Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Big Brother / Биг Брадър

156 гласували потребители

1. 1. Следите ли "Биг Брадър" ?

• да
      19%
      31
    • не
      41%
      64
    • от време на време
      28%
      45
    • не гледам телевизия изобщо
      10%
      16

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

"И до колкото имам спомен Телевизията е създадена за да информира и образова !"

Илиев, кой те излъга, че телевизията е съдадена, за да образова масите? Точно обратното- сътворена е, за да я опростачва и контролира.

И да ти подшушна под сурдинка една друга азбучна истина- тези индивиди, които са в това сеирджийско предаване, са ВИП-ове, сътворени именно от медиите. Истинските ВИП-персони не драпат за медийно внимание; няма да ги откриеш по телевизията. Техните имена ще срещнеш по кориците на книгите- Умберто Еко, Орхан Памук, Салман Рушди...

Поне такава беше телевизията до появявата на разни шоута(Невада , Риск губи Риск печели и т.н.).

Преди това си беше образователна - "Атлас" , "Минута е много" , "Какво,Къде.Кога","Всяка Неделя" и т.н.

Венъж седмично театрална пиеса , руски филм , Студио Х.

И още много образовтелни предавания ;)

Никой не ви кара да гледате насила, не знам за какво се оплаквате?

Аз например го следя от дъжд на вятър най-вече заради Фънки и балкона на Аксиния ^^ другите участници просто са пълна скръб, събрали са ги от кол и въже.

Намерил си кой да гледаш - Фънки Кюфтето :D Силикона на Аксиния :laughing5:

