Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за БТК-ADSL - част 3

Featured Replies

Млъквам, защото нищо не разбрах от поста ти. Ще го давам по-полека, но бих се намесил, ако съм модератор.

ПП. Пише се в българският "сЪм"

Редактирано от Topper (преглед на промените)

• Отговори 1,3k
  • Прегледи 251,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Публикувани изображения

ПП2: Аз знам за 2-3 единични договора, разтрогнати по технически причини. Докажи, че си подписал нещо, което не ти предоставят. Довода, че си очаквал нещо друго (торенти, дата.бг, ала-бала) не са доводи, нито клаузи от договора.

Апропо, питах вече тук, ама да знаете колко струва 100% гарантиран Интернет от БТК?

Аз не опонирам за това, че БТК не покриват текущите си задължения. Аз опонирам че има промяна на условията в договора с думи прости че ще ти продават друга стока а него правят.

И това с торентите е толкова наивно че няма на къде :)

Редактирано от Хитреца Одисей (преглед на промените)

Незнам какви са тия линкове, ама оттам нищо не можах да стартирам. Иска ми някви регистрации, някви чудесии.

Ето как сваля от калдатата)))))))))))))). Въпросът ми е, КОЙ СЕЛСКИ ЛАН ОПЕРАТОР ПРЕДЛАГА ПО НИСКА СКОРОСТ.

АМи регистрирай се, (за CentOS не иска регистрация) и пробвай да теглищш. Едното е UNIX операционна система, другото е Линукс

Това е истината, друго всичко е или извращението, наречено BGpeer или разни абсурдни числа от сайтове, които уж мерят скоростта

Прочети си писмото, защото разговор ни е без предметен.

Най-малкото няма клауза - 100% гарантиран !!! Защото иначе цената нямаше да е 25лв. бъди сигурен в това.

Незнам какви са тия линкове, ама оттам нищо не можах да стартирам. Иска ми някви регистрации, някви чудесии.

Ето как сваля от калдатата)))))))))))))). Въпросът ми е, КОЙ СЕЛСКИ ЛАН ОПЕРАТОР ПРЕДЛАГА ПО НИСКА СКОРОСТ.

http://centos.skknet.net/5.1/isos/i386/Cen...i386-LiveCD.iso

E ок, аз не съм и очаквал да свалям 6 гб. Ама поне 300 да беше мама му стара. Кажете сега за чий ми е тоя "светкавичен" интернет дето сваля с 60 к. Не сме 1988 година все пак. Пак ще пробвам, надо успея да смъкна нещо.

Ето го линка, отново същите митични скорости.

Питах адвокат, ако не оказана минимална скорост се води половина от максималната. Айде отговорете ми, половината от колко е 60 кб. Според него, мога да ги съдя за неизпълнение на договор, а ако извадя и 2-3 свидетели които да кажат с съда че скоростта ми е точно такава мога да ги обруля даже.

Редактирано от AleksiiVrana (преглед на промените)

Айде, успех. Да си вземеш един частен MAN с парите, като го обрулиш

Ето го линка, отново същите митични скорости.

Питах адвокат, ако не оказана минимална скорост се води половина от максималната. Айде отговорете ми, половината от колко е 60 кб. Според него, мога да ги съдя за неизпълнение на договор, а ако извадя и 2-3 свидетели които да кажат с съда че скоростта ми е точно такава мога да ги обруля даже.

Те нещата не стават толкова лесно, но линка от който теглиш е от България, я опитай от http://www.mirrorservice.org/sites/mirror....i386-LiveCD.iso

Опитах.

Пусни да се сваля от линка на капнемо, и на промпта напиши едно tracert linkcapnemo. Или един netstat...

Без никакви проблеми може да приключиш договора си без никакви адвокати и т.н. Ако си подписал новата версия на договора (за новата скорост) по договор ти се дава законово право да прекратиш договора си ако не се изпълняват гарантираните минимални скорости. Не мога да ти кажа точно колко бяха, трябва да провериш в договора си или да се обадиш на 070017111. Отиваш в офиса попълва се една бланка, след това, нямам си и на идея след колко дена идват техници да ти замерят линията и ако се окаже, че проблема е при тях връщаш модема и си готов.

