Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Съновник.Тълкуване и поръчване на сънища, видения, суеверия и истина

Featured Replies

Известно време вечер преди лягане си взимай по 2 таблетки валериан,ще спиш като къпан,другото не го мисли,то ако се сбъдваха сънища....няма нужда да ти обяснявам :)

Благодаря за съвета баба ми със сигурност има валериан ще взема и ще пробвам и утре ще ти кажа как е положението. :huh:

Обикновено сънищата не се сбъдват. Дори се случва точно обратното на това от съня.

Естествено има и изключения, но в твоя случай е ъпсурдно. Утре ще си по-добре.

Дай боже да си прав но мисля първо да опитам с валериан както ми предложи човека от по горе и утре ще пиша как съм.

И аз съм сънувал подобни неща - не знам от нерви ли, от какво ли, но след ден-два минава и забравяш.

Честно казано аз много рядко сънувам сънища а кошмари пък още по рядко та точно заради това ме притеснява да не е някакво предупреждение или знам ли и аз. :ohmy:

Редактирано от Ludlamer (преглед на промените)

• Отговори 854
  • Прегледи 138,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Yvan Sergeev
    Yvan Sergeev

сънуваш ли че си заварчик се събуждай по- бързо да не се напикаш с огъня не се играе   

• haidukpikaso
    haidukpikaso

Сънувах че се бия с крокодили и ги усмъртих всичките Гадни животни

• Нема ти разберат майтапа, дъ знайш!

Публикувани изображения

Цитирам:

„...След което аз ставам за да видя кое отварям вратата и гледам баща ми с костюм и скъсана вратовръзка а комшията от среща тъкмо си отваря вратата но ключа ми заяде...“

Проблема се нарича много филми.

Снощи към 1 посред нощ сънувах много гаден кошмар че майка ми умира.Значи спомням си само както си спя и изведнъж започва да се чука много силно на вратата.След което аз ставам за да видя кое отварям вратата и гледам баща ми с костюм и скъсана вратовръзка а комшията от среща тъкмо си отваря вратата но ключа ми заяде.След което баща ми ми вика майка ти се е самоубила след това започнах да викам и да рева и тогава се събудих.Сега цял ден нещо ми е напрегнато.Седя на компютъра играя на игри излизах да се поразведря малко но пак ми е такова настроението незнам на какво се дължи.Не вярвам много в бабешки суеверия но все пак дали това не е някакъв знак че предстой нещо много лошо в семейството ни .Та искам да помоля за съвет или за някаква билка или хапчета за успокоение.

Във всеки един съновник пише че ако сънуваш смърт на близък човек, това се тълкува че ще видиш някой близък или роднина който не си виждал одавна. Общо взето да сънуваш смърт е на добре.

Е ако щеш вярвай в бабешки суеверия -

като се сънува лош сън като станеш и се пуска да тече силно водата от чешмата и казваш :

Както тече тази силна вода - така да изтече и злото ако има да ми идва

За водата и нейната памет няма да говоря, предполагам знаеш.

Аз също съм сънувал нещо подобно.Аз също рядко сънувам,но този сън си го спомням,защото определено беше гаден! Спокойно приятелю не се тревожи,това е само сън.Знам,че е неприятно,но ще ти мине както ти казаха за ден,два. : ) haidukpikaso Това,което предложи може би ще има действие върху самата психика на човек.Смисъл такъв,че когато човек вярва в това може да се успокой дори и малко.Явно е въпрос на психическа нагласа.... Поне така би подействало при мен.

Редактирано от Ласков (преглед на промените)

В момента има Супер Луна, а това ни прави по-чувствителни и ни кара да сънуваме какво ли не. Опитай се да не мислиш за този кошмар и той ще изчезне от съзнанието ти така, както се е появил. Такива сънища не се сбъдват!

аааа - сбъдват се, сбъдват се :) така братовчедката на един познат на мой приятел сънувала, че баща и убива майка и, и няколко седмици по-късно той наистина я убил, като бил пиян, а след това се самоубил, хвърляйки се под влака.

haidukpikaso Това,което предложи може би ще има действие върху самата психика на човек.Смисъл такъв,че когато човек вярва в това може да се успокой дори и малко.Явно е въпрос на психическа нагласа.... Поне така би подействало при мен.

Да, едно че действа успокояващо, и друго че водата пречиства негативната енергия

В момента има Супер Луна, а това ни прави по-чувствителни и ни кара да сънуваме какво ли не.

Опитай се да не мислиш за този кошмар и той ще изчезне от съзнанието ти така, както се е появил.

Такива сънища не се сбъдват!

На някои може и да им действа Луната, на мен не ми действа изобщо.

Но сънища, които предупреждават и които предсказват, има.

Аз също съм сънувала такива и за съжаление се сбъднаха.

