Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Учителят Петър Дънов

Featured Replies

Сега за Дънов ти казах,че не Го харесвам и това си е мое лично мнение и ти посочих някои неща ,които ти не коментираш ,а задаваш нови въпроси

,Ок

Смятам, че всеки си има път по който върви. Твоят не е този на Дънов. Но много други вървят по неговия път. Важна е целта и да не си пречим. Не знам на кой въпрос не съм ти отговорила. За пентаграма мисля, че се изяснихме? За розенкройцерите също. Колкото до „Великите българи“ - тук не вижждам въпрос, а само коментар. Аз не мога да ти отговоря на въпроса защо Дънов излезе на второ място.

1.Дънов е написал един труд

http://www.bialobratstvo.info/index.php?op...2&Itemid=33

което едно лошо копие на други двама(чужденци)и псевдоисторици пишещи българска история (шафарик и иречек)не знам по време може да им разлика ,но тезите са еднакви!

Все повече германски учени отхвърлят тия "тези",но нашите "официали" продължават да твърдят за "германска култура на Балканите"и за списването на "готска "библия от Урфила(Вулфила,Улфила)

а това е "кирилицата"сегашната ,усъвършенствана от Св. Кл.Охридски

Последователите Му правят конференции на тази тема и то международни, а това е антибългарска политика!

По отношение на готите съм пълен профан, така че тук нищо не мога да кажа. Обикновено взимам мнение само там където поне малко нещо съм прочела. :clap:

За Г.Димитров ти знаеш сега и по добре сподели :clap:

Това вече съвсем пък не мога да го разбера. Публикувано изображение Ако знаех нещо което Г.Димитров е казал публично за Дънов, то отдавна да съм го цитирала. Знам само, че са живяли известно време в една къща на ул. „Опълченска“ в София и толкова. Разликата в идеологиите на двамата е огромна. Последователите на Дънов много са изпатили след 1944г. Публикувано изображение
  • Отговори 2,5k
  • Прегледи 273,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Г-н ПАРА, преди всичко от тези неонови цветове, с които изпъстряш постовете си ме заболяват очите, затова бъди така добър да ги използваш по-малко, ако искаш да чета какво си написал. А ти си написал

• Въпросът е дали това, което се е именувало Бяло е наистина бяло, щото се сещам и за едно друго бяло братство от арийци. Точно. Всъщност аз не виждам какви чак толкова удивителни премъдрости се

• "Символ е кръстът. ... вие всички сте кръстове... вие сте живите кръстове... Човек е кръст. Вие сега туряте кръста вън от себе си. Вие сте, които клеймите кръста, вие сте, които го чистите. Живееш доб

Публикувани изображения

Смятам, че всеки си има път по който върви. Твоят не е този на Дънов.

Да ,точно си го казала и аз съм съгласен !!

Но се забелязват тенденции на агресивна кампания,това е което ме амбицира!

Щото в такава кампания се забелязва подценяване на аудиторията,все пак не сме началото на 20 век,имаме нет ,хехехее Публикувано изображение

Пък ,Розенкройцерите се оказаха последователи на на Бого-милите,на катарите и албигойците пък те са (ариани или съботяни в общо наименование)и т.н.

След като инквизицията изгаря 160 тамплиери и им разграбва имуществото ,остатъците( или тези които се спасяват) основават Масонството в Шотландия

Така ,че ако е бил посветен в ордена на Розенкройцерите(Кръста на Розата) е Масон!

поздрави

Да ,точно си го казала и аз съм съгласен !!

Но се забелязват тенденции на агресивна кампания,това е което ме амбицира!

Щото в такава кампания се забелязва подценяване на аудиторията,все пак не сме началото на 20 век,имаме нет ,хехехее Публикувано изображение

Пък ,Розенкройцерите се оказаха последователи на на Бого-милите,на катарите и албигойците пък те са (ариани или съботяни в общо наименование)и т.н.

