Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за продуктите на McAfee - мнения, препоръки, дискусия

Featured Replies

За да се реши проблема трябва да се инсталира по стара версия на McAfee SiteAdvisor или да се чака нова версия на Sandboxie-ИНФО от форума :angry:

• 2 седмици по-късно...
  • Отговори 176
  • Прегледи 42,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Вчера инсталирах новата версия mcafee total protection 2010, нов интерфейс, като цяло държи се добре, бавно сканиране на цялата система,не виждам съществена разлика при натоварванета на системата в сравнение със старата версия 2009.Това са първите ми впечатления.

• 1 месец по-късно...

Значи чух ,че McAfee помага на антивирусната с нови вируси. Ще ми дадете ли линк към нея?

Значи чух ,че McAfee помага на антивирусната с нови вируси.

Ще ми дадете ли линк към нея?

Това си е антивирус бе човек. Ето ти линк към 6 месечна промоция http://us.mcafee.com/root/landingpages/afflandpage.asp?lpname=17224_vsp_trial&affid=707&cid=55697

Ползвай я със здраве и без заразяване.

Това си е антивирус бе човек. Ето ти линк към 6 месечна промоция http://us.mcafee.com/root/landingpages/afflandpage.asp?lpname=17224_vsp_trial&affid=707&cid=55697

Ползвай я със здраве и без заразяване.

Ама аз си мислех,че помага на самата ми антивирусна.

Антивирусна програма блокира хиляди компютри по света

През последното денонощие стотици хиляди потребители на Windows XP SP 3 се сблъскаха с необичаен проблем- компютрите им започнаха да показват знаменитите „сини екрани на смъртта", след което преминаха в безкраен режим на рестартиране, съобщават световните медии.

Оказа се, че причина за масовото излизане от строя е бъг при обновяването на антивирусната McAfee. Програмата по грешка започнала да блокира изпълнимия файл svchost.exe, когото преценила като опасен.

Странното поведение при това засегнало само компютри с Microsoft Windows XP Service Pack 3, докато Windows Vista и Windows 7 работели нормално.

Неволите с McAfee обаче не спряха дотук. Форумът за клиентска поддръжка не успял да издържи на наплива на потребители и след няколко часа станал недостъпен.

Дейността на много организации била блокирана. Например самов в Мичиганския университет спряли да работят около 25 000 персонални компютри.

Обновяването на антивиурсната база беше спряно, а пред няколко часа на сайта на антивирусната компания беше качен патч, спиращ безкрайното рестартиране.

Източник: Utre.bg

Антивирусна програма блокира хиляди компютри по света

..............

Ето по-детайлно обяснение от Microsoft: McAfee delivers a false positive detection of the W32/wecorl.a virus when McAfee uses a 5958 DAT file (KB2025695) (на английски). На тази страница е дадено решение на този проблем.
  • 4 месеца по-късно...

Само споделям ,че преди малко като се опитах да заредя "Калдата" сайт адвайзъра ми казва ,че Калдата е сайт който може да нарани компютъра ми .

В страницата за диагностика пише това:

Какво е текущото регистрирано състояние на kaldata.com/forums?

Сайтът е регистриран като подозрителен - посещаването му може да доведе до повреда на компютъра ви.

Част от този сайт бе регистрирана поради наличието на подозрителна дейност 1 път/и през последните 90 дни.

Какво се случи, когато Google посети този сайт?

От 91 страници, които изпробвахме в сайта през последните 90 дни, 10 са довели до изтеглянето и инсталирането на злонамерен софтуер без съгласието на съответния потребител. Последният път, когато този сайт е бил посетен от Google, е на 2010-09-18, а последният път, когато на него е било намерено подозрително съдържание, е на 2010-09-18.Злонамереният софтуер се хоства на 1 домейн/а, включително bbkzabb.co.cc/.

This site was hosted on 1 network(s) including AS34224 (NETERRA).

Функционирал ли е този сайт като посредник за по-нататъшно разпространение на злонамерен софтуер?

През последните 90 дни kaldata.com/forums не изглежда да е функционирал като посредник за заразяване на други сайтове.

Хоствал ли е този сайт злонамерен софтуер?

Не, този сайт не е хоствал злонамерен софтуер през последните 90 дни.

Какво е довело до това?