То каквото е писано не можеш да го избегнеш та

аааа - сбъдват се, сбъдват се :)

така братовчедката на един познат на мой приятел сънувала, че баща и убива майка и, и няколко седмици по-късно той наистина я убил, като бил пиян, а след това се самоубил, хвърляйки се под влака.

Ти да не си закъсал за пациенти, та плашиш човека?! :ohmy:

:lol6:

аааа - сбъдват се, сбъдват се :)

така братовчедката на един познат на мой приятел сънувала, че баща и убива майка и, и няколко седмици по-късно той наистина я убил, като бил пиян, а след това се самоубил, хвърляйки се под влака.

Нема ти разберат майтапа, дъ знайш!

Нема ти разберат майтапа, дъ знайш!

да, бе - няма да разберат ако кажа, че от седмици ме преследва сън, в който ти си главната героиня с кожени прашки, ботуши и камшик :ph34r:

да, бе - няма да разберат ако кажа, че от седмици ме преследва сън, в който ти си главната героиня с кожени прашки, ботуши и камшик :ph34r:

Подобен сън при желание, можем да си го направим чиста реалност :whist:

Да, едно че действа успокояващо, и друго че водата пречиства негативната енергия

На някои може и да им действа Луната, на мен не ми действа изобщо.

Но сънища, които предупреждават и които предсказват, има.

Аз също съм сънувала такива и за съжаление се сбъднаха.

То каквото е писано не можеш да го избегнеш та

Има и предупредителни, предсказателни, пророчески и пр. сънища, но обикновено кошмарите не спадат към тях.

За щастие...

Наскоро почина баща ми и от няколко дена започнах да го сънувам.Вече за трети път го сънувам.Още не са минали 40 дена откакто почина.Той винаги ме е обичал,въпреки че не беше добър човек.Странно е,че сънувам много ясни кошмари с него.Много ясни сънища близки до астралното и менталното пътуване с осъзнаване вътре в съня.Първия път го сънувах,как той е умрял но възкръсва и казва,че ще ми съсипе живота.Втората вечел го сънувах,че душата му ме преследва и иска да ме убие.Мина една вечер и го сънувах,как пак е възкръснал и ме пребива от бой.Не знам,какво да правя вече.Страх ме е да заспя,моля се на господ,но не помага.Тази вечер прекадих цялата къща с тамян и ще видя дали пак ще го сънувам.Кажете някакви методи за да се изчистя от тези сънища.

Първия път го сънувах,как той е умрял но възкръсва и казва,че ще ми съсипе живота.Втората вечел го сънувах,че душата му ме преследва и иска да ме убие.Мина една вечер и го сънувах,как пак е възкръснал и ме пребива от бой.

Според съновниците

Ако видиш някой умрял насън, очаквай новини.

Ако Умрял човек те вика или се усмихва, внимавай да не се разболееш.

Сънуваш ли, че умрял е възкръснал, ще постигнеш добри резултати в работата си.

Ако оплакваш умрял човек, ще получиш добри вести.

Ако говориш с умрял човек, ще научиш за женитба.

Според съновниците

Ако видиш някой умрял насън, очаквай новини.

Ако Умрял човек те вика или се усмихва, внимавай да не се разболееш.

Сънуваш ли, че умрял е възкръснал, ще постигнеш добри резултати в работата си.

Ако оплакваш умрял човек, ще получиш добри вести.

Ако говориш с умрял човек, ще научиш за женитба.

Обаче няма,ак умрял човек те бие и заплашва.....

Понеже обещах да кажа какво се случи не съм взимал хапчета и каквито и да било други медикаменти. А просто дядо ми ме заведе при една жена да ми бае там нещо си бърбори жената на ум и след това честно да ви кажа през нощта спах доста по спокойно заслужаваше си 30 те лева. Адски много благодаря на всички който писаха по моят въпрос за сега всичко е наред. :wink12:

Наскоро почина баща ми и от няколко дена започнах да го сънувам.Вече за трети път го сънувам.Още не са минали 40 дена откакто почина.Той винаги ме е обичал,въпреки че не беше добър човек.Странно е,че сънувам много ясни кошмари с него.Много ясни сънища близки до астралното и менталното пътуване с осъзнаване вътре в съня.Първия път го сънувах,как той е умрял но възкръсва и казва,че ще ми съсипе живота.Втората вечел го сънувах,че душата му ме преследва и иска да ме убие.Мина една вечер и го сънувах,как пак е възкръснал и ме пребива от бой.Не знам,какво да правя вече.Страх ме е да заспя,моля се на господ,но не помага.Тази вечер прекадих цялата къща с тамян и ще видя дали пак ще го сънувам.Кажете някакви методи за да се изчистя от тези сънища.

