Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Skype - въпроси и проблеми при използването - част 2

Featured Replies

Уважаема САЛ, чак сега ви разбрах.

Това, за което ме питате се нарича „редактиране на съобщение“. Не е изтриване.

Оттук – и разминаването, но се надявам да не ми се сърдите много.

Значи отговорът е не може, защото по дизайн тази функция служи да си поправите (редактирате) определен отрязък от текст, който сте изпратила до другите участници.

Поне засега единственият начин е да „редактирате“ откъс по откъс.

Желая успехи!

Еее съжалявам, ама чак сега видях специалната тема тук!

Въпросът ми е за същата тазо грешка 1603 и постнах даже нова тема преди това.

Направо се отчаях.. трих трих и не става и не става !

Трябва да си преинсталирам целия Windows заради един Skype ли? sad.gif Моля, помогнетеее !

Помагам и тук е спомената тази грешка. И е обяснено какво да направите. Калин [Калински] пък в българската тема също е обяснил как да се постъпи. Четете и спокойно – отстранимо е.

Желая ви успех!

Компютърът е с Windows Vista Home Basic .Всичко работи нормално, докато не започна да говоря с някой по Skype. Говоря няколко минути и ме изхвърля от Интернет. говорих с администратора, той каза че проблемът не е в интернета, а е софтуерен - някаква несъвместимост с мрежата и Vista. Спомена нещо и за Error 619. Порових се в темата за Vista във форума, но не намерих нищо, аз и не разбирам много... Някой знае ли как да реша проблема sad.gif Благодаря предварително
Появете се в българската секция с коментар, може и този, но ако дадете повече подробности - по-добре. Пишете ЛС на Калин и му съобщете. Има доказани проблеми, подобни на това, което описвате с карти на Creative. Важни са същи и всякакви съобщения за грешки или идентификационни номера от Skype, които можете да съобщите. За съжаление Skype 3.5 и 3.6 BETA (.127) все още не работят гладко под Vista. Полагат се много усилия да се решат проблемите, но в повечето случаи почти винаги става въпрос за звукови и графични драйвери за Vista.

Докладвайте в ЛС до Калин всичко, което прецените, че е от значение.

Успех!

• Отговори 1,4k
  • Прегледи 362,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• трябва да разрешиш активно съдържание (ActiveX) да се инсталира

Публикувани изображения

Здравейте! Скоро се натъкнах на някакъв абонат, който при опит да бъде добавен в групов чат не се добавя, а изкарва съобщение, че абонатът има някаква неприкосновеност(така май беше) и че не може да бъде включен. Та въпросът ми е откъде мога и аз да си включа тази опция, че никъде не я видях.

Уважаема САЛ, чак сега ви разбрах.

Това, за което ме питате се нарича „редактиране на съобщение“. Не е изтриване.

Оттук – и разминаването, но се надявам да не ми се сърдите много.

Значи отговорът е не може, защото по дизайн тази функция служи да си поправите (редактирате) определен отрязък от текст, който сте изпратила до другите участници.

Поне засега единственият начин е да „редактирате“ откъс по откъс.

Желая успехи!

Помагам и тук е спомената тази грешка. И е обяснено какво да направите. Калин [Калински] пък в българската тема също е обяснил как да се постъпи. Четете и спокойно – отстранимо е.

Желая ви успех!

Появете се в българската секция с коментар, може и този, но ако дадете повече подробности - по-добре. Пишете ЛС на Калин и му съобщете. Има доказани проблеми, подобни на това, което описвате с карти на Creative. Важни са същи и всякакви съобщения за грешки или идентификационни номера от Skype, които можете да съобщите. За съжаление Skype 3.5 и 3.6 BETA (.127) все още не работят гладко под Vista. Полагат се много усилия да се решат проблемите, но в повечето случаи почти винаги става въпрос за звукови и графични драйвери за Vista.

Докладвайте в ЛС до Калин всичко, което прецените, че е от значение.

Успех!

Здравей,zmeYpc!

Благодаря за отговора.Важното е,че стигнахме до пълно разбирателство.Всичко хубаво и лек ден! cool.gif

Здравейте! Скоро се натъкнах на някакъв абонат, който при опит да бъде добавен в групов чат не се добавя, а изкарва съобщение, че абонатът има някаква неприкосновеност(така май беше) и че не може да бъде включен. Та въпросът ми е откъде мога и аз да си включа тази опция, че никъде не я видях.

Инструменти->Настройки...->Поверителност->Неприкосновеност->Приемай съобщения...->само от включени в списъка

Някой да знае откъде се правят символите в Skype? ohmy.gif Изглеждат горе-долу така: ۩۞۩

Не разбрах може ли пак да повторите по-подробно sad.gif моля!!! :)

Потребител с 3.5.0.239 звъни на потребител с 3.2.ххх версия. Няма видео, нито автоматично, нито бутон дори.

Това нормален недостатък ли е за "съвместимост" на версиите ?

Инструменти->Настройки...->Поверителност->Неприкосновеност->Приемай съобщения...->само от включени в списъка

Мерси.

Потребител с 3.5.0.239 звъни на потребител с 3.2.ххх версия. Няма видео, нито автоматично, нито бутон дори.

Това нормален недостатък ли е за "съвместимост" на версиите ?

Другата страна трябва да е разрешила видеото по Skype в настройките.

Благодаря за отговора, но не ми върши работа - видео м/у двете версии няма

Разбрах къде е проблемът. Благодаря, afreto.

Преди да ти отговоря отварям...

Пиши, ако имаш нужда от допълнителна помощ.