В някои случаи трети страни могат да добавят злонамерен код в легитимни сайтове, поради което показваме предупредително съобщение.

Само споделям ,че преди малко като се опитах да заредя "Калдата" сайт адвайзъра ми казва ,че Калдата е сайт който може да нарани компютъра ми .

....

В някои случаи трети страни могат да добавят злонамерен код в легитимни сайтове, поради което показваме предупредително съобщение

Това е, работи се по въпроса

И при мен е така от сутринта.

• Администратор

Здравейте, Тази нощ са направили Експлойт на рекламната система, който върти чужди реклами върху нашите, той е премахнат вече, закърпихме и дупката. Нищо сериозно и няма опасност за потребителите. Писахме и отговор на гоогле да реиндексира сайта и да премахнат предупреждението. Надяваме се това да се случи скоро. Извиняваме се за причиненото неудобство, но се случват и такива неща.

Злонамереният софтуер се хоства на 2 домейн/а, включително bbkzabb.co.cc/, hshheza.co.cc/.

1 домейн/а изглежда функционират като посредници за разпространение на злонамерен софтуер към посетители на този сайт, включително bbkzabb.co.cc/.

Това е много яко.

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

WOT също не намирал сайта за опасен...

Google продължава да писка, че е опасен.

Надявам се всичко да се нареди скоро както трябва и както си беше.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Eдинствено Google Diagnostics се обажда за сайта който се намира в iframeПубликувано изображение

И единствено Avira закова iframe-a като - HTML/Infected.WebPage.Gen2 :wors:http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=161362&view=findpost&p=1799548 Като се обнови ads системата, ще пиша на Steven Burn от hpHosts да добави домейните bbkzabb.co.cc и hshheza.co.cc.

Днес междо 13:00-13:40 часа и при мен Mozilla Firefox 3.6.10 изпищя като да си влезна в профила (допуска ме само до началната страница на kaldata.com) П.П. Пиша от IE 8.

Редактирано от bdz_fan_site (преглед на промените)

• 2 месеца по-късно...

McAfee Total Protection 5.0 Beta Software is Here!

We’re pleased to announce that the McAfee Total Protection 5.0 Beta software is available for you to install and test. The McAfee Total Protection 5.0 Beta software assures you and your family a worry-free experience when working or playing online. It protects your PC against viruses, hackers, and spyware; monitors Internet traffic for suspicious activity; guards your family’s privacy; blocks risky websites, and more.

What’s in the Beta Software

The McAfee Total Protection 5.0 Beta software has some exciting new features and improvements.

New features:

Scan external drives, such as USB drives

Get reports about your children’s online activities

Lock files in secure digital vaults on your PC with McAfee® Anti-Theft File Protection

Performance and security improvements:

Faster installation

Faster real-time scanning

Improved protection against malicious keylogging software

Improved threat detection

More devices to choose from in your home network

More options to choose from when cleaning unnecessary items on your PC

McAfee Total Protection 5.0 Beta (for Windows)

Пратиха ми поща с оферта да тествам новата 5-та версия......

• 2 месеца по-късно...

Някой знае ли откаде мога да си истегля McAfee internet security 2011?И ако може да е с ключ поне за 3 месеца!

Тук все ще намериш нещо.
  • 4 седмици по-късно...

Има ли някои ,които я е ползвал тази програма- McAfee Internet Security-за да сподели впечатления.Гледам ,че я слагат на маркови лаптопи-Sony,Toshiba.Сега съм NIS-2010.Мога да взема McAfee Internet Security за 3 usera .Лесно ли се конфигурира ,лека ли е и разбира се дали е сигурна.Може би не е тежка щом я слагат на лаптопи.Moля за мнения.

Има ли някои ,които я е ползвал тази програма- McAfee Internet Security-за да сподели впечатления.Гледам ,че я слагат на маркови лаптопи-Sony,Toshiba.Сега съм NIS-2010.Мога да взема McAfee Internet Security за 3 usera .Лесно ли се конфигурира ,лека ли е и разбира се дали е сигурна.Може би не е тежка щом я слагат на лаптопи.Moля за мнения.

Направо я разкарай.Имат сключени договори(тоест плащат)на тези изброени от теб компании,да се инсталират на техните компютри.Много е зле Антивируса...Сложи си Аvast Free или Авира Free те струват много повече от този платен боклук.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.