Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Eset NOD32 - въпроси и мнения - част 1

Featured Replies

А каква е датата на компютъра ти? Вярна ли е?

ohmy.gif Затова не бях се сетила. Утре ще отида до работа и ще погледна датата. Мерси cool.gif

• Отговори 1,2k
  • Прегледи 287,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Публикувани изображения

един въпрос мога ли да инсталирам 2 антивириросни програми в момента съм със AVG мога ли да инсталирам NOD32 съвместими ли са?

един въпрос мога ли да инсталирам 2 антивириросни програми в момента съм със AVG мога ли да инсталирам NOD32 съвместими ли са?

Не е препоръчително инсталирането на две антивирусни програми на един компютър.

благодаря ти,но искам да те питам още едно нещо,хванах вирус и го занесох да го направят и ми казаха че трябвало да преинсталират windows и после като си го взех ми бяхя инсталирали AVG та се чудя дали да оставя тази или да я махна и да си сложа NOD32,коя да избера от двете? преди бях с NOD32

благодаря ти,но искам да те питам още едно нещо,хванах вирус и го занесох да го направят и ми казаха че трябвало да преинсталират windows и после като си го взех ми бяхя инсталирали AVG та се чудя дали да оставя тази или да я махна и да си сложа NOD32,коя да избера от двете? преди бях с NOD32

Ами това си е твой избор, ако преди това си бил с НОД и си хванал вирус, то сега остани с АВГ или си инсталирай Аваст. Изборът си е твой, ако имаш предпочитания към някоя антивирусна слагай нея!

искам и аз да попитам нещо.

И аз използвам нод 32 2.50.25

и днес исках да си сканирам компа с нея,но като натисна бутон за някои от начините за сканиране ми излиза следното съобщение!

clp1fq5.jpg

Натискам Ок и ми излиза прозореца със сканиране и ми показва това;

clp2zm0.jpg

Какво точно не разбирам става с Нода,не ми прави проблеми така,но ме притеснява.

какво да направя?

Да рестартна нода ли или...

абе направо вие ми кажете,че аз знам по-малко от вас...

искам и аз да попитам нещо.

И аз използвам нод 32 2.50.25

и днес исках да си сканирам компа с нея,но като натисна бутон за някои от начините за сканиране ми излиза следното съобщение!

...

Натискам Ок и ми излиза прозореца със сканиране и ми показва това;

...

Какво точно не разбирам става с Нода,не ми прави проблеми така,но ме притеснява.

какво да направя?

Да рестартна нода ли или...

абе направо вие ми кажете,че аз знам по-малко от вас...

NOD32 прави CRC (checksum) проверка на собственото си EXE. Т.е. вижда, че не е оригиналното, което очаква, и извежда съобщение за грешка. Това е заради превода. Всяка промяна по самия файл би довела до това съобщение.

Редактирано от Night_Raven (преглед на промените)

Добре в такъв случай да преинсталирам нода нали?

Това не е проблем. Стига да не те дразни съобщението, той NOD си работи. Ако преводът е инсталиран отделно и има възможност за деинсталация, можеш да го направиш. Може и цяла преинсталация ако искаш да си 100% в резултата.

Всеки ден като си стартирам компютъра НОД32 ми казва, че не може да се ъпдейтва!А след това ръчно си бачка...странно! И вчера ми каза че паролата ми важи до 4 ноември - ясно ама има още време до тогава!! Не мога да разбера какъв му е проблема!

4a5cfa9281924139db466a8a19291aff_[free.bstyle-bg.com]_nod32_1.jpg

10907813b97e249163587e6246612e21_[free.bstyle-bg.com]_nod32_2.jpg

c203e4a1bdef9372cb9864bfc9b511cc_[free.bstyle-bg.com]_nod32_3.jpg

dc9fa5f217a1e57b8a6adeb065560b38_[free.bstyle-bg.com]_nod32_4.jpg

8d2355364e9a2ba1f82f975414937b43_[free.bstyle-bg.com]_nod32_5.jpg

25b07af81d8c74341f00dc139652fdb0_[free.bstyle-bg.com]_nod32_6.jpg

1b89a2e980724cb8997459fadb907712_[free.bstyle-bg.com]_nod32_7.jpg

8452a95c40e2b232acd9b8a8712935d7_[free.bstyle-bg.com]_nod32_8.jpg

Ако някой може да ми каже за какво става въпрос?

пичове имам проблем като ми даде да го ъпдейтвам ми иска акаунт и парола как дагонаправя

Бай НОД си ми е настроен от програмист.

Аз нищо не разбирам от компчета.

По няколко пъти на ден се ъпдейтва.

Но скоро бях в torrents.bol.bg и бях в сайта,когато го удариха.

И компчето вече не беше мое :)

Защо не ме спаси НОД-а sad.gif

НОД-а не е защитна стена!

НОД-а не е защитна стена!

Ами тя и защитната стена ми е пусната sad.gif

Не съм толкова тъпа.

Тя е винаги пусната-компчето ми е затворено.

Значи някой ми е разрушил стената

Редактирано от haidukpikaso (преглед на промените)

Всеки ден като си стартирам компютъра НОД32 ми казва, че не може да се ъпдейтва!А след това ръчно си бачка...странно! И вчера ми каза че паролата ми важи до 4 ноември - ясно ама има още време до тогава!! Не мога да разбера какъв му е проблема!

