Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Резултати от тестове на софтуер за защита

Featured Replies

Не съм съгласен с твоята класация.....

...... класацията е крайно безсмислена.

Напротив! Има голям смисъл и той е, че и в нея (както се оказва) се прокрадва доза субективизъм. Единствено числата са безпристрастни!

1) Много погрешно е изобщо да си помисляш да правиш сравнение между 2006та и 2009та година.

Ха! Че къде видя сравнение между годините? Да съм споменавал и една думичка за сравняване между годините? Дадена е таблица и графика, но никъде не правя трактовки или аналог между годините! Сънуваш несъществуващи неща момче...сънуваш!

2)AVC не поставя четирите си оценки току-така.Те не са,за да може зад тях да стой оценка,а за да се добие обща представа.

И тази обща представа за превръщам в цифри, от които се вижда:

1. Разликите между 1-те две и втория е нищожна

2. В призовите места влизат не 3 а цели 5 програми! Като ще оценяваме нека да бъдем обективни докрай! А единствената обективност и безпристрастност дават числата!

Точка!

Редактирано от Trichocephalus
"грездей имаш не само ти - внимавай да не се повтори ! (преглед на промените)

• Отговори 1,4k
  • Прегледи 160,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ами аз като ви говорех,че PC Tools ще падне вие не вярвахте.Комодо и Online Аrmor винаги са били челни...а и в Форума на Комодо четох че ще има изненади!

• По молба на stefanvalja пускам обобщените резултати. Прието е средноаритметично осредняване на резултатите от "активно"-то и проактивното засичане за последните 5 теста. "Осредняването" е прието като

• Момче, за последен път влизам в диалог с теб! За по нататък ще ти давам директен- игнор! 1. Никъде не казано, че НОД или която е да е друга програма, трябва задължително да засече даден непознат

Публикувани изображения

Не съм съгласен с твоята класация по две причини , които ти не отчиташ и по този начин класацията е крайно безсмислена.

1) Много погрешно е изобщо да си помисляш да правиш сравнение между 2006та и 2009та година.Защото нито продуктите,нито компаниите са едно и същи.Във въпросните фирми/компании вече работят други хора.Продукта на Kaspersky през 2006та беше KAV6,сега е KAV 2010.NOD32 беше v2,сега е v4.Norton беше тромав и нахален NAV 2006,сега е лек,бърз и точен NAV2010.

Може да правиш сравнение максимум до 6 месеца назад-това е най-точното и обективно сравнение, където компаниите и продуктите им са едни и същи.

2)AVC не поставя четирите си оценки току-така.Те не са,за да може зад тях да стой оценка,а за да се добие обща представа.Повече информация можеш да прочетеш в методологията на тестовете им и в начините на оценяване. И не е важно кой колко е получавал преди,важно днес и сега. "Не разчитай на стара слава" - може би си го чувал. Това,че NOD32 е получава много ADV+ преди не означава непременно , че и за в бъдеще ще е така . Реката тече , всичко тече и се променя , колелото на живота също се върти (Веднъж си горе,после долу , после пак горе и ...)

Аз пък не съм съгласен с това че Нортън през 2006г. бил тромав,явно не познаваш добре продуктите на Симантек за тази година.

Ползвам продукти на Симантек от 2003.Всичко хубаво

П.П. Нортън 2006 е като перце в сравнение със сегашната актуална версия на НИС,а Нахален,натрапчив и др. подобни епитети са непознати за Американците от Симантек.

Редактирано от Hack4u (преглед на промените)

Дреме ми на грездея за твоето несъгласие...или пък съгласие!

Напротив! Има голям смисъл и той е, че и в нея (както се оказва) се прокрадва доза субективизъм. Единствено числата са безпристрастни!

Ха! Че къде видя сравнение между годините? Да съм споменавал и една думичка за сравняване между годините? Дадена е таблица и графика, но никъде не правя трактовки или аналог между годините! Сънуваш несъществуващи неща момче...сънуваш!

И тази обща представа за превръщам в цифри, от които се вижда:

1. Разликите между 1-те две и втория е нищожна

2. В призовите места влизат не 3 а цели 5 програми! Като ще оценяваме нека да бъдем обективни докрай! А единствената обективност и безпристрастност дават числата!

Точка!

А числата дават предимство макар и малко на NORTON- сам си противоречиш.Точка :angry::down: :down:

Редактирано от Гост (преглед на промените)

А числата дават предимство макар и малко на NORTON- сам си противоречиш.Точка :angry::down: :down:

То там е цялата работата, че числата НЕ дават предимство на нито една от двете най-тежки програми! И двете има по 2.75! И поради този простичък факт, ми е много любопитно как от AV-Comparatives са определили, че в крайна сметка Нортон е на първо място! Аз пък мога да твърдя, че общото ми впечатление е, че Касперски заслужава първото място за 2009 г. Затова твърдя, че има лека доза субективизъм в крайната оценка!

Точка на точката!

Редактирано от engineer (преглед на промените)

То там е цялата работата, че числата НЕ дават предимство на нито една от двете най-тежки програми! И двете има по 2.75! И поради този простичък факт, ми е много любопитно как от AV-Comparatives са определили, че в крайна сметка Нортон е на първо място! Аз пък мога да твърдя, че общото ми впечатление е, че Касперски заслужава първото място за 2009 г. Затова твърдя, че има лека доза субективизъм в крайната оценка!