Като толкова ти се гледа силикон си пусни Пайнер :P

Памела Андерсън: “Всички, които гледат VIP Brother, са тъпанари.”
Броени часове преди Памела Андерсън да влезе в къщата на VIP Brother, от списание “Hello” успяха да се доберат до нея и да вземат следното изпъстрено с интересни откровения интервю:
- Г-жо Андерсън, как приехте поканата за участие в българския вариант на VIP Brother, сигурно сте поласкана?
- Честно казано, в първия момент след като получих поканата помислих, че някой си прави лоша шега с мен, понеже всички знаят отношението ми към този формат. Още повече, че бях убедена, че въпросното просташко шоу отдавна не се излъчва никъде по света. Останах истински изумена, когато установих, че това не е шега, а реална покана. Реших, че трябва да видя кои са тези идиоти, които все още изпитват наслада от възможността да пропилеят част от живота си, като участват във формата или като го гледат по телевизията. Честно казано, това беше нещото, което ме заинтригува.
- Ъъъ, но това, което казвате, е странно – все пак, ако отношението ви към въпросния формат наистина е толкова отрицателно, колкото прозира от думите ви, едва ли бихте се съгласили реално да участвате?
- Вижте какво ще ви кажа, вашето мнение не ме интересува. Всички, които гледат, дали ще е Биг , дали ще е ВИП Брадър, са тъпанари. Тези, които участват в Биг Брадър, са идиоти и простаци. Тези, които участват във ВИП Брадър, освен, че са идиоти и простаци, са и алчни интриганти, жадни за слава и внимание. Мога със сигурност да заявя, че вътре няма да има нито един интелигентен човек – писател, художник, учен, актьор, журналист, че дори и политик. Ако има някой, който да се представя за такъв, то той ще е от булевардните журналисти, продажните политици и паркетните интелигенти. За какви ВИП персони може да става дума, когато самият формат на предаването, самите продуценти и сценаристи насърчават интригите, лицемерието, свадите и секса, и това е ясно на всички, а ако на някой не му е ясно, то значи е кръгъл идиот. Именно върху излагането на показ на низките страсти въпросният формат гради имиджа си.
- Това, което казвате, не е ли малко нагло от ваша страна, при положение, че ще вземете доста тлъст за българските, а и за световните стандарти хонорар от около 160 000 евро – и то само за няколко дни участие?
- Все пак, за да се подложа на участие в тази помия, трябваше да има подобаващо заплащане. Парите, които ще взема от участието си, ще дам за благотворителност на една фондация, която помага умни българчета да учат и да се реализират на Запад и така да избягат от тази пропаднала и безперспективна държава. Така те ще се отърват от блатото на посредствеността, в което тяхната интелигентност, техните знания и умения биха били погълнати и изгубени за света.
- Как не ви е срам да говорите така? Вие знаете ли, че ние сме най-бедната страна в Европа и че има българи, които през целия си живот няма да изкарат толкова пари, колкото вие ще получите за трите си дни присъствие в шоуто?
- Ами това е нормално, че сте най-бедни, щом забавлението ви е да гледате Биг Брадър, а не да четете книги, да гледате някой смислен филм, да излезете на разходка, да се видите с приятели, да обърнете внимание на децата си или да си поприказвате с любимия човек. Що за човек трябва да си, да се забавляваш и да си губиш времето, като гледаш как някакви боклуци се правят на шутове и се опитват взаимно да се прецакат. Да гледаш, как се дуят като пуяци и сплетничат като последни клюкарки и да се надяваш да ги видиш как правят секс? Трябва да си скот, трябва да си прост, трябва да си убитак – как може такъв човек да е богат? Логично е, че ще е беден! Какво ми се оплаквате, че сте бедни – то е ясно, че ще сте бедни, щом се забавлявате с простащината, щом гледате да удовлетворите първичните си страсти. Та вие сте единствената държава, в която все още се излъчва този формат. Разбирате ли, единствената!
- Това не е вярно. Форматът Биг Брадър се е излъчвал по целия свят. В него участват само най-интелигентните и видни представители на съответната нация, цветът на нацията, както казваме ние. В този формат изпъкват най-добрите човешки качества, той е трибуна на съвременния морал!
- Ох, вие освен че сте прости и бедни, явно сте и луди. Какви са тези глупости дето ми ги говорите? Добре, че поисках да нямам допир в къщата с вашите ВИП простаци, изтръпвам, като си помисля, че може да ми се наложи да общувам с тях. Някакви същества, които биха продали и майка си за минутка слава и възможност да бъдат център на внимание, да станат обект на възхищение и сексуално желание. Същества, готови на всичко, за да ги дават три месеца по телевизията, където да си придават важност и да дават свободно воля на псевдо-интелигентските си разсъждения. Били го излъчвали по целия свят!? Да, излъчвали са го, но само по един сезон и после обществото е изригвало, поразено от пошлостта и са го спирали, а в някои държави е било спирано и преди края на първия сезон. А вие сте толкова опростачени, че вече правите – кой – четвърти ли, пети, шести сезон? О, боже, какъв ужас, колко посредствена нация трябва да сте! Знаете ли, че в другите държави никой не купуваше продуктите, рекламирани по време на предаването, че никой не изпращаше есемеси в подкрепа на боклуците, съгласили се да участват в шоуто?! Знаете ли, че всеки, който бе свързал името си с въпросното шоу, бе сложен в графата вреден и опасен за нацията, а телевизията, която бе направила грешката да го пусне в ефир, обикновено фалираше?
- Не ние, вие сте луда. Как може да обиждате така българския народ? А ние ви чакахме с такова нетърпение. Вие не заслужавате и капчица внимание с вашите скандални бълвочи. Знаете ли, че въпросният формат се прави от най-добрите професионалисти, най-интелигентните, най-уважаваните – и сценаристи, и продуценти и водещи? Съжалявам, че са ви поканили! Пфу
- Скандални бълвочи, казвате, но нали това искате – скандал, интрига, пошлост, провокация, първичност. Ето ви го скандалът, наслаждавайте му се. И за какви най-интелигентни същества, правещи формата, ми говорите? Разправяйте ги тези на баба си. Тези са най-алчните, най-безскрупулните, най-продажните копелета, щом не се срамуват да насаждат и подбуждат сред българите пошлостта и посредствеността на низките страсти. Докато оставяте подобни фигури да диктуват медийната ви среда, ще си останете прости, гладни и бедни. Помнете ми думите. Сега разбирам, защо от двайсет години насам единствените успели българи, са успели в чужбина. Пропаднала нация. Да минат тези три дни, и да се махам. Ужас!

