Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Хайде на купон за Петия Рожден Ден на сайта

Featured Replies

Не мой да пипаш жИната ми! Туй е кака ми Поля :doh:

ПП: и въобще не е от най невинните ;)

Редактирано от DeadSmurf (преглед на промените)

• Отговори 299
  • Прегледи 55,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Мдаа, Калин ми скри шапката - страшен физиономист ;) Снимката в профила ми е малка и не се вижда много, но той ме позна laugh.gif

За deliverme - мдаа...супер сладурана е, още по-красива е и на живо! Много сладко създание.

Сега Фифа и Зори какво да ги обсъждаме, знаем си ги laugh.gif

Евалата на Сашко и Мадона - страшни сладури, а Сашо както във форума, така и на живо може да те гътне от стола от смях ;)

Всички от екипа бяха супер сладури, pit също, ама по едно време към края сякаш му се доспа на този момък laugh.gif

Няма какво да си говорим, от всички zazzko беше най-активен - не седна на стола цяла вечер значи, скъса се от танци :doh:;):P

Хаха...не беше доста забавно, а "подгрявката" преди самия купон беше също много добра.

Аз се радвам много, че и Цвети дойде, макар по едно време да се съмнявах да се навие cool.gif

П.П: Табелки нямаше, но имаше хора с тениски от аватара им :P

А сега ако някой ми каже и кои от снощните бяха зазко и пит, че на пит имам цайс да му давам :doh:

Много добре че си качила снимките, но кой от всичките е Калин? Нямах възможност да присъствам на купона и не знам кой е. cool.gif

Мисля, че на тази снимка с бежавите панталони :doh:

http://store3.data.bg/zornito/Pictures/Kal...ty/DSCF2286.jpg

от всички zazzko беше най-активен - не седна на стола цяла вечер значи, скъса се от танци :doh:;):P

Привет!

Ми пиенето? :P;) ;) По активни от нашата маса нямаше... biggrin.gif:P Поне докато бяхме там. После...бек ту риалити.. sad.gif

Поздрави!

Редактирано от BoByS (преглед на промените)

Мисля, че на тази снимка с бежавите панталони :doh:

http://store3.data.bg/zornito/Pictures/Kal...ty/DSCF2286.jpg

Не позна. ;)

Това е един друг сипматяга - pit.

Смърфче, Зазко на тази снимка (цитираната) е в гръб :P

Редактирано от AciDBurn (преглед на промените)

Не позна. :doh:

Това е един друг сипматяга - pit.

Смърфче, Зазко на тази снимка (цитираната) е в гръб ;)

Объркал съм се, но поне ivo23, WhiteHard, backata, deliverme, ostavime, zorito, DeadSmurf => лесно се разпонават biggrin.gif

Наистина се получи много готин купон biggrin.gif

Радвам се,че се запознах с всички вас и се надявам по-често да има поводи за веселба cool.gif

Аз бях от последните ,които си тръгнаха от Грамофон и мога смело да заявя,че нямаше изпопадали под масите след наздравиците и бурните танци до зори laugh.gif

Те бяха най-лесни за разпознаване :doh:

Е, не знам, оправайте се, аз още не съм спала и мисля да си наваксам - само умната с компроматите biggrin.gif

Ебати чата сте си спретнали тука... ;)

Биии, на вас с пИтела, по едно яко сърдене имате от мене :doh:

Идвате в София, по-купони ходите...а не искате с мен кафе да пиете :P

Ебати чата сте си спретнали тука... :P

Уопси.... ;)

Ебати чата сте си спретнали тука... ;)

Аре бе кво мрънкаш?Ората 200 и кусур километра минаха да дойдат на купона,па софийските галеничета се скътават.Да не съм чул и думичка повече от несериозниците.

Ето и от моето фото малко снимки:

001at0.jpg 002nk0.jpg

003dw2.jpg 004in2.jpg

005da1.jpg 006ko5.jpg

007yt5.jpg 008vc2.jpg

009jl5.jpg 010tx9.jpg

011sp2.jpg 012mb3.jpg

Който иска повече тук - линк към целия архив.

