Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за БТК-ADSL - част 2

Featured Replies

Пичове, не правете онлайн заявки ами намерете 5 минути и до най-близкия им офис.По бързо едвали ще стане.И аз съм горд собственик на техния асдл темпо + WiFi.Ами доволен съм, за 1 ден стана всичко за което заслужават похфала.И скоростите вече са прилични особенно международния.Какво повече да иска човек.

• Отговори 1,3k
  • Прегледи 266,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Публикувани изображения

Стига спорихте за тези 2мбита - има си съпорт, като са ти казали, че не са ти пуснати скоростите, значи не са. ;)

SnOOpeRa не ми се занимава с нови професори - виж потребителя след теб.

Колкото до разлики в сетване и постигане на скорости, можеш да прочетеш някакви материали.

Ако имаш нещо против - хелпдеска е на твое разположение.

ПП.Ако торентите ти са критерии за интернет и скорост, ясно ми е защо се изказваш толкова компетентно.

ПП2.Няколко поста преди теб и няколко години преди теб обясниха потребителите - как да постигнеш 12 мб от някой, който шерва със 100к/с и обратното.

пич аз не споря а изтъквам факти... и дам чел съм достатъчно материали , но това е друга тема.. спирам щото темата стана само ние да си пишем един друг а от това няма полза никой... bRAS профила ми е все още на 2мбит и затова не ги дигам нагоре, нямам нищо против от къде реши така, просто изказах мнение , ти реши че 13996кбит били 2мбит и кво ли не още... за постигане на скоростти добре тествах и с МАН мрежата същото , а за торентите , тва е смешно те ми бяха на последно място като проверка , особено при дсл технолигия... но...но..но... точка по темата...

п.с: Приятен ден мен и не се надъхвай толкова много, особено когато не четеш какво е написано и смисъла в който е написано ;) не търси под вола теле ;) със здраве...

Редактирано от SnOOpeRa (преглед на промените)

.... на уплоуда от 256кбит до 1мбит , а доунлоуда ми си стои същия 2мбит ( инфото от модема -- > Line Downstream Rate 13996 Line Upstream Rate 1196 Attainable Line Rate 20136 ) ,

Аз те цитирам, не го казвам. Там дето си чел - прочети пак.

Освен да не се грижат специално и да вземат да ти настройват отделно/различно от всички даунлоуд и ъплоуд.

Аз пък в петък подписъх договор за ТЕМПО (преди нямах БТК АДСЛ..), вчера към обяд си го активирах - всичко ок.. Пробвах да тегля от замунда и арена , тегли се с 1,2 - 1,3мегабайта в секунда, но ужасно банво ми отваря страниците... като пусна тест

253677311.png

253671586.png

Пробвах с какви ли не браузари, но все така бавно отваря страниците - независимо дали са бг или чуждестранни sad.gif Някакви идеи (бтв: аз съм с ZHD SL 831II)

Аз пък в петък подписъх договор за ТЕМПО (преди нямах БТК АДСЛ..), вчера към обяд си го активирах - всичко ок.. Пробвах да тегля от замунда и арена , тегли се с 1,2 - 1,3мегабайта в секунда, но ужасно банво ми отваря страниците... като пусна тест

253677311.png

253671586.png

Пробвах с какви ли не браузари, но все така бавно отваря страниците - независимо дали са бг или чуждестранни sad.gif Някакви идеи (бтв: аз съм с ZHD SL 831II)

Тук не виждам нови скорости..на download.Въведи си ръчно DNS-ите.

Ако може като за по-прости biggrin.gif : )

253688121.png

Toва ми показа като рестартирах няколко пъти модем-а, но пак ми отваря всички страници бавно...

На различни точки ми показва различни скорости, но общо взето май българските са най зле... Хасково, София, Пловдив... (около 1мегабит даунлоад варират)

Кога си пуска заявката? Нов клиент ли си или възкръснал стар?

Моля, споделяйте ги тези неща. :)

Ами нали казах "Аз пък в петък подписъх договор за ТЕМПО (преди нямах БТК АДСЛ..)" - нов абонат съм ...

Много бавно от БГ, ето сравнението -

253693567.png

253696007.png

Тегля с над мегабайт в сек. от торентите, а примерно един клип във вибокса го чакам много време.