Редактирано от iliev72 (преглед на промените)

• Отговори 2,9k
  • Прегледи 198k
  • Създадено
  • Последен отговор

Тоя Николай е боклук, не може да обиждаш хората по етнос бе алоуу, да го махат че май ще яде бой, Бони пак се сдържа ама...

Тоя Николай е стратег. Прави, каквото прави, за да я провокира. Бонито сега се сдържа, но няма да е за дълго.

Епитета, който използва за Мартинов, е по-подходящ за Бони и черната Златка! Тези двете са олицетворение на чалгарията и простащината в родната страна. Да ги защитаваш е излишество! Инак всички ще паднат на тяхното ниво, ще твърдят, че столицата на Великобритания е Англия. Това са низши същества и повече от обиди не заслужават.

Николай има стратегия и тя е в действие. В „Survivor“ си бе спечелил врагове и всички искаха да го изгонят, но той печелеше всички игри и в крайна сметка излезе победител. Място за някакви си емоции няма, тук всичко е стратегия!

Редактирано от ftpkid (преглед на промените)

Това са низши същества и повече от обиди не заслужават.

сигурно и да дишат не заслужават според тебе

Да ама не - надут е inflated ! Живот е за да се живее ,а не да се гледа по ТВ !

И до колкото имам спомен Телевизията е създадена за да информира и образова !

И така как ни образоват тези неграмотни подобия на хора ?!

Те много приличат на хора ,но не са ! Не виждам какво мога да науча от побойника-наркоман,прочутата к***а,бившият водещ,псевдопевеца и т.н. !

Те са огледало на българското общество по простата причина, че са част от него. Те "играят" някаква тяхна си игра, обаче в един момент се забравят и показват истинските си лица. Относно епитетите които си сложил боя се, че са доста силни.

Интелектуалният потенциал по принцип не е основен критерии за приятна компания, стига да не се прекалява с преиграването де :)

Няма да се учудя, ако се е понапомпала. Така като и гледам снимчици из нета, май и тя не е тръгнала само с пеене да си вади хляба :D

Тя се опита само с пеене в началото, ама не и се получи

Николай има стратегия и тя е в действие. В „Survivor“ си бе спечелил врагове и всички искаха да го изгонят, но той печелеше всички игри и в крайна сметка излезе победител. Място за някакви си емоции няма, тук всичко е стратегия!

Съгласен съм, че има стратегия, но не я е доизмислил. В Survivor победителят се избира от участниците, а във Вип Брадър - не. Мисля, че тук ще е сред първите изгонени.

Тази седмица съм 99% сигурен, че Соня Колтуклиева си заминава.

Те са огледало на българското общество по простата причина, че са част от него. Те "играят" някаква тяхна си игра, обаче в един момент се забравят и показват истинските си лица. Относно епитетите които си сложил боя се, че са доста силни.

Интелектуалният потенциал по принцип не е основен критерии за приятна компания, стига да не се прекалява с преиграването де :)

Даже са меки ! И се опитвам да се придържам към добрият тон в форума ;)

сигурно и да дишат не заслужават според тебе

Изопачавайки думите ми, какво постигаш?

Съгласен съм, че има стратегия, но не я е доизмислил. В Survivor победителят се избира от участниците, а във Вип Брадър - не. Мисля, че тук ще е сред първите изгонени.

Може. Но и тук има игри, и тук може да се защити. А накрая на Survivor мисля, че имаше някаква SMS намеса.

Изопачавайки думите ми, какво постигаш?