След като инквизицията изгаря 160 тамплиери и им разграбва имуществото ,остатъците( или тези които се спасяват) основават Масонството в Шотландия

Така ,че ако е бил посветен в ордена на Розенкройцерите(Кръста на Розата) е Масон!

поздрави

Камериера, би ли ми казал кое православно попово лъжиче вмирисано на джибри ти подшушва тези тезиси, за да му издърпам ушото? :rolleyes:

лявото, тъй като е левит.. :P

Розенкройцери, тамплиери, албигойци, катари, павликяни са все масони и ако последователите на Дънов не знаят това, значи не знаят те самите какви са, което е само леко смешно и повече тъжно.

И от мен поздрави! Публикувано изображение

Розенкройцери, тамплиери, албигойци, катари, павликяни са все масони и ако последователите на Дънов не знаят това, значи не знаят те самите какви са, което е само леко смешно и повече тъжно.

Ма'ата, има огромна разлика между ученията и ЦЕЛИТЕ на богомили и розенкройцери. :rolleyes:

Богомилите са изповядвали ВЕДА-Словена, докато Розенкройцерите са тип 'Нацисти'(социалисти), в учението им има спекулации върху сътворението на Света.

Но за православните обожатели на предците(лунните питри)- и двете са под "един знаменател", тъй като са 'общ враг'(абрахамо-еврейски термин). :P

Редактирано от U.Ra (преглед на промените)

Ма'ата, има огромна разлика между ученията и ЦЕЛИТЕ на богомили и розенкройцери. :rolleyes:

Богомилите са изповядвали ВЕДА-Словена, докато Розенкройцерите са тип 'Нацисти'(социалисти), в учението им има спекулации върху сътворението на Света.

И коя е тя, ако не е световна тайна?

Разликите са на пръв и бегъл поглед. Това са производни учения, които в основата си са едно и също. Не само ти си запознатият в този форум, имай това впредвид.

Авма естесвено, че са изповядвали Веда - Словена! Какво друго може да са изповядвали. :rolleyes:

Искам да попитам последователите на Петър Дънов дали и как прилагат това, което Учителят е казал за силата на мисълта.

Разликите са на пръв и бегъл поглед. Това са производни учения, които в основата си са едно и също. Не само ти си запознатият в този форум, имай това впредвид.

Розенкройцерите не изповядват ВЕДА-Словена. Това да не би да е 'малка разлика'?... ВЕДА-словена искаш да сравниш с техните спекулации?.. Публикувано изображение И това било 'на бегъл поглед'?...

"Няма разлика" за правослвието, тъй като НЕ НАБЛЯГАТ НА "РОДОВАТА ПАМЕТ", като Бог, а православните на първо място слагат родовата памет и после тази на Абрахам. Всичко останало е 'под един знаменател', като 'сатанинско' :rolleyes:

Авма естесвено, че са изповядвали Веда - Словена! Какво друго може да са изповядвали. :P

Искам да попитам последователите на Петър Дънов дали и как прилагат това, което Учителят е казал за силата на мисълта.

И историко-археологически е доказано, не само по писанията на Богомилите. ВЕДА-словена се намира там, където богомилите са били локирани.

Селата, в които са събирани песните са основно в Татар-Пазарджишка кааза - Селча, Чавдарли, Касакли, Доспат, Цицюво, Плетена, и в Неврокопска кааза - Джиджова, Теплен, Крушево, Карабула, Долно Дряново, Рибница, Абланица, Лъжен, Фъргова.

Змиите са заселили тези места с мюслюмани по вяра, тъй като мюслитата се стремят към материален свят с илюзорен масикиран райХ.

Змиите винаги заселват свети места с чандала и мангала. :P

"Затова и ний, от денят който сме чули, не преставаме да се молим за вас и да просим от Бога да се изпълните с познанието на Неговата Воля, във всяка премъдрост и духовно разумение." Кол. 1:9 Т.е. има хора, които се молят за мен, да получа познание, което надхвърля техните "истини", знания и въображение.