Предлагам ти нещо, в което не са важни подробностите, а промяната на нагласата. Въпреки това ще добавя подробности, като импровизирам, за да добиеш представа.

Намери спокойно време през деня и място в дома си, добре е да е проветрено и чисто, да няма храна, застояла вода и животни наоколо. Подчертавам, че трябва да е през деня, не вечер или нощем. Може да запалиш някаква свещ, пламъкът пречиства атмосферата и помага да се концентрираш.

Седни с изправен гръб, събери ръцете и кръстосай краката си.

Известно време наблюдавай дишенето си, докато стане равномерно.

Визуализирай друго място, на което би се чувствал спокоен и защитен. Може да е горска поляна, бряг на река или море, или нещо друго, важното е да ти харесва и успокоява. Изгради го с подробности във въображението си и си представи, че си там.

Визуализирай на това място пред теб сфера от бяла светлина, с опалови отблясъци. Мисли за най-възвишеното, за което можеш да се сетиш, дори да не можеш да си го представиш и си кажи, че светлината е неговото сияние. Задръж тази представа.

След това мислено влез в сферата.

Представи си как светлината те изпълва и обгръща отвсякъде, без пролука. Нищо не може да те засегне вътре и нищо не може да ти навреди. Остани известно време в сферата и най-вече в чувството, което носи.

Отсега нататък можеш да влизаш в това чувство, когато изпитваш безпокойство и страх. Мястото, сферата и светлината са помощни средства, нещо като стълба, по които си стигнал до чувството. Но можеш да използваш въображаемата стълба винаги и навсякъде.

И може би не е добре да твърдиш, че баща ти не е добър човек. Нали за мъртвите или добро – или нищо. Не мисли за него със страх, а за добрите му черти според теб. По възможност не носи дрехите, с които си бил на погребението.

Не кади тамян. По-добре е да капваш няколко капки масло от мента или кедър в купичка топла вода близо до възглавницата си, преди да заспиш.

И точно сега е препоръчително според мен да избягваш друг вид ментални проекции.

Това, което ти описах беше нещо като техника за закърпване на аурата. До 40 - 49-я ден не прави нищо друго. Проблемът много рядко е в отишлия си човек.

Намери спокойно време през деня и място в дома си, добре е да е проветрено и чисто, да няма храна, застояла вода и животни наоколо. Подчертавам, че трябва да е през деня, не вечер или нощем. Може да запалиш някаква свещ, пламъкът пречиства атмосферата и помага да се концентрираш.

Седни с изправен гръб, събери ръцете и кръстосай краката си.

Известно време наблюдавай дишенето си, докато стане равномерно.

Визуализирай друго място, на което би се чувствал спокоен и защитен. Може да е горска поляна, бряг на река или море, или нещо друго, важното е да ти харесва и успокоява. Изгради го с подробности във въображението си и си представи, че си там.

Визуализирай на това място пред теб сфера от бяла светлина, с опалови отблясъци. Мисли за най-възвишеното, за което можеш да се сетиш, дори да не можеш да си го представиш и си кажи, че светлината е неговото сияние. Задръж тази представа.

След това мислено влез в сферата.

Представи си как светлината те изпълва и обгръща отвсякъде, без пролука. Нищо не може да те засегне вътре и нищо не може да ти навреди. Остани известно време в сферата и най-вече в чувството, което носи.

Отсега нататък можеш да влизаш в това чувство, когато изпитваш безпокойство и страх. Мястото, сферата и светлината са помощни средства, нещо като стълба, по които си стигнал до чувството. Но можеш да използваш въображаемата стълба винаги и навсякъде.

:lol6:Това ще да е много ефективна метода! :lol6:

:lol6:Това ще да е много ефективна метода! :lol6:

Смей се колкото искаш, но по-добре чукни на дърво (да не си излизам от суеверията) да не ти се налага някога.

Може да препоръчаш на момчето хапчета?

Защо не погледнеш на това като на автосугестия, вместо да саботираш :clown:

Може да препоръчаш на момчето хапчета?

Не са му нужни.

Такива реакции се получават, когато човек е имал доста противоречиви чувства към близък човек, когото е изгубил.

Психоанализа значи е необходима. Не е лошо, ако човек обича да му вадят душата с памук. Впрочем на собствен опит ли се опираш, или на теории, според които хората реагират сходно в сходни ситуации. Фройд доста се е занимавал с истерията, а някои я познаваме от личен опит. Не съм много сигурна, че той все пак е стигнал до истинските причини за неврозите, въпреки огромния изкопан междувременно материал. Не споменах, че "методата" е ефективна и доста хора могат да го потвърдят. Докато някой психоаналитик човърка личния живот на невротика, неизяснената причина може да му докара куп други усложнения. Да не говорим, че самото лечение понякога постоянно я подхранва.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.