Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Резултати от тестове на софтуер за защита

Featured Replies

И защо спряха да се изтриват мнения, които са АБСОЛЮТЕН СПАМ из разните теми? Имам предвид безсъдържателните само. Поздрави

Маниак ти отговори, но никой тук и дума не обелва по този въпрос :cool: поне докладващият да беше обосновал постъпката си.

TNN защо не пробваш новата бета на Есет комбинирана с различни продукти? Поне ще стане ясно има ли конфликти и какви.

• Отговори 1,4k
  • Прегледи 160,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ами аз като ви говорех,че PC Tools ще падне вие не вярвахте.Комодо и Online Аrmor винаги са били челни...а и в Форума на Комодо четох че ще има изненади!

• По молба на stefanvalja пускам обобщените резултати. Прието е средноаритметично осредняване на резултатите от "активно"-то и проактивното засичане за последните 5 теста. "Осредняването" е прието като

• Момче, за последен път влизам в диалог с теб! За по нататък ще ти давам директен- игнор! 1. Никъде не казано, че НОД или която е да е друга програма, трябва задължително да засече даден непознат

Публикувани изображения

Маниак ти отговори, но никой тук и дума не обелва по този въпрос :cool: поне докладващият да беше обосновал постъпката си.

TNN защо не пробваш новата бета на Есет комбинирана с различни продукти? Поне ще стане ясно има ли конфликти и какви.

Нормално е новата бета на Есет още да не е завършена. Може да инсталирам и ESS - когато видя отзиви за значително подобрена защитна стена. Същото си го мисля и за бетата на Авира. Поздрави

ако очаквате да видите хипс - то не, няма. стената си е класическа.

Днес от Калдата изтеглих Ultimate PDF2Word Converter 2.4 при сканиране с a-squared Free откри Trojan-Dropper Agent ,а ESET NOD32 Antivirus и Malwarebytes' Anti-Malware нищо.Дали не е FP:rolleyes:

сканиране с вирустотал

Antivirus;Version;Last Update;Result

a-squared;4.0.0.101;2009.04.19;-

AhnLab-V3;5.0.0.2;2009.04.19;-

AntiVir;7.9.0.148;2009.04.19;-

Antiy-AVL;2.0.3.1;2009.04.17;-

Authentium;5.1.2.4;2009.04.19;-

Avast;4.8.1335.0;2009.04.19;-

AVG;8.5.0.287;2009.04.18;-

BitDefender;7.2;2009.04.19;Backdoor.Agent.ZXE

CAT-QuickHeal;10.00;2009.04.18;-

ClamAV;0.94.1;2009.04.19;-

Comodo;1121;2009.04.19;-

DrWeb;4.44.0.09170;2009.04.19;-

eSafe;7.0.17.0;2009.04.19;-

eTrust-Vet;31.6.6455;2009.04.14;-

F-Prot;4.4.4.56;2009.04.19;-

F-Secure;8.0.14470.0;2009.04.19;-

Fortinet;3.117.0.0;2009.04.19;-

GData;19;2009.04.19;Backdoor.Agent.ZXE

Ikarus;T3.1.1.49.0;2009.04.19;-

K7AntiVirus;7.10.707;2009.04.17;-

Kaspersky;7.0.0.125;2009.04.19;-

McAfee;5589;2009.04.19;-

McAfee+Artemis;5589;2009.04.19;-

McAfee-GW-Edition;6.7.6;2009.04.19;Virus.Win32.FileInfector.gen!94 (suspicious)

Microsoft;1.4502;2009.04.19;-

NOD32;4019;2009.04.18;-

Norman;6.00.06;2009.04.17;-

nProtect;2009.1.8.0;2009.04.19;-

Panda;10.0.0.14;2009.04.19;W32/Gaobot.OXI.worm

PCTools;4.4.2.0;2009.04.17;-

Prevx1;V2;2009.04.19;-

Rising;21.25.62.00;2009.04.19;Packer.Win32.UnkPacker.a

Sophos;4.40.0;2009.04.19;-

Sunbelt;3.2.1858.2;2009.04.18;-

Symantec;1.4.4.12;2009.04.19;W32.HLLW.Gaobot.gen

TheHacker;6.3.4.0.309;2009.04.16;-

TrendMicro;8.700.0.1004;2009.04.17;-

VBA32;3.12.10.2;2009.04.12;Backdoor.Win32.Agobot.pnn

ViRobot;2009.4.18.1685;2009.04.18;-

VirusBuster;4.6.5.0;2009.04.19;-

Днес от Калдата изтеглих Ultimate PDF2Word Converter 2.4 при сканиране с a-squared Free откри Trojan-Dropper Agent ,а ESET NOD32 Antivirus и Malwarebytes' Anti-Malware нищо.Дали не е FP:rolleyes:

............

