Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Skype - въпроси и проблеми при използването - част 2

Featured Replies

а мога ли да си напиша рожденната дата и възрастта и да имам режим SkypeMe. sad.gif

Нагласете просто годината на раждане да е над/или 1991 и ще имате SkypeMe.

• Отговори 1,4k
  • Прегледи 362,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• трябва да разрешиш активно съдържание (ActiveX) да се инсталира

Публикувани изображения

Проблемът, който описваш е бъг в 3.5 версиите. Обнови до 3.6, където е оправен.
Това 3.6 официална версия ли е? Защото на сайта е все още 3.5
Това 3.6 официална версия ли е? Защото на сайта е все още 3.5

Бета версия е. Можете да я изтеглите оттук.

Доста е стабилна и се очаква в близко бъдеще да излезе финалната версия.

Първо мерси за съвета и обърнатото внимание, но проблема ми е, че когато направя това, което ми казвате клипчето не се вижда и съответно няма нито малко бутонче плей, нито хикс се едно нямам нищо там не е вижда.Аз заради това се ядосвам иначе до сега да го бях махнал :computer8::):lock:

:newspaper::clap: :clap: :clap: ОПРАВИХ ГО! ПРОСТО СИ СЛОЖИХ ДРУГО КЛИПЧЕ ПО СЪЩИЯ НАЧИН И СЛЕД ТОВА ГО ИЗТРИХ! МЕРСИ МНОГО ЗА ПОМОЩА ВИ !!! :computer2:

Сега разбрах. Това е поведение по дизайн, т.е нормално е точно на това място така да се появява, обаче другите като Ви преглеждат профила, излиза така, както когато Вие гледате нечий друг профил.

За да премахнете клипчето, щракнете по 'панела' с името, което сте избрал да се показва, в главния прозорец на Skype, и там, където принципно се въвежда настроението (текст, който се показва на всички абонати, гледащи профила Ви) се намира клипчето. Веднага щом го посочите с курсора на мишката ще се 'появят' две бутончета - едно хиксче за отстраняване на клипа и едно бутонче за възпроизвеждане на клипа. Просто щракнете върху хиксчето.

Надявам се, че сте ме разбрал.

Наистина се дразня, когато някой отправя неоснователни нападки. Извинявам се, че ще го кажа, но Вие смеете да говорите по адреса на Skype без да сте си направили труда да използвате търсачката на форума. Ако го бяхте направили, нямаше да питате. Ето тук коментирах същия проблем, повдигнат от друг потребител. Изясних, че това е бъг в 3.5 версиите, който е отстранен в 3.6

С риск да ме накажат за това, ще кажа, че и Вие не сте много 'изострял' щом не сте си направил труда да разгледате темата ПОНЕ 2 страници назад (проблема е коментиран на 13-та страница), а веднага бързате да пуснете коментар.

Ползвайте най-новите версии на клиента, за да не се изказвате неподготвен. :)

Много се дразня пък аз, когато някой се взема на сериозно, без да е седнал да си напише домашните дори. Абе приятелю, като за бета тестер или там каквото си - ще ми обясниш ли защо толкова начесто се издават бета версии с такива очевадни недостатъци? Може би колегата е употребил думата "затъпява" неуместно - аз бих употребил напълно алогична, че и ще ПОСМЕЯ да го кажа. Ти вярно се взимаш много на сериозно, та почваш и поучително да размахваш пръст, а? Аз все още чакам отоговор от теб или "г-н Филипов" да ми отговорите на въпросите за неадекватното поведение на видеото например на 3.5 версиите (че и те са вече към 10-на) Май ще стане така, че само с точния релийз ще можеш да контактуваш (3.5.0.xxx-3.5.0.xxx, 3.5.2.bbb-3.5.2.bbb и т.н. идиотщини) Само две страници по-напред са, прочети ги.

И дай съвет - в тази ситуация как да взема да принудя нещастните 10-на потребители в листата ми да си ъпдейтнат версия, за да се чуваме и виждаме, без да ги вкарвам в безкраен цикъл на "дебна-всяка-бета-да-кача". Това ли е представата на eBay за развитие на софтуер ? Те ще задминат и М$ по глупост, май...

Такива като Калински заслужават голям пердах...

Как мога да направя така, че абонатите ми да виждат коя песен слушам?

Когато изтеглих последната версия на скайп и го стартирах скоростта на трансфер на файлове е само 3кб/с. Има ли начин да се коригира, понеже със старият скайп беше по-висока и то доста

Мерси :)

Редактирано от nrs (преглед на промените)

Как мога да направя така, че абонатите ми да виждат коя песен слушам?

WiMood

Много се дразня пък аз, когато някой се взема на сериозно, без да е седнал да си напише домашните дори. Абе приятелю, като за бета тестер или там каквото си - ще ми обясниш ли защо толкова начесто се издават бета версии с такива очевадни недостатъци?

