Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Резултати от тестове на софтуер за защита

Featured Replies

"ESET NOD32 е единственият антивирусен софтуер , който не е пропуснал In-The-Wild вирус за последните 11 години! Смело може да се твърди , че ESET е глобалният проактивен лидер !" Ако си говорим за глобални лидери - те са Symantec,Kaspersky и Rising. Останалите не са близо до тях - просто лабораториите им не получават данни за анализ от стотици милиони ползватели. Това не пречи да ми харесват програми и на други производители. Поздрави

• Отговори 1,4k
  • Прегледи 160,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ами аз като ви говорех,че PC Tools ще падне вие не вярвахте.Комодо и Online Аrmor винаги са били челни...а и в Форума на Комодо четох че ще има изненади!

• По молба на stefanvalja пускам обобщените резултати. Прието е средноаритметично осредняване на резултатите от "активно"-то и проактивното засичане за последните 5 теста. "Осредняването" е прието като

• Момче, за последен път влизам в диалог с теб! За по нататък ще ти давам директен- игнор! 1. Никъде не казано, че НОД или която е да е друга програма, трябва задължително да засече даден непознат

Публикувани изображения

Кой сега е номер 1 ?

Symantec/Norton и Kaspersky са най-добрите антивирусни продукти !!!

http://www.av-comparatives.org/images/stories/test/dyn/dynamic2009.pdf

Очаквам коментар от engineer относно теста и представянето на програмите.

За мен резултата теста е напълно обективен, и е в рамките на очакваното! Не съм ни най-малко изненадан в отрицателен аспект, даже, мога да кажа, че нещата са с положителен знак, що се отнася до представянето на ЕСЕТ!

Да погледнем малко по- дълбоко: на първо място са единствените две програми имащи т.н. HIPS/ IDS контрол, което им е помогнало да качат тези 3-4%, които имат над останалите. Нищо учудващо тук!

Ако погледнем програмите във втората част на таблицата, какво виждаме: една Авира- програма с "натегнато" засичане, за сметка на фалша, и с най-близък резултат до лидерите. Тук също никаква изненада!Разликата на Майкрософт и Аваст от 1 точка, спрямо ЕСЕТ, изобщо не ми се коментира- тя е под границата на статистическата грешка. За мен лично е изненада представянето на Гдата на нивото на ЕСЕТ. По принцип винаги се очаква тя да имо по-висок резултат, тъй като е сбор от 2 енджина, и чисто математически винаги би трябвало дава по високи резултати от другите.

Като цялостен извод моге да кажа, че Авира, ЕСЕТ, Майкрософт, Аваст и Ф-Секюр са се представили доста добре, като се има впредвид, че са "голи" антивируси с добавена им защитна стена и нямат HIPS/ IDS елементите на първите две. Ако на първите две програми (които по своята същност са дефиниционни) им се свали ХИПС-а и "Облаците" (на едната), съм убеден, че ще покажат не по различни резултати от останалите...да не кажа и нещо повече!

Пак казва- за мен лично НЯМА никаква изненада! Много добро представяне на ЕСЕТ!

Редактирано от engineer (преглед на промените)

Всъщност от изброените е по-скоро само Symantec. Освен това са глупости, че не получават данни от милиони потребители, защото чрез ThreatSense.NET точно милиони хора им изпращат информация.

Вижте,предлагам да се спре с обсъждането на тестовете и без това от определени хора тук се насажда единственото правилно решение - Есет продукт така,че какво да си приказваме само...Зарежете другите продукти и слушкайте и вярвайте на рекламиращите Есет да се чудиш на модераторите как търпят подобни изказвания.То не бяха рекламни томболи в темата с промоциите,то не беше набивано и набивано- Проактивният лидер

Давайте на светофара начервено

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

"ESET NOD32 е единственият антивирусен софтуер , който не е пропуснал In-The-Wild вирус за последните 11 години! Смело може да се твърди , че ESET е глобалният проактивен лидер !" Ако си говорим за глобални лидери - те са Symantec,Kaspersky и Rising. Останалите не са близо до тях - просто лабораториите им не получават данни за анализ от стотици милиони ползватели. Това не пречи да ми харесват програми и на други производители. Поздрави

Не е въпроса в получаването на проби.В интерес на истината всички получават огромен брой проби,друга е темата дали могат да смогнат да ги обработят.Административен капацитет и професионализъм са двете ключови думи.

