Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Хайде на купон за Петия Рожден Ден на сайта

Featured Replies

Супер е.

Ама защо на патерица, когато събирането предстои? ;)

• Отговори 299
  • Прегледи 55,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Веселбата ще се състои на 19.04.2008 (събота) от 20.00 часа в клуб "Грамофон" на адрес гр. София ул. Будапеща N: 6 lighter.gif

Aмии,извинявайте,нещо се обърках.....останах с впечатление че беше снощи,извинете ме angry.gifangry.gifangry.gif;)

И да не спамите много ейй... cool.gif Ние тръгваме след 15 минутки :help:

Няма,няма-ще бъдем послушни докато празнувате

Които ни няма - :cheers: от нас и много kiss.gif

ЧРД,Калдата!

:blow out candles:

Oще снощи исках да го направя,но не ми остана време.Поздрав за всички,които са в "калдата".Дано ви хареса,не е много професионално направено,но въпреки всичко е от сърце.

Поздрав на патерица;)

Наистина е супер biggrin.gif . Мерси ;)

Oще снощи исках да го направя,но не ми остана време.Поздрав за всички,които са в "калдата".Дано ви хареса,не е много професионално направено,но въпреки всичко е от сърце.

Поздрав на патерица:speak:

И аз благодаря страхотно е!

flower142.jpg

И да не спамите много ейй... cool.gif Ние тръгваме след 15 минутки ;)

Добре, че ни каза нямаше да се сетя наистина, че тук е свободно! ;)biggrin.gif

Поздрав на патерица:clap:

Чудесна инициатива - добро е...Малко преливането на песните е леко набиващо се, но като цяло е станало страхотно cool.gif

А те нашите хора в момента сигурно са в разгара на партито :P

Добре, че ни каза нямаше да се сетя наистина, че тук е свободно! :clap:biggrin.gif

Следят ни на лаптоп-свободно,грънци

:clap:

Пък и има дежурни стражи

:P

Поздрав на патерица:clap:

Ааа, сърдя са да знайш biggrin.gif

Пък и има дежурни стражи

:P

Ахам.. laugh.gif

Привет на всички!

Е, май аз съм първият "жив" свидетел на събитието... biggrin.gif Т.е., един от оцелелите. biggrin.gif

Не мога да опиша с думи удоволствието, което изпитах на събирането... Просто нямам думи! :P Съжалявам за тези, които не дойдоха! Наистина ме болеше сърцето, че се наложи да си тръгна по-рано! sad.gif

Жалко, че рожденият ден е само веднъж в годината! Хубави хора, на хубаво място, с хубави питиета - усещаш се 100% жив! :clap: Жалко, че за мен свърши.. sad.gif:clap:sad.gif

Поздрави!

Очаквам снимките. Този път имаше повече хора от предишния. Прекарах си много добре. Наложи се да си тръгна, защото съм на работа сутринта. Въпреки това смея да кажа, че беше готино. :clap:

Привет на всички!

Е, май аз съм първият "жив" свидетел на събитието... biggrin.gif Т.е., един от оцелелите. biggrin.gif

Не мога да опиша с думи удоволствието, което изпитах на събирането... Просто нямам думи! :P Съжалявам за тези, които не дойдоха! Наистина ме болеше сърцето, че се наложи да си тръгна по-рано! sad.gif

Жалко, че рожденият ден е само веднъж в годината! Хубави хора, на хубаво място, с хубави питиета - усещаш се 100% жив! :clap: Жалко, че за мен свърши..

Поздрави!

Аз съм втория оцелял от нашата маса cool.gif Както ти казах, тръгнах малко след теб. Наистина кофти, че не останах, но се налага, няма как. sad.gif Сигурен съм, че останалите се кефят на макс в момента. Все пак беше перфектно. biggrin.gif

Айди и аз ся съ прибирам.

Намерих едни слънчеви цайси на мястото дет седя батко оставиме, ако някой си ги търси да знае, че са у мен и нямам намерения да ги връщам ;)

за зорлията на ЛС :blow out candles:

Четвъртият оцелял рапортува! Преди малко влакът София-Варна стовари картофите, които караше, с отворени врати и прозорци, без отопление. Май съм първият провинциалист, който докладва.Определено изкарах прилично, искрено се изкефих на отношението на ivo23, marinela, относно прословутата ми депресия, а си поговорих приятно с Pitajax, г-н Филипов, (ух, че не бе в настроение за тема PSU), Kal (че, за къде без старшината)!От 7 GSM 3 ги оставих без батерии от говорене, а по акцентът ме познаха cool.gif Радвам се, че дойдох, а преди това извъртяхме страхотна надпревара с един познат, че си носех и професионалния joystick.Музиката ми се стори много висока, буквално трябваше да прегърнеш събеседника, и да крещиш, за да те чуе...Ей, това скапано Armani, че не можах да го взема, трябваше да се излагам с последния модел Mondo :blow out candles: Обещах да покажа снимка, като го взема.За да не скършвам хатъра на Kal, няма пръв да post-вам снимки.

