Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Хайде на купон за Петия Рожден Ден на сайта

Featured Replies

Благодарим за купона! Благодарим и за компанията!

Ми така е Дака. Виж който пие само водичка, прибира се на време, по-раничко - наспива се и сутринта в 9ч отпътува. ;)

• Отговори 299
  • Прегледи 55,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Има ли възможност линка със снимките да се качи в Rapidshare или нещо от сорта, че нито от Датата, нито от 4storing не можа да се сваля тук.

Поздрави за качествения купон

Ето и нашите снимки тук

п.п.Rapidshare ми е проблемен,който иска да ги качи там за потребителите от чужбина

Понеже гледам, че става напечено, малко да разведря атмосферата.

Дръжте ми дъвката, че се включвам в боя... biggrin.gif

Представям ви втора серия на купона, който продължи във Феята:

014oo1.jpg

Ей ги... хубаво ги вижте...

015gm7.jpg

...ненапили се...

016qy5.jpg 013eh5.jpg

Течността в чашата не е минерална вода.

А сега познайте кой са главните герои!? :)

backata e пич

:P

този с червената тениска ми е неизвестен

:)

Подводния е той :)

Underwater - новинар :P

Аз, Филипов, Данчо (петльо), Иво (23) и Маринела сме последните мохикани до 3 без 20 :)

Стягам се за догодина, особено, ако не съм в депресия ;) Само да няма Muay Thai изпълнения...Определено компанията на ivo23, marinela, Филипов, pitajax, underwater, kal ме очарова-изтърпяха ме докрай :wors: Само дето не можах да намеря снимките ми с Филипов и Marinela... :speak:

Аз пък си прекарах доста добре в компанията на pit :wors:

Друго си е живия контакт с хората :speak: По-често намирайте повод за събирания ;)

Честит Рожден Ден на Калдата и от мен.

Радвам се, че сте си изкарали добре на купона. Аз също го направих, празнувайки моя рожден ден :P

Аз пък си прекарах доста добре в компанията на pit :huh:

Друго си е живия контакт с хората :P По-често намирайте повод за събирания :speak:

Aз също изкарах много приятно в твоята компания и в компанията на всички присъстващи...

Определено се радвам, че успях да дойда, защото идвах от дълъг път и почти не бях спал и доста попил :P

Страхотни хора се събрахме и се надявам по-честичко да се срещаме, не само по поводи!

Редактирано от pit (преглед на промените)

Готино беше, само да не бях болен (и още съм). Всички си жулеха водчици и уиски, а аз Coldrex. Баси гадното. Иначе искам да поздравя всички. Много ми беше приятно да се запознаем на живо. Яд ме е, че не се разходих да се запозная с хората. Грешка от моя страна. Благодарности и на Калин за перфектната организация на събитието.

Всички и всичко беше супер.

На синия фен съм му благодарен за подаръчето. Май аз бях единствения с тениска с никнейма. :P

П.С. Байко, вземи си очилата от Смърфчето.

Редактирано от ostavime (преглед на промените)

Страхотни хора се събрахме и се надявам по-честичко да се срещаме, не само по поводи!

Половината май месец съм в София, може някой път да се съберем, ако имате време (лесно ни е на нас кандидат-студентите, ама вие милите като ходите и на работа :P )

П.П: Добре, че има хора като Иринка да вървят след вас и да ви събират забравените вещи laugh.gif

Редактирано от AciDBurn (преглед на промените)

Всички си жулеха водчици и уиски, а аз Coldrex.

Да ти кажа приятелю аз си изпих антибиотика в 10:30 със Smirnof зелена ябълчица... cool.gif Въпреки, че и аз се лиших от бира де.

Абе аз тъкмо се чудех защо така си се свил, то си бил болен....тц-тц.

П.П: Иринче, ти хем, че не беше пила много, ама така ни обясни от къде да си купим цигари - посока Министерския съвет и втората "пляка" в ляво... laugh.gif Да видите как три жени ходят за цигари :)

Само обявявате кога и къде е събирането и съм сигурен, че може да се измисли нещо. Кратко предизвестие и сме там. :)

Много са готини снимките бе, браво.

Сега като разгледах снимките от купона изглежда, че сте си прекарали супер! Другата година обаче няма да пропусна :clap:

Сега като разгледах снимките от купона изглежда, че сте си прекарали супер! Другата година обаче няма да пропусна :clap:

Абе недей бе...Знайш кво гадно беше... biggrin.gif

Абе недей бе...Знайш кво гадно беше... biggrin.gif

Да, бе....и като се изпонапиха от екипа...леле-мале laugh.giflaugh.gif:clap:laugh.gif;)

Абе аз тъкмо се чудех защо така си се свил, то си бил болен....тц-тц.

П.П: Иринче, ти хем, че не беше пила много, ама така ни обясни от къде да си купим цигари - посока Министерския съвет и втората "пляка" в ляво... laugh.gif Да видите как три жени ходят за цигари :P

Аз много добре си обясних, ама как да те разберат три женски, че и пияни и неориентирани, да не говорим, че и две не са от София ;)

Пит, по-добре като ще си вземаш очилата да го организираш по-скоро, че едвам ги опазвам от кучето и скоро ще ги загубя, ако продължава така, също така, по-добре ми се обади, че нямам мног време за мотане из форума. Телефона ми го имаш, ако не - лесно ще го намериш :yanim:

Весело беше, аз във феята от 4 години не съм ходила, няма места, а и последното ми махмурлийско напиване беше там - опитах де що имаше алкохол в тая кръчма, всичко опитах та и с 3 кани загорка и на тате домошарката затапих.

Прекрасно сте си изкарали! Браво!!! Бях на четвъртия...пропуснах петия, но на седмия отново ще се разпиша...за да няма 5...6(да сме живи и здрави само до тогава и опазил ни Господ от алкохол-менте!....) :P

Редактирано от proletsearch (преглед на промените)

Само да не беше тоз убийствен звуков терор... Все едно ми са забиваха пирони в тъпанчетата. Почти с никого не можах да разменя и дума. Два дена ма боляха ушите.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.