Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Съновник.Тълкуване и поръчване на сънища, видения, суеверия и истина

Featured Replies

по-горе препоръчах Книга на сънищата - на Силвия Браун

не знам какво точно търсите като отговор - защото те са няколко вида сънищата

ето цитат от книгата

Истината за  Астралното  пътуване .Няма ограничения  по  отношение  на хората  и  местата , които  можем  да  видим  и  наистина  виждаме  по  време  на Астралното пътуване. Обикновено  посещаваме  любимите  си  хора  - и  живи  и  починали  от  този  живот  и  от  минали  животи , както  и  скъпите  си  приятели  ,  с  които  не сме  заедно  в  това  прераждане , но  сме  заедно  от  Другата страна . Обикаляме  по  Земното кълбо ,посещавайки  места , които  обичаме , отбиваме се при  хората , които  ни  липсват  или  за  които  се  тревожим , и  редовно  отиваме  до  Другата  страна - мястото  , за  което  на  всички  ни  е  мъчно . Всеки  път , когато  сънувате  ,че  летите , без  да  сте  в самолет , това  не  е сън , вие  пътувате  Астрално , но  не  всички  летим ,когато  пътуваме Астрално. Предсказващите  сънища  са  винаги  цветни  и  в  логична  последователност ,както  и  Астралните  пътувания ,защото  ние  отиваме  от  Другата  страна  в  една голяма  сграда  наречена  Залата  на  записите . Там  се  пази  всяка  минала  и  настояща  карта  на  всеки  човек  на  Земята  и  може  и  да  пътуваме  и  в  Миналото ,не  само  в  Настоящето , само  на  Земята  имаме  "време" . Отвъд  Земята  и  в  Духовният  Свят  на  Другата  страна  няма  "време" , нито  пък  такова  нещо  като  "минало"  или  "настояще" - , да  не  говорим  за  думи  ,като  " преди  хиляда  години" . Всичко  е  сега , колкото  и  трудно  да  ни  е  вкараме  тази  концепция  тази  концепция  в  ума  си . Сребърната  нишка  е  една  реална  сребриста  и  блестяща  нишка , понякога  видима  по  време  на астралното  пътуване , която  свързва  духа с телата  ни  и  ни  храни  с  Божията  любов  , както  пъпната  връв  храни  детето , докато  е  в  утробата  на  майката . Много  често  нашите  близки  ни  посещават  по  време  на  сън , някой  път  помним  сънят  с  тях  , а  друг  път  не ,  но  се  чувстваме спокойни  и  обичани  сутрин , когато  се  събудим . Бебетата  прекарват  ,колкото  се  може  повече време  извън  телата  си  през  първите  няколко  години  от живота  си .В  много  бебета  се  преражда  наш  близък , може  да  ни  е бил  баща , а сега син . Същия  дух , двама  различни  човека  , с две  отделни  карти . Когато  чуете  , че  някой  любим  починал  човек , изобщо  не  е  "починал" , а е наоколо  , обича  ни , гледа  ни , не вярвате . Духовете  се  свързват  с  нас  насън  и  ни  помагат ,някой  път  ни  казват  нещо  ,което  ще ни  помогне  за  разрешаването  на  важен  приблем ,или търсим  нещо  и  не  можем  да  го  намерим  ,те  ни  подсказват  къде  да  потърсим  и  да  ги  открием, някой  път  те  местят  предмети  в  стаята  ,за  да  ни  покажат ,че  са  близо  до  нас , не  са  ни  забравили  и  ни  обичат... Лека нощ и  сладки , вълшебни сънища...,  до  утре вечер...

• 1 месец по-късно...
  • Отговори 854
  • Прегледи 141k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Yvan Sergeev
    Yvan Sergeev

сънуваш ли че си заварчик се събуждай по- бързо да не се напикаш с огъня не се играе   

• haidukpikaso
    haidukpikaso

Сънувах че се бия с крокодили и ги усмъртих всичките Гадни животни

• Нема ти разберат майтапа, дъ знайш!

Публикувани изображения

Сънувах горящ самолет, горяха му задните криле, опитваше се да кацне, небето беше сиво и ниско, а долу хората бягахме в паника...

:(

сбъдна се и този сън за съжаление

Бог да ги прости

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=7GXzkruPYjQ#!

Бог да ги прости

Пророчески сън, за съжаление лош... :(

Да сънуваш само хубави неща отсега нататък, особено ако се касае за България!

