Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Учителят Петър Дънов

Featured Replies

Добре тогава, раби Божии, чада мои :)

Предвид искренните ви молитви и бъдещи (!) пожертвования :ph34r: Аз реших :

1.)вдигам епитимията от тримата грешници , като това да им е едно на ум - следващият път наказнаието ще бъде по-строго

2.)оставям ангел - хранител в раздела, наречен "Infinifity" да бди над вашия покой и добро храносмилане

3.)Tuksum окончателно и безвъзвратно е причислена към женския пол.

4.)след точно един час, броено от публикуването на този пост спамът ще бъде разчистен от тази и от някои други теми.

Dixi.

Отче, Trichocephalus!Учителю,Trichocephalus!

Не трий,тъй наречения спам.Ще лишиш всички които не са чели до сега от качествено четиво/За правене на плочки....на корема/ :ph34r:

Защо не направиш тема "Изтрити мнения" и да премествате всички съобщения дето са излишни.Ще стане весела предполагам.

Наздраве! :wors:

• Отговори 2,5k
  • Прегледи 273,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Г-н ПАРА, преди всичко от тези неонови цветове, с които изпъстряш постовете си ме заболяват очите, затова бъди така добър да ги използваш по-малко, ако искаш да чета какво си написал. А ти си написал

• Въпросът е дали това, което се е именувало Бяло е наистина бяло, щото се сещам и за едно друго бяло братство от арийци. Точно. Всъщност аз не виждам какви чак толкова удивителни премъдрости се

• "Символ е кръстът. ... вие всички сте кръстове... вие сте живите кръстове... Човек е кръст. Вие сега туряте кръста вън от себе си. Вие сте, които клеймите кръста, вие сте, които го чистите. Живееш доб

Публикувани изображения

3.)Tuksum окончателно и безвъзвратно е причислена към женския пол.

Тъй ли?! Че кой ти е дал позволение да ме причисляваш към който и да е пол? И как стигна до Великия Извод, че са ме причислили именно към този пол, а не към другия или може би към нещо друго???!!! :ph34r: :ph34r:

По темата за Дънов, а и за останалите секти в частност се чудя, как е възможно да проповядват добро и ненасилие, а всички до един да са готови с бой да вкарат в правия път неориентироните и поелите по грешен път?!

Редактирано от tuksum (преглед на промените)

...според мене се нарича "Каб-ала-бала"-"манджа с грозде", хем "Бог е Слънцето", хем брадатия старец Сатурн... :ph34r:

А има ли някой сигурна представа чий е това творение. Сигурна съм, че не е от там от където очаквате със злорадство.

Тъй ли?! Че кой ти е дал позволение да ме причисляваш към който и да е пол? И как стигна до Великия Извод, че са ме причислили именно към този пол, а не към другия или може би към нещо друго???!!! :ph34r: :ph34r:

По темата за Дънов, а и за останалите секти в частност се чудя, как е възможно да проповядват добро и ненасилие, а всички до един да са готови с бой да вкарат в правия път неориентироните и поелите по грешен път?!

Само Бой(Boy) http://en.wikipedia.org/wiki/Boy те оправя тебе... и..... хиджаб(справка" Алия в Страната на Шарията)

http://en.wikipedia.org/wiki/Hijab

А има ли някой сигурна представа чий е това творение. Сигурна съм, че не е от там от където очаквате със злорадство.

Ей от тук. Ние него вече го обсъждахме, макар и не много обстойно в темата за Сатурниадите.

http://en.wikipedia.org/wiki/Saturn_(mythology)

Това последното пък вече е пълна измислица, от което си правя извода, че някои участници си пишат ей така за забавление без да са наясно с нещата. Аз съм на принципа това което не разбирам или не мога да възприема да не бързам да го отричам, защото разбрам, че при всички случаи ще сгреша

Редактирано от mimito53 (преглед на промените)

Само Бой(Boy) http://en.wikipedia.org/wiki/Boy те оправя тебе... и..... хиджаб(справка" Алия в Страната на Шарията)

http://en.wikipedia.org/wiki/Hijab

Май си същия като тези, които плюеш най-много, а? Публикувано изображение

Maat ако съм край теб такъв ще ти врътна, че не знам дали ме разбираш. Не заради нещо друго, не заради школи, организации и т.н... но защото ми е жал за душата ти и за това че не осъзнаваш по какво плюеш и на какво се обричаш. Ако съм сигурна, че с един юмрук в десятката ще те стресна и събудя още сега ставам, хващам влака и тръгвам. СПРИ СЕ ЗА БОГА НЕ ЗАРАДИ НЕЩО ДРУГО НО ЗАРАДИ САМАТА СЕБЕ СИ!

