Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Big Brother / Биг Брадър

156 гласували потребители

1. 1. Следите ли "Биг Брадър" ?

• да
      19%
      31
    • не
      41%
      64
    • от време на време
      28%
      45
    • не гледам телевизия изобщо
      10%
      16

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

И да приключим за да видиш какво се е случило днес трябва само да почакаш, ако не до утре то в най-добрия след 2 дни...

• Отговори 2,9k
  • Прегледи 198k
  • Създадено
  • Последен отговор

Не знам причина поради която човек със здрав неувреден разум да гледа VIP Brother. Цялата поредица на Брадърите са пошли и просташки предавания. Все по-пошли предавания се пускат, за да се спечели вниманието на хората по някакъв начин и в крайна сметка те водят до изкривяване на представите на самите хора, на представите и пределите/границите във възприятието на нещата. Това формира психическа апатичност към неща, при които трябва да има реакция, нормално от чисто човешка гледна точка. Но това се изкривява, а пошлото/вулгарното/злото се приема не като отклонение, а като нещо нормално, а границата минава в техни все по-висши степени...

Отделно българският "елит" и "vip" издигнат и от народа на почитание няма нищо общо с това, което би трябвало да бъде - ерудирани, влиятелни, стойностни хора, а елитът ни е някаква гротеска от чалга мутреси, мутри и разни други гротескни индивиди, които нямат нищо общо с елит, а по-скоро антипод на "елит". Което ме навежда на мисълта - колко ли е "високо" интелектуалното ниво на хората, определящи тези мръфльовци като "елит" и какво е интелектуалното ниво на гледащите доброволно техните просташки и глупашки излияния на речеви бълвоч?

:D Имаме си още един профайлър!

Браво! Така и трябва да бъде!

Знаеш ли? Един от филмите, който е оставил трайна следа и в съзнанието, и в душата ми е "Животът е прекрасен" на Роберто Бенини - невероятна гротеска, която наистина те кара да се замислиш за много сериозни неща(като бащинство, отговорност, роля в живота)... но това е друга тема.

Баща ми казваше, че в този живот, който иска се учи и от пошлото, грозното и неморалното, неетичното и престъпното. Така казвах и аз на дъщеря си, но като те чета оставам с впечатлението, че съм толкова деморализирана и осакатена, че не си давам сметка какво гледам, виждам, научавам и т.н. :D

Няма лошо.

Но не съм съгласна с преценката и изводите ти, а най-вече не съм съгласна, че тези които НЕ гледат "брадърите" са по-интелигентни, чисти и неопетнени хора. Няма как да се съглася с това, някой да се има за различен, само защото не гледа някакво си шоу.

А по темата... много не ми се иска да пророкувам, но вероятно ще "излети" Ники. А аз го харесвам този единак.

Редактирано от Нел (преглед на промените)

Нел, моля те, подхождай много сериозно и отговорно към младежа simtech!!! Той е загрижен за целокупния български народ, от здравето и начина му на хранене, до шоу програмите, които си позволява да гледа.

Hey simtech!!!

С днешния епизод се подиграха със зрителите! За какво трябваше да повтарят излишно сцени, при положение че вчера в лайфа даваха абсолютно 1:1 сцените между Иван и Владо, като на всичкото отгоре нагло водещата заяви, че само малко са разкрили от разгорещилия се скандал...

Да си ходят вече майка и син или Бони :)

Aз съм за Ники и Бонка. Владо нека остане до финал, там им пърди и да ги дразни.

и аз като шефката стискам палци пръдливите сектанти да си ходят вече или самохвалка Бони,дето умря циганката ,която я хвали и почна сама.Уникален и е гласът наистина,но нека си пее,не да ходи да учи,защото ако на нея и дадат висше образование,по-добре да си хвърлим нашите дипломи!

Редактирано от FIGI_78 (преглед на промените)

Това какво трябва да означава?

Биг Брадър" се завръща не с един, а с два сезона през септември в ефира на Нова. Големият маратон стартира с „Вип Брадър", а веднага след него ще видим едно напълно непознато за ефира на България издание на риалити формата. Продуцентите обещават изключително забавно и позитивно шоу.

„Ще имаме два тотално различни сезона, а другото уникално е, че в това издание на „Вип Брадър" ще влезе голяма световна звезда, което за първи път се случва в България. Звезда, която сме я гледали само по чуждите списания и в чуждите телевизии", разкри Нико Тупарев, изп. продуцент на "Биг Брадър".

http://novanews.bg/news/view/2012/07/10/32883/Биг-Брадър-се-завръща-световна-звезда-влиза-в-къщата-/

Означава ли това, че веднага след като свърши "ВИП" Брадъра, ще продължи под името Big Brother?

Това какво трябва да означава?

Биг Брадър" се завръща не с един, а с два сезона през септември в ефира на Нова. Големият маратон стартира с „Вип Брадър", а веднага след него ще видим едно напълно непознато за ефира на България издание на риалити формата. Продуцентите обещават изключително забавно и позитивно шоу.

„Ще имаме два тотално различни сезона, а другото уникално е, че в това издание на „Вип Брадър" ще влезе голяма световна звезда, което за първи път се случва в България. Звезда, която сме я гледали само по чуждите списания и в чуждите телевизии", разкри Нико Тупарев, изп. продуцент на "Биг Брадър".

http://novanews.bg/n...лиза-в-къщата-/

Означава ли това, че веднага след като свърши "ВИП" Брадъра, ще продължи под името Big Brother?

Миии, май трябва да поживеем, за да видим :rolleyes:

И на мен ми звучи странно, но не и невъзможно.

Колкото и да ми е неприятно, до някъде съм съгласен с Живко. Тва е ебати малоумното предаване. Естествено, на човек IQ-то му не пада, понеже го гледа, тва е наивно. Чух, че Фънки бил вътре. Тоя как никой не го е пребил още?

