Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Windows Vista - въпроси и проблеми (част 2)

Featured Replies

тва как трябва да се разбира....?

щото аз си стоя зад мнението!

• Отговори 1,3k
  • Прегледи 205,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Публикувани изображения

Някой да знае как да изтрия вградения sidebar!!При опит ми пише,че се нуждая от разрешение!!!Аз си инсталнах по нов и сега се оказах с два sidebar!!!Вградения е адски дървен,а и времето не бачка!!!!Как се взима т :) ова проклето разрешение :)

не ти е нужен цял бар

само добавки

вкл. и за времето

утре ще дам линнк към един който е като оригиналния че сега ме мързи да търса

то може и да съм го дал вече в темата

добавките като всеки безплатен софт естествено се свалят от официалния сайт

Редактирано от Aquaris (преглед на промените)

тва да не можеш да заспиш в 4 сутрина си е проклятие

hppavilion написа:

http://i.data.bg/08/04/07/894070_orig.jpg

при търсене в галерията за добавки не забравяйте да смените езика на англииски, ако ви е на български

П.П: офф: кво било хубаво да се самоцитираш из разните форуми - брех

имам си нов подпис. геният в мен пак се обади

тва да не можеш да заспиш в 4 сутрина си е проклятие

hppavilion написа:

http://i.data.bg/08/04/07/894070_orig.jpg

при търсене в галерията за добавки не забравяйте да смените езика на англииски, ако ви е на български

П.П: офф: кво било хубаво да се самоцитираш из разните форуми - брех

имам си нов подпис. геният в мен пак се обади

:speak::go ahead:

и едно допълнение понеже "някой хора цял живот са немощни" и няма да се научат:

http://gallery.live.com/results.aspx?bt=1&...amp;p=1&c=0

Мерси за Гаджетите макар че пак не можах да си намеря тази която показва свободното място на Хард дисковете.Има подобни но на мен ми трябва тази в която се показват като във Вистата.Това и без него може но не мога да разбера защо не ми дава да си направя нова мрежова връзка както във ХР-то.Проблема е следният.Ползвам интернет на 2 места.Опти нет на едното и БТК на другото.След модема на БтК имам рутер.Не искам да трия настройките на Опти нет а да създам нова Нова връзка2 както е при ХР и там настройките са си на ауто.Демек лаптопа си получава айпи адрес от рутера.Да ама не става.За създаване на безжична връзка има доста опции но за LAN намирам само една където иска името и паролата с която модема се свързва със сървара на БтК.Това на мен не ми трябва и като не въведа нищо и му дам да продължи ми изписва че връзката не може да бъде създадена.Кой знае каква простотия е ама то във Вистата всичко е наопъки. sad.gif

изгледа като на виста за гаджета мисля че е за програмата sysmetrix, но не съм сигурен

виж на wincustomize.com

Имам проблем с видео драйвър на моята енвидия 6600, който незнам как да го реша. Сега съм с vista home premium и vga-то е със вистаските видео драйвъри WDDM, а аз искам да сложа на енвидия. Тегля ги от сайта най-новите и ги инсталира, след рестарт черен екран. Някой има ли идеи???

Имам проблем с видео драйвър на моята енвидия 6600, който незнам как да го реша. Сега съм с vista home premium и vga-то е със вистаските видео драйвъри WDDM, а аз искам да сложа на енвидия. Тегля ги от сайта най-новите и ги инсталира, след рестарт черен екран. Някой има ли идеи???

Виж си ъпдейтите там вероятно имаш като опция драйвер за видео картата ти,щом вистата ти инсталира драйвера карай с него.Системата сама преценява кое е по добре за нея,след това пускаш аерото и се подобрява производителноста.Опитай и после пиши резултатите какви са. cool.gif

тъй: това са ако не пълни, то големи глупости

системата инсталира това което е намерила на МС сървърите за дадения продукт

конкретно за видео картите това е само WDDM модула - това санай-най- ама най-необходимите компоненти за да си визуализира виста нейните си джвъчки и фифитки - всякакви останали благинки идующи със закупения видео ускорител не подлежат на промяна - по простата причина, че няма от къде да се настроят

и още; това което е намерено на сървърите на Редмънтската компания, не е задължително най-доброто или правилното: определено не е хубаво да се инсталират драйвъри на ASUS на видеокарта на "ххххххххххх" производител: резултатите са нестабилна система и недостъпни благинки: в конкретния случай не беше наличен аеро интерфейс (виста ултимейт @ АТИ ХД2400)

автоматичното намиране на драйвърите като цяло е хубава идея и отлично попадения във виста, но не разчитайте само на него - всъщност разчитайте на него само в крайни и особено наложителни случай

идея относно проблема: неподходяща резолюция?

конкретно за видео картите това е само WDDM модула - това санай-най- ама най-необходимите компоненти за да си визуализира виста нейните си джвъчки и фифитки - всякакви останали благинки идующи със закупения видео ускорител не подлежат на промяна - по простата причина, че няма от къде да се настроят

и още; това което е намерено на сървърите на Редмънтската компания, не е задължително най-доброто или правилното: определено не е хубаво да се инсталират драйвъри на ASUS на видеокарта на "ххххххххххх" производител: резултатите са нестабилна система и недостъпни благинки: в конкретния случай не беше наличен аеро интерфейс (виста ултимейт @ АТИ ХД2400)

автоматичното намиране на драйвърите като цяло е хубава идея и отлично попадения във виста, но не разчитайте само на него - всъщност разчитайте на него само в крайни и особено наложителни случай

Браво. Много добре обяснено.

до колкото знам, драйверите на Nvidia са propriatary и никой друг не "произвежда драйвери", евентуално да ги препакетира. нито ASUS, нито DELL нито HP пишат драйвери, така че каквито и драйвери да сложиш, те са писани от nVidia. на вистата, която рядко ползвам съм с драйвери, които Виста си ги сваля сама и до сега не са ми правили проблеми. същото важи и за ATI. единствено за Линукс/БСД се пишат драйвери с отворен код, но те не са все още с качеството на тези на производителя.

Здравейте на всички!

Имам проблем с инсталирането на Виста. Инсталацията протича гладко до момента в който трябва да се появи прозорчето в което се пише Username. Обаче вместо него се появява син екран с грешка. Ето как изглежда:

214630.jpg

След което се рестартира и ми излиза това:

214633.jpg

Пробвах харда на друг компютър. На него Вистата се инсталира без проблеми. Ъпгрейтнах BIOS-а с по нова версия, но пак същото.

Има ли някой идея на какво може да се дължи тази грешка?

Иначе Windows Xp се инсталира без проблеми.

Редактирано от Emil777 (преглед на промените)

Това намерих в сайта на Майкрософт: http://support.microsoft.com/kb/930568

На тази страница е описана такава грешка, но когато компютърът е поставен в състояние на дрямка или хибернация. Но при мен е по-различно. Аз не мога изобщо да вляза във Вистата и съответно няма как да направя предложените от Майкрософт корекции.

Редактирано от Emil777 (преглед на промените)

нещо на усб?

Ами оставям включена единствено мишката, която се свързва безжично към компа чрез USB.

Забравих да спомена, че преди няколко месеца Вистата ми се инсталираше без проблеми. От тогава насам не съм пипал нищо по хардуера, освен, че бях махал батерията на BIOS-а за около 10 мин.

Пич0ве имам същиа проблем пробвах Vista 32 bitа Vista 64 bitа не става. дава ми същата грешка като на Emil777 преди време нямаше никакви проблеми с инсталирването... ако някой знае да пише ще му дам балдъзата :P

Изтрии си биткомета и ще се оправи.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.