Много бавно от БГ, ето сравнението -

253693567.png

253696007.png

Тегля с над мегабайт в сек. от торентите, а примерно един клип във вибокса го чакам много време.

И при мен е същия проблем, какво ли не преинсталирах и рестартирах но не и не : (

Пич, ако може си спести лекциите.

Кажи ми ти с какъв уред/параметър/6-то чувство установи тези 2Мбит и как така модема ти е настроен на новите 12Мбит, а пък bRAS-а те сетва на 2, че хич не разбирам как става това.

Наистина има някой модеми или по скоро профили, на които линейната скорост е увеличена на 12Mb/s, а битовата скорост си стои примерно на 2 Mb/s. Но разбира се това е нормално, тъй като се подготвя голямо мигриране на всички абонати към по-високи скорости и просто върви подготовка в момента.

Измерванията са субективни - знаете ли в Хасково кой е доставчика, колко му е капацитета, какъв канал е отпуснал за тази тестове....

Стига сте проверявали, колкото сте платили - толкова имате.

Ако не сте от специалните - с 12Мбит сетнати и само 2Мбит даунлоад де....

Topper повярвай ми, че наистина в момента има много абонати на които профилът им е на 2048, но линейната скорост им е 12Mb/s и естествено те това виждат в модема, но реално скоростта им все още е 2048, тъй като и профилът им е такъв.

Измерванията са субективни - знаете ли в Хасково кой е доставчика, колко му е капацитета, какъв канал е отпуснал за тази тестове.

Това ясно, че са субективни, но един клип от вибокса не мога да заредя, не е нормално.

На Старт съм от този месец. Кога ще ми вдигнат скоростта? От кал центъра ми казват срокове до май месец? ...на нищо не прилича!

Редактирано от andrian.ivanov (преглед на промените)

И на мен ми е ясно, че тези тестове са субективни, но нали виждам как зарежда страниците....

Но ето пък как се тегли oт торент тракер...

123166.jpg

a от download.com

123168.jpg

.....Ако не сте от специалните - с 12Мбит сетнати и само 2Мбит даунлоад де....

Topper повярвай ми, че наистина в момента има много абонати на които профилът им е на 2048, но

линейната скорост им е 12Mb/s и естествено те това виждат в модема, но реално скоростта им все

още е 2048, тъй като и профилът им е такъв.

някак си се чувствам специален вече... , "айсманс" го каза най правилно , линейна скорост и

брас профил не са едно и също... but topper knows best :)

Според мен много зависи, от сайта и от програмата. Vbox7 не ми е критерий, защото при него, трябва да си зададем въпроса кога е наред, а не кога не е наред. Когато тегля с Мозила не използва пълния капацитет на интернета ми, но използвайки Internet Download Manager, "препоръчвам я на всеки", даже малко прескача бариерата на връзката. За тези тестове нямам мнение, защото сървърите не са достатъчно добри, за да могат реално да оценят връзката.

Няма ли кой да отговори на всеки е ясно, че за торент интернета не става

а за какво става,че те ако не бяха поддържани арена и замунда какъв ще ти е стимула да си вдигнеш скоростта.

хора остава да изчакаме да ни оправят bras профилите ,че всичко да е както трабва...аз бях на 4мбит-а сега гледам съм на 2мбит-а сменен кво става не знам вече,но иначе си тегля с 1,1мб от бг торенти :hush: (от старите потребители съм)

Редактирано от jubei (преглед на промените)

Аз торенти тегля с макс 220КВ/с а съм си на 2мбит :blink: т.е. при мене промяна няма. Все още чакам да се махна от "неразпределени" и да отида към.... ъмм "засекретени" може би biggrin.gif

До djagi - преди 2-3 страници писах по твоя въпрос - обадих се на хелпдеск и ги помолих да ми засекат модема - поддържа ли или не поддържа новите скорости (за Турбо пакета) - отговора бе положителен, дори ги и надхвърля. Модема ми е като твоя (взет през 2006та :hush: - 831).

Редактирано от angelovarna (преглед на промените)

Простичък въпрос, но никой от запознатите или работещи в БТК не отговори... - стават ли старите модеми (831) за новите скорости? На едни хелпдеска едно им казал, да други - друго... На мен, при преподписването не ми дадоха ясен отговор...

аз съм със zte zxdsl 831,и тегля с 1,1мб от бг торенти,казаха ,че нямало проблем със старите модеми

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.