В архива има снимки на Калин, zazzko, Бацката, Оставиме, Подводния, Сталик, Пит, Патето, WhiteHart, Филипов, Бианка, Шана, Fixt00l, Madonna, ivo23, Whiskey, RA4NA, Зорито, algor и DeadSmurf /някъде в далечината/. Дано не пропускам някой...

...а Деливърката ми скри шапката...

Ами следващият път ела да се запознаем, не ми бегай по тъча /тоест друго място с "т" - ти знаеш/. :doh:

Аз също се радвам, че се срещнах с вас. Купонът беше наистина на ниво. Загубиха тези, които ги нямаше. biggrin.gif

Редактирано от deliverme (преглед на промените)

Аз по принцип малко се скатавам, че с нови хора трудно кат се запознаем намираме общи теми, та често остават стреснати от глупостите, които плещя. Айде следващия път може да се пробвам :doh:

Ама и ти не дойде, баси! laugh.gif

Аре бе кво мрънкаш?Ората 200 и кусур километра минаха да дойдат на купона,па софийските галеничета се скътават.Да не съм чул и думичка повече от несериозниците.

Не та карам да слушаш...ти кат си от сериозните, в Приморско вадата, още не става за къпане :doh:

Ние "софийските галеничета" дето не сме от София шА си мрънкаме ;)

Който иска повече тук - линк към целия архив.

В архива има снимки на Калин, zazzko, Бацката, Оставиме, Подводния, Сталик, Пит, Патето, WhiteHart, Филипов, Бианка, Шана, Fixt00l, Madonna, ivo23, Whiskey, RA4NA, Зорито, algor и DeadSmurf /някъде в далечината/. Дано не пропускам някой...

и мене ме има biggrin.gif

Аз също се радвам, че се срещнах с вас. Купонът беше наистина на ниво. Загубиха тези, които ги нямаше. biggrin.gif

Кажи им го, а някои хора дойдоха от 500 и кусур километра, въпреки незавидното си състояние!За галеничетата съм съгласен напълно.

Аз се радвам много, че и Цвети дойде, макар по едно време да се съмнявах да се навие cool.gif

При мен никога нищо не се знае до последния момент :P Но супер много се радвам, че дойдох, видях ви и се забавлявах много :wors:

• Автор
  • Администратор

Здравейте и от мен biggrin.gif

Снощи пръснахме по шевовете клуб Грамофон над 100 човека ни уважиха с присъствието си, сред които най - силна беше агитката от форума :P

Снимките от моят апарат можете да разгледате тук

Или да изтеглите целия архив от тук (170 MB)

Мен още ме боли глава laugh.gif ама купона беше много бесен ... Радвам се ще се запознахме на живо с толкова много от вас. Страшни купонджии сте.

:wors:

Редактирано от kal (преглед на промените)

Следващата година идвам задължително! :) Изгелжда е било супер яко... :cheers:

Хехехх...Тъкмо се прибирам вкъщи...Питате ли ме как се пътува 3 часа от София до Търново с такъв зверски махмурлук... biggrin.gif

Добре се получи вчера - позабавлявахме се,понапихме се...Догодина - пак :cheers:

Хехехх...Тъкмо се прибирам вкъщи...Питате ли ме как се пътува 3 часа от София до Търново с такъв зверски махмурлук... biggrin.gif

Добре се получи вчера - позабавлявахме се,понапихме се...Догодина - пак :cheers:

А 8 часа и половина как са? Без махмурлука (даже и Кal не успя да ме преметне да пия, нито да дойда с табелка cool.gif )

Абе русичък, с влака е по-добре от автобус, пък и ти пътува през нощта без махмур, а Данчо днеска по най-голямата жега в автобус, не се изкарвай по-патил от него :cheers:

Абе русичък, с влака е по-добре от автобус, пък и ти пътува през нощта без махмур, а Данчо днеска по най-голямата жега в автобус, не се изкарвай по-патил от него :)

Мерси за моралната подкрепа laugh.gif Вече се чувствам по-добре :cheers:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.