Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Новия министър на МВР обяви:няма мафия

Featured Replies

Та според мен това е все едно да кажеш:в България пътищата са много хубави няма безработица..

Май май и този министър трябва да си ходи..

Още нещо докога ще търпим това питам аз?Не ви ли омръзна да си седите на Д-то и да гледате?И само да се оплаквате?На мен ми омръзна..

целия текст..

п.с това като го чух щях да падна под масата от смях..

Редактирано от elizabet (преглед на промените)

Още един луд-няма свършване и няма

Все едно извират тия малоумници

Някой да има идея как да се спасим?

Ами първо си отговорете, какво е "мафия" и какво "организирана престъпност". "Мафия" - срастване с властта. Естествено, че никой от властта няма да признае, че е престъпник. Никой и няма да го докаже. Да кажем, че няма мафия, но има различни кръгове. Това включва и независимата съдебна система и прокуратура. Хайде идете доказвайте, че има мафия или някакви интереси във властта.

Може да не е много точно , но нали знаете поговорката-

крадеца вика "дръжте крадеца"

Мафия няма , имаме правителство и народно събрание cool.gif,то по зле от това . Мафията е квартална дружинка , в сравнение с тях.

Редактирано от thejoro (преглед на промените)

Та според мен това е все едно да кажеш:в България пътищата са много хубави няма безработица..

Още нещо докога ще търпим това питам аз?Не ви ли омръзна да си седите на Д-то и да гледате?И само да се оплаквате?На мен ми омръзна..

целия текст..

На мене също ми омръзна, време е да си ходят!

ПС Тея новите министри са пълни марионетки. Не че на някой му дреме де.

Да,няма мафия.

Имаме си правителство.

Дойде време и това правителство да падне.

Кога най-накрая ще се организираме и да ги махнем

не ми е ясно само.

не ми е ясно само.

За такова нещо трябва опозиция,а такава няма ! СеДеСе,ДеСеБе/ :huh: / ,ограбиха и се покриха .

Всички знаем,кой ще бъде следващият !

Да,няма мафия.

Имаме си правителство.

не ми е ясно само.

Организираме се-от 1989 се организираме

sad.gif

Хаххахаха...тоя уби змея с прашка :) Ама какви са тия шегаджии, дето са ги сложили на такива ръководни постове, и то не шегаджии, ами "смешници" е точната дума май... :|

Съфорумци,

това което чипоноското Михов казва е:

"Според БСП в България ние не виждаме мафия."

и следователно ние не разбираме какво е да обвиниш

някого, че е мафиот, сиреч оплел престъпността и политиците в едно.

Това е знак към хората с крадени пари още от времето на банковия срив и аферата "Акрам"

при която огромна част от българките пари потънаха за седмици буквално, да не се

притесняват и да подпомогнат БСП в наближаващите избори и няма да им се търси сметка,

колкото и хората, включително и комисарите от ЕС да знаят и да искат да има престъпни босове

в затвора.

Това е знак за тези няколко фамилии в България да не се стряскат от исканията на ЕС.

Това е и знак, че в краен случай ще се търси изкупителна жертва, каквито са например

Маргините. За камуфлаж, че видите ли, вкарахме босове на подземния свят в затвора.

Толкова са прозрачни тези изказвания, че вече и децата не им се връзват, защото са ги гледали

в не един трилър или позапелтен полицейски екшън.

• Автор

Спомням си като по-малка как майка ми и баща ми точно заради тази афера изгубиха доста парички..а колкото до Маргините всичко беше един голям фарс..и единствената причина,поради която бяха в затвора е,че там бе единственото място където немогат да ги застрелят...абе каквито хората такива и политиците ще си стоим в кълта и ще ядем ла*на..и пак да попитам аз докога?Абе само да го завърша тва пусто висше и хващам първия самолет....защото в България всичко е кауза пердута...казвам си аз ще стана съдия прокурор...но предчувствам,че още на първото сериозно дело ще ми видят сметката..тъй е аз съм си един истиснки Дон Кихот..