Нали пуснах линк? http://ziezi.net/veda1/

'Световни тайни' пускат само ДЗмиите. Тези, които искат да продължават в матер, битие на 'своя глава'... :computer2:

Розенкройцерите не изповядват ВЕДА-Словена. Това да не би да не малка разлика?... ВЕДА-словена искаш да сравниш с техните спекулации?.. Публикувано изображение И това било 'на бегъл поглед'?...

"Няма разлика" за правослвието, тъй като НЕ НАБЛЯГАТ НА "РОДОВАТА ПАМЕТ", като Бог, а православните на първо място слагат родовата памет и после тази на Абрахам. Всичко останало е 'под един знаменател', като 'сатанинско' :computer2:

И историко-археологически е доказано, не само по писанията на Богомилите. ВЕДА-словена се намира там, където богомилите са били локирани.

Селата, в които са събирани песните са основно в Татар-Пазарджишка кааза - Селча, Чавдарли, Касакли, Доспат, Цицюво, Плетена, и в Неврокопска кааза - Джиджова, Теплен, Крушево, Карабула, Долно Дряново, Рибница, Абланица, Лъжен, Фъргова.

Змиите са заселили тези места с мюслюмани по вяра, тъй като мюслитата се стремят към материален свят с илюзорен масикиран райХ.

Змиите винаги заселват свети места с чандала и мангала. ;)

Невероятно точно.И мисията на" Мега Архи Всемирния Учител" е била точно такава.Да изучи и локализира точно къде са тия места,за да могат да се направят необходимите промени.

И там където е имал най -много последователи в момента българи почти не живеят.Изселили са се по една или друга причина.

Невероятно точно.И мисията на" Мега Архи Всемирния Учител" е била точно такава.Да изучи и локализира точно къде са тия места,за да могат да се направят необходимите промени.

И там където е имал най -много последователи в момента българи почти не живеят.Изселили са се по една или друга причина.

Е, кажи коя е тази Тринити? Публикувано изображение

Точно както Jack Otto казва:

"If Illuminati is protecting you is THE KISS OF DEATH"

-Спомни си "целувката на Мадона към Бритни"! Публикувано изображение

Змиите винаги протектират тези, които се нуждаят от низша енергия, но попадат по 'закона на Сатурн и Шива'- плодовитост и смъртност(хексаграмата без точка в средата), но ги унищожават като ги употребят, употребят низшата им енергия. Това е и стила на комунистите, мутрите, което е ИМЕННО масоните, илюминати...

Според Ма'ата "богомилите били илюминати", само и само, защото си имали мистично учение! Публикувано изображение

Разбирам православните абрахамци или абрахамските мюслита да разсъждават така, ама ...? :computer2:

Точно както Jack Otto казва:

"If Illuminati is protecting you is THE KISS OF DEATH"

-Спомни си "целувката на Мадона към Бритни"! Публикувано изображение

Змиите винаги протектират тези, които се нуждаят от низша енергия, но попадат по 'закона на Сатурн и Шива'- плодовитост и смъртност(хексаграмата без точка в средата), но ги унищожават като ги употребят, употребят низшата им енергия. Това е и стила на комунистите, мутрите, което е ИМЕННО масоните, илюминати...Според Ма'ата "богомилите били илюминати", само и само, защото си имали мистично учение! Публикувано изображение

Разбирам православните абрахамци или абрахамските мюслита да разсъждават така, ама ...? :friends1:

Но това е точно така!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Тук спор няма. Спорът ти е инциниран, вероятно, от субективно оцветената поради думичката Веда лека заблуда, останала у теб за различията между розенкройцери и богомили. Сега, това за мюсюлманските поселения по земите ни - самият съставител на Веда-Словена е заявил, че е събрал в сборник всичко само от българо-мохамедани и ни от един християнин. Знаеш ли защо е така - чувал ли си за т.нар. криптохристиянство... тук има такава тема, макар, че не се разви добре и замря, поради отново спорове на повърхността. Аман от такива!

