Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Краят на света : през 2012 или 2060 година?

Featured Replies

Е не че вярвам де , но питах исках да видя вашите мнения каквото стане ще стане. п.п. Нострадамус е предсказал , че през 2060 година ще е краят на света. Все пак е предсказал кога ще свърши втората световна война :wors:

• Отговори 1,1k
  • Прегледи 159,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Аз пък съм чувал, че Ванга е правила предсказания (извинявам се ако, не употребявам точния термин) за човечеството чак до 3797 година, от което следва, че дотогава все пак няма да е настъпил края на света.

Аз пък съм чувал, че Ванга е правила предсказания (извинявам се ако, не употребявам точния термин) за човечеството чак до 3797 година, от което следва, че дотогава все пак няма да е настъпил края на света.

Не я смятай за сигурен източник на информация.

Слънцето е в последния сектор на Стрелец.

Че ще стреля лъчи-ще стреля. :headphones:

Мда,като изчезнем ние,Стрелците,ще изчезне и света

Щото без нас не може

Публикувано изображение

Няма кой да ви свети

Мда,като изчезнем ние,Стрелците,ще изчезне и света

Щото без нас не може

Публикувано изображение

Няма кой да ви свети

Искаш да кажеш "няма кой да ви стреля" ?

За мен е грешно разчетено,по-скоро много млади хора със светли души ще си отидат от този свят до 2012 .

За мен е грешно разчетено,по-скоро много млади хора със светли души ще си отидат от този свят до 2012 .

Отоговорът може да бъде само 1: значи светът е прекален тъмен за тях. :speak: Нищо-има бол други светове. Нищо не се губи! Публикувано изображение

Отоговорът може да бъде само 1: значи светът е прекален тъмен за тях. ;) Нищо-има бол други светове. Нищо не се губи! Публикувано изображение

Сигурен ли си? Публикувано изображение

Ето тук! има 220 дати за края на света. И нарастват. За съжаление сайтът е на английски.

Хубавото е, че повечето сме ги преживели вече:-D Но го има и това за маите и 2012 година.

Ето тук! има 220 дати за края на света. И нарастват. За съжаление сайтът е на английски.

Хубавото е, че повечето сме ги преживели вече:-D Но го има и това за маите и 2012 година.

Кой не чете внимателно ??? :) :) :)

"New Age writers cite Mayan and Aztec calendars which predict the end of the age on Dec 21, 2012. "

Това е от сайта който даваш :).

А до 2012 г. има много вода да изтече :)

Кой не чете внимателно ??? :) :) :)

"New Age writers cite Mayan and Aztec calendars which predict the end of the age on Dec 21, 2012. "

Е как..Ей го къде е...
http://en.wikipedia.org/wiki/Super_Large_Hadron_Collider Ако не умрем от сегашния адронен колайдер, през 2012 ще е готов новия :) Вече има още една причина да умрем пррез 2012 г. :) :)

Преди два дена в библиотеката ми попадна една книга "Пророчеството на Орион", написана от Патрик Джерил и Джино Ратинкс през 2001 г. В книгата са приведени много доказателства в подкрепа на тезата, че на 21 срещу 22 декември 2012 г. на Земята ще настъпи голяма катастрофа. Според авторите точно тогава магнитното поле на Слънцето рязко ще се промени и това ще предизвика много мощни изригвания. Огромни пламтящи потоци ще се отделят в пространството. В следствие на това магнитното поле на Земята също ще се обърне и полюсите ще се обърнат. Земята ще обърне посоката си на въртене. Ще се предизвика огромна приливна вълна и на Земята ще загине почти всичко живо. Книгата е базирана на книгите "Пророчеството на маите", "Пътят на полюса" от професор Чарлс Хапгуд. Според авторите преди около 12 000 години подобно нещо се е случило на Земята и тогава съществуващият тогава континент Атлантида е бил изтикан към Южния полюс. Книгата е базирана на много древни текстове на древните египтяни и маите (Не е ли чудно че календарът на маите свършва именно през 2012 г. !?), както и на много математически изчисления. Предишният катаклизъм се е случил точно 9792 г. пр. Хр., когато магнитното поле на Земятя внезапно се е променило и посоката на въртене на Земята и полюсите са се обърнали. Авторите си служат и с някои доказателства и от Зодиака. Точно тогава Земята е била в епохата на Лъва и Венера е направила ретроградното си движение над Орион. Същото трябва да се случи пак през 2012 г. Много учени са установили, че на всеки 12 000 години магнитното поле на Слънцето внезапно се е обръщало и това е предизвикало огромни катаклизми на Земята. Доказателство за това е и ледниковия период на Земята. Предишният катаклизъм е бил точно на 27 юли 9792 г. пр. Хр. В книгата има и много математически изчисления, които аз много не разбирам и не бих могъл да опиша.

В някои вестници (напр. "Феномен") прочетох подобни неща.

Моят въпрос е според вас има ли нещо вярно в това и ако има нещо вярно обречени ли сме? Аз съм много объркан и ме е страх, след като научих тези неща. Ще публикувам темата и в други клубова на дир-а, за да видя там какво мислят за това.

Възможно или не ?