Symantec & Kaspersky

или

САЩ & Русия

Вижте,предлагам да се спре с обсъждането на тестовете и без това от определени хора тук се насажда единственото правилно решение - Есет продукт така,че какво да си приказваме само...Зарежете другите продукти и слушкайте и вярвайте на рекламиращите Есет да се чудиш на модераторите как търпят подобни изказвания.То не бяха рекламни томболи в темата с промоциите,то не беше набивано и набивано- Проактивният лидер

Каква реклама,това са факти,които не си измислям аз или някой друг,всеки си има мнение как да се защити,единствения с рекламите тук e TNN.

Редактирано от comando1302 (преглед на промените)

Каква реклама,това са факти,които не си измислям аз или някой друг,всеки си има мнение как да се защити,единствения с рекламите тук си ти.

Comando1302,ти и engineer рекламирате.Нима това,което написахте не е взето от реклама.Или "хиляди решения в една микросекунда-без допусната грешка"???

Без допусната грешка-ето това е,което дразни,защото не е вярно.То се вижда.

:lol6: За мен един продукт добър ли е няма нужда от реклама !

Сега гледам Есет България прави някаква игра тип "Пратете SMS и ще спечелите лаптоп" :wors:

Аз ако започна да вярвам на Есет, означава че трябва да почна и да вярвам "на тия в парламента" (имам предвид рекламите) не екипа от Поддръжката на Есет България усещам, че са пекани хора.

от Поддръжката на Есет България усещам, че са пекани хора.

Те всички от ESET Bulgaria са такива. Трябва да минеш на срещата, която се проведе този месец на Bait@Home, много смях имаше, определено са много точни! Много ме радват мен лично! :wors:

Comando1302,ти и engineer рекламирате.Нима това,което написахте не е взето от реклама.Или "хиляди решения в една микросекунда-без допусната грешка"???

Без допусната грешка-ето това е,което дразни,защото не е вярно.То се вижда.

Без фалшива аларма,говори се за определен тест,чети внимателно,не бързай с изводите.

Каква реклама,това са факти,които не си измислям аз или някой друг,всеки си има мнение как да се защити,единствения с рекламите тук e TNN.

Корпоративният Symantec Endpoint Protection 11 или безплатният за домашно ползване Rising 21 Free Edition нямат нужда от по-специални реклами.Така е и за Касперски. Не е едно и също да имаш 5 или 505 милиона ползватели общо в света. Май никой не знае точният им брой при Rising Cloud - заради безплатната програма броят им непрекъснато нараства.Не установявам никакви смущения за ежедневните ъпдейти. Абсурдно е да се рекламира безплатна програма - а да и спретна антиреклама на мен ми е и трудно и съвестно. Изглежда ми неочаквано добра - то обаче идеални и суперотлични няма. Поздрави

Без фалшива аларма,говори се за определен тест,чети внимателно,не бързай с изводите.

Не си ми на нивото,за да спорим,но ще ти го п-р-о-ш-е-п-н-а:Говорим за стари "In-the-wild"-мъничко на брой.Ако отвориш сайта на Вирус Бюлетин,ще видиш,че на същия този тест,Симантек и Касперски също нямат нито една фалшива аларма.

Като се твъди без допуснати грешки,се разбират точно две неща-без фалшиви аларми,без пропуснати вируси.Нима пропускането на вируси не е грешка.

Редактирано от The_final_countdown (преглед на промените)

:lol6: За мен един продукт добър ли е няма нужда от реклама !

Сега гледам Есет България прави някаква игра тип "Пратете SMS и ще спечелите лаптоп" :wors:

Ами точно тази реклама с СМС-те беше пуснал уважаемия спец Инженер. Я,камилата я камиларя...

Рекламата на НОД е в пълен ход именно от определени хора и както се казва "по словата им ще ги познаете" кои са.

Ами точно тази реклама с СМС-те беше пуснал уважаемия спец Инженер. Я,камилата я камиларя...

Рекламата на НОД е в пълен ход именно от определени хора и както се казва "по словата им ще ги познаете" кои са.

Да вземем да съберем пари и да му го купим,че да се успокои.Този лаптоп струва точно 439 лв в Техномаркет и Технополис.Аз го имам.

Да вземем да съберем пари и да му го купим,че да се успокои.Този лаптоп струва точно 439 лв в Техномаркет и Технополис.Аз го имам.