Чух, че Фънки бил вътре. Тоя как никой не го е пребил още?

Ми и аз това се питам, но пък той се въздържа да си призная или поне от това, което аз успявам да видя. И той и Патрашкова са наметнали едни овчи кожи и не мож ги позна човек :D

...

Ако не се лъжа бяха казали, че веднага след края на ВИП Брадър, ще има друг Биг Брадър в същата къща

с участници от минали сезони от Биг Брадър.

Искам не искам ми се налага да го гледам! Бога ми, много ме дразнят Ирен и Влади. Това са две абсолютни малки, злобни душици. Горкият Стефан Данаилов. Не му прави чест че е зарязал сина си, ама пък и това не заслужава. Сори, ама да те е срам, че имаш такова дете.

Аз пък мисля, че Влади затапи яко Патрашкова!

Аз не харесвам Патрашкова, но остана на положение жената. С какво точно я са затапили, че и врекаха на главата с безумни аргументи?!? Да не е Ирен единствената самотна майка? Да не е единствената, която е отгледала дете? Писна ми да я слушам как се бие в гърдите. Може да се прави на всякаква, ама тъжната истина е, че си е разочарована шаврантия.

Какво само се пените тук :D Драснете на Ники Тупарев да ви каже какво следва да не се ядосвате излишно :biggrin:

Аз им свикнах на Ирен и Влади. Говорят си глупостите понякога нормално, понякога на висок тон, не слушат какво им се говори (особено Влади), но искат другите да ги слушат. Повече искам да си тръгне Бонка, но едва ли ще стане в Понеделник. И на нея ще и дойде времето Ще е интересно накрая на ВИП Брадър като остане един да не си тръгва, а да вкарат съквартирантите от старите сезони и да му изплатят печалбата само ако си тръгне след номинации :D Тъкмо ще се зарадва, че е спечелил и всичко почва отначало

Редактирано от Disappointed (преглед на промените)

Днеска гледам по съпругите как Евгени минчев възхвалява Бонка,и вметна,че Ники и се свалял по неговия селски начин.Направо ме шашна с глупостта си!Ники,макар и с помашката си физиономия ,е един изключително красив и интересен мъж,успял с физическа сила и ловкост и може да има не една красавица от родния хайлайф.А Бонка е един евтин патладжан.С грим и фотошоп всеки може да бъде наречен красив.Ако Бони е красавица,останалите певици са неродени моми,които заслепяват с хубостта си. Стига я прехвалвайте тази средностатистическа женица,явно не знаете смисъла на думата красота,ЛОРД ЕВГЕНИ МИНЧЕВ оф ИТЪН или щото има орлов нос като вашия,ни пробутвате идеала си за женственост. Хората не са толкова прости,колкото ги смятате.

преди да изгонят пръдльо и майка му,забелязах,че изнасят лекция за техния бог пред Златка и Бони.Личи си,че четворката са на един акъл.

преди да изгонят пръдльо и майка му,забелязах,че изнасят лекция за техния бог пред Златка и Бони.Личи си,че четворката са на един акъл.

това за религията, за психологията и т.н. са други теми

и по-добре че си тръгнаха - да не се мъчат, и да не мъчат ...

продължаваме с какво - със злобата неизменна

а да, предстои да разберем дали е успешна мисията на Камелия и ако е...

за и против хомосексуализма почва

Мисля, че нервите на Ирен не издържаха и стана по добре, че си тръгнаха с Владо. Мисля, че тя беше права, като му каза, че има нужда от спокойствие вече. А момчето се оказа, че и съпруга си имало. Малко в повече ми дойде театралниченето на Бони. Преиграваше на много места. И съм съгласна с Николай, че едни скачаха с парашут / нали уж желания им изпълняваха /, други изхвърляха боклук. На дали това е сред съкровените мечти на Николай. Не бяха прави продуцентите в това отношение.

Хей, как сте, брадърчета, поревахте ли си -

аз поне да

А на тези, които не го гледат, а само оплюват - ще препоръчам епизода от тази вечер.

Нарича се Урок по човещина.

Забранен е за хора с тенекиени души и сърца.

Урок за човещина в изкривено измислено предаване, където хората се слагат в изкуствено изолирана манипулирана среда, в която се създават нарочно от сценаристите интриги, само и само да заситят глада за зрелища, вулгарност и простотия на масовката? Хайде бе!

Хей, как сте, брадърчета, поревахте ли си -

аз поне да

А на тези, които не го гледат, а само оплюват - ще препоръчам епизода от тази вечер.

Нарича се Урок по човещина.

Забранен е за хора с тенекиени души и сърца.

Е,де :D Чак пък ти не си толкова наивна.Сега да не кажеш,че си усетила колебание в Никол,ясно беше,че ще спечели зрителите и между стайната любов."Ах,колко е сладка,ах..."

Урок за човещина в изкривено измислено предаване, където хората се слагат в изкуствено изолирана манипулирана среда, в която се създават нарочно от сценаристите интриги, само и само да заситят глада за зрелища, вулгарност и простотия на масовката? Хайде бе!

Тц. Урок по лицемерна доброта. Тя винаги е манипулирана. :) Ако не са продуцентите, ще е някоя фикс идея. Ако не е фикс идеята, ще да е желанието да се покажем колко много сме добрички. Ядец. Всички си приличаме. Масовка демек.

Човещинка. :)

Надявам се състезанието довечера да е забавно(ще рече да е нещо, свързано с обща култура), все пак Златка е капитан.

аз малко съжалих Николай заради боклукчийството.Целта беше да изпъкне Бони с предварително дадените отговори на въпросите.Артист като всеки мангал.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.