Много ти благодаря zmeYpc. Супер много ми помогна. Отстраних проблема инсталирах Скайп отново и сега си бачка без проблеми. Надявам се да нямам повече проблеми, но ако имам задължително ще се обърна специално към теб. Отново много ти благодаря, продължавай в същия дух.

Благодаря за отговора, но не ми върши работа - видео м/у двете версии няма

Само с този конкретен човек ли е проблема?

Зададох въпроса си неопределено - потребител на потребител. Не, не е само с един потребител, масова практика е на 10-15 РС-та. След ъпгрейд до 3.2.ххх нещата се оправят, но това недокументиран бъг ли е? Несъвместимост на версии?

Апропо - някои потребители навътре в нещата да ми обясни как така Скайп се инсталира без проблеми от юзър без права (user, не power user или administrator)? Това за мен е изключително некоректно действие на програмата, което я причислява направо към spyware

Зададох въпроса си неопределено - потребител на потребител. Не, не е само с един потребител, масова практика е на 10-15 РС-та. След ъпгрейд до 3.2.ххх нещата се оправят, но това недокументиран бъг ли е? Несъвместимост на версии?

Не е бъг - посъветваха ме да препоръчам обновяване до най-новата версия на Skype, а именно 3.6

Има разлики в начина, по който работи видеото и затова видео разговор не може да бъде осъществен.

Редактирано от Калински (преглед на промените)

А някой може ли да ми каже има ли начин как да разбера ,някой който попринцип е инкогнито кога е влязъл и дали ми е получил съобщенията?В смисъл ,че на по-старите версии си пишеше еди колко си съобщения has not delivered yey и като влезне си ги пращаше ,но на новия само седи съобщенията от колко време са и еди кой си is curently not online...а отдолу като ми дава ,че съобщението не е изпратено ,след което затварям чата ,отварям го пак и няма прозорчето ,че съобщението не е изпратено...Някой знае ли как да разбера дали го е прочел?

А някой може ли да ми каже има ли начин как да разбера ,някой който попринцип е инкогнито кога е влязъл и дали ми е получил съобщенията?В смисъл ,че на по-старите версии си пишеше еди колко си съобщения has not delivered yey и като влезне си ги пращаше ,но на новия само седи съобщенията от колко време са и еди кой си is curently not online...а отдолу като ми дава ,че съобщението не е изпратено ,след което затварям чата ,отварям го пак и няма прозорчето ,че съобщението не е изпратено...Някой знае ли как да разбера дали го е прочел?

Проблемът, който описваш е бъг в 3.5 версиите. Обнови до 3.6, където е оправен.

Има ли начин едновременно да се логнем с два акаунта в скайп? Понеже вкъщи сме двама, а РС-то е едно.

Има ли начин едновременно да се логнем с два акаунта в скайп? Понеже вкъщи сме двама, а РС-то е едно.

Аз не съм чувала да може :question: и много се съмнявам чe не може :speak:

Четете темата - може, с два юзъра на Уиндоуса

Така здравеите пуснах една тема но не съм видял тази за това пиша тук.

Забравил съм паролата на скаип а то ми иска имеил е като напиша ми казва че не съм посочил имеил адрес и сега какво да правя.

Наи-лесно е да си направя нов акоунт ама нискам имам доста хора които после немога да намеря... :);):clap:

Писах им имеил вчера са за са не получавам отговор какво да правя ???? Как може да вляза па ? sad.gif

Така здравеите пуснах една тема но не съм видял тази за това пиша тук.

Забравил съм паролата на скаип а то ми иска имеил е като напиша ми казва че не съм посочил имеил адрес и сега какво да правя.

Наи-лесно е да си направя нов акоунт ама нискам имам доста хора които после немога да намеря... :baby::P:rolleyes:

Писах им имеил вчера са за са не получавам отговор какво да правя ???? Как може да вляза па ? sad.gif

ЗА ВТОРИ ПЪТ!!!

http://www.kaldata.com/forums/index.php?s=...st&p=668982

В допълнение към отговора на B-boy[styLe] искам да уточня, че отнема известно време да се получи отговор - още повече, че ако сте пуснали искане за поддръжка в Събота няма как да получите отговор в Неделя. Имайте търпение...

Ахаа де днеска го получих ;) в събота го пуснах в неделя е тук(днес)

но ми казаха че неможе да се докаже и сега какво остана нов скаип sad.gifsad.gifsad.gifsad.gifsad.gif леле нема ли нещо програм там да се разбие тая парола .... се пак може и да стане некакси тва просто ако стане .... ;) мн ви моля да кажете нещо др....

Ахаа де днеска го получих ;) в събота го пуснах в неделя е тук(днес)

но ми казаха че неможе да се докаже и сега какво остана нов скаип sad.gifsad.gifsad.gifsad.gifsad.gif леле нема ли нещо програм там да се разбие тая парола .... се пак може и да стане некакси тва просто ако стане .... :wors: мн ви моля да кажете нещо др....

Свързах се с необходимите хора и има шансове да се помогне. Но, ако работата стане никой друг няма да иска същото от мен, защото моля за огромна услуга и ако се съгласи това не значи, че номера ще мине за всеки.

Регистрирайте е-мейли с акаунтите си!!! Не всеки ден е велик ден и не всеки ден се прави компромис като този!!!!

Редактирано от Калински (преглед на промените)

РЕГИСТРИРАЙТЕ

Като за преводач на скайп - хич не си в час с българския

РЕГИСТРИРАЙТЕ

Като за преводач на скайп - хич не си в час с българския

уффффф............. :)

П.С Бетатестер съм и участвам в превода, но по документи засега не съм преводач. :)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.