не изопачавам, питам

в раздел Психология има точно такава тема - за дребните душици

ок, слагаме ги в тази графа е и

никой с никой в тази Вселена не е еднакъв

и мен не кефят много такива, ама какво да направя

Случайно съм тук, но ще кажа едно нещо! Обягва ви най - важното, лоша реклама няма, рекламата е пари и в момента Вие всички като коментирате тези "личности" недостойни за коментар и внимание им изкарвате хонорарите и много отгоре за продуцентите и собствениците на формата. Спрете да се занимавате с тези чалгаджийски истории, спрете да ги коментирате (дори отрицателни коментари не пускайте) нека тънат в забвение и да фалират един път завинаги! Нека някой по достоен със стойностна идея за предаване било то и "лайф" да дойде на тяхно място и да предложи неговият продукт, нека видим нещо различно хора!

Така е. Но, както сам виждаш, сеирджийството е непобедим противник. Масата ще обича винаги зрелищата, докато свят светува( Да не ти цитирам баналната, но винаги актуална максима на Ювенал)

Поздрави

Редактирано от Митьо Пищова (преглед на промените)

Фънки кавалер - оставя на всяка дама по едно цвете

http://vipbrother.bg/?module=video&video=208

е много мило, браво, Фънки

:yanim:

Бени, дължиш ми два бонбона Лакта. :D Ще си ги търся, като наследство :biggrin:

не че вденах за кво иде реч ама цяла кутия ще ти купя немаш грижи

;)

добро ново попълнение йее -

Люси Дяковска и Иван Ласкин

:D

не че вденах за кво иде реч ама цяла кутия ще ти купя немаш грижи

;)

добро ново попълнение йее -

Люси Дяковска и Иван Ласкин

:D

На предната страница заложих два бонбона Лакта, че ще излезе Соня :D и понеже ти каза Къци, давай сЯ два бонбона :tongue2:

Новите попълнения и на мен ми харесват. Иван нещо много ербап тръгна...Не видях на кой каза "Не ме прегръщай" :D :D

давам, то не че и той няма да излезе де скоро

:P

за Иван Ласкин - и аз не чух на кого го каза това, то надписите почнаха и свърши бързо

иначе си има стара врагиня там - Никол - в Черешката на тортата я разрева мда

а Люси винаги ми е харесвала

:)

ей, живи да сте, че ме снабдявате с "ценна" информация за ВИП персоните в БГ.....ма колкото и да съм запознат със ВИП-овете у нас, тук виждам некои имена за първи път и се чудя тва "персони" ли са или некви коментатори от студиото....много се обърквам....ма карайте, не ми разяснявайте, определено нема да ги подирим и у Гугъла даже........ ....и се пак си се чудим с моя си прос акъл: що имащи се за умни ора, глеат таа глупос и се праат на профайлъри :eek:

иван Ласкин има огромно самочувствие-но за какво? Васко да гама от село Рупча! Друга запомняща се роля да сте видели от него? Съпруг на Ал.Сърчаджиева... Надебеля като плондер в лицето!

Не знам защо едва ли не на всяка страница чета "това ли ни са виповете?" - явно ДА или поне тези които по една или друга причина нямат в момента постоянни доходи и са готови за месец~ два да се правят на маймуни за някой друг лев. Между другото парите не са и малко - един медальон е 10000 лв, ако им подарят няколко се заформя не лоша сума + това ще вземат пари и за участие.

....и се пак си се чудим с моя си прос акъл: що имащи се за умни ора, глеат таа глупос и се праат на профайлъри :eek:

Ааа, сакън...Това никога не съм го твърдяла за себе си :)

Не знам защо едва ли не на всяка страница чета "това ли ни са виповете?" - явно ДА или поне тези които по една или друга причина нямат в момента постоянни доходи и са готови за месец~ два да се правят на маймуни за някой друг лев. Между другото парите не са и малко - един медальон е 10000 лв, ако им подарят няколко се заформя не лоша сума + това ще вземат пари и за участие.

Аз също съм на мнение, че и те, като и обикновените хора, са там за пари. Тези и за да си правят реклама.