Мазнеков, Мазнеков, така и не разбра, че каламбури не ти се отдават. Спри да се правиш на интересен.

И всеки път да нападаш хора като Калин, които са доказали, че тук в тази тема помагат на останалите.

На неадекватните ти въпроси, нито аз, нито Калин сме длъжни да отговаряме. Ангажирам себе си. Калин, ако иска да ти отговаря, но си е чиста загуба на време.

Няма как да станат тия глупости, които вменяваш, защото аз спокойно ползвам видео от клиента на Skype за Linux (2.0.0.13 БЕТА) с някоя от версиите за Windows (от последните и 3,5 и 3,6).

Редактирано от zmeYpc (преглед на промените)

Абе неможах да намеря откаде да изтрия хронологиятя само на даден потребител, а не на всички ?!? :speak:

Мазнеков, Мазнеков, така и не разбра, че каламбури не ти се отдават. Спри да се правиш на интересен.

И всеки път да нападаш хора като Калин, които са доказали, че тук в тази тема помагат на останалите.

На неадекватните ти въпроси, нито аз, нито Калин сме длъжни да отговаряме. Ангажирам себе си. Калин, ако иска да ти отговаря, но си е чиста загуба на време.

Няма как да станат тия глупости, които вменяваш, защото аз спокойно ползвам видео от клиента на Skype за Linux (2.0.0.13 БЕТА) с някоя от версиите за Windows (от последните и 3,5 и 3,6).

Филипов Филипов, я престани да ми размахваш пръст - искаш ли да дойдеш на место за да видиш как 3.5.0.ххх не се връзва с видеото на 3.5.32.239 ? Или и ти мъдро ще ме посъветваш да си кача последната бета с последните "екстри". Или да ти пратя искане за коригиране от TUV NORD по ISO 27001:2005 "... to remove risky and dangerous software like Skype IM..." ?

Я ми кажи кой от въпросите ми бе неадекватен, г-н Специалист? Лесно даваш оценки, г-н Рождена-дата

А някой може ли да каже нещо за други "скрити" емотикони от типа на (finger) , (smoking), ect.?

А някой може ли да каже нещо за други "скрити" емотикони от типа на (finger) , (smoking), ect.?

В миналата тема за Скайп, та ако не се лъжа и в тази, въпроса е повдиган. Потърсете....

Какво стана с поддръжката под Vista? Една година мина...Как да пуснем два акаунта там, като нямаме Run As?

:wors:

Какво стана с поддръжката под Vista?
Skype, работи под Vista™. Но не с всички хардуерни конфигурации и не с всички драйвери. Пример: видеото за определени модели на Logitech работи само след обновяване на драйверите. Съвсем очевидно е, че ако ползвате някоя камера, която все още няма подходящи и/или съвместими с Vista дравери тя няма да работи, докато не се сдобиете с подходящите такива.

Същото се отнася и за част от звуковия хардуер, който за съжаление може и да няма подходящи драйвери за Vista.

От ранните проблеми на една ОС, която тепърва навлиза не мисля, че е редно да се заключава, че нещо-си не работи. Има проблеми, но голяма част от тях не се дължат на клиента на Skype за Windows.

Впрочем под Vista™ Skype пак работи с 2 и повече копия едновременно. Важното е акаунтите в Windows да са с администраторски права и да използвате командата Switch user (трябва да е пусната съответната услуга в ОС).

Това последното е проверено точно от хора, които специално пробват Skype под Windows Vista.

:wors:

Не ми се мръщи, а вземи си измий очите, нищо, че не е неделя.

Skype, работи под Vista™. Но не с всички хардуерни конфигурации и не с всички драйвери. Пример: видеото за определени модели на Logitech работи само след обновяване на драйверите. Съвсем очевидно е, че ако ползвате някоя камера, която все още няма подходящи и/или съвместими с Vista дравери тя няма да работи, докато не се сдобиете с подходящите такива.

Същото се отнася и за част от звуковия хардуер, който за съжаление може и да няма подходящи драйвери за Vista.

Не съм питал драйвери на камери и звуков хардуер, какво те бъркат. Питах за поддръжка от страна на компанията към техния софтуер, каквато няма.

От ранните проблеми на една ОС, която тепърва навлиза не мисля, че е редно да се заключава, че нещо-си не работи. Има проблеми, но голяма част от тях не се дължат на клиента на Skype за Windows.

Всичко живо с поддръжка, нашия философства. Vista вече е навлязла достатъчно. По конкретния въпрос няма проблем от страна на Windows. Нещото си не работи и няма да заработи, защото няма Run As и няма да има. Изобщо проблемите на самата операционна система, които не са малко, не засягат специално Skype, грамотните хора го знаят.

Впрочем под Vista™ Skype пак работи с 2 и повече копия едновременно.

Супер го каза.