Редактирано от Fixt00l (преглед на промените)

Беше рожден ден, който определено ще се запомни ;) Бяхме се събрали много хора, все готини естествено, и се получи страхотен купон :cheers: Който не е могъл да дойде тази година, да се стяга за догодина ;)

Първият станал от сън рапортува... ;)

Много приятна сбирка се получи снощи. Аз си прекарах чудесно! Обстановката и клубчето бяха супер. Събрахме се доста хора и беше много забавно. Живот и здраве другата година пак. cool.gif

Добрютро и от мен :P

Сега ставам от сън и ме мъчи некъф страшен махмурлук баси... :speak: Готино си изкарахме вчера,аз лично съм доволен.

След 2 часа трябва да си хващам автобусчето за Търново...Ще пукна вътре,баси... biggrin.gif

Е, аз тръгнах последен. Таман ми беше дошла музата. Нещо героите много уморени.

Доста фотографи имаше, няма ли някой да качи снимките?

Да бе...Нонстоп се святкаше с едни светкавици... biggrin.gif Направо се травмирах laugh.gif

Честит рожден ден, KALDATA !!!

Купона беше супер ;)

Видях се с вече познати лице и с такива, които познавам само онлайн ;) Всички бяха големи сладури :Р

Само дето замалко да си запаля косата, докато ostavime се опитваше да ми запали цигарата (само да разбера къде ми изчезна запалката....ах...) - но нищо... :)

Аз сега се прибирам, хич не съм спала, но преди да легна само да предупредя -умната със снимките, внимавайте какво показвате на хората laugh.gif

Рожденния ден беше супер, поздравления;)

А добро утро! Снощи готино си изкарахме, доволно...

Ай ей ви малко компромати да се посмеете biggrin.gif

Много добре че си качила снимките, но кой от всичките е Калин? Нямах възможност да присъствам на купона и не знам кой е. cool.gif

Много добре че си качила снимките, но кой от всичките е Калин? Нямах възможност да присъствам на купона и не знам кой е. cool.gif

Уж с табелки с никовете щяхте да сте-как да разберем кой кой е

biggrin.gif

Що бе искаш да ти тичаш след него по улиците ли?

Ай сиктир начи!

Филипов, как ще пътуваме за Сонатата?

Аз вече уредих нещата с родителското тяло, сега и с мъжа и даскалото остава, но съм много за.

Който иска да заповяда, няма да съжалява!

Предлагам за варналии и бургазлии, абе сите морски да се видим на 6ти май в Kаварна на Соната Арктика!

Филипов, аз сериозно приказвам, дай да решаваме дали ще ходим и как :P

Купона беше добре, както писах тая сутрин.

Впечатлена съм от екипа, които бяха на ниво и този път, а Деливърката ми скри шапката - баси колко красота има по тоя свят, много чаровна мома! :P

Подводния също ме позна, евала, наздраве! Трябва пак някой ден да седнем на бира с ракия :)

Оставиме, нема се криеш пак така, флеймър такъв! ;) Аз пак ше те хвана на къс пас.

Калине, не можах да повярвам, че ме позна, верно си е тва дет разправяш, че си голям физиономист. И аз помня физиономии, ама ако знаех и от къде!

След година и нещо най-накрая пак се видяхме с Макс и Ефи, да са живи и здрави, и все така всичко да им върви по вода! Честито ви собствено жилище! :clap;

Бате Сашо и Поли ми скриха шапката, за тях просто нямам думи! kiss.gif

Представителството на PC Mania, също се оказа, че ги познавам, даже единия ми е съученик! (НПМГ - ние сме на всеки километър, шашава работа) :)

ох айде стига съм писала, че ше ви писне да четете. :)

Аз вече подносих цайсите, който си ги иска да свирка преди да е станало късно!

Много целувки за Данчо, Кака ми Поля и Бианка, които се бяха вдигнали от майната си за да дойдат. Както и специално на Каката, че същия следобяд ми беше

дружка и консултант на пазаруването! :) :)

ай стига ви верно толкова!

Редактирано от DeadSmurf (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.