Точка на точката!

По малко FP - ти си субективния :angry:

Още веднъж спомени половият си член и ще усетиш нечий друг !

За последен път предупреждавам да престанете с обидите !

Редактирано от Trichocephalus (преглед на промените)

Според тестовете NORTON печелят заради по-малкото фалшиви засичания от Kaspersky-има го написано :D

а бре хора спрете да се нареждате като на битпазар. убеден съм че на всички ни ще бъде по-приятно ако някак си успеем да намерим начин да уважаваме мнението на другия. срамота е, не вярвам да сте на по 15 години за да се държите така. единственото което се постига в случая е да се изгонят потребителите.

Имах предвид,че колегата ми е идвал у вас преди време.

Интересното е, че "колегата" ти до скоро беше на коренно противоположно мнение, по отношение на програмата, която така усърдно в последните 2 месеца, плюеш....даже и пари изкарваше от нея, че и сертифициран партньор беше.....ама както се вика- "интереса клати феса".....

Според тестовете NORTON печелят заради по-малкото фалшиви засичания от Kaspersky-има го написано :D

Добре...така мога да го приема!

Е това вече е честен отговор еngineer за уважение ;)

Защо вместо да пишете безсмислици не тествате архива в темата за подпомагането и след това не забравяйте и да го изпратите на вирусните лаборатории. Този архив май е фряшкан с руски вируси от последно поколение!

Защо вместо да пишете безсмислици не тествате архива в темата за подпомагането и след това не забравяйте и да го изпратите на вирусните лаборатории. Този архив май е фряшкан с руски вируси от последно поколение!

Дай линк

Точка на точката!

Аз пък мога да ти кажа, че Нортон си е заслужил и продължава да заслужава 1 място, защото не пропуска почти нищо и по- малко FP от Касперски

На настолния компютър съм сложил Касперски и тествам и двете програми.Обаче Нортона лови много повече.

Ако се разгледаш в старите теми ще видиш колко пъти са пращани файлове за анализ до Касперски и колко до Нортон. До нортон много рядко докъто до Касперски постоянно. Но и Касперски си заслужава 2. Място :cool:

Редактирано от asdfag (преглед на промените)

Архива е пълен с досовски вируси -иначи A-Squared лови 1757... Ама DOS ВИРУС не е вирус

Twister Anti-TrojanVirus нещо изобщо го няма тук http://www.antivirus-programme.info/ Какво да споделя като всички от този списък съм ги пробвал - ZoneAlarm Internet Security Suite е по-добър от PC Tools Internet Security 2010 ! Да - последният е по-добър от първия - твърдя го, а Вие се замислете за същността на повечето тестове... Поздрави

PC Tools са собственост на Symantec -имат им парите и нищо чудно да са се развили :cool::):cool:

Аз съм от техния екип и пак ги отричам! Смешното е от къде им идват пробите. Чистят дадена система и накрая карат потребителя да качи архива с пробите в техния сайт и след известно време се появява един бот и дава резултатите от пробите - кой опасен, кой не и т.н. Имат случаи определено, но в сравнение с други такива общества са много назад. Още повече, не всеки човек, който им пише по-късно им отговаря, а и чрез AVZ не могат да се съберат много проби. Определено им отнема много време при събирането им. Другата глупост е банера, който постоянно им стои на едно и също място: "Территория безопасности мир безопасного интернета с Kaspersky Internet Security 2010!", което отвсякъде изчерпва темата.

Аз съм от техния екип и пак ги отричам! Смешното е от къде им идват пробите. Чистят дадена система и накрая карат потребителя да качи архива с пробите в техния сайт и след известно време се появява един бот и дава резултатите от пробите - кой опасен, кой не и т.н. Имат случаи определено, но в сравнение с други такива общества са много назад. Още повече, не всеки човек, който им пише по-късно им отговаря, а и чрез AVZ не могат да се съберат много проби. Определено им отнема много време при събирането им. Другата глупост е банера, който постоянно им стои на едно и също място: "Территория безопасности мир безопасного интернета с Kaspersky Internet Security 2010!", което отвсякъде изчерпва темата.

И защо така промени мнението си..?:)Нали преди известно време с теб сме си говорили на тази тема и мисля че ти имаше друго мнение..?cool.gif

"Аз съм от техния екип и пак ги отричам! Смешното е..." Обучение на VirusInfo. Эксклюзивный учебный курс по лечению ОС Windows с помощью специализированных инструментов. Может ли студент стать хелпером?

Студент, успешно сдавший все зачеты, может стать хелпером, если 10 и более участников проекта на закрытом голосовании выскажутся за его повышение. В случае отказа администрация гарантирует аргументированный ответ и рекомендации по улучшению ситуации.

Как подать заявку?

Заявки принимаются в прежнем порядке - Мой кабинет -> Членство в группах. Ваша заявка должна быть одобрена лидером группы.

Обеими группами управляют RiC, anton_dr, Зайцев Олег и NickGolovko." Форумът им е сериозен и предпочитам да не коментирам написаното от Maniac. Ползващите руски език могат да се регистрират и да участвуват. Поздрави

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.