Май темата се изчерпа. :)

Един въпрос.Като ми вдигнат скороста,модема ми ще се рестартира ли автоматичмо?

Май темата се изчерпа. :P

ДА cool.gif

Това означава според мен че това ти е скоростта (512 килобита) :-(

Аз, на горката си :P Ланка абонат, тегля от Замунда със средна скорост 8Мбит/с. Горе долу толкова е и максималната скорост на АДСЛ модемите в малкото градче, в което живея! АДСЛ2+ модеми скоро едва ли ще има в количества, така че, БТК, тук в никакъв случай няма да могат в срок, да доставят новите скорости на всички желаещи.

Някой който е на БТК успявал ли е да пусне интернет радио? Че да ме светне по въпроса. :P

Май темата се изчерпа. :P

За съжаление ще ти се наложи да го рестартираш.Преди 20мин. бях на старата скорост и след рестарт вече беше новата. biggrin.gif

274359110.png

@life_alert интернет радио не ползвам,но една позната слушаше през BsPlayer,само дето не виждам смисъла на въпроса ти малко...

Редактирано от nikola59 (преглед на промените)

Здравейте :wors: Вчера подписах договор с БТК ADSL Tempo 12 Mbps, 25лв.Та тази сутрин ставам за работа и докато четях темата във форума реших да проверя скоростта си :clap: Та това е резултата ми 274420671.png После се сетих и на малко по-голямо разстояние 274425244.png Това са резултатите laugh.gif не мога да повярвам biggrin.gif надявам се това да се запази :P Пожелавам на всички успех с новите скорости на БТК cool.gif

Някой който е на БТК успявал ли е да пусне интернет радио? Че да ме светне по въпроса. :P

С IceCast сервирам на мрежата ми 12 радио станции, включително и чужди. Надявам се това ти отговаря на ... хм, странния въпрос

ПП.Ти искаш да ПРЕДАВАШ ли? Ако е така - потърси в тема №2 за port forward или DMZ

Редактирано от Topper (преглед на промените)

Апропо, питах вече тук, ама да знаете колко струва 100% гарантиран Интернет от БТК?

Никъде няма записани точно определени цени за гарантираните им услуги. Ако си имаш акаунт мениджър, се свържи с него и той може да ти каже нещо по въпроса. Ако си нямаш, а искаш да ползваш такава услуга, се обади на тел. 0800 10 123- оттам ще ти назначат акаунт мениджър и така :P

Здравейте :) Вчера подписах договор с БТК ADSL Tempo 12 Mbps, 25лв.Та тази сутрин ставам за работа и докато четях темата във форума реших да проверя скоростта си :) Та това е резултата ми 274420671.png После се сетих и на малко по-голямо разстояние 274425244.png Това са резултатите laugh.gif не мога да повярвам biggrin.gif надявам се това да се запази :) Пожелавам на всички успех с новите скорости на БТК cool.gif

Ами нямам думи. Това е политиката на БТК. Хора които подписват нови договори се обслужват веднага, а стари потребители като мен (от 4 години БТК ADSL) още чакаме новите скорости, при условие че сме преподписали договорите си! angry.gif

Ами нямам думи. Това е политиката на БТК. Хора които подписват нови договори се обслужват веднага, а стари потребители като мен (от 4 години БТК ADSL) още чакаме новите скорости, при условие че сме преподписали договорите си! angry.gif

И освен това ни отказват да подпишем нови договори, за по-висока скорост.

Такива указания имали и трябвало да чакаме.

Аз съм от две години и на мен още не са ми я вдигнали....само до 5 МБ :)274456848.png аз се надявам все пак постепенно да я увеличат :)

И освен това ни отказват да подпишем нови договори, за по-висока скорост.

Такива указания имали и трябвало да чакаме.

Аз не съм нов клиент, а на 15.05 ми пуснаха новата скорост :)

То си беше казано, че трябва да преподписват само клиенти, които не са преподписвали договорите си преди Септември 2008. Абе това е говорено вече, нужно ли е все да се повтаряме...

А явно чакат тези, с които има някакви пробелни...

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.