Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Skype - въпроси и проблеми при използването - част 2

Featured Replies

Така всичко е оправено !!!! Вече съм в скаипа :wors:

СПЕЦИЯЛНИ БЛАГОДАРНОСТИ КЪМ КАЛИНСКИ :help: :help: :help::wors: :wors:

Редактирано от agent007 (преглед на промените)

• Отговори 1,4k
  • Прегледи 362,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• трябва да разрешиш активно съдържание (ActiveX) да се инсталира

Публикувани изображения

Така всичко е оправено !!!! Вече съм в скаипа :hush:

СПЕЦИЯЛНИ БЛАГОДАРНОСТИ КЪМ КАЛИНСКИ :):help wanted::yanim: :yanim: ;)

Радвам се, но на никой повече няма да правя такава услуга!!!

Здравейте.Имам малък проблем със скайпа,като натисна executable file и нищо

не става.немога да разбера защо,все още съм нов линукс потребител.

Ако може някои да помогне.Благодаря,предварително.

преди 1 ден си изтеглих новата 3.5 версия,инсталирах я,рестартирах рс след това,както ми поиска и после не мога да си вляза в акаунта.казва ми,че има проблеми с нета или firewall.и двете неща проверих.не е в тях проблема,и потребителското име гледах да не съм сбъркала или паролата-не е това.деинсталирах skype и го изтеглих наново пак и дори с различни версии пробвах и пак не става.дайте съвет как да си пусна skype...

преди 1 ден си изтеглих новата 3.5 версия,инсталирах я,рестартирах рс след това,както ми поиска и после не мога да си вляза в акаунта.казва ми,че има проблеми с нета или firewall.и двете неща проверих.не е в тях проблема,и потребителското име гледах да не съм сбъркала или паролата-не е това.деинсталирах skype и го изтеглих наново пак и дори с различни версии пробвах и пак не става.дайте съвет как да си пусна skype...

Поискайте нова парола оттук, като използвате e-mail-а, който сте регистрирала при създаването на Скайп името.

След смяна на паролата проблема би трябвало да се реши.

не става и така...кажете нещо друго...sad.gif

Няма друго! Въпросът е коментиран нееднократно!

stanley56

не става и така...кажете нещо друго...sad.gif

Няма друго! Въпросът е коментиран нееднократно!

stanley56

Направете си ново Скайп име и това е......

Извинявам се предварително, ако темата е коментирана. С версия 3.5.0.239 съм, и не мога да си "сложа" тапет. Като натисна "разлисти" папката е празна. Разгледах из сайта на skype, ама не видях нищо за дърпане. А и преди да ъпдейтна пак нямах тапет, след ъпдейта същата работа. Не е голям проблем, но ако някой може да каже какъв е проблема, ще съм му благодарен.

...С версия 3.5.0.239 съм, и не мога да си "сложа" тапет...

Проверете в:

C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Skype\Wallpapers

На вашата машина пътят може да се различава, но проявете изобретателност. По принцип и друго изображение от тип jpg, bmp, png върши работа. Пробвайте.

До колкото имах възможност да разгледам никъде не видях изявление относно новата 2.0 Бета версия на Скайп за Линукс с ВИДЕО!!!

Можете да изтеглите версията оттук cool.gif

Предполагам, че ще останете доволни, но не забравяйте, че версията е все още е в „бета” стадий на разработка.. :)

Редактирано от Калински (преглед на промените)

инсталирах си най-новата версия на skype но нямам режима SkypeMe! Ако може някой да ми каже как мога да си го върна ще съм ви много благодарна.

инсталирах си най-новата версия на skype но нямам режима SkypeMe! Ако може някой да ми каже как мога да си го върна ще съм ви много благодарна.

Попълнила сте рожденната си дата в личния профил и сте под 16 години. От някоя от бета версиите на 3.5 насам от Скайп въведоха "функция", забраняваща SkypeMe, променяща настройките на неприкосновенност и прочие... (с цел защита на малолетните в интернет). За да си "върнете" SkypeMe, нагласете годините в профила си така, че да бъдете над 16 годишна възраст или махнете рожденната дата въобще. :)

Mod. Edit:

Писането на кирилица е задължително! Който не вярва, да погледне правилата на форума!

iovi

Здр, имам един много лош проблем с глупавия скайп. На профила ми исках да си сложа видео (това е за новите версий на скайп) само че нещо ми правеше проблеми.Като си избера клипа, който искам и дам да го задам не ми се получава нищо. Забелязах че когато си пиша с някой се появавя пред съобщението ми в скайпа едно синъо "Ask A Ninja"-клипът, който исках да сложа, само че не се появява като клип, а като написано.Не се вижда като дам да си напиша нещо в профила ми и много ме дразни! Понякога пише важни неща, а като дадеш на линка се появява един много весел маняк. :sobbing:

Здравейте съфорумници. :)

Както повечето от вас и аз използвам тази програма за комуникация и не само,но пред мен изкочи проблем,който не можах да реша сам и за това ви пиша.