И този ник който си сложила той ще ти изяде главата: Истинно без лъжа означава проверено от чистото сърце, изпитано и преживяно. Понеже е изпитано и преживяно, е освободено от лъжата, затова е казано " истинно без лъжа". После е казано: "Достоверно" - означава научно проверено от чистия разум и затова достоверно. После е казано още:

"Във висша степен истинно" - това означава проверено чрез душата, от мистичния опит на душата. Всичко това е Маат, на египетски Истината. Истината , проверена в трите свята: сърцето, разума и душата. Това означава Истина, която е проверена в трите свята, е абсолютна, без примеси и лъжа. Това означава , че когато човек търси Истината, той трябва да я провери в трите свята. Така той ще стане едно с нея и ще бъде част от нея.

Това е Маат и по плодовете се вижда, че ти не следваш този принцип.

Това последното пък вече е пълна измислица, от което си правя извода, че някои участници си пишат ей така за забавление без да са наясно с нещата.

Да видим кой пише измислици за забавление. :ph34r: Прочети горния цитат.

Редактирано от tuksum (преглед на промените)

Ей от тук. Ние него вече го обсъждахме, макар и не много обстойно в темата за Сатурниадите.

http://en.wikipedia.org/wiki/Saturn_(mythology)

Аз обаче попитах за "художественото изобретение"

Ааа, не! имам бенка под левото..... не се вижда дори и на плажа...само в банята..

Публикувано изображение

Публикувано изображение

малко обстрелване с думи няма да ти навредят но сигурна съм, че никой няма да те бие. Радвай се че някой му пука за тебе

ЦИТАТ(U.Ra @ 21.01.2009г. в 17:25ч.) *

Май си същия като тези, които плюеш най-много, а? cool.gif

Ааа, не! имам бенка под левото..... не се вижда дори и на плажа...само в банята..

Къде казваш, че имаш бенка? ;)Публикувано изображение

И това какво общо има с това, което те попитах?

А искаш ли да видиш аз къде имам бенки??? :clap::doh:

ЦИТАТ(U.Ra @ 21.01.2009г. в 17:25ч.) *

Май си същия като тези, които плюеш най-много, а? cool.gif

Къде казваш, че имаш бенка? :rolleyes:Публикувано изображение

И това какво общо има с това, което те попитах?

А искаш ли да видиш аз къде имам бенки??? :handshake::wow:

От няколко стотин километра е видно ,че изгаряш от желание да му покажеш!!! :jumping11: :jumping11: :friends1:

От няколко стотин километра е видно ,че изгаряш от желание да му покажеш!!! :jumping11: :jumping11: :handshake:

Що, ти не искаш ли? Публикувано изображение

В смисъл? :jumping11:

Във вчерашния вестник има една фотография на Лий Фрийдлендър,ако предлагаш нещо подобно за показване,имаш моята подкрепа и одобрение!В противен случай ме пиши въздържал се... Публикувано изображение

Мисля, че знаеш какво означава Пентаграма.

За пентаграма и другите ала бала, някои вещи в магьосничеството казват, че не вършат работа при предпазването от духове, когато те биват призовавани. Единственото нещо, което спира духовете е силата на мисълта. Тя пък в повечето случаи се задейства, заради това, че човек вярва, че пентаграмът и другите ала бала неща действат. Ако човек се усъмни в това и повярва, че нарисуваните на пода символи няма да спрат злия дух, тогава никакви пентаграми и ала бала неща няма да го спрат. Капиш?! Публикувано изображение

Във вчерашния вестник има една фотография на Лий Фрийдлендър,ако предлагаш нещо подобно за показване,имаш моята подкрепа и одобрение!В противен случай ме пиши въздържал се... Публикувано изображение

....а снимка :camera2: на 20-годишната МЪДОна-Мамма Донна(сега половин век)? харчи ли се за тебе?... ;)

http://lifestyle.ibox.bg/news/id_236563169

..like a VIRjinn "gene", една от тези 72, дето МухаМед обещава на мюслитата за добра служба в РайКският Оейзис в пустинята.. Публикувано изображение

Редактирано от U.Ra (преглед на промените)

....а снимка :camera2: на 20-годишната МЪДОна-Мамма Донна(сега половин век)? харчи ли се за тебе?... ;)

http://lifestyle.ibox.bg/news/id_236563169

..like a VIRjinn "gene", една от тези 72, дето МухаМед обещава на мюслитата за добра служба в РайКският Оейзис в пустинята.. Публикувано изображение

Явно лошо съм се изразил,много погрешно ме разбрахте,май... ;)Интересно какво би казал учителят за тая снимка?Дали е достатъчно слънчева?Щото колегите я смятат за бичи шиитс. Публикувано изображение

Хубавото е че имам добри спомени от въпросната година.Тогава Прешъс Уилсън ми изпя/връчи/ еднопосочен билет до луната.

