Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за БТК-ADSL - част 2

Featured Replies

Ще ти дадат от новите :shy11:

В най-лошият случай - ще плащаш по-малко за същата скорост :)

• Отговори 1,3k
  • Прегледи 266,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Публикувани изображения

смениха ми модема и пак същото кофти положение с нета,писна ми вече,4096кпбс,520кбпс ,после пък 8567кбпс,871кбпс на тестовете не знам вече кво става :shy11:

Редактирано от jubei (преглед на промените)

Аз съм малко разсеян ;) и не видях какъв ми беше кода, за да проверявам статуса си, обаче видях, че преди малко са ми пратили по имейла това:

Уважаема Госпожо/Господине,

Вашата БТК ADSL скорост ще бъде автоматично увеличена. В случай че имате допълнителни запитвания, моля Ви посетете БТК Център.

БТК Ви пожелава успешен ден!

Което значи, че горе долу кога би трябвало да ми се обнови скоростта? И нали освен, че скоростта ми ще бъде увеличена, таксата ми ще бъде намалена? biggrin.gif Явно просто не го споменават.

Благодаря предварително.

Редактирано от life_alert (преглед на промените)

Здравейте имам въпрос. Как да проверя какъв е моя статус, при положение че аз преподписах договора в един от офисите на БТК, а не чрез заявка през интернет. На 1ви април ми казаха до 2-3 дни, а все още не са е вдигнала скоростта. Откъде да взема данните за http://www.btc.bg/bg/adsl/shop/check_order , в договора не пише номер на поръчката?

Тези данни как ви се струват за линията ми, с най-старият модем съм. Като четох май няма да може да се подържат скоростите на АДСЛ Темпо 12М ( Noise Margin прочетох че трябва да е над 9dB - а иначе какви са допустимите му стойности и ще се вдигне ли ако се смени модема ) :)

Statistics Downstream Upstream

Line Rate 10656 Kbps 1184 Kbps

Attainable Line Rate 11104 Kbps 1352 Kbps

Noise Margin 8.3 dB 9.0 dB

Line Attenuation 18.0 dB 13.5 dB

Output Power 12.1 dBm 19.8 dBm

Редактирано от gargon (преглед на промените)

Здравейте имам въпрос. Как да проверя какъв е моя статус, при положение че аз преподписах договора в един от офисите на БТК, а не чрез заявка през интернет. На 1ви април ми казаха до 2-3 дни, а все още не са е вдигнала скоростта. Откъде да взема данните за http://www.btc.bg/bg/adsl/shop/check_order , в договора не пише номер на поръчката?

Няма начин, виж какво точно пише - "Проверете статуса на своята онлайн поръчка", т.е. проверката е само за заявки, пуснати онлайн.

Няма начин, виж какво точно пише - "Проверете статуса на своята онлайн поръчка", т.е. проверката е само за заявки, пуснати онлайн.

Мерси.

Здравейте можете ли да ми кажете в момента, като станеш абонат на БТК адсл

точно какъв модел адсл модем ти дават zxdsl831II или друг благодаря.

При мен вече от сутринта на заявката ми пише приети. Колко време трябва да изчакам за да ми се вдигне връзката?

При мен вече от сутринта на заявката ми пише приети. Колко време трябва да изчакам за да ми се вдигне връзката?

Толкова ли не можеш да видиш няколко страници назад ?!

Вашата нова ADSL услуга ще бъде активирана на заявения от Вас телефонен номер в срок до 14 (четиринадесет) работни дни от датата на нейното заявяване на интернет страницата на БТК www.btc.bg/adsl

Нека наистина някой сподели , дали старите модели модеми поддържат максималната скорост (ZXDSL 831).

Нека наистина някой сподели , дали старите модели модеми поддържат максималната скорост (ZXDSL 831).

Разбира се, че подържат максималната скорост.

Тези данни как ви се струват за линията ми, с най-старият модем съм. Като четох май няма да може да се подържат скоростите на АДСЛ Темпо 12М ( Noise Margin прочетох че трябва да е над 9dB - а иначе какви са допустимите му стойности и ще се вдигне ли ако се смени модема ) :P

Statistics Downstream Upstream

Line Rate 10656 Kbps 1184 Kbps

Attainable Line Rate 11104 Kbps 1352 Kbps

Noise Margin 8.3 dB 9.0 dB

Line Attenuation 18.0 dB 13.5 dB

Output Power 12.1 dBm 19.8 dBm

Защо реши, че няма да могат да се поддържат? Хубаво е Noise Margin-а да е над девет, но е проблем вече, когато е под тази стойност. Тук се вижда, че линията ти държи 11 Мега бита

Защо постоянно ми показва това в уторента

123314.jpg

пускам какви ли не торенти да се сийдват но не става - не намира пиарите..

иначе като пусна да се тегли нещо си върви с 1.2мегабайта в секунда..

пп: снимката е стара - показва, че ъплоадва с 87 но това не е така...

Редактирано от PaFKaTaSs (преглед на промените)

Според вас добре ли са тези стойности:

890835_orig.jpg

Днес цял ден съм на статус приети и чакам да ми увеличат скоростта.

Ще мога ли да ги достигна до 12 Mbps? И да попитам БТК работят ли в неделя?

Хелп деск-а работи денонощно, но центровете не работят в Неделя. Линията ти е идеална, само че се вижда, че държи макс 10 Мега бита :)

незнайно защо пинга към софия се увеличи близо с 15мс,преди на 4096кбпс беше стабилно 19-20мс,а сега е 35-36мс :) някакви идеи?

Редактирано от jubei (преглед на промените)

ZXDSL 831

Full rate operation up to 8Mbps downstream and up to 1M upstream.

При мен тегли с 9 мегабита.

незнайно защо пинга към софия се увеличи близо с 15мс,преди на 4096кбпс беше стабилно 19-20мс,а сега е 35-36мс :) някакви идеи?

А аз какво да кажа като пинга към София ми е 54.

А аз какво да кажа като нито мога да се свържа с БТК хелпдеск (над 10минути никой не вдига, все заето). Всичките ми познати, с които преподписахме са на новите скорости, а аз още ги чакам...

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.