а някой може ли да ми каже какво е да сънуваш,че си се записал на уроци по пиано?

Сериозно питам не е шега.

В нета съновници...бол!

а някой може ли да ми каже какво е да сънуваш,че си се записал на уроци по пиано?

Може да е спомен на душата ти от предишен живот - когато си свирила на пиано, или си се занимавала с музика...

Тя си ходи където си иска по време на сън, когато й домъчнее за нещо от преди, се връща там.

А може и да ти казва нещо, което ще ти се случи - цяло изкуство си е да разгадаеш сънищата.

В нета съновници...бол!

Знам,че е бол.Търсила съм,но ми излиза само за свирене на пиано и други неща,които не са за това което питам.

Бог да ги прости

В темата за пътуването във времето в раздела за религия, мистика и езотерика, установихме, че Хайди греши, т.е. ако наистина е сънувала това на 1 март, то то вече се е било случило. Затова няма никакво пророчество и т.н. - вижте темата. http://www.kaldata.com/forums/topic/186817-пътуване-във-времето/page-4#entry2536039

Редактирано от scepsis (преглед на промените)

Знам,че е бол.Търсила съм,но ми излиза само за свирене на пиано и други неща,които не са за това което питам.

От личен опит знам, че е невъзможно човек да разтълкува правилно сънищата си, ползвайки съновници.

Можем да разберем дали даден сън е важен и си заслужава да му обърнем внимание по чувството, което сме изпитали по време на съня и/или след събуждането.

Например сънят със самолета, който беше сънувала haidukpikaso беше я разтревожил много и тя го сподели.

Колкото и да се беше ровила в съновници, нямаше да разбере неговото значение, защото сънят е бил пророчески.

защото сънят е бил пророчески.

Е, нали изяснихме, че е сънувала нещо, което се е случило. Това не е пророчество или предикция. И остава съмнението, че тя е видяла клипа по-рано и да речем е забравила, а после го е сънувала. Не казвам, че е така, но е трудно да установим каква е истината в този конкретен случай.

Не е толкова важно да изясняваме случая.

По-важното е, че съществуват сънища, които ни предупреждават за предстоящи събития, сънища, които ни показват начина да се справим със съществуващ проблем и т.н.

Важното е да се научим да различаваме важните сънища от второстепенните и нищо незначещите.

Редактирано от Мойра (преглед на промените)

Важното е да се научим да различаваме важните сънища от второстепенните и нищо незначещите.

Да, разбира се. Важни са напр. сънищата, които сънуваме сутрин преди събуждане, защото спонтанни предикции и други такива се появяват имено тогава. Във времето след първото заспиване, когато си легнем вечер съзнанието просто обработва или "смила" впечатленията от изминалия ден. Основното е да започнем да сънуваме осъзнато като първата стъпка е помненето на сънищата. Има техники за тази работа. Ако можем да запомняма по три-четири съня на нощ, то сме на прав път и можем да продължим с по-нататък. Инак, ако просто отвреме-навреме случайно си спомняме по нещо е вятър работа...

Е, нали изяснихме, че е сънувала нещо, което се е случило. Това не е пророчество или предикция. И остава съмнението, че тя е видяла клипа по-рано и да речем е забравила, а после го е сънувала. Не казвам, че е така, но е трудно да установим каква е истината в този конкретен случай.

Аз пак повтарям - че днес за първи път го видях клипчето, пък който иска да ми вярва, не лъжа.

То има друга дата, не знам кога се е разбил тоя самолет, телевизия не гледам от години, и в нета не съм попадала на тази новина.

След като го сънувах този сън съм търсила по новинарските сайтове да не се е случила такава катастрофа, даже се и успокоих, викам си няма такъв самолет. До тази сутринта когато го видях - същия, със същото небе...

п.с. на 29 април е станала катастрофата

убедете се сами

Air Cargo 747 Crashes at Bagram, Afghanistan

http://www.google.bg/#q=Air+Cargo+747+Crashes+at+Bagram,+Afghanistan&psj=1&ei=8nGCUfKRE4fEtQaY84DQBA&start=0&sa=N&bav=on.2,or.r_qf.&bvm=bv.45960087,d.Yms&fp=871e0823c580416&biw=1024&bih=621

Редактирано от haidukpikaso (преглед на промените)

Аз пак повтарям - че днес за първи път го видях клипчето, пък който иска да ми вярва, не лъжа.