Баси. Това бе всъщност последната година от ....... :P упс ,за малко да се изтърва.Туки,чакам да ми отговориш,имаш още 1 час.После вече те не виждам. Публикувано изображение

Редактирано от neo2311 (преглед на промените)

Явно лошо съм се изразил,много погрешно ме разбрахте,май... :camera2:Интересно какво би казал учителят за тая снимка?Дали е достатъчно слънчева?Щото колегите я смятат за бичи шиитс. Публикувано изображение

Хубавото е че имам добри спомени от въпросната година.Тогава Прешъс Уилсън ми изпя/връчи/ еднопосочен билет до луната.

Баси. Това бе всъщност последната година от ....... ;) упс ,за малко да се изтърва.Туки,чакам да ми отговориш,имаш още 1 час.После вече те не виждам. Публикувано изображение

Като чета тая информация си мисля, че много правилно ти прецених възрастта още ееее ееййййййййййй, когато дойдох в този форум за пръв път.

Някой да каже нещо за това???

Публикувано изображение

Това е петолъчка,много интересно ,ама това прието ли е на въоръжение при Дъновистите или е провокация?

Тука има много символика,интересно е кога е направено това и от кой?

мдаа ще трябва да търся!

значи има:

врата

чаша

книга

лампата на аладин май

портокалово дърво

скиптър,

подписа МУ сигурно,

тука има нещо, но не мие ясно (ще трябва да чета не знам някой даи ще аде инфо)

Дънов с разперени ръце като Христос,може би и като светец,

пет +3 дечица може би ангели

колелото с крилата масонски символ май беше (на "петлиците "в казармата май имаха този знак)

окото ,това си е масонски символ има го на банкнотата от един долар

кръста ,много интересно този кръст е супер с полумесец,близо до египетския и свастиката ,и тези змии

Много символично ми стана ,мдаа

Редактирано от camarero (преглед на промените)

Прочетох няколко пъти поста ти но нищо не разбрах!Как така ще тежи на източниците и какво?На съвеста ли какво? Шарлатанство в какъв смисъл го споменаваш също не разбрах?Иначе пишеш доста абстрактно....ако може малко по-ясно,защото признавам не съм специалист в областа,но си имам лично мнение! Публикувано изображение

Ядно е , че нищо не разбираш, но пък си упорит.

http://www.bratstvoto.net/vehadi/menu/pent.../pentagram.html

Това е петолъчка,много интересно ,ама това прието ли е на въоръжение при Дъновистите или е провокация?

Тука има много символика,интересно е кога е направено това и от кой?

мдаа ще трябва да търся!

значи има:

врата

чаша

книга

лампата на аладин май

портокалово дърво

скиптър,

подписа МУ сигурно,

тука има нещо, но не мие ясно (ще трябва да чета не знам някой даи ще аде инфо)

Дънов с разперени ръце като Христос,може би и като светец,

пет +3 дечица може би ангели

колелото с крилата масонски символ май беше (на "петлиците "в казармата май имаха този знак)

окото ,това си е масонски символ има го на банкнотата от един долар

кръста ,много интересно този кръст е супер с полумесец,близо до египетския и свастиката ,и тези змии

Много символично ми стана ,мдаа

Редактирано от Assett (преглед на промените)

Бих казал, че всичко в този разяснителен линк за пентата е наггласено.

Пентаграмата била 'Соломонов печат' ?...-хахахаа

А хексаграмата?.... :)

Че и 5-те соломонови 'добродетели' били за Дънкината пента?... Соломо имал добродетели?.... :jeer:

Спекулация огромна! ;)

Оня ден чух, че 'Дънката приличал визуално на Вйаса Дева'?... Браво на него! И аз приличам на Робърт Плант! ;) Нъц-нъц! Публикувано изображение

Оня ден чух, че 'Дънката приличал визуално на Вйаса Дева'?... Браво на него! И аз приличам на Робърт Плант! :) Нъц-нъц! Публикувано изображение

На Робърт Плант не чак толкова, ама приличаш на Дейвид Ковърдейл.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.