Розенкройцерите са последователи на богомилите. Това учение е едно и също и същността му идва от древен Египет още.... а ти какво си мислиш, че е твоята Веда??????????? Мислиш, че си далеч от змиите ли. Ахахахаааааааааааааааа, Египет е наследник на знанията от Веда. И ти не си по-различен.

Розенкройцерите са един резен от тортата, която поднасям на човечеството. - това са думи на така любимия на някои Учител.

И сега, какво излезе? Ма'ата не се заблуждава с приравняване на розенкройцер с богомили, а аз съм в заблуда, зашото имало 'оцветена дума ВЕДА'?,,

и откъде иде тази дума за "В" в българския език, ма Ма'атаджи?.. да не би да иде от египетския или гръцкия или иврит или латински, елински?.. :friends1:

Разбира се, че няма да има 'един ристиенин'. какви са римските ристени? АБРАХАМЦИ?

Ти се чудеше кой са РАННИТЕ РИСТЕНИ? Ето- БОГОМИЛИТЕ са прототипа им, не разни изфантасМАГИрани, подкрепени от "Православната църква".

...не разбрах защо розенкройцерите били 'богомили'?.. оттам тръгна спора, ти го завя в грешна посока и с доста грешни аргумени и там дори.

Луна в Овен ще ти играе много номерца, никога няма да си принзнаеш КОНЦЕПТУАЛНА грешка. Публикувано изображение Може да си признаеш грешка от типа- "не изключих лампата"... Публикувано изображение

ПС:Ма'ата за Египет е казано в Шримад Бхагаватам как се е пръкнал!!- от гоненето на безбожни кшатрии от аватар на Вишну- Парашурама.

Ма понеже твоята 'секта' се секна

-моята иде на помощ. Публикувано изображение

Но това е точно така!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Тук спор няма. Спорът ти е инциниран, вероятно, от субективно оцветената поради думичката Веда лека заблуда, останала у теб за различията между розенкройцери и богомили. Сега, това за мюсюлманските поселения по земите ни - самият съставител на Веда-Словена е заявил, че е събрал в сборник всичко само от българо-мохамедани и ни от един християнин. Знаеш ли защо е така - чувал ли си за т.нар. криптохристиянство... тук има такава тема, макар, че не се разви добре и замря, поради отново спорове на повърхността. Аман от такива!

Розенкройцерите са последователи на богомилите. Това учение е едно и също и същността му идва от древен Египет още.... а ти какво си мислиш, че е твоята Веда??????????? Мислиш, че си далеч от змиите ли. Ахахахаааааааааааааааа, Египет е наследник на знанията от Веда. И ти не си по-различен.

Розенкройцерите са един резен от тортата, която поднасям на човечеството. - това са думи на така любимия на някои Учител.

Като се напъвате да злепоставите Учението нищо не постигате. Идеята е да се изградят духовни мостове между всички учения и религи, това е верния път на човечеството. И то ще стане. Няма друг път за духовното ни развитие. Да си толерантен към разбиранията на другите е първото нещо на което трябва да се научим. Иначе още дълго ще си губим времето в безмислени спорове, кой повече е прочел и знае . Вярвайте, нищо не ни ползва това.

Като се напъвате да злепоставите Учението нищо не постигате. Идеята е да се изградят духовни мостове между всички учения и религи, това е верния път на човечеството. И то ще стане. Няма друг път за духовното ни развитие. Да си толерантен към разбиранията на другите е първото нещо на което трябва да се научим. Иначе още дълго ще си губим времето в безмислени спорове, кой повече е прочел и знае . Вярвайте, нищо не ни ползва това.