В архивния файл на Ultimate PDF2Word Converter 2.4, който си пуснал на virustotal има един файл: Ultimate PDF2Word Converter.exe (MD5:e91de1619904b2ed88742105168c1fdf)

Резултатите са доста озадачаващи: virustotal 15/41.

Току-що пуснах Ultimate PDF2Word Converter.exe за изследване на няколко места.

сканиране с NoVirusThanks

<i>File Info</i>

Report generated: 23.12.2009 at 19.29.54 (GMT 1)

Filename: <b>UltimatePDF2WordConverter2.4(kaldata.com)_001.zip</b>

File size: 9768665

MD5 Hash: 8a5fe9bf897b39abdae4f5d308f71375

SHA1 Hash: A722F86F046B785D8593144FA6367939D7FC4EF6

Self-Extract Archive: Nothing found

Binder Detector: Nothing found

Detection rate: <font color='red'>3</font> on 24

<i>Detections</i>

a-squared - <font color='red'>Trojan-Dropper.Agent!IK</font>

Avira AntiVir - -

Avast - -

AVG - -

BitDefender - -

ClamAV - -

Comodo - -

Dr.Web - -

Ewido - -

F-PROT6 - -

G-Data - -

Ikarus T3 - <font color='red'>Trojan-Dropper.Agent</font>

Kaspersky - -

McAfee - -

NOD32 v3 - -

Norman - -

Panda - -

QuickHeal - -

Solo Antivirus - -

Sophos - -

TrendMicro - -

VBA32 - <font color='red'>Backdoor.Win32.Agobot.pnn</font>

VirusBuster - -

ZonerAntivirus - -

<i>Scan report generated by

<a href="http://novirusthanks.org/"><u>NoVirusThanks.org</u></a></i>

Редактирано от stonit (преглед на промените)

https://www.virustotal.com/analisis/29a2fda087e56f46ba5f60a7d234bb34b067076a5c48acd72cd894ba212b0eaa-1261593321 Вторият домашен компютър е с Norton 360 v.3 - ето лог от сканирането: " Scan Stats:

Scan Time: 35 seconds

Scan Options:

Scan Targets: C:\Downloads\Ultimate PDF2Word Converter 2.4 (kaldata.com).zip

Counts:

Total items scanned: 60

- Files & Directories: 60

- Registry Entries: 0

- Processes & Start-up Items: 0

- Network & Browser Items: 0

- Other: 0

- Trusted Files: 0

- Skipped Files: 0

Total security risks detected: 1

Total items resolved: 0

Total items that require attention: 1

Resolved Threats:

No risks have been resolved

Unresolved Threats:

Risks in compressed file "ultimate pdf2word converter 2.4 (kaldata.com).zip"

Type: Compressed

Risk: High (High Stealth, High Removal, High Performance, High Privacy)

Categories: Virus

Status: Not Attempted

-----------

1 File

c:\downloads\ultimate pdf2word converter 2.4 (kaldata.com).zip - No action taken" Няма прибързване при скъпата програма - от ползвателя всичко си зависи, а той е в учудване отново... Поздрави

сканиране с NoVirusThanks

...........

stonit, според мен версия 2.4 на тази програма не е съвсем читава. Освен това официалната страница на програмата нещо не ще да работи:

http://ulticonverters.com/

За тази програма има някаква нова версия -> Ultimate PDF2Word Converter 2.5 (пробна версия на платена програма).

Резултат за нея: virustotal 1/39.

MD5: 30b8e3f09cc589d5b733b765064b6e27

Препоръчвам ти да използваш друго за PDF -> Word. Има доста други програми, дискутирано е доста...

Хайде да е честит новия Summary report на AV-Comparatives за 2009 и новия годишен победител.

http://www.av-comparatives.org/comparativesreviews/main-tests/summary-reports

Ако трябва да съм обективен- програмата го заслужаваше!