Съберете и за мене ! :P

Не си ми на нивото,за да спорим,но ще ти го п-р-о-ш-е-п-н-а:Говорим за стари "In-the-wild"-мъничко на брой.Ако отвориш сайта на Вирус Бюлетин,ще видиш,че на същия този тест,Симантек и Касперски също нямат нито една фалшива аларма.

Като се твъди без допуснати грешки,се разбират точно две неща-без фалшиви аларми,без пропуснати вируси.Нима пропускането на вируси не е грешка.

Я имаме играч който е достигнал последното ниво на играта,това е форум,всеки си изказва мнението,да не говорим че повечето потребители тук работят със разни кракове и тем подобни боклуци,и само ревът че нещо все не е наред с машините им,обаче голями разбирачи.

Недейте така... Само един измeжду нас има желание за статистически обработки - Вие ще вземете да му го убиете... Той се пробва да прави сечено на Касперски и Rising - току виж решил да пробва същото и със Symantec...Или с някой друг.Харесал си е Нод32 и Авира - обаче едва ли би ги оставил без IDS/HIPS подкрепа...Просто няма да издържат дълго. Поздрави

Като си лафим за тестове днес,отдавна не бях отварял страницата на AV-Test и хоп-какво да видя.Два много интересни теста,при това от съвсем скоро http://www.av-test.org

От Comprehensive "Real World" 0Day Malware Blocking Test Published

1.Norton Internet Security 2010 2.Kaspersky Internet Security 2010

От Top Paid Antivirus Software of 2010

1.Gdata 2010 2.Norton Antivirus 2010 3.Kaspersky Antivirus 2010

Разгледайте ги,интересни са и най-важното много верни

работят със разни кракове и тем подобни боклуци,и само ревът че нещо все не е наред с машините им,обаче голями разбирачи.

Аз не съм от тези разбирачи,нито пък AVC и AV-Test

Редактирано от The_final_countdown (преглед на промените)

Я имаме играч който е достигнал последното ниво на играта,това е форум,всеки си изказва мнението,да не говорим че повечето потребители тук работят със разни кракове и тем подобни боклуци,и само ревът че нещо все не е наред с машините им,обаче голями разбирачи.

Мнението обикновенно трябва да е обосновано иначе писането на празни приказки си и е спам. Защо съдиш по себе си,че участниците тук ползват разни кракове и прочие атрибути? Има и други по лесни и спокойни начини от ползването на кракове.

Те всички от ESET Bulgaria са такива. Трябва да минеш на срещата, която се проведе този месец на Bait@Home, много смях имаше, определено са много точни! Много ме радват мен лично! :blink:

То хубо ама като не познавам никой, не виждам смисъл. sad.gif

Здравейте,

Излезе Performance Test-а на AV-Comparatives. Прави впечатление, че ЕСЕТ са чак към средата като сумарен резултат. Изненадващо дори F-Secure са по-напред.

http://www.av-comparatives.org/comparativesreviews/performance-tests

Здравейте,

Излезе Performance Test-а на AV-Comparatives. Прави впечатление, че ЕСЕТ са чак към средата като сумарен резултат. Изненадващо дори F-Secure са по-напред.

http://www.av-comparatives.org/comparativesreviews/performance-tests

Това не е изненада за мен.

F-secure здраво са поработили върху производителността на последните си продукти и информацията от COMPUTERWORLD се потвърждава:

Новата версия на софтуера за кибер сигурност Client Security 9 на компанията F-Secure предлага с 50% по-леко системно натоварване, със 70% по-ниска консумация на оперативна памет и с 50% по-бързо сканиране в сравнение с предходния продукт, сочат данни от тестовете на независимата организация AV-Test.org.

Да, определено и аз бях приятно изненадан от F-Secure, обаче и фаворит на TNN - KingSoft се е класирал на челно място. Браво!

Вярваш ли още на тестове? Защо не отговориш с мнение в темата за ESET с кои програми Нод 32 най-добре се комбинира? И защо спряха да се изтриват мнения, които са АБСОЛЮТЕН СПАМ из разните теми? Имам предвид безсъдържателните само. Поздрави

Специално на тези им вярвам, защото са близо до реалните, така че не виждам причина защо да не им вярвам. AV-Comparatives са се постарали и да опишат как работят и прочие. Дори, ако им пишеш и-мейл за страшно кратко време ще ти отговорят на поставения въпрос - дали за начина им на работа, дали за проблем с антивирусна и всякакви други подобни въпроси.

П.П.: Причината е, че mihnev_sz не е сред нас и контрола спадна значително! :cool:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.