Моят стил не е да "ЗЛЕпоставям" а да го поставя на ТОЧНОТО МЯСТО. След като учението на Дънката е компилация от ЕВРЕЙСКА(ДОРИ НЕ-ХАЛДЕЙСКА!) Кааба-ла и танци на североамерикански индианци*, както и мантри на фарси КАКВО МОЖЕМ да кажем за Дънката? Че е "автентичен български Учител"?... :friends1:

*от пребиваването му в САЩ и изучване на индианската култура, преди да се върне в България, като 'Учител" с голямо УУУУУУ... :love:

Това са глупости! Всяка религия си има своите ръководители и никой от тях няма намерение да си дава властта и да признава, че религиите имат общ корен. Нали тогава хората ще си кажат: "Ми, аз що тогава да съм християнин или мюсюлманин - нали всички религии имат общ корен?! Защо досега са ме заблуждавали, че тази религия е единствената и "истинската"?" Освен това мюсюлманите няма да си дадат религията без много бой и войни. :wors::love:

Моят стил не е да "ЗЛЕпоставям" а да го поставя на ТОЧНОТО МЯСТО. След като учението на Дънката е компилация от ЕВРЕЙСКА(ДОРИ НЕ-ХАЛДЕЙСКА!) Кааба-ла и танци на североамерикански индианци*, както и мантри на фарси КАКВО МОЖЕМ да кажем за Дънката? Че е "автентичен български Учител"?... :friends1:

*от пребиваването му в САЩ и изучване на индианската култура, преди да се върне в България, като 'Учител" с голямо УУУУУУ... :P

Все някой е трябвало да пренесе знанията от чужбина, макар и смесица от знания, в България, та да се научат и българите.

Редактирано от tuksum (преглед на промените)

Това са глупости! Всяка религия си има своите ръководители и никой от тях няма намерение да си дава властта и да признава, че религиите имат общ корен. Нали тогава хората ще си кажат: "Ми, аз що тогава да съм християнин или мюсюлманин - нали всички религии имат общ корен?! Защо досега са ме заблуждавали, че тази религия е единствената и "истинската"?" Освен това мюсюлманите няма да си дадат религията без много бой и войни. :nono::rolleyes:

ще ти стане ясно още малко време

Ей Мимито, нали твое творение е и този пост отдолу?! Публикувано изображение Какви възвишени и идеалистични представи за света имаш само! Няма ли кой да те върне в реалността? Ти на колко годинки си?

От друга страна, ако се вярва на твърденията за Апокалипсиса, точно преди края на света (или края на нещо си) всички ще се обединят, нали тъй?

Аз също смятам че идеята в последното изречение е най важната. Израстнала сам в семейство, което няма религиозни традиции. Интересувам се от духовно развитие от малка и дори съм получила силен отпор от близките си. Но в процеса на придобиване на познание за езотеризма, като че ли в това което повярвах истински само ме намери. Не мога да си обядня как се получи. Още се интересувам от всички духовни учения, те наистина в основата си са еквивалентни. Даже мечтата ми е всички езотерични учения да намерят път кам обединение и сближаване. така ще сме по- силни и няма да си губим времето в безмислени спорове.

Редактирано от tuksum (преглед на промените)

Това са глупости! Всяка религия си има своите ръководители и никой от тях няма намерение да си дава властта и да признава, че религиите имат общ корен. Нали тогава хората ще си кажат: "Ми, аз що тогава да съм християнин или мюсюлманин - нали всички религии имат общ корен?! Защо досега са ме заблуждавали, че тази религия е единствената и "истинската"?" Освен това мюсюлманите няма да си дадат религията без много бой и войни. :nono::rolleyes:

Все някой е трябвало да пренесе знанията от чужбина, макар и смесица от знания, в България, та да се научат и българите.

Духовното знанието не е "know-how" -"гурбет" за да го "носиш от чужбина". Дух. знание(букв. "ВЕДА") на територията на България си е било НА МЯСТО с Богомилите, ВЕДА-Словена и ОРФИЧЕСКИЯ КУЛТ(не-събирателната дума 'траки', тъй като 'траките не са било хомогенен абрахамски централизиран ку ;)лт )!

