Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за БТК-ADSL - част 2

Featured Replies

Здравейте,

аз си пуснах документите в събота преди да затвори един от офисите (към 15:00 часа). Някой има ли информация колко ще им отнеме да ме пуснат на новите скорости. От Хасково съм. Мен ми казаха, че понеделник ще бъдат готови, но е 14:30 и все още не съм ги усетил :)

Интересува ме също и това за МЕТРО скоростта. Някой може ли да разясни какво представлява тя, как/кога се използва?

Тук е описано :)

http://www.btc.bg/files/ADSL%20Services%20...tion_v1%204.pdf

• Отговори 1,3k
  • Прегледи 263,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Публикувани изображения

Има ли някой, който е подписал договор след 1 Септември 2007 и вече да е на новите скорости?

Преди малко се обадих и ми казаха, че прехвърлянето на тези хора ще стане автоматично от 8 Април до 16 Май, което е доста далеч sad.gif.

Супер са новите скорости... Кво се оплаквате от БТК, не знам... Много добре дойде тази промоция...

Супер са новите скорости... Кво се оплаквате от БТК, не знам... Много добре дойде тази промоция...

ако ползваш само бг нета ще ти е добре ,но за външния нет не е много добре

Редактирано от jubei (преглед на промените)

Има ли някой, който е подписал договор след 1 Септември 2007 и вече да е на новите скорости?

Преди малко се обадих и ми казаха, че прехвърлянето на тези хора ще стане автоматично от 8 Април до 16 Май, което е доста далеч sad.gif.

Днес към 14 часа пуснах по интернет поръчка за новите скорости, но няма нито отговор по имейла, нито от сайта на БТК. Аз също съм преподписал месец Септември.

Със сигурност е по-добре от преди...

Интересно съждение - от какво заключи така?

Май бъркаш бТК с кварталните ЛАН-ки

От 4 години ползване, до преди 4-5 месеца, бих могъл да кажа - 100% навън, в България както дойде.

Да напомням ли Арена-та, докато беше тук или Хоумлан как ограничаваха потребителите на бТК - защото им взимаха акъла на сървърчетата? Това ако е от слаб трафик....

М/У другото - Арената продължават да заблуждават бТК потребителите, този пък мааалко по-грамотно от снимка на MySQL грешка :rolleyes: Ляво доста, просто ПАК ползвайте phProxy.

Някой може ли да помогне с идеи от какво се получава разликата в режим ADSL Line (само G.dmt) - имам Attainable Line Rate 4600 (затихване 40 dB) а със ADSL2+ имам 50% повече затихване и Attainable Line Rate 2400. Според данните за ADSL2+, трябва да е обратното и да има подобрение. Дали е възможно проблема да е с модема или е от модулацията на сигнала?

Искат да ме прехвърлят на ТЕМПО. Не знам как ще стане.

Въпроса е, че искам да се покачи ъплоуд скороста. За нея не ми показва нищо, но обикновено там е по-добре положението със затихването с ниската честота.

Пуснаха при мен на едната линия, БТК ADSL Tempo, т.е. на 9 мегабита съм -

253263806.png

253257605.png

Пуснаха при мен на едната линия, БТК ADSL Tempo, т.е. на 9 мегабита съм -

253263806.png

253257605.png

ohmy.gif Супер..... И аз искам...... biggrin.gif Аз днес си поръчах ТЕМПО. Според вас кога ще ми го пуснат :)

Най-бързо става в офисите на бТк. Ако пуснете заявката преди обяд, твърде възможно е да имате новата скорост още същият ден. В другия случай е на другият ден.

Най-бързо става в офисите на бТк. Ако пуснете заявката преди обяд, твърде възможно е да имате новата скорост още същият ден. В другия случай е на другият ден.

3 онлайн заявки пуснах още в четвъртък миналата седмица, едната още си виси на статус "Неразпределени"...

Аз в петък отидох до офиса.

Все още няма промяна,само ми е вдигнат ъплоада

Служителката ми каза,че ще ме включат сигурно на първи април

Зависи. При мен стана за 2-3 часа. В София сигурно може и за 2-3 седмици... :whist:

3 седмици чак няма да е, ама 2 може - до 14 дни уж им е срока...

тези тестове не са надеждни пуснете някой торент от замунда или арена да видите че ги достига 1.2 МЕГАБАЙТА в секунда-цяло двд 4.7 Гб за около 1 час и си ги държи Постоянни не вариращи.Метро трафика това е скоростта към бг-замунда,арена.Това е...

ето и новия резултат след няколко рестарта на модема :whist:

253305134.png

Аз петък вечерта си направих заявката и все още съм в графа "Неразпределени". Утре отивам да питам на място - какво става по дяволите?!? Кога ще чакам да ме разпределят, че после да стигнат до мен и да ми активират новите скорости?!?

Това не е вярно, объркал си се - http://www.kaldata.com/forums/index.php?sh...st&p=873293

ти си се объркал,в момента тегля 2 сезон на досиетата x от замунда с уторент с 1,3 мегабайта което се равнява на 13500 кб/с,няма нито един сийдър/пиър на бтк-ограничил съм ги,как мислиш се достига максималната скорост от 12.Във самите общи условия това за метро трафика не е вярно как един потребител на бтк ще тегли от друг с 12 мегабита,като отсртешния качва само с един.Обадете се на хелпдеска и ще ви кажат че съм прав -метро трафика е скорост към всички бг сървъри.От два дена съм с безжичния модем тъй като на 070017111 ми беше препоръчано да си сменя стария модем тъй като поддържал само до 9 мегабита- модела му е831

Редактирано от cveteliniliev (преглед на промените)

ти си се объркал,в момента тегля 2 сезон на досиетата x от замунда с уторент с 1,3 мегабайта което се равнява на 13500 кб/с,няма нито един сийдър/пиър на бтк-ограничил съм ги,как мислиш се достига максималната скорост от 12.Във самите общи условия това за метро трафика не е вярно как един потребител на бтк ще тегли от друг с 12 мегабита,като отсртешния качва само с един.Обадете се на хелпдеска и ще ви кажат че съм прав -метро трафика е скорост към всички бг сървъри.

Една нула повече си сложил.

Какъв е е-mail -a на хелпдеска ? Забравих си паролата и името за my.contact.bg, а на 0700 17 111 никой не вдига

Благодаря предвартително :)

няма нито един сийдър/пиър на бтк-ограничил съм ги,как мислиш се достига максималната скорост от 12.

Как си ограничи БТК потребителите само неразбрах?!?

как един потребител на бтк ще тегли от друг с 12 мегабита,като отсртешния качва само с един.

А ако отсреща качват 12 или повече потребителя на БТК :)

Редактирано от icemans (преглед на промените)

... От два дена съм с безжичния модем тъй като на 070017111 ми беше препоръчано да си сменя стария модем тъй като поддържал само до 9 мегабита- модела му е831...

Някой по-горе беше казал, че няма проблем за новите скорости с 831... Днес преподписах, но не ми казаха нищо за смяна... Кое е истина - има или няма проблем със старите модеми?

Какъв е е-mail -a на хелпдеска ? Забравих си паролата и името за my.contact.bg, а на 0700 17 111 никой не вдига

Благодаря предвартително :)

Това е: [email protected]

Като ти донесоха модема - не ти ли дадоха - документ "заявка - споразумение" та там най отдолу ти е username: и password: . Иначе мисля само - на 0700 17 111

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.