Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за БТК-ADSL - част 2

Featured Replies

Докажи им, че нещо не те кефи услугата и прекъсни договора.

• Отговори 1,3k
  • Прегледи 266,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Публикувани изображения

Хайде стига ирония. Ако може някой да помогне да пише. Аз лекции затова що е интернет и съвети относно договора ми не съм помолил да ми дават. PLEASE

Редактирано от milenataa (преглед на промените)

;) Предавам се! :offtopic_s:

Доказа ми, че си се прецакал - сега какво правим ?

Очакваш някой да ти даде вълшебната рецепта да вземеш да теглиш нонстоп със 12Мбита ли ?

ПП.ЛекциИ

Редактирано от Topper (преглед на промените)

на мен днес ми смениха стария модем с нов ,скоростите си ги стигам 1мб от почти навсякъде ,но ъплоуда ми падна от 120к,на 85к sad.gif

Редактирано от jubei (преглед на промените)

И аз да добавя че си смених моя със WI FI уж за да нямам проблеми със стария модем

Н ;) якой може ли да ми каже коя пирамидка да маркирам от спийд теста.Дава ми препоръчително жълтата която е Констанца-Румъния,а др. са мисля ,че бяха Хасково,Пловдив и София .Аз съм на 4096мег. но последно време нещо ми се забави интернета мисля.Преподписах на 12мег и сега чакам новите скорости ,но както съм на 4096 теста ми показва 1500-2000 най много.

Аз ще съм доволен, ако някой каже колко време е чакъл на статус "Приети", за да го пуснат вече... ? Аз буквално преди 10мин. станах на статус Приети. ;)

А скоростта ти промени ли се при промяната на статуса ти към "Приети"?

А скоростта ти промени ли се при промяната на статуса ти към "Приети"?

Е, щом питам колко време сте чакали след статус "Приети" - значи не съм пуснат още(нито в модема е вдигната скоростта, нито спиидтеста показва нещо различно от преди..). Чудя се също кога трябва да получа мейл?

ПП: от хелпдеска ми казаха, че и през събота и неделя се работи и че до другата седмица трябва да ме пуснат вече, но кога др седмица.. не се казва! :love:

Н :love: якой може ли да ми каже коя пирамидка да маркирам от спийд теста.Дава ми препоръчително жълтата която е Констанца-Румъния,а др. са мисля ,че бяха Хасково,Пловдив и София .Аз съм на 4096мег. но последно време нещо ми се забави интернета мисля.Преподписах на 12мег и сега чакам новите скорости ,но както съм на 4096 теста ми показва 1500-2000 най много.

София и Франкфурт

абе чета тука едни неща.един бил чакащ,друг вече бил в графа:приети заявки.къде ги пише тези неща?аз подадох заявка на 1ви април наобяд и още си чакам новите скорости.къде да проверя дали заявката е приета или още "чака"?

абе чета тука едни неща.един бил чакащ,друг вече бил в графа:приети заявки.къде ги пише тези неща?аз подадох заявка на 1ви април наобяд и още си чакам новите скорости.къде да проверя дали заявката е приета или още "чака"?

http://www.btc.bg/bg/adsl/shop/check_order

На мен към Констанца , теста ми е много зле въпреки ,че според speedtest това е препоръчителен сървър

254696379.png

Ето и към други градове.страни.

254700798.png

254700300.png

Линията ми е с големи затихвания и скорост от 9 мегабита не мога да постигна (За 12 не може да става дума) Модма е ZTE 831II

Line Mode ADSL2 Line State Show Time

Line Power State L0 Line Up Time 00:00:06:29

Line Coding Trellis On Line Up Count 1

Statistics Downstream Upstream

Line Rate 8772 Kbps 1106 Kbps

Attainable Line Rate 8972 Kbps 1117 Kbps

Noise Margin 9.0 dB 9.1 dB

Line Attenuation 33.0 dB 20.7 dB

Output Power 11.9 dBm 18.8 dBm

Просто линията ти е зле пич!!! И не обичам да се повтарям, но разбира се няма кой да чете. Тази тема започна да става скучна - "чакащи","неразпределени", "разпределени", тук тестче - там тестче - ужас. Линията ти е с SNR 9dB, което е минимума, т.е скоростта се адаптира според линията ти като се гони минимум 9dB. Огледай си вътрешната инсталация и ако може да ти се вдигне малко SNR Margin-а ще ти се вдигне и скоростта, иначе сега си на около 8Mb/s.

Чаках няколко часа след подписването на договора но обърнете внимание на даунлоада biggrin.gif мъъъъка

Редактирано от milenataa (преглед на промените)

То не си само ти, но важното е, че се работи по въпроса. Вече е въпрос на късмет кога ще стигнат до теб ;) до мен още не са стигнали.

Някой би ли ми казал, дали този статус на връзката е добър:

btkstatusco6.jpg

Ами така като гледам или си със стар модем или трябва да си включиш ADSL2+ режима на модема. Иначе линията ти изглежда добре cool.gif

Някой би ли ми казал, дали този статус на връзката е добър:

btkstatusco6.jpg

някои били ми казал как д си приверя и аз това за модема

някои били ми казал как д си приверя и аз това за модема

Защо, да не би да ти трябва и на теб пасс на модем /рутера?

Ами така като гледам или си със стар модем или трябва да си включиш ADSL2+ режима на модема. Иначе линията ти изглежда добре cool.gif

Аз съм с по-старите старите модеми и нямам този ADSL2+ режим, все още чакам да ми пуснат новата скорост, обаче да не би да има проблем и да не работи на пълния си капацитет, като тръгне на 12mbit-а?

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.