Значи от това, което виждам е станало следното. Ползвал си NOD32 демо версията и си пресрочил срока за ползване, заради което ти се появило съобщението на първата картинка, което ти казва, че няма да можеш да ъпдейтваш. После си въвел потребителско име и парола, което автоматично ти е превърнало NOD32 в комерсиалната версия (не демо). Понеже си ползвал данни взети някъде от нета, те там са леко краднати и е нормално да им остава малко време, докато им свърши годността. Ако има още неясни неща, питай.

пичове имам проблем като ми даде да го ъпдейтвам ми иска акаунт и парола как дагонаправя

1. Купуваш си NOD32 и ти дават име и парола за ъпдейт, важащи за 1 година.

2. Търсиш ги из нета (тук няма да ги получиш).

Ами тя и защитната стена ми е пусната sad.gif

Не съм толкова тъпа.

Тя е винаги пусната-компчето ми е затворено.

Значи някой ми е разрушил стената

1. Ако стената не е настроена добре, тогава смисъл от нея няма. Просто казвам по принцип. Ако твоята стена е била настроена да пуска почти всичко, то не се учудвай.

2. Дори и добре настроена стена не може да те спаси от ИСТИНСКА атака.

3. Това е тема за NOD32 и няма да е зле ако се обсъжда този проблем на друго място.

дръпнах 2.51.30 от kaldata.com и още от началото си имам парола и юзър... и след първото упдейтване до пълната версия(малко след като излезе новината), чак сега имам проблеми!

Пролата си ми е лична(от промоция) и важи една година!Няма нищо крадено!

Проблемът е че по някакъв начин като тегли дефинициите и отново ми връща демото и след то трбва пак да ъпдейтвам до пълна верси!

Мисля че е нещо от сърварите за ъпдейтване!

Някой може ли да каже кой е най-добрия?!

Много просто,защото явно програмиста не струва. Аз като ползвам НОД от 4 години,и къде ли не съм се врял за кракове и прочие,защо всичко при мен е наред.

А за настройката на НОД е обяснено,и само трябва да се следват всичките стъпки.

Т.к сега съм зад рутер ,и защитна стена на компа не ми е нужна,то все пак препоръчвам НОД да се ползва с Касперски антихакер.При мен показваше отлични резултати при опит за нападение от недорасли хакерчета.Както се казва БЕТОН АРМЕ.Но за защитната стена е въпрос на предпочетание.

дръпнах 2.51.30 от kaldata.com и още от началото си имам парола и юзър... и след първото упдейтване до пълната версия(малко след като излезе новината), чак сега имам проблеми!

Пролата си ми е лична(от промоция) и важи една година!Няма нищо крадено!

Проблемът е че по някакъв начин като тегли дефинициите и отново ми връща демото и след то трбва пак да ъпдейтвам до пълна верси!

Мисля че е нещо от сърварите за ъпдейтване!

Някой може ли да каже кой е най-добрия?!

Ами щом всичко ти е легално, директно си изтегли комерсиалната версия NOD32 2.51.26. Чудя се защо не си го направил досега.

Няма най-добър сървър за ъпдейт. Понякога ъпдейтите се появяват първо на 1-2, а на останалите с леко закъснение. Остави то да си избира.

Ами щом всичко ти е легално, директно си изтегли комерсиалната версия NOD32 2.51.26. Чудя се защо не си го направил досега.

Няма най-добър сървър за ъпдейт. Понякога ъпдейтите се появяват първо на 1-2, а на останалите с леко закъснение. Остави то да си избира.

2.51.30 не е ли по-добре? или е някаква пробна версия? а то има и 2.51.28! Аз мислех че за антивируса трябва да си с няй-новото?

Последната официална версия е 2.51.26. Единствената промяна в 2.51.28 е възможността за преминаване от демо към пълна. После имаше някаква абсолютно незначителна промяна. Моля не гледай версиите на демото. Ако промените бяха съществени, щяха да обновят и комерсиалната версия.

Аз стоя с 2.5.26 разбира се, демо не ми трябва.

• 2 седмици по-късно...

Бих искал да Ви попитам юзърите които използват NOD32 как и от каде си обновяват антивирусната програма?!

Моля помогнете!

Имам малко затруднение с моята немога да си намеря парола,юзър или саит!

;)

Благодаря предварително!

Бих искал да Ви попитам юзърите които използват NOD32 как и от каде си обновяват антивирусната програма?!

Моля помогнете!

Имам малко затруднение с моята немога да си намеря парола,юзър или саит!

;)

Благодаря предварително!

При закупуването на програмата ти дават такива, ако не си я купил - тук няма да получиш име и парола!

error_404, прочетох поста ти поне няколко пъти и все пак не схванах каква е връзката с темата. Ще те помоля занапред да се въздържаш подобни безцелни коментари.

При закупуването на програмата ти дават такива, ако не си я купил - тук няма да получиш име и парола!

Дано не се възприеме за реклама,но най-добрия начин да намериш пасс е да си го купиш,като според мене не е скъп!

Всичко ти е описано тук:

www.eset.bg

Здравеите исках да попитам как мога да си направа mirror sarver но да ги качвам посредством фтп. за локални компютри ясно права си папка в която да се изсипват ъпдеитите и я шервам но мога ли с нода директно да ги качвам на някои саит или иначе казано огледален сървър. Пробвах да задам вместо папка фтп сървър с юзер и парола но не качва нищо.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.