Важното е акаунтите в Windows да са с администраторски права и да използвате командата Switch user (трябва да е пусната съответната услуга в ОС).

Това последното е проверено точно от хора, които специално пробват Skype под Windows Vista.

Изказа ти е неверен, съответната усуга не трябва да бъде спряна, . А не е и лесно. Това да не ти е XP да си цъкаш по Fast user switching-a. И да, 'впрочем' страшно удобен метОд, особено за болшинството. Да те озаря, не е нужно да са с администраторски права, защото скайп пише в X:\Users\име\..., което очевидно не ти говори нищо. Само с киснене по форумите не става.

Абе понеже ми пари под г*за още един одит за пресертифициране - Филипов и Калински, чакам отговор що за програма си позволява да се инсталира БЕЗ АДМИНИСТРАТИВНИ ПРАВА НА ЮЗЪРА ??? Как да защитя мрежата и потребителите си по ISO и BS стандарти, като ВСЕКИ може да си инсталира Скайп, дори и ограничен потребител !!

Само не ми говорете за бъг, че с това изтриване с бъг станахте банални - по-добре поне вие си признайте за неясните наклоности на софтуера, като не си признават Скайп

Вие от дума не разбирате.

Ето за вас – дано ви олекне – за г-н Мазнеков и г-н prwu Skype не и никога няма да работи под Vista™.

За всички останали потребители – ще.

И престанете с глупавите си заяждания – смеят ви се.

Вие от дума не разбирате.

Ето за вас – дано ви олекне – за г-н Мазнеков и г-н prwu Skype не и никога няма да работи под Vista™.

За всички останали потребители – ще.

И престанете с глупавите си заяждания – смеят ви се.

Това отговор на мнението на TUV CERT че е ненадежден софтуер ли, не те разбрах нещо... Мнооого си в час, нещо почна по инерция да говориш - да съм те питал за Виста? То пък остана и теб да питам...

Вижте та обяснете на предишния пич защо трябва да убеди всичките от листата си да си качат последната бета, която има нови бъгове, но поне ще си вижда аватара и може би ще пусне видеото ;)

Апропо - пак не разбрах, как така се инсталира Skype без да си администратор или дори power user на машината ? Ще ми отговорите ли, или ще ми дрънкате пак глупости?

Здравейте! Най-накрая реших и аз да пиша тук защото имам едно проблемче :P

Значи изтеглих си преди няколко дни новия Скайп от официалния сайт естествено. Инсталирах го и си влязох в акаунта (за което чаках около 5мин ohmy.gifsad.gif ). Нямаше никакви проблеми само дето почна да забива и като реша да пратя на някой съобщение и се налага да чакам да се заредиии около 100 часа и също така получавам съобщения със закъснения...пример: А (някой) В (Аз).....А е на линия и решава да пише на В, който също е на линия....ок пише му, сендва съобщението, но В не го получава....В разбира за съобщението чак на следващия ден! ohmy.gif

....Защо новата версия е толкова бозава или проблема е в моя комп??? Преди си бях с една версия където си беше супер и нямах никакви проблеми, а сега.... sad.gifohmy.gif:eek:

А и още едно въпросче..от къде мога да си сваля някоя по-стара версия на скайп? :)

Благодаря предварително!!! :wors:

Skype 3.6.0.216

От днес е достъпна за изтегляне стабилната публичната версия на Skype за Windows – 3.6.0.216.

Препоръчително е да обновите своите версии до 3.6.0.216. Официална страница за изтегляне.

Пълен списък с изменения (на английски) и представяне.

Броят на отстранените грешки е най-висок в сравнение с подобни важни издания на клиента за Windows досега.

Няма сериозни размествания в потребителския интерфейс, но има и приятни новости... Skype сега се интегрира с портала MySpace, където да качвате и създавате ваше съдържание, което много удобно може да ползвате и споделяте чрез Skype. Директно. Втората новост е функцията ВК картина (видео с високо качество на картината). За повече сведения, четете в клиента > Помощ > Какво ново?

Другите подобрения са десетки и дребни, но пък важни за всички нас, които сега работят прилично, както се очаква от тях.

Приятно използване.

Редактирано от zmeYpc (преглед на промените)

То бива изхвъргане ама чак пък толкоз . . . .

0e83a9452615.jpg

Call phones and mobiles at pretty cheap rates per minute.

Instant message when it's not a good time to talk.

Първото очевадно не е вярно (меко казано).

Второто да не са го оправили след експериментите от 3.1 насам?

We also recommend that you have at least a 800 MHz processor, 256 MB RAM and 50 MB free disk space on your hard drive.

Ужким ДРАМАТИЧНО подобрение на ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТТА пък нови изисквания към хардуера. Доколкото се сещам предишните версии изискваха наполовина на тези (400MHz процесор и 128MB RAM). Е?

Редактирано от Филипов (преглед на промените)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.