Такива Дон Кихотовци не се допускат в системата...или влизаш в кюпа,или те смилат...

Да,няма мафия.

Имаме си правителство.

не ми е ясно само.

ми дайте да си направим един пратизански отряд и една революциика и да ги ''разкараме'' тия паразити :handshake: то друга оправия няма,да видим после дали следващите ще посмеят да вършат същите глупости :rolleyes:

Редактирано от plitron (преглед на промените)

ми дайте да си направим един пратизански отряд и една революциика и да ги ''разкараме'' тия паразити ;) то друга оправия няма,да видим после дали следващите ще посмеят да вършат същите глупости :P

Мечти мечти ...

За мен партиите които ще ги има на следващите избори

1 - място както винаги БСП

2 - Герб

3 - НДСВ

4 - ДПС

5 - Атака

Това ще са партиите и всички са мафиотски , който и да дойде (българин на власт) няма да си нахрани мафиотския задник.

Това е България а ако някой има нещо против партиите да каже...

Редактирано от Magical_WaRFIedal (преглед на промените)

Трябва да се подкастри всичко отгоре надолу тогава или най накрая нещата ще се оправят или поне ще знаем, че няма смисъл..!!

целия текст..

Не това не може да омръзне. Само истинската реална болка, която непрекъснато се усилва може да е мотиватор за българина да свърши нещо активно. За сега явно всичко ни изглежда само на шега. Природата ненапразно е утвърдила болката и страданието като нужен фактор за развитие и промяна. cool.gif

• 3 месеца по-късно...
  • 4 седмици по-късно...

Няма мафия, прав е! Тя отдавна се е сраснала с държавата до степен да се гледа на тях като едно цяло.

• 2 седмици по-късно...
Няма мафия, прав е! Тя отдавна се е сраснала с държавата до степен да се гледа на тях като едно цяло.

има си и мафия, има си и мутри....сичко си имаме

само закони си немаме, и скоро нема да имаме

едни лапат, други зяпат :)

има си и мафия, има си и мутри....сичко си имаме

само закони си немаме, и скоро нема да имаме

едни лапат, други зяпат :)

Поправка: Имаме си закони, но няма кой да ги спазва, нито има кой да наказва(реално), за неспазването им!

Поправка: Имаме си закони, но няма кой да ги спазва, нито има кой да наказва(реално), за неспазването им!

примерно - има некъв закон за проституцията, патентният данък май беше 5500- 6000 на година, авансово.....

коя е тая лудата дет ще иде да го плати, при условие, че пак ще плаща и на мутрите :)

за неспазването - ми никой не може нищо да докаже, ако не те гепат на момента,

че зимаш пари от клиент, без да имаш касов апарат и пр.

а това пък е работа на данъчните .........

еееееееееееееее????????

в софия по неофициални данни има над 20,000 проституиращи момичета, момчета, студентки,

магистралки, травестити...секакви

има над 300 клуба, които пак се държат от мутрите,

да не говорим за салоните за "масажи", нощните клубове, баровете, казината....

и пак стигнахме оттам, откъдето започнахме .....

Редактирано от MistressLinda (преглед на промените)

промерно - има некъв закон за проституцията,б патентния данък май беше 6000 на година,

аванцово, ееееееееееее ?????????

коя е тая лудата дет ще иде да го плати, при условие, че пак ще плаща и на мутрите ..... :)

.....Които си плащат на ченгетата и/или на съдиите.....

.....Които си плащат на ченгетата и/или на съдиите.....

На мутрите ........

Някой да има идея как да се спасим?

Привет, най-после и от мен (след кратко отсъствие :P).

Както неведнъж съм споменавал, подкрепям идеята за тоталитаризъм, но всички знаем, че това няма никакъв шанс да стане. :) Ако краде, поне да е един... А що се касае мутрите - да плащат данък (15 000 Евро/Месец ;) ). Така и така никаква полза от тях няма, поне да вземе народът нещо от тях. :) Пак се повтаря историята с чорбаджиите...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.