То има друга дата, не знам кога се е разбил тоя самолет, телевизия не гледам от години, и в нета не съм попадала на тази новина.

След като го сънувах този сън съм търсила по новинарските сайтове да не се е случила такава катастрофа, даже се и успокоих, викам си няма такъв самолет. До тази сутринта когато го видях - същия, със същото небе...

п.с. на 29 април е станала катастрофата

убедете се сами

Air Cargo 747 Crashes at Bagram, Afghanistan

http://www.google.bg/#q=Air+Cargo+747+Crashes+at+Bagram,+Afghanistan&psj=1&ei=8nGCUfKRE4fEtQaY84DQBA&start=0&sa=N&bav=on.2,or.r_qf.&bvm=bv.45960087,d.Yms&fp=871e0823c580416&biw=1024&bih=621

Понеже водим този разговор паралелно в тази и друга тема, искам и тук да се извиня на Хайди. Катастрофата е от 29.04, клипът е качен на другия ден. Датата на камерата не е нагласена, което ме потведе. Сега, ако Хайди, е приела извиненията ми, се надявам да даде линк към поста, в който за първи път е писала за нейния сън.

Аха, окрих го сам - поста е от 01.03, т.е. преди събитието. Хайди пише:

Сънувах горящ самолет, горяха му задните криле, опитваше се да кацне, небето беше сиво и ниско, а долу хората бягахме в паника...

Сега всеки може да прецени доколко това описание съответства на материала от you tube.

ПП Разговорът продължава в темата "Пътуване във времето" в раздела за "Религия, мистика и езотерика", за да не пишем едно и също на две места.

Да, разбира се. Важни са напр. сънищата, които сънуваме сутрин преди събуждане, защото спонтанни предикции и други такива се появяват имено тогава. Във времето след първото заспиване, когато си легнем вечер съзнанието просто обработва или "смила" впечатленията от изминалия ден. Основното е да започнем да сънуваме осъзнато като първата стъпка е помненето на сънищата. Има техники за тази работа. Ако можем да запомняма по три-четири съня на нощ, то сме на прав път и можем да продължим с по-нататък. Инак, ако просто отвреме-навреме случайно си спомняме по нещо е вятър работа...

Виждам, че се интересуваш напоследък от осъзнатото сънуване. На мен не ми се е случвало често и напоследък въобще, може би защото не чувствам нужда да се връщам към това. Относно пророческите сънища, преди време разказах във форума как майка ми ме предупреди насън, че ще умре, но после си изтрих поста. Всъщност бях копирала един разговор с моя приятелка в скайп, но не на предсказателните сънища искам да обърна внимание, а на други.

Отделям ги като различни, защото в тях обикновено научавам разни неща. Ярки са и се помнят с подробности и усещането ми е било, че имам задача да разглеждам, да видя нещо непознато – непознати места и хора, разни предмети. Интересното е, че ако гледам нещо отдалечено дори на километър от мен, веднага щом поискам да го разгледам се оказвам до него. Понякога може и с летене, но е загуба на време. Също можеш да разглеждаш предметите не само отвън, но и вътрешността им, сякаш стават прозрачни. Но най-особеното на тези сънища, заради което ги отделям сред другите е, че понеже постоянно в мен изникваха въпроси за наблюдаваното (усещането е, че някой ми го показва), веднага щом въпросът се оформеше в мен – без да го изговарям, дори само като чувство – един глас ми даваше кратки и ясни отговори, много характерен глас, един и същ винаги. И винаги чувах гласа от дясната си страна, сякаш зад дясното рамо или в дясното ухо, не мога да определя. Това продължи десетина години, но от няколко години почти спрях да сънувам.

Има и едни други интересни сънища, но те са в моменти на „отсъствие” през деня – те се случват „по спешност”. Преди това внезапно прималяваш и трябва да легнеш, защото просто „не си тук”. Не ми се е случвало да продължават повече от 20 минути и осъзнавах през цялото време и че спя, и нещата, които вършех в тях.

Редактирано от witness (преглед на промените)

Виждам, че се интересуваш напоследък от осъзнатото сънуване.

