Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Хайде на купон за Петия Рожден Ден на сайта

Featured Replies

Е, няма да си слагам табелка, като ученичка! То, и без това, всички ще разберат кой съм, още, докато вляза-толкоз екстравагантен самец-нема, баце...

Тц тц тц ...скромен както винаги

• Отговори 299
  • Прегледи 55,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

• Автор
  • Администратор
Е, няма да си слагам табелка, като ученичка! То, и без това, всички ще разберат кой съм, още, докато вляза-толкоз екстравагантен самец-нема, баце...

А поне карамфил или синчец зад лявото ухо си сложи де biggrin.gif Не успяхме да преметнем за табелките ... щеше да е много весело да се появяват двама трима с табелки biggrin.gif голям смях щеше да падне.

Сега да видим колко ще дойдат с цвете зад ухото biggrin.gif

Аз ще дойда с костюм на банан - няма как да ме сбъркане ;)

П.П: Аз нали съм наивна - колко ми трябваше да си барна една табелка :baby:

Вярно защо в събота?Неделя или петък ми удобно, а входа колко ще бъде и от колко часъ ще се събираме?

Вярно защо в събота?Неделя или петък ми удобно, а входа колко ще бъде и от колко часъ ще се събираме?

Добре,ще се съобразим с теб и ще го направим в неделя biggrin.gif

А поне карамфил или синчец зад лявото ухо си сложи де biggrin.gif Не успяхме да преметнем за табелките ... щеше да е много весело да се появяват двама трима с табелки biggrin.gif голям смях щеше да падне.

Сега да видим колко ще дойдат с цвете зад ухото biggrin.gif

била съм на форумска с лепящи листчета с ника , замества бадж. ;)

Аз ще нося два синчеца.Единият ще си е за мен,а другият ще го подаря на моя политически приятел и любим събеседник в спортния раздел ;)

Аз ще нося два синчеца.Единият ще си е за мен,а другият ще го подаря на моя политически приятел и любим събеседник в спортния раздел ;)

Аз пък ще дойда с кола...:lol6:

По паркирването ще ме познаете laugh.gif

Аз пък ще дойда с кола... ;)

Това означава ли че трябва да се разчисти половин площад (за да паркираш)?

Давайте да се организираме да ходим да ядем някъде преди сбирката,че там само ще се порка... ;)

Аз пък ще дойда с кола...;)

Там няма къде да паркираш.Само за сведение.

А защо не помислите за купон в друг град - Пловдив или Варна примерно?

Аз лично никога няма да стъпя в София.

Честит полуюбиилей ;)

А каква е гаранцията че ще дойде повчеко народ :lol6: Работата е да има повечко не само собственика сайта още 2-мка 3-мка пък като гледах снимките ме изненадаха :)

Пък и няма да е зле някой да напарви 1 тема къде искаме да празнуваме (анкета за следващия РД)

Редактирано от Magical_WaRFIedal (преглед на промените)

Това означава ли че трябва да се разчисти половин площад (за да паркираш)?

Направо спрете движението в цяла София за да е сигурно, че поне коли и хора няма да блъскам laugh.gif

А половин площад...е мисля, че ще ми стигне :lol6:

П.П: Ти ако ще идваш вземии хъскито си laugh.gif Тъкмо ако се напиеш, то ще те прибере у вас :)

Давайте да се организираме да ходим да ядем някъде преди сбирката,че там само ще се порка...

И това трябва да се свърши ;)

Там няма къде да паркираш.Само за сведение.

Ще намеря ;)

Редактирано от AciDBurn (преглед на промените)

Е после да не вземеш да псуваш паяка.Само предупреждавам.

Madonna, не съм скромен, казвам си истината, където и да отида, веднага събирам погледите, като магнит, сякаш идва някой гостенин от МАРС ;) А с фанелката, която ще бъда, определено ще е екстравагантно.Само не съм решил кои от любимите дънки да сложа-Armani или Mondo.

Madonna, не съм скромен, казвам си истината, където и да отида, веднага събирам погледите, като магнит, сякаш идва някой гостенин от МАРС ;) А с фанелката, която ще бъда, определено ще е екстравагантно.Само не съм решил кои от любимите дънки да сложа-Armani или Mondo.

Определено сложен казус за решаване...То да ти кажа, ударната вълна от твоя чар отдавна е прескочил виртуална бариера и ме е треснала... biggrin.gif

Определено сложен казус за решаване...То да ти кажа, ударната вълна от твоя чар отдавна е прескочил виртуална бариера и ме е треснала... biggrin.gif

Мацка,аз ще бъда облечен от бат Джанфранко,ела и ти така ;)

Мацка,аз ще бъда облечен от бат Джанфранко,ела и ти така ;)

19 април Ивчо е рождения ден на Волен Сидеров, няма как да не уважа човека biggrin.gif Ще рисуваме пречупени кръстове и ще призоваваме към глобално прочистване на световното население. Тъй, че и моя казус не е лесен. Вие що не си направите пижамено парти в Грамофон така подобни колебания няма да има ?biggrin.gif

19 април Ивчо е рождения ден на Волен Сидеров, няма как да не уважа човека biggrin.gif Ще рисуваме пречупени кръстове и ще призоваваме към глобално прочистване на световното население. Тъй, че и моя казус не е лесен. Вие що не си направите пижамено парти в Грамофон така подобни колебания няма да има ?biggrin.gif

А мене нема да ме уважиш,нали?А аз се кълна в тебе...Опуснах те маа му стара....

Madonna, не съм скромен, казвам си истината, където и да отида, веднага събирам погледите, като магнит, сякаш идва някой гостенин от МАРС :ph34r: А с фанелката, която ще бъда, определено ще е екстравагантно.Само не съм решил кои от любимите дънки да сложа-Armani или Mondo.

Най-добре Армани!Ще ти ходи!

Приятно изкарване на всички от мен!

Нищо бе,аз ще дойда. Разбрах,че си щял да черпиш по случай предстоящата титла... :ph34r:

Честит 5-ти Рожден Ден!

Весело изкарване на купона и пийте по една ;) за тези, които не могат да дойдат

Да не взема да пропусна още отсега да кажа "Честит рожден ден" на сайта, или по-скоро на хората, които полагат усилия той да съществува. Наздраве, все така да се разиваме и все по такива хубави поводи да се събираме :) Моето идване на купона е дълбоко под въпрос, но пожелавам предварително на всички много весело изкарване :clap: Да пиете много и много да се щракате - за компромати cool.gif

Давайте да се организираме да ходим да ядем някъде преди сбирката,че там само ще се порка... ;)

Стига с това ядене бе,някои сме на диета..

Стига с това ядене бе,някои сме на диета..

Ми значи само ще пиеш...Те сериозните алкоджани така правят biggrin.gif

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.