Проблемът е следния: По прицип на една машина програмата си работи ( чат,изпращане и получаване на файлове), но до там. Когато искам да проведа разговор с някой абонат разговора протича само 3 4 секунди и след това skype-a автоматично се изключва.Точно за това изключване не можах да намеря решение.Пробвах да сменя операционната система (нищо) смених драйвери за звуковата карта (нищо) микрофона също (пак нищо),търсих евентуално някакви вируси .... без успех,смених няколко версии на skype-a (пак нищо).....

Ако някой има идея от какво може да е или какво може да оправи проблема,очаквам всякакви съвети.

По-принцип skype-a ще се използва през повечето време за разговори иначе както споменах по-горе останалите му функций си работят без проблем.

Благодаря предварително. ;)

Имам въпрос относно новите версии на СКАЙП.

Нещо става с отчитането на времето на изпратеното съобщение и после трудно го намирам в проведения чат(изместване на времето на изпращане на съобщението),и то остава някаде назад в проведения чат като съобщение.

От какво може да се получава така ,защото много често го прави при мене?

Mod. Edit:

Писането на кирилица е задължително! Който не вярва, да погледне правилата на форума!

iovi

Здравейте!

Знам че много е изписано по проблемите в скайпа, но не ми работи търсачката и не мога да намеря това което търся. Затова извинявайте ако преди това е обсъждан моя проблем.

Проблемът ми е в това, че когато пиша съобщения понякога ми се изписва отгоре " Недоставени съобщения: 2,3,4,5..." На какво се дължи това? Отсрещната страна също се оплаква от такъв проблем. Само да поясня че интирнет връзката ми и доста бърза.

Благодаря, ще се радвам ако някой може да помогне.

Здр, имам един много лош проблем с глупавия скайп. На профила ми исках да си сложа видео (това е за новите версий на скайп) само че нещо ми правеше проблеми.Като си избера клипа, който искам и дам да го задам не ми се получава нищо. Забелязах че когато си пиша с някой се появавя пред съобщението ми в скайпа едно синъо "Ask A Ninja"-клипът, който исках да сложа, само че не се появява като клип, а като написано.Не се вижда като дам да си напиша нещо в профила ми и много ме дразни! Понякога пише важни неща, а като дадеш на линка се появява един много весел маняк. :write a letter:

Нищо не разбрах. Моля, опитайте пак да обясните, и този път по-ясно, ако е възможно.

Имам въпрос относно новите версии на СКАЙП.

Нещо става с отчитането на времето на изпратеното съобщение и после трудно го намирам в проведения чат(изместване на времето на изпращане на съобщението),и то остава някаде назад в проведения чат като съобщение.

От какво може да се получава така ,защото много често го прави при мене?

За проблема се знае.

Здравейте съфорумници. :computer8:

Както повечето от вас и аз използвам тази програма за комуникация и не само,но пред мен изкочи проблем,който не можах да реша сам и за това ви пиша.

Проблемът е следния: По прицип на една машина програмата си работи ( чат,изпращане и получаване на файлове), но до там. Когато искам да проведа разговор с някой абонат разговора протича само 3 4 секунди и след това skype-a автоматично се изключва.Точно за това изключване не можах да намеря решение.Пробвах да сменя операционната система (нищо) смених драйвери за звуковата карта (нищо) микрофона също (пак нищо),търсих евентуално някакви вируси .... без успех,смених няколко версии на skype-a (пак нищо).....

Ако някой има идея от какво може да е или какво може да оправи проблема,очаквам всякакви съвети.

По-принцип skype-a ще се използва през повечето време за разговори иначе както споменах по-горе останалите му функций си работят без проблем.

Благодаря предварително. :sobbing:

Дайте малко информация за системата си. Така нищо не мога да Ви кажа.

Здравейте!

Знам че много е изписано по проблемите в скайпа, но не ми работи търсачката и не мога да намеря това което търся. Затова извинявайте ако преди това е обсъждан моя проблем.

Проблемът ми е в това, че когато пиша съобщения понякога ми се изписва отгоре " Недоставени съобщения: 2,3,4,5..." На какво се дължи това? Отсрещната страна също се оплаква от такъв проблем. Само да поясня че интирнет връзката ми и доста бърза.

Благодаря, ще се радвам ако някой може да помогне.

За проблема се знае и се работи по отстраняването му.

Здравейте

С риск да бъда нахален искам да попитам, може ли два skype-а да работят едновременно на един компютър, знам че има мн. мнения за това в форумите, но на всякъде е даден някъкъв пример с два или повече user accaonds с пълни администраторски права и пароли, лед което трябвало да се даде run as... но тук точно забивам с това run as.. не го намирам никъде.

Ще съм мн. благодарен ако някой ми каже как точно става това ..

Благодаря ви предварително на всички.