Защо да е напоследък - това е част от практиката ми, следвам определени методи, но те са традиционни и не могат да се правят без инструкции от учител, а и се изпълняват в контекста на определена програма. Но това, в което искам да окуража всеки, който има интерес към тези неща е да се запознае с техниките, които в момента се развиват на Запад - и за сънуването, и за излизането от тялото. Някои от тях са доста добри и ако човек има известна дисциплина би могъл да постигне убедителни резултати в течение на няколко месеца.

Да, имала си интересни преживявания. Могат да се кажат доста неща, но не съм стигнал до там, че да мога да давам акъл по нета. Най-общо, ако имаш някакъв повтарящ се сън това най-вероятно е някакъв кармичен отпечатък. Може, обаче, да е и друго - напр. някаква част от теб да се опитва да каже или подскаже нещо. Светът е пълен със същества, които в будно състояние обикновено не възприемаме, макар понякога да ги усещаме. По време на сън, обаче, можем много по-лесно да влизаме в пряко общуване с тях.

Трябва да прочетеш подходящите неща и после да експериментираш, за да откриеш какво работи лично за теб. Ако искаш, разбира се.

Трябва да прочетеш подходящите неща и после да експериментираш, за да откриеш какво работи лично за теб. Ако искаш, разбира се.

Ама аз нито искам, нито пък не искам - така е, откакто съм се родила почти до сега и трябваше насила да се измъквам от тия преживявания и същества понякога. Вече не са ми проблем и никога не са ми били цел. Ще се върна към тях на друго ниво, когато е необходимо.

Не дърпайте оня рогатия за опашката с тия осъзнати излизания че ви е бедна фантазията ако не се приберете каква става...

преди 3 години ми се случи нещо странно,което ме накара да се замисля върху въпросите за сънищата.

Сънувах,че ми падат предните зъби и когато погледнах значението на съня означаваше смътр на много близък човек от семейството.След 3 месеца внезапно почина баба ми от тромбоцит.

Има също нещо много странно в семейството ни,бабите и дядовците ни почиват наколко дни след и преди рожденните ни дни.Също така и става нещо много странно със скорпионите в семейството ни.Някакви случайносто,които не исках може би да осъзная до преди да стане това с баба ми.

Мисля да се оттегля от тази дискусия - очевидно всички са наясно с всичко. Сънуват осъзнато, излизат от тялото, когато им хрумне, с лекота регресират в минали инкарнации и имат дълбоки спонтанни предикции. Мислех, че някой има сериозен интерес към тези неща, а не участва само, за да си масажира егото или за да си лафи. Приятни разговори оттук-нататък. ПП Последният пост не попада в горната категория, т.е. Джанис просто споделя по един скромен и подходящ начин. Изобщо, за да научи нещо човек трябва да може да бъде тих, гъвкав и открит. Да е като празна чаша, а не като пълна. Нещо такова.

Не дърпайте оня рогатия за опашката с тия осъзнати излизания че ви е бедна фантазията ако не се приберете каква става...

Рогатите най-често идват съвсем незабелязано и в светли дрешки. А за да видиш тунела не е задължително да си на умиране.

Мисля да се оттегля от тази дискусия - очевидно всички са наясно с всичко. Сънуват осъзнато, излизат от тялото, когато им хрумне, с лекота регресират в минали инкарнации и имат дълбоки спонтанни предикции. Мислех, че някой има сериозен интерес към тези неща, а не участва само, за да си масажира егото или за да си лафи. Приятни разговори оттук-нататък. ПП Последният пост не попада в горната категория, т.е. Джанис просто споделя по един скромен и подходящ начин. Изобщо, за да научи нещо човек трябва да може да бъде тих, гъвкав и открит. Да е като празна чаша, а не като пълна. Нещо такова.

е как аз се интересувам от сънища за това следя темата,за да ми кажете малко повече за това.Защо го казваш това?

Темата е за тълкуване на сънища. Може би няма много желаещи да споделят ОИТ.

Последното, което казваш е хубаво, но се отнася за всички.

е как аз се интересувам от сънища за това следя темата,за да ми кажете малко повече за това.Защо го казваш това?

Ти си изключение, както казах.  

Темата е за тълкуване на сънища.

Т.е. имаш предвид, че се отклонявам от темата. Ми така е донякъде. Тълкуването не ми се вижда много важно. По същия начин можем да си направим и тема за тълкуване на дневните преживявания. По-същественото е човек да има контрол или осъзнатост, когато възприема, а не толкова какво възприема.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.