Не се налага да "внасяш" нещо, което го има. "Внасяне" на абархамизъм и комунизъм и демокрация е "друга бира". Публикувано изображение

Напоследък стана много модерно да се обявяват всички учения, които не ни харесват с нещо за масонски. Ако питаш тези хора, какво представлява масонството, ще започнат да развиват теории за конспирации, за извънземни, за сатаната и какво ли още не. Истината е, че съществуващите в момента ложи са псевдомасонски, най-често политически и бизнес клубове, нямащи нищо общо с идеята на масонството. Освен това масонските ложи, дори и изградени според първоначалната идея, не могат да заместят духовните учения. Те са само външна форма и организация, ритуала. Но да познаваш ритуала е едно, а да си постигнал това, което той символизира е нещо съвсем различно, което е целта на духовните учения, а не на масонството. Масонството цели създаването на организации спазващи определен етичен кодекс, основан на хуманизма, пълноправието на хората без значение на пол, религия, раса, светоглед или социално положение, взаимоподпомагането и др. Това, че съществуващите в момента ложи не отговарят на това описание е проблем на самите ложи и на хората, които ги съставляват, а не на духовните учения. Хората са свободни да прилагат ученията както намерят за добре, и за това че с ученията се злоупотребява, вината не е в ученията, а в хората.

Ей Мимито, нали твое творение е и този пост отдолу?! Публикувано изображение Какви възвишени и идеалистични представи за света имаш само! Няма ли кой да те върне в реалността? Ти на колко годинки си?

От друга страна, ако се вярва на твърденията за Апокалипсиса, точно преди края на света (или края на нещо си) всички ще се обединят, нали тъй?

Аз съм на достатъчно години, да знаеш. Всичко през което преминаваш сега и се вълнуваш за мен е история. По спокойно .

Да в този и в другите си постенги точно това искам да кажа, но си мисля и друго, че рядко напускате форума, но нищо не правите за него, това разбира се си е ваш проблем. За радост има и участници, заради които си струва да го отвориш.

Аз съм на достатъчно години, да знаеш. Всичко през което преминаваш сега и се вълнуваш за мен е история. По спокойно .

Да в този и в другите си постенги точно това искам да кажа, но си мисля и друго, че рядко напускате форума, но нищо не правите за него, това разбира се си е ваш проблем. За радост има и участници, заради които си струва да го отвориш.

Би ли ме "светнала" кои са тези участници, заради които си струва да се отвори форума, че да почна да се интересувам повече от техните постове? Кажи, щот таквиз участници аз не забелязвам. Може би с едно изключение и половина.

Духовното знанието не е "know-how" -"гурбет" за да го "носиш от чужбина". Дух. знание(букв. "ВЕДА") на територията на България си е било НА МЯСТО с Богомилите, ВЕДА-Словена и ОРФИЧЕСКИЯ КУЛТ(не-събирателната дума 'траки', тъй като 'траките не са било хомогенен абрахамски централизиран ку :rolleyes:лт )!

Не се налага да "внасяш" нещо, което го има. "Внасяне" на абархамизъм и комунизъм и демокрация е "друга бира". Публикувано изображение

При тебе понятията са голяма каша!?!?

Досега ми обясняваше за :

ПС:Ма'ата за Египет е казано в Шримад Бхагаватам как се е пръкнал!!- от гоненето на безбожни кшатрии от аватар на Вишну- Парашурама.Ма понеже твоята 'секта' се секна

-моята иде на помощ

Твоята е мого далече -

Духовното Ти знание е "know-how" от Индия

Да не искаш да кажеш ,че Бог-милите са спуснати с парашути от Хималаите!

Сега има много голямо желание да се впрегне и "Орфическия култ"към некои "ВЕДИ"само .че нъц,хехехехе

Ти да не си от Трансконтинеталнта ли беше ,наука на Стефан Гайд и сие????

Ако си ,ми е интерено и имам въпроси,

но ако импровизираш щото вече съм сигурен ,че е така-

(означава -АОНСУ)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.