Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Windows Vista - въпроси и проблеми (част 2)

Featured Replies

моля за помощ :

errorlb5.th.jpg

това излиза при стартиране на виста ?

вистата е сп1 компа е е8200, 2ГБ рам, гф 8800гт, 320 хдд

• Отговори 1,3k
  • Прегледи 205,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Публикувани изображения

пффф това старфорс ако правилно си спомням някога много го обсъждахме при първата му поява за защита на игрите от копиране

след инсталиране на какво започна да се появява?

хора моля ви използвайте някой бг сървър за хостване на снимки - интернета ми е достатъчно бърз, ама тоя имиджшак ми се зарежда по бавно и от сайта на Realtek, който се намира в тайван.....

Преди малко инсталирах vista. Справих се с повечето неща, но ни мога да направя една настройка. Не мога да я намеря с търсачката, защото нз как се казва, но един потребител е сложил тази снимка

http://picbg.net/img.php?file=8548d124d4334857.jpg

Та въпросът ми е как да направя иконите си да излизат отгоре?

Ако има общо с base score моят е 4.2.

Редактирано от Afro-Крис (преглед на промените)

Здравейте, в момента ползвам Виста х86 , но бих искал да опитам и х64. Въпроса ми е дали мога да ги инсталирам на един диск на 2 отделни дяла и двете системи, и после ако не ми допадне х64 да я махна без последици за х86 версията?

стига процесора да ти я поддържа (демек да е 64) и да има смисъл (демек достатъчно параметри) от 64 - да

ако ще я слагаш на компютъра от подписа - аз не бих се занимавал. 32 битовата ти върши прекрасна работа

Редактирано от Aquaris (преглед на промените)

стига процесора да ти я поддържа (демек да е 64) и да има смисъл (демек достатъчно параметри) от 64 - да

ако ще я слагаш на компютъра от подписа - аз не бих се занимавал. 32 битовата ти върши прекрасна работа

Въпроса ми е дали мога да ги инсталирам на един диск на 2 отделни дяла и двете системи, и после ако не ми допадне х64 да я махна без последици за х86 версията? А не дали да я инсталирам и дали ще ми върши работа!

Редактирано от kyryl (преглед на промените)

в края на първия ред от поста ми има една дума с две букви - видя ли я?

в края на първия ред от поста ми има една дума с две букви - видя ли я?

Може би ако се беше постарал да напишеш само отговора на въпроса, който съм задал щях да я видя. Благодаря все пак за отговора!

имам следния проблем немога да шервам с мрежата преди всичко беше ОК, но от известно врмеме ми прави прболем вистата е с БГ и като реша да сподеялм някоя папаки ми изписва че неможе да бъде споеделен и немога да влезиам също в другите РС в мрежата дори в моя си немога да влезна от мрежата всички настркоъки за мрежата мисля че съм ги направил защото както ви казах преди всчико си работише, но може би когато сложих НОД 32 СМАРТ СЕКЮРИТИ нещо се обърка, но не съм сигурен вие че ми кажете ако имате идея сега съм с KIS 2009. Благодаря ви предавително

съвсем нормално - смарта (както и всички АВ програми който контролират и интернет конекциите и достъпа) си има правила за мрежата и шеринга - трябва да си го разрешиш от кис

съвсем нормално - смарта (както и всички АВ програми който контролират и интернет конекциите и достъпа) си има правила за мрежата и шеринга - трябва да си го разрешиш от кис

Да това го знам, но дори когато махнах НОД-а и нямах никава АВ пак даваше същия проблем и дори немога да видя всички РС-та в мрежата, а ми покава само 2 или 3.

