде . Не случайно в Библията се казва, че всичко ще стане в един миг , всички няма да умрем , но всички ще се изменим. Публикувано изображение

Никой няма да на принесе на друга планета, да опропастим и нея. Човечеството ще си продължи еволюцията на тази планета. Възможни са изключения, но те ще засегнат малка част от хората. Ако условията на Земята станат такива, че продължаването на еволюцията да е невъзможно, планетата ще бъде изведена временно от потока на космическата еволюция, което ще забави развитието ни изключително много. По отношение на отделния човек това означава, че той няма да се въплъщава доста дълго време. Разликата с едно евентуално унищожаване на планетата е, че в първия случай след обскурацията хората ще имат готови форми/тела с които да продължат еволюцията си, а във втория ще трябва да започнат да си ги изграждат наново (най-вероятно през следващия космически период / манвантара).

Някой от вас може би са чели книги за Ноевият потоп, в които се привеждат исторически и археологически доказателства в подкрепа на твърдението, че действително е имало такъв потоп и той е обхващал една немалка част от планетата. Та, според някои теории целта на този потоп е била да се премахнат по-недоразвитите и прости Homo sapiens и да останат само по-развитите, умни и облагородени представители на вида. Същото може да се случи и след Второто пришествие. Аха.

В един организъм, например като човешкия, има клетки, които съставят мозъка, сърцето, други съставят стомаха, трети костите и т.н. Какво ще стане ако премахнем който и да е вид от тях?

В един организъм, например като човешкия, има клетки, които съставят мозъка, сърцето, други съставят стомаха, трети костите и т.н. Какво ще стане ако премахнем който и да е вид от тях?

Аз не говорех за премахване на цял организъм, а само на онези негови клетки, които са болни, изродени, мутирали и спират развитието на целия организъм.

"2050 - Пътуване до други светове

"След 2000 г. няма да има катастрофи, ни потоп. чакат ни 1000 години мир и благоденствие.

Обикновените човеци ще пътуват до други светове със скорост, 10 пъти по-голяма от светлината, както се пътува с автобус.

Това ще стане не по-рано от 2050 година" (1)"

Източник: http://myshop.bg/vanga/predictions.html

"2050 - Пътуване до други светове

"След 2000 г. няма да има катастрофи, ни потоп. чакат ни 1000 години мир и благоденствие.

Обикновените човеци ще пътуват до други светове със скорост, 10 пъти по-голяма от светлината, както се пътува с автобус.

Това ще стане не по-рано от 2050 година" (1)"

Източник: http://myshop.bg/vanga/predictions.html

Абе, мира и благоденстнвието нямаше ли да траят само 10 години.

1000 години са твъде, твърде много. Хората няма да бездействат през тези 1000 години. А принципът на развитието засега е развитие чрез страдание. 1000 години бездействие ще значат 1000 години без развитие. Аха.

Краят на света ще настъпи 2012 , според Майте краят на света ще настъпи през 2012 , Цитат майтие : " И когато две сланца огреят света . ще се зароди ново начало " с това имат предвид че 2012 ще се дойде 10-тата планета "Нибиру" наричана още планетата "Х" , тя ще е видима с просто око още през май 2009 , постепенно климата ще става все по горещ,глобалното затопляне ще се удвои , ледовете ще се растопят , и когато Нибиру удари земята , ще настъпи невиждан хаос , това се очаква да стане на 21.12.2012 година , планетата е засичана още през 2002 година на 13 септември ( АКО НЕ СЕ ЛЪЖА ) , цитат : вярвате или не в Нибиру тя идва за да разруши света , ! Има много теории за края на света , но ако не видим планетата през май 2009 , тази теория за нибиру , отпада, и следва другата за ванга през 2010 . така че то ше покаже , !

ТАЗИ ТЕМА НЕ Е НАПРАВЕНА С ЦЕЛ , СТРАХ,ШОК, И УЖАСИ ! Публикувано изображение

И в крайна сметка никой неможе да каже освен него а именно " БОГ " ! ;)

ето тук можете да видите част от написаното тук и по подробна информация за планетата Х http://vbox7.com/play:defd0579

Редактирано от Half_Blood_Prince (преглед на промените)

Абе, то според някой и през милениума - 2000 - 2001 г. трябваше да дойде края на света, ама засега още не е дошъл. Аз лично не се безпокоя. Вярвам, че ще преживея и третата световна война и Второто пришествие. Ъхъ. Без майтап! Публикувано изображение

Между другото, в предсказанието се казва: "И когато две слънца... каквото беше там... тогава и тъй нататък ще дойде края на света". Да, ама Нибиру е планета, т. е. камък, а не е звезда, т. е. слънце. Следователно, това със сигурност няма да са две слънца, ако говорим конкретно за Нибиру. Ъхъ.

Редактирано от tuksum (преглед на промените)

Абе, то според някой и през милениума - 2000 - 2001 г. трябваше да дойде края на света, ама засега още не е дошъл. Аз лично не се безпокоя. Вярвам, че ще преживея и третата световна война и Второто пришествие. Ъхъ. Без майтап! Публикувано изображение

Между другото, в предсказанието се казва: "И когато две слънца... каквото беше там... тогава и тъй нататък ще дойде края на света". Да, ама Нибиру е планета, т. е. камък, а не е звезда, т. е. слънце. Следователно, това със сигурност няма да са две слънца, ако говорим конкретно за Нибиру. Ъхъ.

това не е точно планета а нещоооо ъъъъъ .. де да знам Публикувано изображение ми представи си , както има планета примерно без кислород така има и гореща планета незнам и аз немога да си го обясня , и дано да не става нищо де , но ако оставим това , следва 3-тата световна ;)

това не е точно планета а нещоооо ъъъъъ .. де да знам Публикувано изображение ми представи си , както има планета примерно без кислород така има и гореща планета незнам и аз немога да си го обясня , и дано да не става нищо де , но ако оставим това , следва 3-тата световна ;)

Айде първо си го обясни и тогава ще се плашиш. Ъхъ. Публикувано изображение

То, ядрото на планетите си е горещо, но това е отделен въпрос. А гореща може да бъде планета, която е много близо до някоя звезда.

Да, третата световна война следва. Но, все пак и след първата и след втората световна война е имало доста оцелели, че дори и останали здрави хора, нали. Да не се безпокоим отсега.

Аз не се плаша , просто го имам в предвид от каде да знаеш , че наистина няма да стане нека да видим през май 2009 ако се появи планетата , ше му мислим тогава , ! ;)

Това е характерно за предсказанията, че разбираш какво в действителност са имали предвид едва, когато то се сбъдне.

В предсказанието се казва ново начало, нали? Не се казва смърт. Обикновено преди едно ново начало има символична смърт на нещо старо - ама това е тема за мистиците, а ти не си такъв, защото не те виждам да пишеш тук.

аз , не съм мистик просто съм един човек който прави една от хилядите такива теми по форум , каквото става да става , но аз мисля че подно НОВО НАЧАЛО имат предвид че ще започнем отначало в отвъдното Публикувано изображение , незнам !

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.