Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за продуктите на McAfee - мнения, препоръки, дискусия

Featured Replies

Mcafee си имат премахващ инструмент наречен -"McAfee Consumer Products Removal tool".Може да го изтеглиш от ТОЗИ САЙТ.По принцип за премахване на програми използвай Revo unninstaler,ако ползваш вградения в системата който не е ефективен.

Благодаря на теб и на nikssi за помощта! :speak: Станаха нещата.
  • 6 месеца по-късно...
  • Отговори 176
  • Прегледи 42,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Защо в каталога липсват продуктите на McAfee? Какво се е случило преди вече не е интересно - обикновено, който търси си го намира на сродни други места. Нормално ли е да е така,според Вас? Според мен равнопоставеност трябва да е налице.Значи - нормално си е да е различно... Поздрави

• 2 месеца по-късно...

Здравейте, реших да премина и през Mcafee Total Protection 2009 Beta, version 3.11- eдин от Secuity Software Providers for 7

Дадоха ми триал до 31.12.2009 - това е добре.

Като за начало е малко невиждащ. На последните страници от темата за ловенето не реагира въобще адекватно.

Системата е пъргава, въпреки 10-те си стартирани процеса - значително по-леко се държи при мен в срвнение с НИС 2010, например.

Също няма много за настройване. Пълен автомат. Има трафик монитор на стената.

Има доста притурки за почистване на диска, на временните файлове, както на браузерите- кукита, кеш,,ActiveX, така и на самия уиндоус - registry kleaner,history, system restore points kleaner, дефрагментация на диска и др., като всички са с възможност за sheduled.

Не мога да разбера как да сложа в изключенията на програмата една библеотека на една стара игра. Постоянно затрива файла в карантината и не мога да го вкарам в доверена зона или изключения- не намирам такива. Някой който ползва финалните версии на 2009 може ли да помогне....

П.П. Меду другото Mcafee SiteAdvisor Plus вижда Kалдата като съмнителен сайт цък

Редактирано от stefanvalja (преглед на промените)

Щом ми се отдава възможност няма пропусна да я уплюя,Mcafee Т.S. 2009 е доста тежка с много процеси гълтащи рам като ламя,интерфейса е ужасен,направо безобразно ужасен трябва да търсиш нещо с часове и като го откриеш разбираш че,не е това което искаш да направиш.

Щом ми се отдава възможност няма пропусна да я уплюя,Mcafee Т.S. 2009 е доста тежка с много процеси гълтащи рам като ламя,интерфейса е ужасен,направо безобразно ужасен

трябва да търсиш нещо с часове и като го откриеш разбираш че,не е това което искаш да направиш.

Наистина доста процеси, заемащи доста РАМ:

Публикувано изображение

Но, в един момент общата консумация на РАМ падна с около 10%, в сравнение при NIS 2010, KIS 2010, KAVWS 8.0.0.1028, и системата не е била никога толкова пъргава - даже и при сканиране с Мкафе е бърз компа и нета също.

Не мога да си го обясня, но наистина не трябва да го мисля толкова - все пак и уина( билд 7264) и мкафе все още не са финални...

П.П. при мен Физическа памет 71% значи около 630МБ - имам 896 МБ РАМ ( 128 вградено видео).

Редактирано от stefanvalja (преглед на промените)

Наистина доста процеси, заемащи доста РАМ:

................

Сумата на това, което си заградил в червено е малко на 93 МВ. За мен това е много РАМ за програма, която е постоянно активна. Тежичка е програмата...

Сумата на това, което си заградил в червено е малко на 93 МВ. За мен това е много РАМ за програма, която е постоянно активна. Тежичка е програмата...

ако си с 1гб - да, не е малко и сигурно пречи. Но много от хората си имат по 2-3 гб рам и това въобще няма да е проблем :P А може би и ти трябва да помислиш да си сложиш 1гб от горе, ще ти излезе евтино :P

Сумата е точно 134472 K,гледамe колона Working Set (Memory... , но мисля че това наистина не е от значение ( пък може и да съм изтървал някой друг процес), но работата е ясна- Много РАМ, a на мне ми е оскъдна...
  • 4 седмици по-късно...
  • 2 седмици по-късно...

McAfee Total Protection 2010 Beta is Here!

http://beta.mcafee.com

What’s in the Beta

McAfee Total Protection 2010 Beta has these exciting improvements:

* Completely redesigned user interface

* Attractive, modern design

* More intuitive navigation and layout

* Performance improvements

* Lightweight and responsive

* Improved scan and update flows

* Completely redesigned Parental Controls

* ...and more!