оправи си шеринга и мрежата наново - сървизи, протоколи - прегледай всичко

може ли ниакои да ми даде сериен номер за уиндоус виста 32 бита

благодариа предварително

Ето ти: ПРОЧ-ЕТИ-ПРАВ-ИЛАТА-НА-ФОР-УМА biggrin.gif

Става и за 98, и за XP, и за Vista, и за Windows 7 ще става... само браузър да имаш и Интернет biggrin.gif

A аз искам да ви попитам как мога да изтрия една папка без име, защото като тръгна да я трия и нищо не ми излиза

с WIndows Vista Home Premium 32bit. съм

post-104414-1219846344_thumb.jpg

Редактирано от mega_mouse (преглед на промените)

unlocker пробва ли?

не си правете такива гимнастики на съмнителни модвани неоригинални релиизи - виждате к'ъв е резултата

A аз искам да ви попитам как мога да изтрия една папка без име, защото като тръгна да я трия и нищо не ми излиза

с WIndows Vista Home Premium 32bit. съм

под safe mode ще стане

Защо вистата ,харчи толкова много рам?.При нормално стартирала виста хоме премиум sp1,се заема 600 -700 mb от 1 gb ,а при xp sp3 едва 250-300.Като при xp,всичко става много бързо.При xp ,с инсталирана последна версия на k lite codec,hdtv филми се гледат с wmplayer ,без проблем.

Тази виста е сбъркана дълбоко.

кое му е многото на 60%?

това си е съвсем нормално положение. при гол уин, само с драйвъри, сп1 и ъпдейти положението е макс 45-50%

като ти пречи минаваш обратно на хр

все пак виста иска малко повече памет от хр, а и не зависи само от нея а и от стартираните програми

отделно от това си си взел рамта за да я ползваш а не да седи неизползвана

и вече е достатъчно евтина така че можеш да вземеш още малко рам

и ти като всички останали, като не разбирате нещо и може да се оправите бързате да обвините софта

Редактирано от Aquaris (преглед на промените)

С Vista SP1 Ultimate съм. От контексното меню на десктопа, подменю New, ми изчезна New folder. Освен с преинстал, има ли начин да се възстанови?

виста мениджър, човъркане по регистрите - конкретно: да, има начин

unlocker пробва ли?

не си правете такива гимнастики на съмнителни модвани неоригинални релиизи - виждате к'ъв е резултата

А какво е предимството на оригинална vista home premium

Аз съм с лаптоп ,слабичък 1.6 целерон,1 гигабайт рам,купих го с горния вариант на вистата и какво получих

-бавна работа в сравнение с xp sp3 /замунда едишън/,на

-Понеже ,моляви се нямам версия ултимате,то не мога да си сложа българско mui/българския бях го сложил ,чрез програмата vistalizator-но това забави работата/

-Поради гореизбраната причина не мога легално да мина към xp

всяка една ОС има свойте предимства (особено оригиналните) стига потребителят и да ги знае и да може да ги използва

такива пипани замунда едишън, етхо групи и инезнам си какво си водят само до едно нещо: премахване на компоненти (сървизи, програми и т.н.) от съответната ОС, което рефлектира в неработеща ОС в един или друг момент, когато се нуждаеш от орязаната част

използвайте си нещо подписано и сертифицирано ПОНЕ от МСДН (ако ще е пиратски) или оригинален уин - ако искаш нещо да работи вземи си го свърши сам са казали хората: премахването на компоненти от Уин е елементарно с nLite/vLite

1,6 селерон дори с 1гб рам е слабичък за хоум премиум

всяка една ОС има свойте предимства (особено оригиналните) стига потребителят и да ги знае и да може да ги използва

такива пипани замунда едишън, етхо групи и инезнам си какво си водят само до едно нещо: премахване на компоненти (сървизи, програми и т.н.) от съответната ОС, което рефлектира в неработеща ОС в един или друг момент, когато се нуждаеш от орязаната част

използвайте си нещо подписано и сертифицирано ПОНЕ от МСДН (ако ще е пиратски) или оригинален уин - ако искаш нещо да работи вземи си го свърши сам са казали хората: премахването на компоненти от Уин е елементарно с nLite/vLite

1,6 селерон дори с 1гб рам е слабичък за хоум премиум

Да ми върнат парите тогава,щом са ми я продали в комплект?

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.