Друг е въпроса, че цирка е пълен, когато става въпрос за пари и за това, кой, колко ще вземе :)

....и се пак си се чудим с моя си прос акъл: що имащи се за умни ора, глеат таа глупос и се праат на профайлъри :eek:

"Гледам и не вярвам на ушите си" :)

Рулоне, нещо бъркаш. Като изчетох всички постове констатирах, че не гледащите, а уж негледащите шоуто са умниците и профайлърите(за справка постовете на Илиев). Което пък си е неразделна част от всяко такова шоу. :D

Както казва един приятел: "Едни маймуни гледат други маймуни, а трети маймуни сочат с пръст и първите, и вторите маймуни".

Между другото парите не са и малко - един медальон е 10000 лв

Какви са тези медалиони?

Питането ми е сериозно. Пропуснах снощното предаване и ета на... изпуснала съм един от краищата. :D

Редактирано от Нел (преглед на промените)

Вчера раздадоха медальони на всички участници. На всеки от тях е написана сумата от 10 000 лв. Това е началната сума с която всеки участник започва в играта. Всеки участник, който напуска къщата, трябва да завещае своя медальон на някого от тези, които остават. Така Соня снощи завеща своя на Орлин Павлов. Обаче ако си събрал няколко медальона и напускаш къщата, нямаш право да завещаваш завещаното. Само своя собствен. Така завещаното гори, ако си тръгнеш и си натрупал медальони / не разбрах дали гори само от голямата награда или и за напускащия / Демек, не разбрах точно, дали си вземаш парите от завещаните ти медальони. Не съм сигурна дали обясних правилно, но поне опитах :D

Редактирано от shefkata (преглед на промените)

Това с изгарянето на завещаните медальони съм го пропуснал, мислех че остават за излизащия участник. Ама аз и не го гледах много внимателно предаването защото играх Diablo едновременно.

Редактирано от ined (преглед на промените)

... но е доста интересна според мене. Променя доста стратегиите на играчите, защото последния излязъл може да се окаже съвсем не този с най-много медальони (респективно пари).

Дали ако до сега се плюха един друг, сега няма да почнат да се подмазват всеки на всеки и да завързват "най-добри приятелства", заради така ценното медальонче :rolleyes:

Благодаря много за информацията, Шефче. Някак нелогично ми се струва да изгаря "завещаното", по-скоро е както казва Ined-всеки ще излиза със завещаното си(например ако Орлин излезе следващия път, той ще има 1 медалион, но ако излезе друг, ще е без парична награда) и така ще има отново два лагера - на "любимците"(тези със завещаните медалиони), които пък в същия момент ще са и "ненавистни" за онези, които имат само своя собствен и при всички случаи, излизайки ще го губят, тъй като по регламент трябва да го завещаят на някой, който остава. Ще видим.

Всъщност, да прави сте - твоите завещани медальони, са твоите сигурни суми, с които ще си тръгнеш. А твоя, дори не си е твой. Схванах, ама чак сега :shy11: Да ме прощавате, за бавната реакция, но съм блондинка по природа :D

Приятелката на Люси Дяковска влиза във ''Вип Брадър''

Публикувано изображение

След като стана ясно, че новият участник във ''Вип Брадър'' е Люси Дяковска, продуцентите готвят нова изненада на почитателите на шоуто.

За никого не е тайна, че изпълнителката си пада по жени.

Певицата има сериозна връзка с момиче на име Камелия, работещо като барманка. Двете не се притесняват от отношенията си и много държат една на друга.

''Вип Брадър'' е решил да вкара в къщата Камелия, за да направи предаването по-интересно за зрителите.

Люси определя приятелката си като специален за нея човек.

Преди време тя заяви, че дори планира сватба и е много щастлива от този факт. Въпросът е как ще реагират останалите съквартиранти на нестандартната двойка и какви дискусии ще предизвика това сред почитателите на шоуто.

meganews.bg

как как -

за пустия рейтинг и смс-и да си избият парите по Памела най-вече, ще изкарат бельото на хората

някъде четох че и настоящата на Багата се натискала да влиза, щото ревнувала та...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.