Макар всичко да зависи от задклавиатурното устройство, аз нямам добри впечатления от продуктите на McAfee. Една тема със сериозно инфектирана машина с инсталиран McAfee:(все пак да предположим, че потребителя си е виновен, защото е инсталирал програма-менте Rogue): http://www.malwarebytes.org/forums/index.php?showtopic=22314&st=0 A този немец имаше McAfee + Avira и едва му го деинсталирах. Драйвера на защитнана стена на McAfee Firewall Plus бе причина за редица сини екрани... http://forum.avira.com/wbb/index.php?page=Thread&threadID=97191 Още повече, че McaFee са в такова отчаяно положение, че задължават фирми като Dell и т.н. да ги включва в продажбите на лаптопи и т.н. На този етап за мен са непроръчителни.

Мисля, че това ще ти свърши работа: <a href="https://kc.mcafee.com/corporate/index?page=content&id=KB50998" target="_blank"><!--coloro:#0000FF--><span style="color:#0000FF"><!--/coloro-->KnowledgeBase<!--colorc--></span><!--/colorc--></a>

Мерси Fixer ама не става, това е за старите макафита.

B-boy[styLe], да кажеме че е сносно ;) като се изключи това, че няма игнорлист, че е объркано като настройки от към защита е добро. Понеже го бях забравил с шедулед скан затри де що кейген имам хаххахаха

• 3 седмици по-късно...

не не съм фен на мцафее то не ми харсва е на някои им но за мен истината е в НОД 32 :biggrin:

не не съм фен на мцафее то не ми харсва е на някои им но за мен истината е в НОД 32 :)

Поне да бе написал защо ти е такова мнението (~и всичките останали шест реда текса са "история по картинка" или както в училище им казват есе-измишльотина . Човека пише за едно , ти отново тръгна off-topic anti-ESET с цели шест дълги реда безсмислен текст тип Рамбо. Ако не ти харесва програмата , ще я "плюеш" в подходящата тема , а не с off-topic в тази за McAfee~) . ASpace ASpace, просто за себе си тествах Вие как ще постъпите. Защото в неутрален форум коментари 40 и 41 бе правилно да се изтрият. Вие защо толерирате ESET е известно на всички. И къде го правите - в темата за McAfee... Поздрави

Редактирано от TNN (преглед на промените)

И аз май станах противник на Макафито (или поне до излизане на 2010). Вчера преинсталирах лаптоп, сложих Макафи заради 1-годишната промоция, след няколко крака пуснах МБАМ и познайте - Вундоооо :) Той остаря вече, а американците все още не го засичат.

Той остаря вече, а американците все още не го засичат.

Не че не го засичат , а просто заплахата непрекъснато еволюира - променят я , правят и нови варианти и така . Просто си попаднал на нещо , което в даден момент не се е засичало.

И аз май станах противник на Макафито (или поне до излизане на 2010). Вчера преинсталирах лаптоп, сложих Макафи заради 1-годишната промоция, след няколко крака пуснах МБАМ и познайте - Вундоооо :) Той остаря вече, а американците все още не го засичат.

Има ли изобщо подобна промоция!? Това "след няколко крака пуснах МБАМ и познайте" ще се повтаря при теб и с други програми... Докато осмислиш някои реалности. Поздрави

Има ли изобщо подобна промоция!?

За 2010 не знам ( защото самата 2010-та версия е много нова) , но за 2009 - да , има . Странно , даже , как не я знаете (не точно ти , но някои тук във форума).

Има ли изобщо подобна промоция!? Това "след няколко крака пуснах МБАМ и познайте" ще се повтаря при теб и с други програми... Докато осмислиш някои реалности. Поздрави

За 2009 става въпрос, има 1 г. промоция.

А за 2010 имах в предвид да си оправят засичането, а също и да сложат 1 тръстед лист ...!

Иначе за краците, ръцет и т.н. прекрасно знам какво е положението, нооооо аз ще си купя програма за 1000 долара кгато заплатата ми стане поне толкова :rolleyes: Поздрави.

• 1 месец по-късно...

Windstream Internet Security Suite - 3 monts Free http://www.windstream.com/residential/internet-security-suite/ Не съм пробвал, а и все още не съм намерил какви са системните изисквания за ползване на продукта. Затова линка засега не го пускам при промоциите.Може някой друг да го направи - ако допровери нещата. Поздрави

по принци надеждна, но не хваща всичко (то такава дето хваща всичко няма, обаче тая дава много фалшиви тревоги). адски тежка... не знам по каква причина тъпите програмисти правят сервизите да се стартират на high priority (единствения резултат като не може да изчисти упорит вирус, е почти забил компютър...) тестове и сравнения с други програми: http://www.av-comparatives.org

Редактирано от the professor (преглед на промените)

Конкретно за коя версия е това мнение? Лично аз след McAfee Total Protection 2008 нищо тяхно не съм инсталирал и сега нямам актуални впечатления.Нямам спомен да бе тежка, а и те всичките не са всесправящи се... Поздрави

Някой инсталира ли промоцията на 2010? Как се държи? Пипната ли е повечко от към настройки?

• 3 месеца по-късно...

McAfee SiteAdvisor е несъвестим с Sandboxie-спира да работи.Някакви идеи за заместител или за разрешаване на проблема? http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif :mad:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.