Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за БТК-ADSL - част 2

Featured Replies

бърз въпрос, в сряда подписах договор за нов потребител - BTK ADSL Tempo (досега бях на друг доставчик), взех си пакетчето и договорчето и в петък 04.04 вече имах интернет връзка, проблема обаче е следния, страниците се отварят адски бавно а доунлоад скоростта кове на 122 кб/с , ъплоад кове на 35 кб/с (пробвах от няколко тракера, едно и също), та се чудех дали просто не са ми пуснали тези прословути нови скорости, или при мен нещо не е в ред , да чакам да дойде чудото или да отивам утре да си губя времето в офиса на БТК или на телефона на съпорта... Ако някой може да ме светне ?

• Отговори 1,3k
  • Прегледи 266,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Публикувани изображения

И откъде ти хрумна,че говоря за генералния директор на БТК biggrin.gif Става въпрос за както ти го нарече мениджерче ;)

Ами ти каза, цитирам: "Шефа на БТК ми е комшия", а шефа на БТК неможе да ти е комшия, разбираш ли?!?!

dsadsa.jpg

dsadsadsa1.jpg

Как са статистиките?

Добри са, но ако си със стар модем поискай смяна, а ако си с нов си включи ADSL2+ режима.

Само кажи под какъв предлог да го поискам, защото "Влязох в модема и числата не ми харесаха" не звучи добре :)

Ще кажеш, че модема ти е от старите и няма да може да подържа новите скорости и настояваш за смяна на модема. Ще се правиш на запознат и това е cool.gif

Абе чудя се каква е логиката, заявките след преподписване да се изпълняват в 10-14 работни дни срок, а срока за евентуално отказване от подписания договор да е 7 работни дни?!?

При мен утре става седмия работен ден и се чудя какво да ги правя тези хубавци. Не е нормално познатите ми, колегите ми и дори нета в офиса вече да е с променени скорости, а аз да си стоя все на същото положение.

Ами ти каза, цитирам: "Шефа на БТК ми е комшия", а шефа на БТК неможе да ти е комшия, разбираш ли?!?!

Добри са, но ако си със стар модем поискай смяна, а ако си с нов си включи ADSL2+ режима.

с новите модеми съм zte 831 II.как става активирането на ADSL2+ режима?

Извинявам се - моя грешка,не се изразих правилно.И наистина как се включва тоя ADSL2+ режим ;) Може да не съм се пуснал още ама тря се образовам...

Идеални ти са!

Абе айде стига с тези малоумни въпроси а?

50 поста и нито един смислен. Как се включва, как се изключва - ми с цъкане, толкова ли не можете да четете ?

Като ви е кофти линията дали някой от тук присъстващите ще може да изтичка да ви смени чифта, а?

Някой може ли да ми каже, какво точно значи статус "RO".

Проверка на статуса

Вашата поръчка с номер 6449 е със статус: RO.

И така или иначе ще искам нов модем, ако искам Wifi модем, нали единствено към тези 25лв. ще плащам още 2,40лв. на месец. И Wifi модема нали също си има, Lan порт?

Някой може ли да ми каже, какво точно значи статус "RO".

И така или иначе ще искам нов модем, ако искам Wifi модем, нали единствено към тези 25лв. ще плащам още 2,40лв. на месец. И Wifi модема нали също си има, Lan порт?

Да има LAN порт. И да ще плащаш само тези 2.40лв отгоре.

Редактирано от flysoldier (преглед на промените)

RO=Read Only

biggrin.gif

biggrin.gif Буквално преведено, не виждам какво би трябвало да значи. :)

Привет на всички, полсвам АДСЛ от 3 год че и повече от времето на 256 кбит/сек. От вчера съм на 12мбит/сек без да сменям модема (ZTE ZXDSL 831) и току що свалих от арената филм с 1,1MB/s (средна скорост 0,9 МБ/сек), ъплоуда е около стотина кило в сек. Казвам го за инфо, че и на старите модеми всичко е ок, все пак той по технически параметри е макс до 8мбита доунлоуд! колкото и да ме лъже микроторента...

На мен ми се обадиха вчера, че няма техническа възможност да ми пуснат по-високата скорост ( 12 Mbps ) и ходих до БТК за да ми променят заявката. Така че, вместо да ми вдигнат скоростта ( в момента е 4 Mbps ), реално ще ми я намалят ( 3Mbps ). Голям смях, но във Варна няма реална алтернатива на БТК.

895274.jpg

Това показва ADSL модема! Въпроса ми е вярно ли е това дето ми го говорят че линията до мен не позволявала новата по-висока ( 12 Mbps ) скорост?

А от двата модема кой е по добър и надежден от към забиване при много конекции WiFi то или Huawei ?

WiFi има повече рам и повече флаш. И МЦУ-то му е друго - серията е същата, но е друг номер заради wireless-a. А да - и има 4 Ethernet порта.

На мен ми се обадиха вчера, че няма техническа възможност да ми пуснат по-високата скорост ( 12 Mbps ) и ходих до БТК за да ми променят заявката. Така че, вместо да ми вдигнат скоростта ( в момента е 4 Mbps ), реално ще ми я намалят ( 3Mbps ). Голям смях, но във Варна няма реална алтернатива на БТК.

895274.jpg

Това показва ADSL модема! Въпроса ми е вярно ли е това дето ми го говорят че линията до мен не позволявала новата по-висока ( 12 Mbps ) скорост?

1. G.dmt трябва да стане ADSL2 или ADSL2+ ( ако модема ти го позволява - ама тъй като гледам го позволява )

2. После гледай максималната скорост и докладвай.

3. После отиваш в някой от центровете, заявяваш услугата и искаш аргументиран отказ от бТк.

4. Все пак е по-добре да плащаш 20 лв. отколкото цената която плащаш в момента.

Модема ми е от първите 831 rev.I. Откъде мога да променя G.dmt да стане ADSL2 или ADSL2+? Порових се из настройките, но не успях да намеря такава опция.

Модема ми е от първите 831 rev.I. Откъде мога да променя G.dmt да стане ADSL2 или ADSL2+? Порових се из настройките, но не успях да намеря такава опция.

Искай смяна. Иначе - 8Мб максимум...или най-добре напиши на пропмта cat /proc/cpuinfo и дай да видим какво пише.

Доста се почудих къде да я напиша тая команда, ама нали ходихме малко на Cisco, спретнахме един HyperTerminal и готово:

> cat /proc/cpuinfo

system type : RTA230

processor : 0

cpu model : BCM6345 V0.0

BogoMIPS : 92.97

wait instruction : no

microsecond timers : yes

tlb_entries : 32

extra interrupt vector : no

hardware watchpoint : no

VCED exceptions : not available

VCEI exceptions : not available

Вашата поръчка с номер 7350 е със статус: RO.

Основание:

Уважаема Госпожо/Господине,

Вашата БТК ADSL скорост ще бъде автоматично увеличена. В случай че имате допълнителни запитвания, моля Ви посетете БТК Център.

БТК Ви пожелава успешен ден! biggrin.gif:)

Въй, че моята е номер 3299, а от сряда си стои със статус "Приети".

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.