Прави впечатление, като крайна оценка, големият срив на Авира: първо място 2008г , сега е извън 3-ката! Това между другото се "усети" и тук - в тестовете от темата за "Подпомагането....", засичаше по-слабо от очакването.

ВЕСЕЛА КОЛЕДА И УСПЕШНА НОВА ГОДИНА НА ВСИЧКИ!

--------------------

п.с. Заминавам в провницията, ще се "видим" чак в неделя! :eek:

Редактирано от engineer (преглед на промените)

Заради класиранията на Symantec досега не вярвах в много тестове - сега какво - трябва да повярвам май на тези последните... И по този повод освен SEP 11, с който служебно от 5 години съм свикнал,ще взема у дома да инсталирам освен Norton 360 v.3/той си е налице от 90-дневна промоция/ и NIS 2010. И ще настъпи чудене в какво те се различават и кой е най-добрия избор измежду тях.Това досега не съм го правил. Весели празници и от мен!!!

Защо ли не вярвам на тази класация?Сопред мен Кaспeрски има много по-добри възможности от Симантек.Но все пак в тройката са най-добрите и най-големите лидери в антивирусния бранш. 1-Symantec 2-Kaspersky 3-ESET Представяте ли си да се обединят в една антивирусна програма с проктивната защита на ЕСЕТ,Защитата на Касперски и Симантек.Най-валиката комбинация.Но това няма да се случи.От тези трите програми събрани в едно ще се получи най-великата комбинация.

Редактирано от ivan_baroveca (преглед на промените)

конкуренцията и неналичието на монопол е най-добро за развитиетието изобщо на всякакъв вид бизнес, пък бил и той антивирусен. наличието на различни програми предоставя избор на хората - един си харесва едно, друг - друго. иначе всички ще използваме само 1 програма и всички хакери ще знаят как да я неутрализират. а иначе честито на симантек. аз поне съм изненадан от доброто представяне на майкрософт в няколко теста, където изпреварват лидерите.

И аз наистина съм изненадан от представянето на Мйкрософт.За тяхната програма пишат,че има много висока проактивна защита,което е много добре.

Представяте ли си да се обединят в една антивирусна програма с проктивната защита на ЕСЕТ,Защитата на Касперски и Симантек.Най-валиката комбинация

Ти в ред ли бе,момче? Монопол,пазар,развитие?Освен това те са толкова различни,че няма как да стане.Стига с тея детски изяви от рода на "ЛЕЛЕ,ПРЕДСТАВЕТЕ СИ АКО..." Е,нема "АКО".

Аз не съм съгласен,че ESET имат по-добра проактивна защита от Касперски или Symantec.И така си го написал,че излиза,че само ESET има проактивна защита,другите-псета ги яли.Ай-сиктир! :)

Редактирано от The_final_countdown (преглед на промените)

От Symantec не съм сигурен, но специално от Kaspersky имат по-добра проактивна защита. Аз не съм съгласен за това, че Symantec е по-зле от Kaspersky. Напротив! Symantec имат толкова много източници на проби, че ще се умориш да броиш до толкова, освен това си побъркаха архитектурата на програмата, почудиха са как е сменят, за да достигнат тази лекота, която е в момента, а тя е супер лека. От много повече време са на пазара, отколкото ESET и Kaspersky и въобще са доста напред с материала. В USA кой ползва Kaspersky? Там си гледам Trend Micro, McAfee и Symantec. Целият им пазар се върти около това. Също и AVG се борят за пазар там.

Ако си говорим за най-много източници на проби - то лидер трябва да е сега Rising. Иначе ми знаете мнението засега - най-добри са Symantec,Kaspersky и Rising. Броят на ползвателите им си е най-обективен критерий. Има ли други със стотици милиони ползватели? ESET,AVAST,AVG,AVIRA и много други подобни могат само да мечтаят за подобно признание. Признанието на ползвателите им имам предвид. Ще си върна мълчаливия азиатец при единия домашен компютър - че нещо много еднообразно е без него.Rising 21 Free Edition засега е вероятно най-доброто в безплатния спектър.Много небезплатни програми не разполагат с възможностите и с многообразните различни настройки при азиатеца. Че даже е и без пари! Поздрави

TNN, извинявай ама ти се вманиачи в тая антивирусна програма Rising.Тази програма изобщо не можеш да я сравняваш с Symantec,Kaspersky, ESET,AVAST.Къде къде са по-напред от Рисинг.Просто фоктите си говорят.Рисинг е на светлинни години назад от лидерите в този бранш,които съм изброил по-горе.Би ли казал колко ползватели имат Symantec,Kaspersky,ESET и колко има Rising,за да ги сравним.Рисинг излезе тази година ако не се лъжа и ти ще претендираш,че била най-добрата.