Според мен е доста вероятно. Маите са били високоразвита култура, а календарът им е безгрешен дори в днешно време. Правили са изчисленията си по звездите и тяхното движение и са имали безгрешен усет за време. Но ще видим какво ще стане като дойде този ден. Лично на мен ми се живее.

Не вярвам на такива предсказания,и не искам да вярвам.Реално погледнато,за всеки "краят" може да настъпи по всяко време.

Кой не чете внимателно ??? :clap::) :)

Извинявай, не разбрах какво не съм прочел.. Темата е предсказанието на маите за 21-дек-2012. Аз посочвам сайт, в който това също го пише, ти ми цитираш същият сайт, за същото нещо. Явно много ми се спи или ти не си прочел:-Р

Ако има край на света, то ние самички ще се затрием. :angry: Възможно е, да. Всичко е възможно. Така че живейте живота си така, че да можете да умрете щастливи във всеки един миг. И не забравяйте, че според физиците нищо не се губи - енергията само преминава от една форма в друга. :speak: Демек безсмъртието ни е в кърпа вързано.

Ако има край на света, то ние самички ще се затрием. :angry: Възможно е, да. Всичко е възможно. Така че живейте живота си така, че да можете да умрете щастливи във всеки един миг. И не забравяйте, че според физиците нищо не се губи - енергията само преминава от една форма в друга. :P Демек безсмъртието ни е в кърпа вързано.

Подкрепям безрезервно! :speak:

Да бе, то нали и през 2000-ната щеше да настъпи края на света...сега през 2012...ех..ех..вече има тероия, че може да настъпи на 21 или 22 октомври...тази година...май така беше ама не съм много сигурна.. :-)

Моят въпрос е според вас има ли нещо вярно в това и ако има нещо вярно обречени ли сме? Аз съм много объркан и ме е страх, след като научих тези неща.

Не се притеснявай, рано или късно всички ще умрем :-) няма къде да избягаме...

Редактирано от productxaxa (преглед на промените)

Да бе, то нали и през 2000-ната щеше да настъпи края на света...сега през 2012...ех..ех..вече има тероия, че може да настъпи на 21 или 22 октомври...тази година...май така беше ама не съм много сигурна.. :-)

Не се притеснявай, рано или късно всички ще умрем :-) няма къде да избягаме...

"Голата Истина" я знаеха и комунистите, които "са на всеки километър"(не можеш да избягаш от тях :P ) и "тях смърта не ще ги уплаши". "Разстрел, след разстрела-червеи".......... и завъртане наново на хранителната верига... Публикувано изображение

Тези два цвята черно и червено са много показателен за социалиалистите(и за 3-те абрахамски религии), и се чудя червей от "червен" ли иде или от "чер"?... :speak:

Обръщам се към модераторите с предложение да се обединят двете сходни теми. Ето какво се казва в древните текстове на маите за битието след 2012 г.: "Земята ще премине отвъд технологиите, които познава, отвъд времето и парите. Човечеството ще влезе в пето измерение, след като премине през четвъртото. Планетата Земя и Слънчевата система ще влязат в галактичека синхронизация с останалите светове във Вселената." Нашата генетична информация - ДНК ще бъде усъвършенствана и репрограмирана от Центъра на галактиката, поясняват изследователите. Този процес според тях вече е започнал. Всеки човек сега се изменя - някои осъзнават това, други не. Човечеството и планетата Земя претърпяват огромна промяна - извършва се преди всичко качествен скок в съзнанието и възприемането на реалността. Всъщност, това е Апокалипсиса, което не означава нещо лошо, разбира се, а Разкриване. Тайнството на маите предрича, че през 2012 г. плоскостта на нашата Слънчева система ще се подравни съвсем точно с плоскостта на нашата галактика Млечния път. Това става на всеки 26000 години. Изследователят Върджил Армстронг твърди, че и други две галактики ще се изравнят с нашата по същото време, което е космическо събитие. В резултат на ставащите изменения времето се забързва, колабира, както казват хронолозите. За хиляди години резонансът на Шуман - "сърдечния ритъм" на Земята е бил 7.83 цикъла на секунда. Но от 1980г. този резонанс се покачва - в момента е 12 цикъла на секунда. Това означава, че времето бърза: вместо за 24 часа то изтича за по-малко от 16 часа, а ще стане 12. Нищо страшно няма да се случи! Човечеството просто навлиза в едно ново измерение. Това ново измерение е по-скоро ниво на съзнание, отколкото действително място. Случва се онова, което някои наричат разширяване на съзнанието. И това се усеща вече от доста хора. Когато човек живее с отворени не 7, а 12 чакри и всички около него възприемат действителността по същия начин, той ще се намира в 5-то измерение. Според пророчеството, заложено в календара на маите, някои ще преминат отвъд омагьосания кръг на парите и времето, като освободят съзнанието си от всякаква негативност и отворят път към новия свят - на безмерната любов. Този процес, разбра се, няма да се случиш от днес за утре. Но важното е, че вече започва да се случва...

Обръщам се към модераторите с предложение да се обединят двете сходни теми.

Мерси. Друг път-драсни едно ЛС- повече ще ти се зарадвам......

За останалото-може и да си права.Кой ли знае ?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.