Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за продуктите на McAfee - мнения, препоръки, дискусия

Featured Replies

Направо я разкарай.Имат сключени договори(тоест плащат)на тези изброени от теб компании,да се инсталират на техните компютри.Много е зле Антивируса...Сложи си Аvast Free или Авира Free те струват много повече от този платен боклук.

И само заради това, че си плащат я прави боклук, така ли ? Ти тествала ли си я програмата или пак така на изуст говориш ?

• Отговори 176
  • Прегледи 42,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

McAfee не е от най - препоръчителните продукти..

McAfee не е от най - препоръчителните продукти..

Защо ?

Слаба детекция, много излишни функции..тежък.

Слаба детекция, много излишни функции..тежък.

И това го казваш, защото дълго си го тествал или просто ей така?

Много отдавна не съм ползвал техен продукт,но преди 5-6 г. когато се заразих с вирус точно McAfee изчисти гадината...Комерсиализацията,не само на този продукт,може да доведе до ,общо взето 2 неща....или голям интерес или никакъв...Лична е преценката за качеството...

2 от компютрите ми които купих бяха с NORTON ... Това прави ли го лоша програма ? Не мисля както и не мисля, че някой програми са толкова добри и ще го докажа с видео в реално време !

Аз имам лоши спомени с нея. Чистил съм заразен компютър, на който имаше McAfee, обновена. Имам наблюдения, че Artemis-a на макафи създав доста фалшиви аларми. Дали е тежка не знам - може новите версии да са ги пооправили

От както McAfee взеха да се бъркат там дето не им е работа не съм я ползвал!

Последно 2009 г. я пробвах и беше как да го кажа едно чудо на техн.......опс. на софтуера Публикувано изображение

Комерсиализацията,не само на този продукт,може да доведе до ,общо взето 2 неща....или голям интерес или никакъв...Лична е преценката за качеството...

Подкрепям казаното! Независимо от реалните качествата на една програма, личното усещане при работата с нея е най-важното за избора на продукт....най-важното! Има програми, които просто не ти пасват (независимо от качествата им), като за това влияние оказват много фактори, а не само детекцията!

До тук не видях един смислен довод против програмата ...

И аз почвам да влизам по темите и да плюя ,защото в миналото или по моя преценка програмата не става ,но и аз ще го правя без доказателства .

Или просто, защото трябва или просто ,защото напоследък във форума се толерират празните приказки и обидите ...

Не знам !

Може и да греша ...

modedit : това какво е смислено и какво не е не определяш ти !Считай това за предупреждение.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

McAfee са си една голяма компания и поддържат добър софтуер, който предоставят на милионите си ползватели. Програмата е много продавана, заедно с Norton май са на челните позиции (мисля). Не смятам, че е лоша, но на мен лично ми е антипатична, разочаровала ме е преди време. Като цяло не е зле, но май има доста по-добри варианти

Редактирано от Calando (преглед на промените)

McAfee са си една голяма компания и поддържат добър софтуер, който предоставят на милионите си ползватели. Програмата е много продавана, заедно с Norton май са на челните позиции (мисля). Не смятам, че е лоша, но на мен лично ми е антипатична, разочаровала ме е преди време. Като цяло не е зле, но май има доста по-добри варианти

McAfee не покри критериите на най-голямата тестова организация в света - AV-Test.org и нито веднъж за всичките 3 сертификационни тества не можа да получи сертификат ... Никой не отрича , че е голяма компания , но това не прави нейните продукти достатъчно качествени.

Аз не бих използвал техните продукти нито в home/home office сегмента , нито в бизнес сегмента.

Последно тествах McAfee 2011 consumer продукта и McAfee Enterprise edition 8.7

Редактирано от 3GUSER / ASpace (преглед на промените)

Вместо само да се приказва колко лоша или добра била програмата ТЕСТВАЙТЕ ето Ви първите три файла http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=168648&view=findpost&p=1930618

И само заради това, че си плащат я прави боклук, така ли ? Ти тествала ли си я програмата или пак така на изуст говориш ?

Предлагам ,щом е стахотна да си кyпиш техен продукт,и да се похвалиш после тук в темата.Публикувано изображение

Почти 80% от засичането им е от McAffe Siteadvisor....само той става.

Публикувано изображение

Това при Windows XP SP3 / 512MB-RAM и въобще не се усеща. Нито бави интернета, нито нищо и се ъпдейтва доста бързо.

Извинявай,ти на това леко ли му казваш ,че ме дразниш вече?

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=M2fAD7OpZx4

И понеже няма да я слагам за да доказвам на никого нищо, може да се изгледа този клип...

Редактирано от Coccinelle (преглед на промените)

Не е от особено значение колко от колко RAM има нужда дадената програма , макар , че в случая е множко . Но McAfee не е от най-леките продукти - това е всеизвестно като че ли на повечето хора.

modedit : това какво е смислено и какво не е не определяш ти !Считай това за предупреждение.

Предупреждение за какво ?

Как да го разбирам след като не съм нарушил правилата ?

Другите могат да говорят и да мислят, а аз не -така ли да го разбирам ?

Не е от особено значение колко от колко RAM има нужда дадената програма , макар , че в случая е множко . Но McAfee не е от най-леките продукти - това е всеизвестно като че ли на повечето хора.

Да ,но при нея е множко.Отдавна не съм виждала програма с толкова ...Публикувано изображение

Извинявай,ти на това леко ли му казваш ,че ме дразниш вече?

Ако ще и 400 000k да показва. За мен е важно да няма забавяне. (което мисля, че всеки може да усети)

Както казах на 512MB не се усеща. (ти каквото искаш си мисли)

P.S.

А ти ме дразниш, че само показваш клипове на др., а не тестваш сама.

Аз не говоря за програми който не съм тествал!

Както каза nikssi:

Вместо само да се приказва колко лоша или добра била програмата ТЕСТВАЙТЕ ето Ви първите три файла

Пробвай Panda :) <ROFL>

Платените отдавна не съм,но безплатната е добре.Публикувано изображение

Ако ще и 400 000k да показва. За мен е важно да няма забавяне. (което мисля, че всеки може да усети)

Както казах на 512MB не се усеща. (ти каквото искаш си мисли)

P.S.

А ти ме дразниш, че само показваш клипове на др., а не тестваш сама.

Аз не говоря за програми който не съм тествал!

Както каза nikssi:

Да речем ,че ползвам Sony Vaio и май си е инсталирана там Публикувано изображение

Моля да се спазва добрия тон в дискусията и ако имате за решаване междуличностни спорове го правете по пощата, ЛС или лично. И моля да престанете да си ги мерите...

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=M2fAD7OpZx4

:OFFTOPIC: Между другото , това видео е пореден пример защо е ГРЕХОТА да нямаме закупен и лицензиран Malwarebytes' Anti-Malware Pro с вечен лиценз , работещ в реално време с всяка една антивирусна програма.

Редактирано от 3GUSER / ASpace (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.