От Symantec не съм сигурен, но специално от Kaspersky имат по-добра проактивна защита. Аз не съм съгласен за това, че Symantec е по-зле от Kaspersky. Напротив! Symantec имат толкова много източници на проби, че ще се умориш да броиш до толкова, освен това си побъркаха архитектурата на програмата, почудиха са как е сменят, за да достигнат тази лекота, която е в момента, а тя е супер лека. От много повече време са на пазара, отколкото ESET и Kaspersky и въобще са доста напред с материала. В USA кой ползва Kaspersky? Там си гледам Trend Micro, McAfee и Symantec. Целият им пазар се върти около това. Също и AVG се борят за пазар там.

Касперски може в Америка да не най-разпространения антивирусен софтуер,но поне в Европа е.

И защо трябва в нещо да се вманиачвам? Никъде не съм казал "най-добра" - такава е измежду безплатните, според мен. С удоволствие върнах безплатния Rising точно на този компютър, от който сега пиша.Тази програма е уникат и Вие с Engineer явно сте в невъзможност засега да я оцените. За мен са без реална стойност мненията Ви. Доверявам се на свои проверки и изводи - те я класират на това високо ниво! Азиатският лидер сега превъзхожда почти всички Европрограми и го констатирам с известно съжаление. Предпочитам да го ползвам и нямам намерение нищо да доказвам. Поздрави

Няма проблем. Пиши на поддръжката на Rising да се регистрират при AV-Comparatives до края на годината, за да участват в тестовете на следващата. От гледна точка на безплатните най-ожесточена е конкуренцията между MSE и Avira AntiVir. Rising не приспада към нито една в списъка - нито към безплатните, нито към платените. Абонирай се за Virus Bulletin списанието да видиш подробни изследвания, разбира се е на английски и написана на високо ниво. Там можеш наистина да разбереш за какво става въпрос. В нейните тестове ще видиш Rising колко е добра.

Касперски може в Америка да не най-разпространения антивирусен софтуер,но поне в Европа е.

Ти Русия за Европа ли я смяташ?

Ти Русия за Европа ли я смяташ?

Много добре знам къде е Русия и къде е Европа.А и наскоро бях чел,че потребителите на Касперски надхвърлят над 200 милиона,нали населението на Русия не е 200 милиона?Касперски си има своите потребители в Европа!

Няма проблем. Пиши на поддръжката на Rising да се регистрират при AV-Comparatives до края на годината, за да участват в тестовете на следващата. От гледна точка на безплатните най-ожесточена е конкуренцията между MSE и Avira AntiVir. Rising не приспада към нито една в списъка - нито към безплатните, нито към платените. Абонирай се за Virus Bulletin списанието да видиш подробни изследвания, разбира се е на английски и написана на високо ниво. Там можеш наистина да разбереш за какво става въпрос. В нейните тестове ще видиш Rising колко е добра.

Ако Рисинг участва в тазе тестове ще има да се смеем......поне според мен.

А своите си тестове защо ги правя? Нормално е да пропускам чуждите, нали... Virus Bulletin никога няма да ги призная за легитимни - камо ли глупостите им да разучавам! Може - с чувство за хумор - нищо повече. AV-Comparatives изглежда ги хвана срам все да са немски победителите им - с тях е малко по-различно сега.Всъщност Rising си ми е на линия и го оценявам пряко и лично. При груб фал - просто ще го деинсталирам. Не съм го купувал. Поздрави

NOD 32 е странно обявяван за 30-кратен победител във VIRUS BULLETIN въз основа на шантавото твърдение,че за не знам си колко години не бил пропускал IN WILD VIRUSES и липса на FALSE POSITIVES,което е по-разбираемо.Но това не променя факта,че последните години KASPERSKY,AVIRA,F-SECURE и други засичат повече вируси от ESET NOD 32.Вярно е твърдението,че е по-лек от други програми Поздрави. :eek:

Редактирано от Сергей Фьодоров (преглед на промените)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.