Ако си инсталирал Skype в директорията по подразбиране, отиваш на: C:\Program Files\Skype\Phone, щракаш с десен бутон върху Skype.exe и вече опцията Run as... трябва да я видиш. Или ако не си инсталирал Skype точно там, отиваш където си го инсталирал и даваш десен бутон върху exe-то.

Run as... не се показва, когато щракнеш върху иконата на работния плат, защото преди време смениха типа инсталатор.

Когато щракна на моя профил в скайпа, най долу от дясно на профила има едно малко бутонче "Лични данни".След като щракна един път върху него има различни опции.Избирам "Задай видео в настроението" и ми се зареждат клипчета.Така е при всички със по-новите скайпове, но преди няколко седмици, когато исках да си сложа едно клипче по този начин на профила ми в скайпа се появи проблем. Не искаше да се записва след като си го избирах по описания по-горен начин и натисках бутон "Save mood message"не ми се появяваше нищо. Но след време забелязах, че когато съм в някакъв чат с някой преди описанието ми напрофила (там където пишеш нещо от дясно на снимката ти) седи едно надписче- името на видеото, което се опитвах да си сложа и е като линк. По принцип трябва да застане като снимка от дясно на снимката на профила ми, но то е като линк с името на видеото,което исках да си сложа. Аз не го виждам, за да го изтрия, но другите абонати го виждат. ВИДЕОТО Е С СЪС СМЕШНО СЪДЪРЖАНИЕ, А ПОНЯКОГА ПИША СЕРИОЗНИ НЕЩА В ПРОФИЛА СИ! Мерси за помоща ви, надявам се заедно да решим проблема! :)

В новите версии, като напиша на някой дето е офлайн съобщение, изписва че не е доставено 1 съобщение. Като затворя чат прозореца обаче, и го отворя по-късно пак, съобщението (отгоре в жълто) го няма и така нямам информация той получил ли го е или не. Преди не се махаше докато не се получи, тези от скайп изтъпяват или какво?!

Редактирано от prwvu (преглед на промените)

Когато щракна на моя профил в скайпа, най долу от дясно на профила има едно малко бутонче "Лични данни".След като щракна един път върху него има различни опции.Избирам "Задай видео в настроението" и ми се зареждат клипчета.Така е при всички със по-новите скайпове, но преди няколко седмици, когато исках да си сложа едно клипче по този начин на профила ми в скайпа се появи проблем. Не искаше да се записва след като си го избирах по описания по-горен начин и натисках бутон "Save mood message"не ми се появяваше нищо. Но след време забелязах, че когато съм в някакъв чат с някой преди описанието ми напрофила (там където пишеш нещо от дясно на снимката ти) седи едно надписче- името на видеото, което се опитвах да си сложа и е като линк. По принцип трябва да застане като снимка от дясно на снимката на профила ми, но то е като линк с името на видеото,което исках да си сложа. Аз не го виждам, за да го изтрия, но другите абонати го виждат. ВИДЕОТО Е С СЪС СМЕШНО СЪДЪРЖАНИЕ, А ПОНЯКОГА ПИША СЕРИОЗНИ НЕЩА В ПРОФИЛА СИ! Мерси за помоща ви, надявам се заедно да решим проблема! :)

Сега разбрах. Това е поведение по дизайн, т.е нормално е точно на това място така да се появява, обаче другите като Ви преглеждат профила, излиза така, както когато Вие гледате нечий друг профил.

За да премахнете клипчето, щракнете по 'панела' с името, което сте избрал да се показва, в главния прозорец на Skype, и там, където принципно се въвежда настроението (текст, който се показва на всички абонати, гледащи профила Ви) се намира клипчето. Веднага щом го посочите с курсора на мишката ще се 'появят' две бутончета - едно хиксче за отстраняване на клипа и едно бутонче за възпроизвеждане на клипа. Просто щракнете върху хиксчето.

Надявам се, че сте ме разбрал.

В новите версии, като напиша на някой дето е офлайн съобщение, изписва че не е доставено 1 съобщение. Като затворя чат прозореца обаче, и го отворя по-късно пак, съобщението (отгоре в жълто) го няма и така нямам информация той получил ли го е или не. Преди не се махаше докато не се получи, тези от скайп изтъпяват или какво?!

Наистина се дразня, когато някой отправя неоснователни нападки. Извинявам се, че ще го кажа, но Вие смеете да говорите по адреса на Skype без да сте си направили труда да използвате търсачката на форума. Ако го бяхте направили, нямаше да питате. Ето тук коментирах същия проблем, повдигнат от друг потребител. Изясних, че това е бъг в 3.5 версиите, който е отстранен в 3.6

С риск да ме накажат за това, ще кажа, че и Вие не сте много 'изострял' щом не сте си направил труда да разгледате темата ПОНЕ 2 страници назад (проблема е коментиран на 13-та страница), а веднага бързате да пуснете коментар.

Ползвайте най-новите версии на клиента, за да не се изказвате неподготвен. :)

а мога ли да си напиша рожденната дата и възрастта и да имам режим SkypeMe. sad.gif

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.